Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהו בדבריך אבל עדיין מדובר כנראה בילדים צעירים / נהגים חדשים עם רנו קליאו 94:-).

בכל מקרה עדיף להוריד קודם את הנהגים בעלי רכבי הליסינג ששמים *** על הרכב שלהם כי הוא לא שלהם וקורעים את הכבישים על חשבון הבטיחות שלנו ושל המשפחות שלנו.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא הבנתי את הקטע של הערסיות בנהיגה ולא הייתי עם מישהו באותו אוטו כשהוא נוהג ככה.

עד השבוע שעבר.

השתתפתי כנוסע ב"פתיחה" בין לאנטיס לאלמרה.

לא ידעתי אפילו איפה לקבור את עצמי מהבושה, כי זה היה די פטתי.

ערסים ונהגים אגרסיביים יש בכל רכב. אין צורך בשפיכת רעל כזה.

דווקא הספורטיביות לא מפריעות לי.

אני רואה יותר ערסים ונהגים מציקים ואגרסיביים בסופר לאנסרים ולאנטיס למיניהן.

כאשר הגטס סתם מעצבנת אותך בכביש, הלאנטיס מאופיינת כרייסרית ודוחפת את נהגיה להזמין נהגים אחרים לתחרויות בכביש. :)

לא פעם קרה לי שאני מצאתי את עצמי ב"תחרות" בלי שידעתי מול לאנטיס ישנה שנראה שנהוגה באופן עצמאי, אם מסתכלים הצידה רואים רק יד וראש. (ואז אני שמח שיש לי ברייקסים טובים ו/או טורבו בשביל להתרחק מן המפגע)

ובאותו הקשר, איך זה שמנועי ה1.6 מרעישים כל כך בצורה שGTI אשר מפיקה כפול סוסים לא מרעישה באותו סל"ד?!

כשאני נוהג בפאביה 1.6 חדשה שיש לנו בבית אני מתבייש לעבור את ה 3500 סל"ד כי הרכב עושה רעש כאילו אני איזה "רייסר" ובעצם אני דיי נשאר במקום ללא פיתוח התקדמות משמעותית.

פורסם
כאשר הגטס סתם מעצבנת אותך בכביש, הלאנטיס מאופיינת כרייסרית ודוחפת את נהגיה להזמין נהגים אחרים לתחרויות בכביש. :)

ובאותו הקשר, איך זה שמנועי ה1.6 מרעישים כל כך בצורה שGTI אשר מפיקה כפול סוסים לא מרעישה באותו סל"ד?!

כשאני נוהג בפאביה 1.6 חדשה שיש לנו בבית אני מתבייש לעבור את ה 3500 סל"ד כי הרכב עושה רעש כאילו אני איזה "רייסר" ובעצם אני דיי נשאר במקום ללא פיתוח התקדמות משמעותית.

ההבדל הוא בזה שהאחד רכב מוגדש והשני אטמוספרי,

המוגדש תמיד יהיה שקט יותר גם עם דוד 3 צול (:wink:) לעומת אטמוספרי עם מנוע 6 ליטר.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

משעשע שחלק ניכר מהאנשים פה "תוקף" את פותח השרשור בטענה שהוא מבצע הכללות אבל באותה נשימה הם יכתבו ש"בדיוק איזה ערס ב****** עקף אותי ושאל **** ***** ".

גם זו הכללה, לידיעתכם.

לפותח השרשור,

לא יודע מה שאפת לפני שהתפנית לכתוב את ההודעה המקורית אבל אלה ה"תובנות" שלי:

1.יצא לך די משעשע.

2.באותה מידה יצא לך לא מחובר למציאות.

אני יכול לומר לך שבדיוק לפני שבוע חזרתי לביתי בחו"ל לאחר שבועיים בארץ במהלכם ביליתי חלק ניכר מזמני על הכבישים.

את כל אותם מטומטמים\ערסים\דבילים שתיארת ראיתי כשהם נוסעים בכל הרכבים, לא רק ב-GTI\אלפא\NB.

אני יכול לומר לך שהתובנות שלי משבועיים על הכביש כדלקמן:

1.הנהגים בארץ (כולם) עצבנים, אני מתכוון מבחינת נהיגה עצבנית, התנועה לא זורמת.

