Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתה יודע שחם כש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאתה מקבל חשבון חשמל של 600 שקל* לחודש.

*אין הנתונים המובאים כאן מהווים התחייבות או תחזית מסוג כלשהי. המציג אינו נציג חברת החשמל. אנו ממליצים להמעיט בשימוש במזגן ולכוונו תמיד לטמפרטורה של 25 מעלות.

איפה חותמים על חשבון של 600 שקל ?

אתה יודע שחם כש...קיבלתי עכשיו את החשבון של יוני יולי והוא על 4 ספרות ולצערי המספר הראשון והוא לא פרד.

אתה יודע שחם כש...אתה זורק את האוטו בכיכר ליד הבית ובמקום המגבלות הרגילות הוא אוחז את הכביש כאילו הצוות של ה F1 חימם אותו במיוחד בשבילך.

לצערי שילשתי אותו בקיץ הזה.

1000 ש"ח חשבון ואני בקושי בבית וישן עם מאוורר תקרה....

(מיני מרכזי 4.5 כ"ס... :()

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה אתם בוכים, כמה זמן עוד יוכל להימשך החום הזה, רק עוד 12 חודשים וזהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בעבודה

אתה מתבאס ללכת חזרה למקרר כל הזמן,אז במקום זה מתנחל ליד התמי4 ושותה כאילו אין מחר.

כשמתקשרים אליך שהגיע ספק כלשהו ואתה מסנג'ר אחרים לצאת לקבל סחורה (בשביל שאתה תידבק למזגן עם דבק 3שניות).

אפילו לדבר בפלאפון אתה לא יכול כי הוא מתחמם בשניות (N85 מחורבן).

בבית

אין לי כח לרשום,החום ייאש אותי :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מי שצריך לדעת, יודע :wink:

תורת הכאוס?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אה, אז אתה מהמתחכמים... אלה שמריצים בדיחות חצי-פרטיות בפורום ציבורי וזה גורם להם להרגיש מיוחדים.

אוקיי, עד שלא אקבל הוכחה אחרת, אני אניח שמדובר בהמשכיות של שק הביצים המעופף שלך משנה שעברה:

FSM3d.gif

תהנה מתחושת הבלעדיות. :mm_yeah:

פורסם

אסף, מה שקורה זה שלפני תקופה מסוימת היה לי בדיוק את אותו סמלון כמו שלך.

וDERISH, אני מנוע מלדבר על המשולשים.

יש חוקים שאוסרים עלי.

אתה מוזמן לעיין בהם

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Rules%20Of%20The%20Internet&defid=2799580

פורסם

כאמור, בלבול ביצים (מעופפות) ללא תכלית.

וכן, אני יודע מה זה /b/, ולא, זה לא מוסיף לך כבוד, וירטואלי או אחר.

אני מתגעגע לימים שבהם זה היה פורום קהילתי עם אנשים אמיתיים. כנראה שביקשתי יותר מדי.

מקווה למענך שזה סתם עוד תרגיל בסוציולוגיה ואתה לא באמת לוקח את הבולשיט הזה ברצינות.

ואסף - אם תסתכל מאיזה אתר מגיעה התמונה ששמתי, תבין שאני יודע טוב מאד מה משמעותה.

שאו ברכה.

פורסם

אני יודע שאתה יודע :) כבר הגבת פעם על הסמלון שלי באשכול אחר, כשמישהו שאל אם כדורי הבשר הם בעצם הביצים של הייצור.

Stay Dirty

פורסם
כאמור, בלבול ביצים (מעופפות) ללא תכלית.

וכן, אני יודע מה זה /b/, ולא, זה לא מוסיף לך כבוד, וירטואלי או אחר.

אני מתגעגע לימים שבהם זה היה פורום קהילתי עם אנשים אמיתיים. כנראה שביקשתי יותר מדי.

מקווה למענך שזה סתם עוד תרגיל בסוציולוגיה ואתה לא באמת לוקח את הבולשיט הזה ברצינות.

ואסף - אם תסתכל מאיזה אתר מגיעה התמונה ששמתי, תבין שאני יודע טוב מאד מה משמעותה.

שאו ברכה.

אני לא ממש גולש שם רוב הזמן.

רק משתמש בזה בשביל לזעזע חברים כשאני צריך תמונה זוועתית.

פורסם

היום הבנתי כמה חם, מרוב שהיה חם חיפשתי רינגטון באיזה אתר בחו"ל, בין עשרות הצלצולים שהיו שם היה משהו מצחיק, חיפוש קצר ביוטיוב של השיר העלה את הדבר הבא. תהנו

גם זה עלה ברשת

מה שהחום עושה לי...

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...