Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא סובל את הגישה הבעלבתית הזאת של משלמי מיסים שהם חושבים שעכשיו כל פקיד בעיריה במשרד הפנים או שוטר "עובד אצלם" כי הם משלמים ארנונה או אגרת טלויזיה.

להגיד שאתה משלם משכורת למשטרה ולכן שיעשו את העבודה שלהם ו"אני הולך לישון" זה פתרון יפה מאוד אבל תכלס בשטח, רחוק הוא לא יביא אותך.

הרי לא תשלח את אשתך לטייל לבד בלילה באזור מפוקפק ותפטור את המסוכנות ב "שהמשטרה תשמור עליה", לא תשלח את הילד שלך לשחק בפארק איפה שמסתובבים האחים הפדופילים ותגיד "שהמשטרה תשמור עליהם".

אז למה כשבוזזים לכם את השכונה אתה עושה לעבריינים חיים כאלה קלים?

בקשר לעבריינים שנעצרו, להתלהם מעבר למקלדת זה יפה מאוד אבל במידה ואין מסוכנות לציבור/ לחקירה, פשוט לא משאירים אדם במעצר עד תום ההליכים כי הוא עדיין זכאי, תארו לכם שהם ישבו (עם הסחבת בבתי המשפט) חצי שנה במעצר ובסוף יהיו זכאים?

לא למדנו מספיק עם המעצר הממושך של 2 הילדים מעוספיה שהואשמו בגרימת השריפה ?

המשטרה לא מסוגלת לתפוס שולחן במקדונלד,אולי בבורגר ראנץ

הנה, עוד אחד שלא נותן לעובדות לבלבל לו את התאוריה!

שמת במקרה לב שרוב ראשי משפחות הפשע יושבים בכלא למאסרים ממושכים?

שמת לב ש 2 הודעות לפניך הודיעו שתפסו את החבורה שגנבה ג'אנטים (לכאורה כמובן)?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תזכרו טוב טוב את הסיפור כאשר המשטרה הציבה שוטרים שחקרו אזרחים תמימים שבאו לאכול במסעדות השייכות לאנשי עולם התחתון בנתניה! אתםחושביםלמישהו אכפת מהג'אנטים? עוד תיק סגור מחוסר ענין לציבור.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
בקשר לעבריינים שנעצרו, להתלהם מעבר למקלדת זה יפה מאוד אבל במידה ואין מסוכנות לציבור/ לחקירה, פשוט לא משאירים אדם במעצר עד תום ההליכים כי הוא עדיין זכאי, תארו לכם שהם ישבו (עם הסחבת בבתי המשפט) חצי שנה במעצר ובסוף יהיו זכאים?

אני מבין את הנקודה שלך ובעניין תקופה של חצי שנה אתה צודק. אבל מה שקורה כרגע הוא הקיצון השני - 24 שעות?!

אני לא רואה בעיה שאדם יישב במעצר (לא מאסר) למשך 48 שעות או אפילו 72 אם יש בידי השוטרים ראיות - 32 ג'אנטים למשל.

Bimmer

פורסם

מעצר בסיסי היה פעם 48 שעות ולרווחת כולם, צומצם ל 24 שעות.

תוך 24 שעות הפרקליטות צריכה להגיש כתב אישום, לבקש הארכת מעצר (מסיבות ענייניות) או לשחרר ולהמשיך בחקירה ולהגיש כתב אישום (או לסגור את התיק).

אי אפשר להחזיק במעצר כל חשוד למשך ימים מחשש מאוד מאוד ענייני של עינוי דין "(בדיוק כמו 2 הילדים מעוספיה).

מעבר לכל ההסבר הענייני הזה, אל תשכח שאנחנו נמצאים בעיצומה של קטסטרופה שיפוטית שנקראת "שביתת הפרקליטות".

פורסם

עזבו שטויות , שמישהו ישיג את השמות של אותם בני מיעוטים.

וכולנו נתרום לצוות מומחה שיבוא אליהם לבית יתלוש להם את הנקניק עם אותו הכלי שהם משתמשים בו ויעמיד להם את הביצים על אבנים.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני מאמין שאם אנשים מגישים תלונות על זה שהאוטו שלהם על בלוקים בבוקר לא יוכלו לסגור את התיק הזה סתם ככה, המינימום זה שאותם האנשים יוכלו לתבוע את אלה שנתפסו.

בכל מקרה להתנדב לסיורים האלה זה ביזבוז זמן כי במקום להתעסק בדברים כאלה ישלחו אותי לקחת בירה מאיזה חבורת ערסים ברחוב או להתעסק בקקה. אני אישית עובד עד השעות הקטנות של הלילה ופוקח את העיניים כי אני על הכביש רוב הזמן. ביום שאני אשמע את הביפר מצפצף באמצע הלילה ליקרוא למשטרה זה יהיה הדבר האחרון שאני אעשה, לצאת עם לום ברזל וקסדה יהיה הדבר הראשון.

פורסם
מעצר בסיסי היה פעם 48 שעות ולרווחת כולם, צומצם ל 24 שעות.

