Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי RCD510 בגולף 2010.

יש לי כפתור בצורת (צד שמאל תחתון) על הקונסולה שאין לי מושג מה הוא, לפי מיטב הבנתי הוא אמור לקרוא הודעות טקסט?

מותקן אצלי מודול בלוטוס של KUFATEC וגם בספר ההדרכה שם רשום שהוא אמור לקרוא הודעות טקסט אך אני לא מצליח לעשות את זה..יש למישהו נסיון בנושא?

אגב יש חדש בעניין הGPS שיריץ IGO במחיר סביר ל RCD או שדרוג שהמכשיר יידע לקרוא עברית ?

תודה!

פורסם

שאלה נוספת. יש לי 3 טלפונים ניידים ואני נוסע הרבה, האם יש אפשרות להתחבר לRCD דרך הבלוטוס עם 3 מכשירים או לפחות 2? לא הצלחתי לעשות את זה, אולי קיים איזשהו מתאם?

פורסם

אם הוא לא תומך בעברית, איך אתה רוצה לקרוא SMS ים?

כמו כן למה אתה חושב שמודול חיצוני יוכל לתקשר ברמה כזאת עם HU מקורי?

גם במערכת מקורית עם BT אינטגרלי אי אפשר לקרוא SMSים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רוב הסמסים שאני מקבל הם באנגלית לכן זה חשוב לי. בספר ההוראות של הKUFATEC כתוב שצריך להיות תפריט SMS במסך הקטן בין השעון מהירות לשעון הסל"ד אבל אין לי את התפריט הזה כלל משום מה.

האם יש למישהו מודול בלוטוס של KUFATEC FISCON BASIC+ שיש לו תפריט SMS?

• תוכן חדש...