Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שמדובר עליו הוא ZX 16V שעברה הסבת מנוע ל RGY. כרגע המנוע עם הטורבו הסטנדרטי.

הייתי רוצה לדעת האם החלפה לטורבו TD04 מצריכה שינויים כלשהם, ואם כן אילו שינויים ואילו התאמות צריך לבצע?

תודה לעונים.

פורסם

סעפת פליטה,דאון-פייפ, ניהול או צ'יפ, מזרקים. מה לגביי אינטרקולר?

תן יותר פרטים לגביי המכלולים הקיימים ברכב ואז התשובות יהיו יותר לעניין.

השאלה בתכלס, מה אתה רוצה להוציא מהרכב שלך?

פורסם
ברכב יש בוסט קונטרול APEXI, יש MF2 ויש אינטר חזית.

מה וכמה זה בעצם יוסיף החלפה לטורבו יותר גדול\חזק?

הכל תלוי בכיוונים שתבצע למנוע בעזרת המחשב.

כמובן שאם המנוע סגור אתה לא יכול להוציא ממנו 500 כ"ס אפילו לא 400 כ"ס.

הכל שאלה מה אתה רוצה להוציא ממנו.

אם אתה מחפש בעיקר כח וקו ישר, או סיבובים והתנהגות.

פורסם

איך אתה שולט בהצתה? טורבו גדול יותר ידרוש איחורים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

פיזבן אין פה בעייה בהצתה !

זה לא מעבר מ GT28 ל GT42 אז לא תהיה בעייה של הצתה (כבר נוסעים עם הטורבו הזה על אותו מנוע)

להליף מזרקים ליותר גדולים עוקף מאפ וכעיקרון זהו!

לפותח השרשור אתה מחדרה אולי?

פורסם

הגיר המקורי לא יחזיק ואם איכשהו תצליח לנהל שייכנס יותר דלק במידה נכונה ואיכשהו לכיוון הצתות זה יילך יש מלא מנועים עם טורבואים כאלה.

פורסם

למה לשים עוקף מאפ אם לא עוברים את ה 1 באר על המחשב המקורי?

עוקף מאפ ישבש את מפת ההצתה ויכריח את המחשב לעשות תיקונים משמעותיים (בעזרת חיישן הנקישות) - זה פחות כוח, פחות יעילות ופחות אמינות לאורך זמן.

לפותח השירשור:

טורבו גדול יותר יתן לך יותר יעילות בגדישות מסויימות. כלומר, אם אתה גודש מעבר לרמה המקורית בעזרת הבוסט קונטרול, הטורבו המקורי פחות יעיל ומפיק יותר חום מאשר אנרגיה. טורבו גדול יותר יתן לך יותר כוח באותה הגדישה, בגלל היעילות המוגברת שלו (זה גם תלוי מפת הקומפרסיה). אתה משלם על זה בלאג גבוה יותר וכניסה מאוחרת יותר של הטורבו.

אפשר לגדוש יותר מ 1.1 באר (ב 1.1 המחשב מנתק דלק, אם אני זוכר נכון) בעזרת טורבו גדול יותר ביותר יעילות. אז צריך עוקף מאפ וכיוון הצתות או ניהול עצמאי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
למה לשים עוקף מאפ אם לא עוברים את ה 1 באר על המחשב המקורי?

עוקף מאפ ישבש את מפת ההצתה ויכריח את המחשב לעשות תיקונים משמעותיים (בעזרת חיישן הנקישות) - זה פחות כוח, פחות יעילות ופחות אמינות לאורך זמן.

לפותח השירשור:

טורבו גדול יותר יתן לך יותר יעילות בגדישות מסויימות. כלומר, אם אתה גודש מעבר לרמה המקורית בעזרת הבוסט קונטרול, הטורבו המקורי פחות יעיל ומפיק יותר חום מאשר אנרגיה. טורבו גדול יותר יתן לך יותר כוח באותה הגדישה, בגלל היעילות המוגברת שלו (זה גם תלוי מפת הקומפרסיה). אתה משלם על זה בלאג גבוה יותר וכניסה מאוחרת יותר של הטורבו.

אפשר לגדוש יותר מ 1.1 באר (ב 1.1 המחשב מנתק דלק, אם אני זוכר נכון) בעזרת טורבו גדול יותר ביותר יעילות. אז צריך עוקף מאפ וכיוון הצתות או ניהול עצמאי.

לבחור ששאל אם אני מחדרה, אז כן.

הבוסט קונטרול מכוון על שתי תוכניות ששתיהן כמובן מעל הרמה המקורית, אחת 0.6 והשניה 1 באר.

בעיקרון פתחתי את השרשור כדי להבין יותר מה יתן לי בעצם טורבו גדול יותר כמו לדוגמא ה TD04 שהורכב כבר על מנועים מהסוג הזה.

טורבו גדול יותר יכנס משמעותית מאוחר יותר מהנוכחי?

לגבי פיצוי בדלק, אני חייב מזרקים גדולים יותר? יש לי MF2 ארבעה מזרקים נוספים שייתנו פיצוי של דלק אם צריך.

• תוכן חדש...