Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אתה אומר? לידיעתך: ההנחיה היא שכל בסיסי ההפעלה יקימו מחסומים משעה X בלילה, חלק סמויים וחלק גלויים - ע"מ למנוע גניבות רכב וכל היוצא בזה. גם ג'נטים! בחודש האחרון מרחב חוף ותחנת חיפה בפרט שמים דגש על גניבות רכב, ומספרית יש תוצאות.

אם ככה אני מתנצל ושמח לישמוע שזה המצב.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צריכים להמציא את הגלגל כל פעם מחדש

קוראים ליחידות האלה שמטרתם לסייע לשוטרים משמר אזרחי.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A8_%D7%94%D7%90%D7%96%D7%A8%D7%97%D7%99

בפשיעה קטנה , מופיע עו"ד שהוא תובע ( טובע ) משטרתי שלא שובת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

במשמר אזרחי אתה נכנס למצבת כח אדם שמציבים אותה למשימות ללא כל קשר לאזור מגוריך או לבעייתיות ספציפית בשכונת מגוריך.

במשמר שכונתי (אשר גם הוא למען האמת מאורגן דרך המשמר האזרחי), תושבי השכונה שומרים על השכונה שלהם.

בשנות ה 80 התגוררתי בצפון תל אביב והייתה אז מכה של מספר אנסים שפעלו שם (לא זוכר כבר את הכינויים, האנס האדיב, האנס האתלטי, האנס המטפס), פיטרלנו בשעות הלילה ברחובות כמו גדולים, כל גבר שטייל ברחוב עוכב, הציג ת.ז., נרשמה זהותו, מטרת טיולו ברחוב, לאן הוא הולך, מאיפה בא, כל רכב חונה שלא מהשכונה מיד עלינו מול המוקד המשטרתי ובדקנו מי הוא ומאיפה הוא.

לא יודע כמה מקרי אונס זה מנע אבל לפחות נשים יכלו להסתובב בלילה בשכונה בבטחון מלא.

לכל הטוענים כנגד המשטרה,

באופן כללי, יש הרבה מה לטעון, אבל לווא דווקא במקרה הזה.

כנראה שרובכם עירוניים ולכן אתם רגילים למחזות של ניידות עוברות ברחוב ולכן מצפים ומדמיינים בעיני רוחכם שהמשטרה תפטרל באזור ו"תתפוס את הפושעים" אבל למשטרה מסימות רבות, אשר נפרשות על אזורים גדולים וכרגיל בארץ הקודש, השמיכה קצרה מידי.

אז בגלל שאתם בעיר, נוצרת לכם האשליה שהמשטרה שם בכדי למנוע גנבות...אשליה!

כמו שיגיד לכם כל בן משק/ כפר/ קיבוץ, אם אתם לא תצאו ותשמרו בעצמכם על רכושכם, מהר מאוד תמצאו את עצמכם עומדים באמצע השדה, רק עם תחתונים לגופכם ותשתאו לאן נעלם כל רכושכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

+1 בגירה.

אנחנו באיזור לב השרון חווים פעם אחר פעם גניבות, ההנחה הגורפת מצד התושבים שמדובר בגנבים מאיזור המשולש שצמוד לנו. לכל ישוב כיום יש שער חשמלי, בין עם נוםעל לפי קוד סלולרי ובין עם שומר מאבטח ופטרולים.

מבחינת אכיפה משטרתית על כל האיזור שלנו מופקדים ארבעה רכבי סיור, שני מג"ב, אחד משטרתי ורכב מתנדבי משטרה אחד , שים את כל אלו על מכלול של כ14 ישובים שפרושים על שטח מאוד גדול (מתל מונד ומשמרת בדרום, דרך יעב"ץ במזרח וגאולים/ינוב בצפון מזרח, ותבין כמה קשה לבצע אכיפה של ממש. מספר ישובים שבהם הממון גדול יותר שכרו מאבטחים רכובים נוספים והאזרחים עצמם מתארגנים לפטרולים של רכב בלילה, ואכן לאחרונה עקב כל ההתארגנויות אכן יש ירידה משמעותית.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

עזוב אלעד, זאת דמגוגיה בגרוש (לא שלך חו"ח אלא של התשקורת)

מדי לילה, אלפי אזרחים שאינם שוטרים (מי בהתנדבות ומי בחברות הבטחון והאבטחה הפרטיות) פועלים כנגד פשיעת לילה, מפגינים נוכחות, מסקלים פשיעה, מקימים מארבים ותופסים עבריינים.

אתה שומע על איזה אחד או שניים בשנה שתוצאת התפיסה היא טראגית והגנב נהרג ואז הם מעוכבים לחקירה.

פורסם

בישובים קטנים למיטב ידיעתי יש חובת שמירה של התושב על פי חוק.

אלעד אם אתה מתארגן במסגרת משמר שכונתי תחת המטריה ( מטרית השלום ) של המשמר האזרחי , אני חושב שיהיה לך יותר קל.

