Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת עקומה כי אתה לא חשבת שאולי הגיוני ללכת ולדווח במשטרה על הקיוסק שמוכר אלכוהול וסיגריות לקטינים.

כל עוד האזרח (אתה) לא מודע לחובות שלו, המערכת לא תתפקד.

כשכל אזרח ירגיש שהוא צריך לתת מעצמו בשביל הכלל, הדברים ישתנו.

אם אתה לא חלק מהפיתרון, אתה חלק מהבעיה במקרה הזה.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צריך עונש מוות, קודם כל שיהיה עונש.

כמה פעמים שומעים בתקשורת על עבירות כאלה ואחרות, שאו שלא מחפשים אשמים (כמו בשריפה בכרמל, לא נראה לי שיש כוונה לחפש את האחראים להצתות מרוחקות כפי שראינו בתצלומי לווין, או שאני טועה ומחפשים?), או שיש אשם, אבל הוא מקבל במקום מאסר שמגיע לו עבודות שירות/מאסר על תנאי, כי לקח עורך דין שעולה הון, או סתם כי השופט רחמן.

מצד שני מקבלים כאן 3 שנים על זריקת נעל על השופט. כך שכל עוד העבריין נמנע מלזרוק נעליים, הוא מסודר.

בקיצור, לא צריך לתלות אף אחת באמת, פשוט צריך להעניש בחומרה ע"י תקופות מאסר ארוכות. ובמקרה של עבירות חמורות ללא אפשרות לחתוך שליש מהתקופה.

פורסם
אני לא מבין אתכם!

מצד אחד אתם פותחים שרשורים קורעי לב על גניבת ג'נטים, מערכות שמע, ספויילרים, סמלים, אנטנות, גריליים, פנסי ....

מצד שני כשאני ממליץ להחמיר את הענישה, כולם הופכים לרחמנים.

הסיפורים על המסטיקים בסינגפור מאוד מוגזמים. לא תולים פה על מסטיק. אין איסור לעיסת מסטיק. יש איסור על מכירת מסטיק ולמי שזה מאוד חסר יכול לרכוש כזה בבית מרקחת. גם בלי מסטיקים מסתדרים מצויין והרחובות נקיים להפליא. אני מוכן לוותר על מסטיק עד סוף ימי כדי שהרחובות שלנו יהיו כאלו.

תולים פה אנשים על עבירות מין, סמים ורצח.

רבותי ,זה עובד! רמת הפשיעה פה אפסית. הילדה שלי יכולה ללכת איפה שהיא רוצה באיזה שעה שהיא רוצה ואף מאבטח של הרמטכ"ל או נשיא לשעבר או ניצב במשטרה לא יחשוב אפילו להציק לה. אף אחד לא ינסה למכור לה סמים ואף אחד לא ידקור אותה בכניסה למועדון או יוריד עליה קסדה ויהרוג אותה (כן, גם פה קוראים YNET)

אולי אתם לא רואים, אבל הפכנו למדינת עולם רביעי. לאן בדיוק אתם רוצים להגיע?

אז אחרי שיתחילו לתלות אנשים על סחר בסמים, עבירות מין ורצח. אחרי שיחמירו את הענישה על גניבה (דין אנטנה כדין רכב) אני משוכנע שאנשים יתחילו לחשוב פעמיים לפני שהם מעשנים גראס, שותים ליטר בירה ועולים על הכביש לדרוס רוכבי אופניים. אנשים יבינו שבמקרה הטוב הם יבלו את שארית חייהם מאחורי סורג ובריח ובמקרה הרע הם ישמשו כחלקי חילוף להשתלת איברים.

האמינו לי סינגפור היא מקום מדהים עבור אנשים נורמטיבים. אני מאחל לכולנו חיים שקטים שלווים ובטוחים כמו שיש כאן.

אם גם אנחנו נגלה נחרצות וקשיחות כלפי עבריינים זה יהפוך את החיים שלנו להרבה יותר טובים. אבל במסלול בו אנחנו צועדים לא נגיע רחוק.

אבי.

תגובה לעניין, ענישה יוצרת רתיעה, נכון תמיד יהיו עשבים שוטים אבל פחד ירתיע 95% מהם.

פה עוצר אותך שוטר ופתחת את הדלת לצאת אליו? תתכונן להתחשמל.

haters will hate

פורסם

האמינו לי סינגפור היא מקום מדהים עבור אנשים נורמטיבים.

אולי, עד שפעם אחת, אתה תהיה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון, ותואשם בעבירה חמורה, בטעות לגמרי. וכבר היו דברים מעולם. ואז מה? תחשוב על זה לרגע.

אני אשמח מאד להחמרת הענישה, בכל התחומים שפוגעים באדם אחר. אבל מכאן ועד לעונש מוות, שאין ממנו חזרה, הדרך ארוכה מאד. עונש מוות צריך להיות מוחל לדעתי רק על מחבלים ושליחיהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
פה עוצר אותך שוטר ופתחת את הדלת לצאת אליו? תתכונן להתחשמל.

ארה"ב בכללית, כבר הספקתי להתקל בשוטרים ב5 מדינות שונות.

קבל סיפור אמיתי לחלוטין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
המערכת עקומה כי אתה לא חשבת שאולי הגיוני ללכת ולדווח במשטרה על הקיוסק שמוכר אלכוהול וסיגריות לקטינים.

כל עוד האזרח (אתה) לא מודע לחובות שלו, המערכת לא תתפקד.

כשכל אזרח ירגיש שהוא צריך לתת מעצמו בשביל הכלל, הדברים ישתנו.