2.נהגי רכבים ציבוריים, קרי מוניות, אוטובוסים, מוניות שירות הם הרעה החולה הכי גדולה על הכביש.

3.אין תרבות נהיגה.נקודה.

4.גם אם יורידו את המהירות (הורגת?) המירבית ל-50 בכביש מהיר ו-25 קמ"ש בעיר מספר ההרוגים יהיה זהה כי לישראלים אין סבלנות בכביש,אין מודעות של להסתכל במראה לפני שפונים, אין מודעות של להסתכל במראה לפני בלימה,אין מודעות להסתכלות קדימה לפחות 2-3 רכבים קדימה,פשוט כלום.

מסכים עם מי שכתב שאנחנו לא צריכים להיתמם, יש לנו מכוניות ספורטיביות כדי שנוכל להשתמש בהן, זה מצד אחד.

מצד שני, יכול להיות שאני לא אובייקטיבי כי גם לי היה רכב ספורטיבי וגם אני הייתי נוהג מהר אבל שורה תחתונה, לא מטריד אותי אותו אחד ש"טס" באיילון על 160 קמ"ש ברכב מתאים (ולא, מאזדה 3 זה לא רכב לשיוטים במהירויות האלה, רכב ספורטיבי דווקא כן).

יותר מטריד אותי אותו נהג שנוסע באותו כביש בדיוק בנתיב השמאלי ו-100 מ' מהיציאה של השלום הוא דופק ברקס תוך חיתוך של 3 נתיבים כי הוא בדיוק יצא מקומה (תרדמת) ונזכר שהוא צריך לצאת מדרך השלום (מקרה אמיתי).

אפילו יותר מטריד אותי הבן זונה שגורם לכך שאני חוזר לאוטו אחרי כמה קניות ואני מגלה שהאדיוט שחנה במקביל אלי גירד את כל הטמבון שלו על חצי דלת נהג ברכב החדש של אבא שלי (מיותר לציין שפתק לא נשאר שם).

ומה שמעניין, שמכל המפגשים שהיו לי עם נהגים מטומטמים\מעצבנים\אדיוטים, אף אחד מהם לא נהג ברכב ספורטיבי, הם נהגו ברכבים בכל הגדלים והצורות.

אה, כמעט שכחתי,מקרה מאוד מאוד מעצבן שקרה לי בכביש החוף (פעם ראשונה שהתקשרתי תו"כ נהיגה למשטרה כדי לדווח להם על רכב מסוכן):

אני נוסע מאחור GMC סונומה שכל האמבטיה שלה מלאה בדברים (שולחנות,כסאות,שקיות,שטיחים,כנראה מישהו העביר דירה) עד גובה של בערך 3-4 מ' (!!!).

משהו ברכב היה נראה לי חשוד,אחרי 5 שניות הבנתי מה:

איך ייתכן שאני נוסע מאחורי הרכב, באותו נתיב, בכביש ישר, ואני רואה 4 גלגלים ????? (כלומר אני רואה גם את הקדמיים וגם את האחורים, וכולם נכנסים יפה מתחת לקו הפגוש).

מבט נוסף על הרכב ואני קולט שהנהג בקושי מצליח להחזיק את הרכב בקו ישר, הוא מזגזג לרוחב כל הנתיב!!!

מיד המסקנה המתבקשת, או שהרכב עבר מתישהו תאונה עצבנית ופשוט כל הרכב עקום לגמרי ולא יכול לנסוע ישר, או שהרכב חייב דחוף כיווני פרונט (הרכב פשוט נוסע בדריפט,על רמה כזו אני מדבר).

ואז התחילו לעוף עלי דברים מהאמטיה שלו, זה התחיל באיזשהו פריט מעץ, ועבר לשקיות גדולות שפשוט התחילו לעוף לו מהאמבטיה על הכביש (תודה רבה ל-ESP).

זה הקש ששבר את גב הגמל, התקשרתי למשטרה, נתתי להם דיווח איפה הוא נמצא, לאיזה כיוון נוסע וכמובן פרטי רכב, אפילו התקרבתי אליו בנתיב הנגדי ולקחתי מס' רכב.

עקבתי אחרי הרכב במשך עוד 10 דקות כדי לראות אם תגיע ניידת.

גורנישט.

