Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול: למאזדה 3 ו-5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

7,000 מהמשפחתיות והמיניוואנים הפופולרים בישראל, יזומנו למוסכים המורשים של יבואנית המותג, דלק מוטורס. הסיבה: חשש מליקויים במשאבת תגבור ההגה. בארה"ב יוזמנו כ-300 אלף מכוניות לבדיקה ותיקון אפשרי, וברחבי העולם כחצי מיליון. ה-NHTSA האמריקני כבר פתח בחקירה.

לכתבה המלאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3934371,00.html

לרשימת הריקולים מתחילת השנה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3915546,00.html

פורסם

ליסינג מוכר מה שמבקשים ממנו.

אצלנו יש מנהל צעיר שבמקום לקחת רכב מרמה 4 - ביקש מזדה 3 2 ליטר עם כ-ל התוספות מסביב ועדיין משלם פחות.

פורסם

אז אני לא מבין, היבואן ישלח לי מכתב בדואר לבוא לבדוק את הרכב למרות שאני יד שנייה?

מעודכן אצלם שאני בעל הרכב? כדאי לי לבוא באופן יזום למוסך?

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

היבואן שולח קריאת תיקון לבעלים שרשומים אצלו.

אם אתה יד שניה - אתה צריך להתקשר ולבדוק.

פורסם

קורה.

אגב, שימו לרשימת הריקולים מתחילת השנה, נתונים מפתיעים משהו.

לא שריקול מעיד על אמינות הרכב, אבל בהחלט מעיד קצת על ההרכבה והתכנון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עכשיו התקשרתי ליבואן, נאמר לי שזו לא קריאה יזומה, התקלה לאו דווקא מופיעה בכל הרכבים שיוצרו בתקופה המדוברת,

אבל אם מרגישים קושי מסויים בהתנהגות הגה הכח אז כדאי לפנות למוסך לבדיקה.

אני בכל אופן תיכננתי לגשת אליהם לגבי משהו אחר אז על הדרך אבדוק גם את זה.

פורסם

השאלה היא אם הם יחליפו לי למשאבה חדשה כ"צעד מנע" או שיבדקו חפיף וגידו "הכל בסדר.. סע לשלום" ואחרי שתיגמר

האחריות אז תלך המשאבה.

פורסם
אחרי שתיגמר האחריות אז תלך המשאבה.

במקרה הטוב.

אולי כדי להתעקש על החלפה?

בכל זאת מדובר בחלק דיי קריטי, לא איזו משענת יד או מושב אחורי מתפרק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מתוך הכתבה

"בחברת מאזדה מכירים את הבעיה במשאבת ההגה, העלולה - כך היצרנית - לגרום לאי-תגבור ולהגה קשה לתפעול. בחברת דלק, יבואנית המותג לישראל, מסבירים כי כתוצאה מקורוזיה אפשרית באחד מצינורות המשאבה ההידראולית, עלול התגבור להיפגע. במקרה כזה יהפוך ההגה לפתע ל"קשה" יותר. עם זאת, יכולת ההיגוי לא תפגע, אך יידרש כוח רב הרבה יותר כדי להפנות את המכונית לכיוון הרצוי. בדיקה ותיקון הרכב צפוי להימשך עד שעתיים. במידה תתגלה קורוזיה במערכת, תוחלף היחידה כולה."

או יחליפו הצינור הסורר או את היחידה כולה

אז למה להטיל ספק בכוונת היצרן / היבואן

יותר טוב להם לקבל תביעת מיליונים במקרה של תאונה כתוצאה מהכשל.

חם אבל לחשוב בהגיון חיובי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אז אני לא מבין, היבואן ישלח לי מכתב בדואר לבוא לבדוק את הרכב למרות שאני יד שנייה?

מעודכן אצלם שאני בעל הרכב? כדאי לי לבוא באופן יזום למוסך?

היבואן בודק מי הבעלים של כל רכב במשרד התחבורה ואז שולח מכתבים לפי הכתובות והבעלים המעודכנים.

פורסם

בשום מקרה היבואן לא בודק במשרד הרישוי מי הבעלים.

במקרה הזה היבואן שולח מכתבים לבעלים המעודכנים אצלו (אחרי רכישה ניתן לעדכן את המוסך בשינוי בעלות).

במקרה של קריאה לתיקון, שמהווה מפגע בטיחותי, משרד הרישוי מוציא את המכתבים בהתאם לרשום אצלו.

• תוכן חדש...