אם אתה לא חלק מהפיתרון, אתה חלק מהבעיה במקרה הזה.

יוסי, אני לא מוצא לנכון לגשת למשטרה, היות והייתי במהלך ימי חיי כ3 פעמים בתחנת משטרה לצרכי הגשת תלונה, אני יכול לאמר לך שהיחס הוא מזלזל.

בשנת 2004/2005 היה לי ג'אסטי אם אתה זוכר, היה ברכב מערכת שמע יקרה, בוקר אחד נסעתי עם חברים לים ברשל"צ, חניתי את הרכב בשכונה ולא בחוף הים, מקמצנות על 20 שח חניה, שחזרתי הרכב היה פרוץ וללא המערכת, היה מונח בתוך הרכב דיסק ובו מתועדת הפריצה, כולל הרכב של הפורצים + מספר רישוי + תמונות ברורות + טביעות אצבע על הרכב עצמו.

מה עשתה עם זה המשטרה ? סגרה את התיק מחוסר עניין לציבור !

זה מבחינתי זלזול באזרח.

יש לי עוד שלל דוגמאות לעניין המשטרה, לכן אני לא מוצא לנכון לבזבז את זמני הפנוי (שגם ככה אינו רב) בהגשת תלונה, שהרי במקרה הכי גרוע תביא קנס כספי למקום, והוא מן הסתם מכסה את הקנס כי כל הילדים בשכונה יודעים לבוא אליו לקנות אלכוהול וסיגריות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
קבל סיפור אמיתי לחלוטין!

בגירה, הסיפור נשמע מציאותי לחלוטין אבל בר הבנה מצד אחד.

אני בטעות נכנסתי ביחד עם אשתי ל איזו שכונת סמים בצפון ניו ג'רזי, 3 לפנות בוקר ואנחנו מחפשים את היציאה לניו ג'רזי טרנפייק, אני רואה ניידת חונה ואני אומר לאשתי לעצור ליד השוטר, אני פותח את החלון ושואל אותו בנדיבות איך מגיעים לעביש המבוקש, הוא בתגובה מדליק צ'קלקות ואומר לי לא לזוז, הוא יצא ב3 בבוקר עם משקפי שמש, נשבי לך הרגשתי שאני בסדרה COPS.

בקיצור נסענו במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון, ואני עוד עם אשה בעלת פה גדול מאוד, היא עוד התחצפה לשוטר, הביאו עוד ניידת עם שוטרות ע"מ שיעשו על אשתי חיפוש, עם השוטרות דיברתי בהיגיון והם כבר דאגו שנמשיך לדרכנו, השוטר מצידו הספיק לשאול אותי כמה שילמתי לאישתי (אמרתי שיש לה פה גדול) מפה לשם הוא הבין שהוא דיבר לא במקום והמקרה נגמר בהתמצלות ובדו"ח על נהיגה לא זהירה שמשום מה לא הוכבר למשטרה מעולם, אבל את העבודה שלו הוא עשה , באיזור הזה שיצא לי לעבוד בו מספר פעמים לאח"כ מכן יש מוניטין רע, מעין לוד של ניו ג'רזי.

אבל בשאר המפגשים השוטרים היו אדיבים, שוטר אחד אפילו החליף לי גלגל שהתפוצץ בכביש המהיר והכל עם חיוך, הוא נסע מאחורי עד ליציאה שהייתה איזה 3 מייל בהמשך.

haters will hate

פורסם

מדברים על ג'נטים? לפני כמה חודשים בשכונת רמת בגין בחיפה ברחוב הכי תחתון (הכי שקט ונידח) שני בחורים פירקו טמבון אחורי שלם מסובארו אימפרזה ממש מתחת לחלון של הבעלים, העמיסו אותו לתוך סובארו אימפרזה זהה שברשותם והחלו במנוסה.

כמובן שאני ועוד כמה אזרחים ערניים דאגו שביציאה מהשכונה יוקם מחסום משטרתי. לבסוף עצרו כמובן את הנבלות, שדפקו את הטמבון שלהם אז החליטו לפרק אחד חדש מרכב אחר.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני נוסע לי שמח וטוב לבב מהעבודה, מגיע לשכונה שלי רואה מאזדה 3, ישנה, עומדת על בלוקים.

"חלאות! גם לפה הגיעו?" סיננתי לעצמי תוך המשך נסיעה

פתאום קלטתי שאת המאזדה 3 הספציפית הזאת אני מכיר, ובעליה זכה ממני לא פעם ולא פעמיים בכיוניי גנאי לא סימפטיים בכלל.

"אבל רגע!" חשבתי לעצמי, "הוא הרי חנה צמוד למדרכה!"

מבט חטוף במראה האחורית גילה לי את גודל הזוועה

האם אין כבוד בין גנבים? או שמה בעליה של המאזדה פשוט התקין לעצמו סט ג'אנטים מקורי וחוקי מבית דלק מוטורס?

באמת שהפעם, זה שיא חדש! גם את המראה תלשו הבני כלבות!!

IMAG0059.jpg

IMAG0058.jpg

IMAG0060.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תן לי להבין נכון, פרצו לך לרכב והשאירו דיסק עם תיעוד הפריצה הכולל את מספר הרכב שבו הגנבים השתמשו???

אתה מבין נכון, אחד השכנים צילם/צרב תיעוד ממצלמת אבטחה והניח ברכבי לאחר שהפורצים הסתלקו.

בקיצר, רפובליקת בננות, שאף אחד לא יספר לי שהכל עקום בגללי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...