עצם נוכחות של חבר'ה ברחוב , מרתיעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דמגוגיה בגרוש? בוא נראה: אני רוצה להתארגן במסגרת משמר שכונתי ולפטרל במקום מגוריי חינם אין כסף - על חשבוני.

לצורך הגנה עצמית מפני תוקפים שיתכן מאוד שאפגוש אותם במסגרת הפטרולים שאותם אני מתכוון לקיים, אני זקוק לנשק חם.

האם אוכל לקבל רישיון לנשק, בהתחשב בעובדה שאינני זכאי לו לפי אף אחד מהקריטריונים שנקבעו ע"י משרד הפנים (גר מחוץ לקו הירוק/בעל דרגת סגן במיל'/משרת בכוחות הבטחון וכו')?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כבר אתה הולך לכיוון הלא נכון, שוטרי שטח ובלשים מעבירים 30-35 שנות שרות עם מאות מעצרים בלי לשלוף את האקדח אפילו פעם אחת.

אתה חושב שבשביל לשמור על הרכוש שלך אתה צריך נשק?

מספיק להפגין נוכחות, ובשעת הצורך, מספיקה עליונות מספרית בכדי לנטרל גורם עברייני (במילים יותר ברורות, גנבים בד"כ פועלים בזוגות, רכב אבטחה שיורדים ממנו 4 אנשים תופס ואוזק 2 גנבים בלי שום צורך באלימות מיותרת, אם על הדרך גם הקפצת בקשר רכב נוסף שבאזור, אז בכלל אתה מכוסה).

פורסם

בתור חובב נשק חם מושבע, אני לא חושב שבהגנה מטווח קרוב נשק חם הוא פתרון, טייזרים עושים עבודה מופלאה בנושא. אגב, מעטים האנשים, גם ההגונים ביותר שהייתי מפקיד בידיהם נשק באפון קבוע.

לעומת אמצעים פחות אגרסיביים כמו שוקרים/מייסים/טיזרים, בנשק חם יש צורך באימון מתמיד על מנת שבאמת תוכל לסכל פשיעה באפון יעיל מבלי להרוג את התוקף, אלא אם כן זה מה שכיוונת אליו מלכתכילה. גם בארה"ב, אלא אם כן מדובר על פשיעה בתוך שטח ביתך (או חצרך) ו/או הצלחת להוכיח הגנה עצמית, אתה בצרות. יש הבדל אקוטי בין זכות להחזיק בנשק לבין השימוש. the right to bear arms לא מדבר על הזכות להשתמש (כנגד אדם אחר, או חיה לצורך העניין), אלא לשאת, ובעיקר כאמצעי הרתעה. היה והשתמשת בנשק שלך אתה עדיין מחויב לחוקים פדרליים נוקשים מאוד.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כמובן גם קיים המחסום הפסיכולוגי, מנסיון אני יכול להגיד שבהתאם לצורך, אין לי שום בעיה לשלוף מיכל גז/פלפל ולרסס את כולו ישר לתוך גלגל העין של העבריין.

אבל נשק חם?

טוב, אז בא נגיד ששלפתי אקדח, העבריין לא מתרשם, מה עכשיו? להתחיל לירות? :shock:

מעבר לחוסר ההגיון שבעניין, מעבר למסוכנות של העניין, גם אם הנסיבות מצדיקות את העניין ב 120% (מחבל רץ לעברך עם סכין שלוף וצווח "אללה הו אכבר"), כל מי שחושב שללחוץ על ההדק אל מול אדם חי זה קל כמו מול מטרת קרטון במטווח טועה טעות מרה.

יש מדרגה פסיכולוגית קשה שצריך לטפס מעליה, כמה שזה ישמע מוזר, חלק גדול מהאנשים שיראו אדם רוצח אדם אחר, לא יצליחו להביא את עצמם ללחוץ על ההדק ולנטרל את התוקף.

פורסם

האוקטביות מככבות במקום הראשון במצעד הגנובים כבר תקופה ארוכה...

מי יודע, אולי הן יופיעו ב-MTV.

סער.

פורסם

בהחלט מוזר.

ואני מציע בהחלט לבדוק את זה.

אם יש מישהו שמכיר שוטר מאיזור חיפה אני מציע לבדוק את זה.

אולי נתאם ביננו, גם אני חיפאי. שנפגוש אותו ונחקור קצת את העניין...

אגב,

לפני חודש לערך אני יודע על שני מקרים של גניבת ג'נטים בחיפה בקרית אליעזר ברחוב יצחק שדה.

האחת היתה פורד פוקוס ולאו דווקא מאזדה. חדשה לגמרי ושתי מכוניות מצידיה. (זה הקל על בני הבליעל).

וכל החיפאים כאן יודעים מי אחראי לזה.

וזאת מגפה.

לגבי המחסומים, זאת תרופה בכאילו. גונבים, שמים ברכב מסחרי ולא יוצאים מהעיר עם הרכב, רק באור יום כשלא מציבים מחסומים.

הגנבים אפילו לא משקיעים בבלוקים. הם מניחים סלע במקרה הטוב במרכז הרכב ובמקרה הרע, הרכב פשוט יושב על הרצפה.

• תוכן חדש...