Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים קניתי מגבר מדגם פולס האודיו BA 4400 וחיברתי לו רמקולים 6*9 של קנווד ומקדימה רמקולים חדשים שקניתי של Lightning Audio S4.65.3 הנה המפרט http://www.car-media-israel.info/index.php/loudspeaker/lightning-audio/s4-65-3.html לגבי ה6*9 הם 240 עוצמה מקסמילי ו50 רמס....

עכשיו ככה הרמקולים 6*9 שהיו מחוברים פעם ללא הגברה שמעו בעם בעוצמה יחסית טובה והבאסים היו ממש מרעידים יחסית לעכשיו שהם מחוברים עם המגבר אין שום באס ושיחקתי עם כל האפשריות הורדתי הגיין לאפס ושמתי את X OVER על OFF ועדיין כל באס שומעים ממש מגעיל לעומת שזה היה מחובר ללא המגבר ומה עוד שהרמקולים מקדימה הבנתי שמהמוכר הם ממש טובים להגברה אבל משום מה אי אפשר בקושי הם מזפיים בעוצמה ממש נמוכה.

תודה לעוזרים אני מיואש כבר חודשים שאני שומע רק עוצמה חתכתי את כל התדרים וזה מביא לי עוצמה צורמת כי אין לי ברירה

פורסם

ראשית, מדובר במגבר סיני פשוט ואין לפסול את האפשרות שהוא לא תקין. גם הרמקולים שלך (איך לאמר בעדינות) לא ממש איכותיים.

אבל בלי לדעת איך חיברת אין שום אפשרות לעזור לך...

פורסם

אם הוא סיני זה אומר שבעוצמה הוא מביא לי יותר חזק אבל האיכות שזה היה מחובר פעם רק עם הפאנל זה היה יותר איכותי?

וזה מחובר ככה מהמערכת כבל RCA שמפוצל לשתיים ומהמגבר רגיל אני לא צריך להסביר חוט מינוס פלוס לכל רמקול

פורסם

גם אפשרות.

עומרי, הייתי צריך לקרוא מס' פעמים את התגובות שלך בכדי להבין מה בדיוק אתה רוצה. תרשום לאט ובצורה מסודרת :?

בגדול, מגבר סיני יכול לגרום לזה זהצליל לא יהיה נקי ונעים וללא המגבר תשמע טוב יותר.

אבל זה לא בהכרח המקרה פה. תבדוק טוב שחיברתי כמו שצריך.

פורסם

אין מצב בעולם שהוא ישמע טוב יותר עם ההגברה המובנית של הרדיו דיסק במקום מגבר תקין , לא משנה כמה סיני וחרא הוא זה עדיין טוב יותר מה 10 RMS ב 10% עיוות שהרדיו דיסק נותן.

ואני מנחש שלא מדובר באיזה ECLIPSE 7200 ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא נראלי שהמינוס פלוס הפוך אבל נבודק את זה =]

נ.ב במערכת אין חיבור RCA עד עכשיו זה היה מחובר עם חיבור מנחת, אבל עכשיו זה מחובר בקומבינה עם RCA חבר לקח שתי בננות של RCA חתך בצמה של הרדיו דיסק את החוטים והלחים לשמה " כאילו" שיש למערכת חיבור RCA וככה זה מחובר יכול להיות שיש לזה השלכות?

פורסם

עומרי שלום

אני מתקשה להאמין למה שרשמת בהודעה האחרונה

אני מקווה שלא חיברת מתח למגבר ממנורת הבגא"ז 8)

אם זה נכון ובאמת חבר שלך חתך חוטי רמקול וחיבר להם בננות RCA אז הנה שברת עוד שיא של חוסר מקצועיות

ואם זה נכון אז אני לא מציע לך לתת לחבר הזה אפשרות לנגוע ברכב שלך לעולם. וכשאתה נוסע איתו ברכב תדאג שהוא ימחא כפיים לאורך כל הנסיעה

ותנתק את המגבר ורוץ למתקין נורמלי שירכיב לך מנחת RCA כדי שתוכל להתחבר למגבר

גם ציוד מינימלי וגם עבודה מתחת לכל ביקורת אין פלא שאתה שומע מגעיל

אני אוסיף ואומר שזה בכלל פלא שאתה עדיין שומע

בכל אופן זה ממש לא מומלץ לתת למי שאין לו מושג של אלף בית לנגוע במערכות חשמל של הרכב (כולל תוספות חיצוניות כמו מערכת סאונד וכדומה)

דרור

פורסם

מחריד, אין מילה אחרת.

מזל שהוא לא הלחים לו חיבור כניסה לאוזניות במקום היציאה של הרמקולים, היה יכול להיות מעניין.

:-P

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה עד עכשיו זה היה מחובר עם חיבור מנחת שכל החוטים של הרמקולים מחוברים למגבר עצמו בעזרת מנחת, אז עכשיו במקום המנחת יש בננה של RCA ודרך אגב הבן האדם הזה יודע קצת יותר מאלף בית של הרכב תאמין לי =]

זה לא שלא שומעים טוב העוצמה אין ספק שיותר חזקה והכל אבל הבאס ממש לא מרעיד כמו שהוא היה בלי המגבר זה הכל

פורסם

ניסית לחשוב פעם למה קוראים לזה מנחת?!

כי הוא מנחית! את סיגנל שיוצא מהיציאות של הרמקולים..

אני מתפלא שהמגבר לא נשרף.

וחבר שלך לא מבין דבר וחצי דבר בחשמל בכלל וברכב בפרט.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...