Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אני מעלה את השאלה כאן היות ולא קבלתי תגובות ענייניות בפורום יעוץ ברכישת חדש.

אתמול רכשתי רכב חדש - איביזה ספורט 1.6 ידנית במבצע של צ'מפיון.

במסגרת המבצע מקבלים ערכת מולטימדיה הכוללת מצלמת רוורס וקישוריות בלוטות'.

המערכת היא של חברת NECVOX מדגם HQ1.2 או HQ1.3.

אתמול ראיתי שבמכוניות שהיו מוכנות למסירה ב"קל אוטו" היו מותקנות מערכות מולטימדיה של קנווד.

לשאלתי אמר לי איש המכירות כי אין לו שליטה על דגם ויצרן מערכת המולטימדיה.

באולם התצוגה בקשתי להפעיל את מערכת המולטימדיה שהייתה מותקנת באחד הרכבים (NECVOX) ובלשון המעטה, לא נפלתי מהכסא.

לא יכולתי להעריך את איכותה, אולם התצוגה על גבי מסך המכשיר נראתה כאילו חזרתי במכונת זמן 20 שנה לאחור ואני צופה במשחק פרוגר על מסך CGA.

האם מישהו כבר קיבל את הרכב עם מערכת מולטימדיה מותקנת?

האם לדעתו היא איכותית, יפה, עושה את העבודה?

האם כדאי לוותר עליה ולהשאיר את המערכת המקורית?

לדברי איש המכירות, רק אדם אחד שרכש את הרכב העדיף להשאיר את המערכת המקורית.

פורסם

בוקר טוב

מערכת מולטימדיה של נקווקס היא מערכת פשוטה אבל עדיין מבחינת הדאבלים הסיניים היא בממוצע הסביר

אני אישית ממליץ להישאר עם המערכת המקורית ואז לגשת לחנות ולעבור למוצר טוב יותר לפי ראות עיניך

התשובה של איש המכירות שאמר לך שאין לו שליטה על המערכות שמורכבות ברכבים לפני המסירה היא תשובה מטומטמת ולא מתקבלת על הדעת

אין תשובה כזו ולא יכולה להיות תשובה כזו

כשלקוח משלם על משהו הוא צריך לדעת לבדוק על מה הוא משלם ובטח שהוא צריך לקבל את מה שהוא שילם עליו

אין דבר כזה שלקוח משלם על מולטימדיה ומה שהוא יקבל זה סוג של הימור או קנווד או נקווקס

זה נראה לי כמעשה נוכלות או סוג של "שלח לחמך" (בסגנון של "אם הצלחנו לדחוף לו נקווקס זכינו")

הקנווד טוב יותר בעשרות מונים מהנקווקס (ומי שמכיר אותי יודע שאני (בלשון המעטה) לא חסיד של קנווד)

וכלל הכי נכון ברכישת רכב או בליסינג של רכב חדש יהיה לא לשלם על שום שיפור אלא לעשות שופינג לאחר קבלת הרכב

דרור

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

הנקודה היא שלא מדובר על מערכת ששילמתי עליה, אלא היא מופיעה כ"צ'ופר" - רוצה קח, לא רוצה, נספק לך את המערכת המקורית אולם לא תזוכה בהפרש.

פורסם

מה שאמר לך הסוכן זה נכון ביותר לו אין שליטה על מה שמתקינים

החברה שמתקינה מתקינה לאיביזות בדרך כלל נקבוקסים כי זה הרבה יותר זול מבחינתם ויותר קל להתקנה כי בנק בוקס הכל מובנה עכשיו לפעמים נגמר להם המלאי של הנקבוקסים והם עדיין חייבים לשחרר מכוניות אז הם שמים את הקנווד במקום וזה גורם להם להפסד אז מי שהותקן לו קונווד רק הרוויח הואתה קיבלתה את מה שמגיע לך

פורסם

מסכים עם העובדה שרק על מה ששילמנו זה מה שמגיע

אבל בחייאת ראבק איזו התנהלות מחפירה של צמפיון!!!

שפניתי אליהם בדרישה למערכת אחרת בתוספת תשלום אז כל הדלתות נסגרות ואין עם מי לפנות

בכל סוכנות אחרת היחס טוב יותר ,אישי יותר,מתייחסים לכל פנייה ברצינות.

אני קיבלתי תשובות לא לעניין: אין לנו שליטה,אני צריכה לדבר עם המנהל הבכיר לאישור מיוחד,זה מה יש.

אני חושב שעם יחס קצת אישי,צמפיון יכלו להרוויח משידרוגים כאלו ואחרים.

בכול אופן אני לא אוותר ,גם אם אאלץ להוסיף כסף.

נירו:)

• תוכן חדש...