Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים.

איזה כישרון צריך בשביל לשים ככה את הרכב על אבנים משתלבות, מבלי שהוא יפול :shock:

קירקס.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע, לפי כמות המאזדות שאני רואה פה על בלוקים יש מצב שזה פשוט ריקול של מאזדה על בעיה בג'אנטים....

האמת שרציתי לשים סמיילי קורץ,אבל לא יפה לצחוק על זה,לא הייתי רוצה להיות במקום בעל הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואוו, גם אני חושב שזה קשור לכמויות הרכבים הנפלטים מליסינג המציפים את השוק והעובדה שהבני דודים מתקדמים בשנתונים (אחרי שכבר בקושי נשאר מה לגנוב מבחינת סובארו DL, לנטיסים, מיצובישי סופר לנסר וכו')

צולם ביום ראשון בבוקר בחנייה העליונה (צמוד לכביש הראשי) של מלון מרידיאן בים המלח.

איזה בעסה שבחופשה קורה לך דבר כזה.

נ.ב. איזה דיסקים מיניאטוריים יש למזדה 3 ! מישהו יודע באיזה קוטר?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש עדכון חי וטרי !

בקרית ביאליק ,ברחוב ש"י עגנון, נתפסה השבוע ע"י סיירת הפיקוח של קרית ביאליק ובעזרת המשטרה, חוליה שגנבה ג'אנטים וגרמה למכוניות נזק במאות אלפי ש"ח.

אמנם לא אומרים באיזה רכבים מדובר אבל תנחשו לבד..

הידיעה התפרסמה היום במקומון ערי המפרץ של הקריות ומי שתושב/ת הקריות יוכל לאשר את מה שכתבתי כאן.

אני רק מקווה,שהשופט/ת לא ירחם עליהם וישחרר אותם בטעות עד המשפט כי הם יחזרו לגרום נזקים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

התמונה הראשונה, מבית-לחם,

שמעו- זה איזור נחמד ושקט, קרוב לבית הוריה של אישתי לעתיד. לא הייתי מאמין שזה יכול לקרות שם.

אבל מצד שני, המשטרע מפטרלת רק באיזור הדר הנמוך, ומציקה בעיקר לתושבים התמימים שם, ולא עושה מה שהיא צריכה לעשות:roll::evil::bad-word::brickwall:

אני שמח שאין לי ג'אנטים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתם יודעים מי אשם בהכל בשורה התחתונה ?

אנחנו האזרחים ! לא סתם הגמרא אומרת שאסור לקנות רכוש גנוב כדי לא לתת לגנב סיבה מלכתחילה לגנוב.

אם לגנב לא היה למי למכור את זה, תהיו בטוחים שהוא לא היה גונב את זה.

והענין הזה הוא לאו דווקא בנושא הג'אנטים אלא מתקשר בכלליות לכל שוק היד2, בין אם זה ג'אנטים חלפים או אפילו פלאפון

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אתם יודעים מי אשם בהכל בשורה התחתונה ?

אנחנו האזרחים ! לא סתם הגמרא אומרת שאסור לקנות רכוש גנוב כדי לא לתת לגנב סיבה מלכתחילה לגנוב.

אם לגנב לא היה למי למכור את זה, תהיו בטוחים שהוא לא היה גונב את זה.

והענין הזה הוא לאו דווקא בנושא הג'אנטים אלא מתקשר בכלליות לכל שוק היד2, בין אם זה ג'אנטים חלפים או אפילו פלאפון

התגובה שלך לא רלוונטית לכל כך הרבה רוכשי מאזדות חדשות מהחברה,ששילמו ממיטב כספם כדי לקנות מאזדה 3 ספיריט עם גג וג'אנטים ויום בהיר אחד קמו בבוקר וגילו את הרכב שלהם על בלוקים.

ולשם שינוי -ברכות למשטרה/ע על תפיסת החוליה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אתה בטוח שגנבו לו?

אולי זאת הדרך שלו לשמור על הג'אנטים.

להוריד אותם בסוף הנסיעה ולשמור בבית. :-P

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
התגובה שלך לא רלוונטית לכל כך הרבה רוכשי מאזדות חדשות מהחברה,ששילמו ממיטב כספם כדי לקנות מאזדה 3 ספיריט עם גג וג'אנטים ויום בהיר אחד קמו בבוקר וגילו את הרכב שלהם על בלוקים.

ולשם שינוי -ברכות למשטרה/ע על תפיסת החוליה.

"וואלה אחי איזה קומבינה מטורפת קניתי ג'אנטים למאזדה מאיזה ערבי ב2000 שקל במקום ב5 אלף מהחברה חדשים חדשים"

מה נראה לך שהגנבים קונים את זה בשביל לשמור במחסן ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

למה הם בכלל טורחים עם הבלוקים?

למה הם לא פשוט מורידים את הרכב על האספלט אחרי פירוק הגנטים?

לא מאמין שאיכפת להם מהרכב/מהבעלים :-(

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...