Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו C30 או פולקסווגן שירוקו

Loler
שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן כולם.

סליחה אם אני משגע אתכם עם טופיקים, אבל החלטתי שאם כבר אז כבר ולהוציא מספיק בשביל לא להתפשר.

ההתלבטות היא בין C30 לScirocco כאשר הדרישות הן (לפי סדר עדיפויות):

1.בטיחות.

2.נוחות. (אני גבוה יחסית, 1.93 מ'. בשתיהן היה נוח בישיבה באולם תצוגה).

3.ידידות לסביבה וחסכון בדלק.

4.ביצועים על הכביש (לא נמצא בראש כי בכל אופן.. מדינת ישראל.. באיזה כבישים אפשר לנצל את המכונית?)

5.ולבסוף - כל מיני אבזורים ושיט שאני לא ממש צריך, אבל זה נחמד אם הם שם.. כמו שליטה מההגה על הרדיו או GPS מובנה ושיט כזה.

התקציב הוא כ180-200 (נוטה הרבההה יותר לכיוון ה180), ולא אכפת לי ידני או אוטומט.. אוטומט זה יותר נוח ופשוט לנהוג אבל מצד שני אם יש תרומה רבה להילוכים לא אכפת לי ללכת עליהם..

לפי מחיר באולמות תצוגה, שירוקו 1.4 עולה כמו C30 2.0, וביד שנייה בכלל אפשר להשיג איזה C30 2.4 במתחת לתקציב..

אז מה עדיף?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה בינואר זה היה 13K, ביוני 80K ועכשיו 200K, אין ספק, הבחור סוחר סמים!:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שחשבתי על זה ובטח השרשור הבא שהוא ייפתח יהיה:

מה עדיף?

Q7 או טוארג או X6, רכב יד שניה בתקציב עד 700K

אם הוא יישאף קצת אולי הוא יכול לקחת את הXJ החדשה...

Confidence In Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתיהן מאוד בטוחות. נוחות הישיבה טובה מעט יותר בוולוו בגלל המושבים. השירוקו יותר חסכונית וגם יותר מהירה. אבזור - בדוק במפרטים.

בהצלחה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד היה הכסף, מה שהשתנה הוא הרצון להוציא אותו.. לא רציתי להוציא יותר מ13K על אוטו כרק יום לפני קיבלתי רישיון, בסוף ויתרתי כי הצלחנו להסתדר אני וההורים.

אחרי זה העלתי כי כבר רציתי להשקיע באוטו ועכשיו פשוט אני עושה ALL-OUT...

יותר מזה אין לי P=

מאוד מוזר לי לתרץ את השיקולים שלי, אבל אם זה עוזר לכם להמליץ P=

האמת שזה הטופיק עליו קיבלתי הכי הרבה תגובות, ורק אחת מהן עניינית XD

תודה שוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף שקודם תדע מה התקציב שלך

אני עד עכשיו לא מבין איך הגעת מתקציב של 15K ל80K ועכשיו קפצת ל200K...

אני נורא מצטער לכתוב עוד תגובה לא עניינית אבל מה זה משנה לכם מאיפה הוא מביא את הכסף?

גם אם בן אדם שואל סתם, למה לא לענות במקום להיות יהודי אמיתי ולדחוף את האף לכיס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השירוקו יפה ומאובזרת יותר. שתיהן בטוחות ונוחות יחסית לקופה קטנה. לפולקסוואגן, יותר לי לנחש, יש עדת מעריצים גדולה בהרבה = עדיפות למכירה כמשומשת.

הוולבו מעט נשית מדי אבל בהחלט טובה. היתרון הגדול ביותר של השירוקו היא גרסת ה-122 כ"ס הידנית שעולה רק 150 אש"ח ועם עדכון תכונה עדין יכולה להנפיק ביצועים ברמת ה-160 כ"ס.

בהצלחה בכל מקרה, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שליטה מההגה על הרדיו או GPS מובנה ושיט כזה.

GPS מובנה זה לא להיט, אבל שליטה מההגה על מערכת השמע היא אביזר בטיחותי ממעלה ראשונה.

באירופה רוב המכוניות (אפילו בהשכרה) מאובזרות בפריט הזה, עקב חשיבותו לבטיחות. לא מומלץ לוותר.

חוץ מזה, לך על וולוו, תהיה מקורי. שירוקו כבר יש לחצי מהפורום (וכולן לבנות או שחורות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנה מאוחר יותר...

אני בחרתי את הוולוו. מנוע 2.5 עם ביצועים של 0-100 ב- 7.1 ומהירות מירבית של 235 קמ"ש (230 כ"ס) היא הרבה יותר חזקה ומהירה מהשירוקו. כמו כן יותר מקורית ודי נדירה בכבישי הארץ. מבחינה בטיחותית אין ספק שוולוו זה שם דבר. ירידת ערך, כן השירוקו מחזיקה את ערכה טוב יותר, אבל אני קונה לשם שימוש והנאה ולא חושב למכור לפחות 3 שנים. הישיבה מאחור יותר מרווחת בוולוו וגם האיבזור הסטאנדרטי כולל יותר דברים כמו חיישני רברס ועוד. מלבד זאת יש כעת מבצעים בוולוו והדגם הבסיסי מתחיל ב -169,000 (השירוקו התחילה ב 10 אלף יותר).

עוד דבר קטן, מתיחת הפנים האחרונה של הוולוו הייתה ב-2010 ושל השירוקו ב-2009. זה כמובן לא מבטיח מתי תהיה הבאה, אבל סיכוי גדול יותר שלשירוקו זה יקרה קודם וזה גם עלול להוריד מערך המשומשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

עדיף לו שיקנה דלוריאן ויחזור אחורה בזמן ל2010.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שבתקציב הזה לא תוכל לקנות שירוקו 2.0 שנה על הכביש.

מבחינת כוח וביצועים, נכון שהכבישים בארץ לא מאפשרים אבל עדיין האצות והאצות ביניים מותרות ויש לא מעט כבישים מפותלים ומעניינים בארץ שאפשר לנצל בהם יופי מהירות והתנהגות ספורטיבית שבקטגוריה האחרונה נראה לי שהשירוקו מנצחת (ה VOLVO זה אוטו משפחתי\קומפקטי רגיל)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד 007, זה טריק חדש? (לחכות שנתיים לפני שיגור תגובה:shock:)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...