Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת מהמתנות שקיבלתי מהורי אשתי לרגל הנישואים (חמישי האחרון - מזל טוב לי!), הייתה ניקון D90 דנדשה עם עדשת 18-200.

באופן כללי אני מתפעל את המצלמה בצורה די שטחית, ולא ממש יודע ומכיר מספיק את תחום הצילום בשביל להוציא ממנה את המיטב.

עכשיו, כשהתפנה לי מעט זמן, הייתי רוצה לקחת איזה קורס לחובבנים מתחילים בשביל להכיר טוב יותר את המצלמה והיכולות שלה ויחד עם זאת לשפר את מיומנויות הצילום שלי.

למישהו יש איזושהי המלצה על קורס/הדרכה מהסוג הזה? לאו דווקא ספציפית על תפעול המצלמה, אלא קורס למתחילים שיבאר את הדברים החשובים והעיקריים בצילום בכלל.

דבר נוסף שאני מחפש זו המלצה לחצובה קומפקטית ואיכותית למצלמה הנ"ל, שתתאים לנשיאה במהלך טיולים וכד'. לא משהו יותר מדי יקר - בסביבות ה- 500 ש"ח.

תודה לעוזרים!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

קודם כל תתחדש, זו מצלמה מעולה ועדשה טובה.

בקשר לקורס צילום בסיסי זה קצת קשה להמליץ לך מבלי שתציין מאיפה אתה מכיוון שיש הרבה קורסים.

עם אתה מהצפון ועפולה קרובה לך אז יש חנות בשם צילום פלוס שמעבירה קורסים בסיסיים וקורסים מתקדמים והם מומלצים ולא יקרים.

ישנם גם קורסים שונים כמו של גליץ,טכניון וכו', השאלה היא מאיפה אתה ומתי מתאים לך מבחינת הלו"ז.

הנה כמה קישורים לאתרים של צלמים שיש שם מידע לגבי קורסים בצילום:

www.d-spot.co.il

www.photolight.co.il

פורסם

שכחתי באמת לציין - אני מהרצליה. אז ככה שכל מה שבאזור המרכז מתאים לי.

תודה!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני את הקורס צילום שלי עשיתי כשעוד היו מצלמות פילים.

אז הקורס היה קצת יותר חשוב כי טעויות היו הורסים לך ארוע או טיול או סתם סט של תמונות כי אין לך אפשרות לתקן על המקום.

בימנו ובעידן הדיגיטל אם התמונה לא יוצאת טוב או משהו לא נראה טוב אתה רואה על המקום ומצלם שוב.

אתה נכנס לפורומים של צילום ומקבל טיפים רואה תמונות שהועלו לפורומים ומנסה לצלם גם.

הלימוד הוא ניסוי וטעיייה זאת אומרת אתה מצלם מנסה להגיע לתוצאה מסויימת ואם יש טעות לומד לתקן אותה באותו הרגע ע"י חשיפה ארוכה מיקוד או כל דבר שהמצלמה נותנת מבחינת תכונות.

תילמד קודם את המצלמה ואת היכולת שלה והטריקים שאפשר להפיק ממנה ואז תתקדם.

חוץ מזה היום יותר חשוב לדעת לערוך את התמונות ולעשות פוטושופ כי מה שאתה רואה בממיקצועי בדרך כלל עובר ריטוש ועריכה.

• תוכן חדש...