Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה הם בכלל טורחים עם הבלוקים?

למה הם לא פשוט מורידים את הרכב על האספלט אחרי פירוק הגנטים?

לא מאמין שאיכפת להם מהרכב/מהבעלים :-(

שי

הם רוצים את הג'ק.

איך הם יוציאו אותו בלי לשים בלוקים?

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאמין שיש להם 2 ג'קים הידרואלים ועם קצת רצון גם הבלוקים לא כאלה נחוצים, מה שכן הנזק הרבה יותר גדול בלי הבלוקים. היה פה בשרשור משום מה זה נעלם, תמונה של מאזדה 6 שנזרקה לאספלט ללא בלוקים הנזק המדובר הגיע לכ60 אש"ח

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

חוליה נתפסה.. כותרת יפה עם קרדיט למשטרה ולא יותר מזה.

בתחום עם ביקוש (כמו זה) יהיו עוד ועוד חוליות...

מה אתם חושבים שהגנבים האלו יקבלו? שופט רחמן (אולי גם בטעות מהמגזר שלהם) ושלושה חודשים בכלא, מתוכם ישבו חודש ואני מגזים... כשאין בית משפט ודין במדינה אני לא רואה סיבה שלא ימשיכו לשלוח עוד ועוד חוליות לגנוב ג'אנטים.

הם יוצאים לגנוב בידיעה שהמדינה לא תעשה להם כלום (בתוספת יחצ"ון קל של כמה ארגונים שונים - יציגו אותם כמסכנים ורעבים לפת לחם).

פורסם
חוליה נתפסה.. כותרת יפה עם קרדיט למשטרה ולא יותר מזה.

בתחום עם ביקוש (כמו זה) יהיו עוד ועוד חוליות...

מה אתם חושבים שהגנבים האלו יקבלו? שופט רחמן (אולי גם בטעות מהמגזר שלהם) ושלושה חודשים בכלא, מתוכם ישבו חודש ואני מגזים... כשאין בית משפט ודין במדינה אני לא רואה סיבה שלא ימשיכו לשלוח עוד ועוד חוליות לגנוב ג'אנטים.

הם יוצאים לגנוב בידיעה שהמדינה לא תעשה להם כלום (בתוספת יחצ"ון קל של כמה ארגונים שונים - יציגו אותם כמסכנים ורעבים לפת לחם).

אולי במדינה יוםפ אחד מישהו יקצץ את הכנפיים של השופטים ועונשי המינימום יהיו ראויום רק כך ניתן לפתור את בעית השופטים הרחמנים בני רחמנים בארצינו.

אני מאחל שכל הפשיעה במדינה תופנה לעבר השופטים, אולי כך הם ירדו ממגדלי השן שלהם ויבינו מה עובר האזרח הפשוט ויפסיקו לרחם על כל מבצעי הפשיעה בארץ

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

דווקא כל הכבוד להם, הם לפחות משאירים את הרכב על בלוקים, ולא מפילים אותו על הארץ.:roll:

גועל נפש פשוט.

מישהו יכול לענות, מה יקרה לרכב אם הוא יפול ככה על הארץ? אם האבנים האלה לא יחזיקו אותו??

פורסם

תמיד אני רואה את התמונות הללו וישר עולה לי השאלה: איך היה להם אומץ לעשות זאת? גם אם המכונית נמצאת רחוק מהבית וגם אם העבודה היא סה"כ 5 דקות. הסיכון כי מישהו יעבור בסביבה ויראה אותך הוא די גדול.

דרך אגב, האם הגנבים האלו חכמים? ז"א, האם הם ידעו לזהות ג'אנטים סיניים של 1000 ש"ח?

פורסם
דווקא כל הכבוד להם, הם לפחות משאירים את הרכב על בלוקים, ולא מפילים אותו על הארץ.:roll:

גועל נפש פשוט.

מישהו יכול לענות, מה יקרה לרכב אם הוא יפול ככה על הארץ? אם האבנים האלה לא יחזיקו אותו??

היתה מזאדה 6 כזו באשדוד הנזק המדובר הוא :

2 אגזוזים שנשברו, טמבון קידמי שבור, טמבון אחורי שבור, חצאיות צד, 4 דיסקים ובולמים

הערכת שמאי תחזיק חזק: 60K~

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אולי צריך לפנות לכולבוטק ולארגן משהו בסגנון של האופניים שעשו באחת התוכניות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

באמריקה של פעם המשפט סוף גנב לתליה מומש עם גונבי סוסים.

כן , כן , כמו שרואים בסרטים.

היום , צחוק מהעבודה , לא תופסים , ואם תופסים , עונש מגוחך, ומשם ישר חזרה לעבודה.

הפתרון יהיה של המחוקק, בדומה לפיתרון שמצאו לגבי מוסכי מדרכה.

ניחוש

הקונה את הג'נטים מהגנב יהיה האשם.

לא צריך לשם כך חוק חדש הוא קיים כבר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חושב שצריך "להדביק" לעברה עוד עברה , לדוגמא גניבה+סיכון עוברי אורח , משהו בסגנון הזה ככה הזופט יהיה חייב לתת עונש רציני יותר. חוץ מזה שבאמת מאוד מסוכן לזוז יותר מידי ליד רכב במצב הזה , אני מקווה שהשינוי בחוק לא יגיע בגלל איזה ילד קטן שנמחץ מתחת לרכב שהגאנטים שלו נגנבו.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...