תוך 24 שעות הפרקליטות צריכה להגיש כתב אישום, לבקש הארכת מעצר (מסיבות ענייניות) או לשחרר ולהמשיך בחקירה ולהגיש כתב אישום (או לסגור את התיק).

אי אפשר להחזיק במעצר כל חשוד למשך ימים מחשש מאוד מאוד ענייני של עינוי דין "(בדיוק כמו 2 הילדים מעוספיה).

מעבר לכל ההסבר הענייני הזה, אל תשכח שאנחנו נמצאים בעיצומה של קטסטרופה שיפוטית שנקראת "שביתת הפרקליטות".

הבנתי. תודה.

Bimmer

פורסם
בכל מקרה להתנדב לסיורים האלה זה ביזבוז זמן כי במקום להתעסק בדברים כאלה ישלחו אותי לקחת בירה מאיזה חבורת ערסים ברחוב או להתעסק בקקה.

מה אתה אומר? לידיעתך: ההנחיה היא שכל בסיסי ההפעלה יקימו מחסומים משעה X בלילה, חלק סמויים וחלק גלויים - ע"מ למנוע גניבות רכב וכל היוצא בזה. גם ג'נטים! בחודש האחרון מרחב חוף ותחנת חיפה בפרט שמים דגש על גניבות רכב, ומספרית יש תוצאות.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
תזכרו טוב טוב את הסיפור כאשר המשטרה הציבה שוטרים שחקרו אזרחים תמימים שבאו לאכול במסעדות השייכות לאנשי עולם התחתון בנתניה! אתםחושביםלמישהו אכפת מהג'אנטים? עוד תיק סגור מחוסר ענין לציבור.

אף אחד לא "חקר" אזרחים...שאלו כתובת, טלפון, ת"ז ושם מלא וזה נרשם, זה הכל.

אם באת לאכול שווארמה כמוני אין שום סיבה שזה ירתיע אותך

פורסם
לא סובל את הגישה הבעלבתית הזאת של משלמי מיסים

ואני לא סובל את הגישה של "כל עוד לא אני אוכל את הז*ן מהמצב הזה אני יכול להגיד לכולם כמה הם דפוקים וטועים"

אף משלם מיסים לא מצפה שניידת תלווה את חברה שלו הבייתה בלילה כי זה לא ריאלי. אבל לתגבר בלילות שכונות שגנבו בהם עשרות ג'אנטים וגרמו, כבר גרמו, לא אולי, לא מתישהו, לא אם ואם ואם. כבר גרמו נזק במאות אלפי, אם לא מיליוני (לפי חישוב נזק של 30 אלף ש"ח לרכב לפי הדיווחים) שקלים וזה עוד לפני שדיברנו על הפגיעה בתחושת הבטחון של בעלי הרכבים, השכנים והחברים שלהם והפגיעה בכלכלה בעקבות זה שהם לא הגיעו לעבודה באותו יום, וגם אם הם הגיעו, אני בספק שתיפקדו.

ובזבוז הזמן שנגרם לאותם בעלי רכבים.

ועוד ועוד ועוד. אז כן, במקרים כאלה, אני כן חושב שבגלל שאנחנו משלמים להם משכורת הם צריכים לעשות את זה

עריכה: אני מצטער שההודעה לא לרוחך, אבל ההתראה/אזהרה/ מה שזה לא יהיה שאתה הולך לשלוח לי לא תשנה את העובדה הפשוטה שאתה לא צודק

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אתה מצפה שהם יעשו משהוא, הם עושים ועובדה, תפשו אותם.

אבל עד שתפסו, מה רע בלשמור על הרכוש שלך?

או שאולי בעצם הציטוט שלך שגוי ובמקום :

"כל עוד לא אני אוכל את הז*ן מהמצב הזה אני יכול להגיד לכולם כמה הם דפוקים וטועים"

היית צריך לכתוב:

"כל עוד לא אני אוכל את הז*ן מהמצב הזה ופורצים רק לשכנים שלי אז אני הולך לישון ואינשאללה בבוקר יהיו לי ג'אנטים"

פורסם
אתה מצפה שהם יעשו משהוא, הם עושים ועובדה, תפשו אותם.

מענין איך... בבדיקה שגרתית או לאחר חקירה? בדיקה שגרתית זה מזל, חקירה זאת תוצאה של עבודה מקצועית.

אבל עד שתפסו, מה רע בלשמור על הרכוש שלך?

כי זה לא תפקיד של האזרחים. אתה מציע שהאזרחים ילחמו בפשע? ז''א תשלח כל האזרחים לקורסים של המשטרה, תוציא לכולם נשקים. כן? אז למה צריכים משטרה?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בארצות הברית משמר שכונתי זה דבר מאד מקובל. למשטרה אין כוח אדם לטפל בדברים הקטנים וכאן נכנסת האחריות של התושבים. חוץ מזה אם יהיו יותר שוטרים תבכו שישראל זו מדינת משטרה. בארץ אף פעם לא מרוצים.

פורסם

לא מאמין...ממש מעל הבית גיליתי שגנבו אתמול לשכן את האוטו,מתוך חניה נעולה,מה קורה כאן?זה פשוט סרט הוליוודי

• תוכן חדש...