בקיצור ידידי פותח השרשור, תפסיק לעשות הכללות, נהגים גרועים לא חסר.

נזכרתי בעוד דבר, זה גם הממשק היחיד שיצא לי עם רכב ספורטיבי, עמדתי ברמזור באיזור התעשייה החדש בנתניה ובמקביל אלי עמד רכב, ואז הוא קיבל בומבה שהעיפה אותו איזה מטר וחצי לתוך הצומת.

נכנסה בו גולף GTI שחורה.

חשבתי שזה חבר פורום אבל האמת היה נראה לי טיימינג לא משהו לשאול את נהג הגולף אם הוא חבר בפורום, מה גם שהייתי רעב אש וחם על גחלים.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תוך כדי הגברת מוזיקת שנות ה80 והפניית מבט ממושקף לצד השני.

טוב, זה תלוי כמובן אם הוא שומע את קיילי (מינו) או קיילי (של מריליון).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני יכול לומר מניסיוני האישי בלבד, שגם ברחוב (הידחפות) וגם בכביש המהיר (עקיפות מסוכנות, זיג זג בין נתיבים ללא איתות, התקרבות מיותרת מאחור וכו'), עיקר הנהגים הבעייתיים נוהגים בג'יפים, על כל הסוגים ובכל הצבעים, אבל בעיקר טויוטה לנד קרוזרים שחורים, שמשום מה בישראל נתפסים כרכב שופוני. והיום, בנסיעה לחיפה, זה הוכח פעם נוספת.

תגידו מה שתרצו על סטיגמות, אבל מעולם לא חזיתי בתופעה זו בפרילנדר או בדיסקברי, ואני נוסע די הרבה בכביש חיפה-ת"א.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טוב, אתה לא באמת רציני נכון?

אתה באמת חושב שכל בעל מיאטה/gti/אלפא/סיויק/איביזה ושאר הפחיות הוא ערס או עבריין צעצוע שמשתמש בכביש ציבורי כגן המשחקים שלו. נכון, גם אני עברתי את זה אבל עברתי את זה גם עם רכבים ''רגילים'' ומשפחתומטיות למהדרין.

ההכללות האלה לא באמת יילקחו ברצינות על ידי אדם עם היגיון בריא, צא מזה תבלע את הרוק ותמשיך הלאה. לא טוב לחיות עם כעסים ועצבים. זה גורם ללחץ דם וקרחות בראש. ראיתי את זה קורה, לא נעים.:lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לדעתי רוב הסיבות לזיגזוגים של נהגים כאלה ואחרים היא העובדה שאנשים לא מקיימים את החוק של שמירה על הימין.

הנתיב השמאלי נועד לעקיפה בלבד ,כן , גם נסיעה מהירה בו נחשבת עקיפה כי הרכבים בנתיבים האחרים נעקפים.

ברגע שכל מיני גרוטאות או נהגים איטיים עוגנים בשמאלי למרות שסיימו את העקיפה שלהם ממזמן והלכה למעשה הם נעקפים מימין כי הנתיב מימינם מהיר יותר מהר, מכאן מתחיל הבלאגן.

אפילו אני הבוקר נאלצתי לעקוף מימין כי כמה אפשר לנסוע בשמאלי אחרי טור של 2 יונדאי גטס שמתגלגלות על 70 קמ"ש בנתיבי איילון כשהכביש פתוח לחלוטין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לבחור שפתח את השירשור, אותם עבירות שאתה מדבר עליהם עשות יותר ברכבים עממים מאשר ברכבים שציינת, כמובן בגלל הבדל כמותי, ולדעתי ברובם מסכנות יותר את הציבור מאשר חברה שנוסעים ברכבים הנ"ל שרובם יותר מודעים לסובב אותם מבחינת נהיגה "ספורטיבית". אני מדגיש את רובם כי תמיד איזה ליצן קטן שקנה את האוטו רק בשביל הפוזה ולא יותר מזה ולא בגלל מה שהוא מציע בתחום הספורטיבי.

אני לא יכול לספור כמה פעמיים ראיתי גטס ספורט עושה מפגני רינג על הכביש ציבור תוך כדי סיכון כול הסובבים אותם.

יובל

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

דגם 3 דלתות מנוע 1.6 של הגץ. ספורט בדיוק כמו אופטרה ספורט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...