Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-)

בהמשך לשרשור האינטרנט המוצלח, הייתי שמח לדעת כמה אנשים משלמים בימינו על קו טלפון.

כרגע אני בבירורים האם להמשיך ולהיות פראייר של בזק או לעבור להוט, שמציעים מחיר זול משמעותית בעשרות שקלים לחודש.

בזק:

יש לציין שחברה כזאת "בונקרית" מעולם לא פגשתי. הלו? לא שמעתם שיש תחרות? זה בזק זה?

אינטרנט: 2.5 מגה ב 82 שקלים לחודש. אין מה לדבר על פחות מזה.

אחזקת קו טלפון: 56 שקלים לחודש.

עלות שיחות:

* נייחים: 11 אג' לדקה בשעות העומס, 5 בשעות השפל. המסלולים שהם מציעים לא משתלמים לי.

* ניידים: 35 אג' לדקה.

סה"כ: 138 ש"ח לחודש וזאת כאשר לא בוצעה ולו שיחה אחת! לשנה: 1656 שקלים (ללא שיחות כאמור).

הוט:

נתנו לי מבצע ללקוחות חדשים.

אינטרנט: 59 שקל כולל מע"מ לתשתית 2.5 מגה.

אחזקת קו טלפון: 0 ש"ח.

התקנת תשתית: חינם.

שיחות:

* נייחים: 1,000 דקות בחודש תמורת 39 שקלים כאשר שלושה חודשים ראשונים המחיר 9.99 בלבד.

* ניידים: כמו בזק, 35 אג' לדקה.

סה"כ: 69 ש"ח לחודש (כולל 1,000 דקות לשלושה חודשים למס' נייחים) ולאחר מכן 98 ש"ח לחודש כולל 1,000 דקות לנייחים ובסה"כ 912 שקלים לשנה כולל 1,000 דקות בכל חודש!

:shock:

המסקנה ברורה, בזק כנראה לא ממש רוצים לשמר לקוחות ו\או בונים על השוק הממסדי ומעדיפים למכור חבילות משולבות במחיר "משתלם". ללקוח הקטן שלא מעוניין בכל הטוב שיש לטכנולוגייה להציע הם לא מציעים כלום וחבל.

השאלה שלי היא האם למישהו יש משהו רע לומר על התשתית של הוט. בעיות באיכות השיחה? ניתוקים? בעיות עם המודם הביתי שהם מספקים? יש קאצ' שפספסתי?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המחיר של הוט באמת אטרקטיבי, למרות שלדעתי הדיל הישן שלהם היה משתלם יותר (2000 דקות שיחה לרשת קווית ב60 ש"ח לחודש, שלושה חודשים ראשונים חינם, ללא התחייבות).

השירות שלהם די אמין אבל אין ספק שהוא פחות אמין בהשוואה לקו של בזק. בתחילת הדרך סבלתי לא מעט מניתוקים בקו, אחרי כמה ביקורים של טכנאים וטיפול באחד מארונות התקשורת בשכונה הבעיה נעלמה כמעט לחלוטין אבל עדיין, פה ושם יש ניתוקים או יציאה מסינכרון של המודם. בדרך כלל זה נפתר בעצמו אחרי כמה דקות, אז זה לא ממש מפריע לי.

מבחינת איכות השמע לא שמתי לב להבדלים רציניים. פקסים לא תמיד מצליחים לעבור בקו, לפעמים צריך לנסות פעמיים או שלוש עד שמצליחים להוציא פקס, אם זה חשוב לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא צריך יותר מ 1,000 דקות, גם ככה זה כמעט כפול ממס' הדקות שאני צריך.

לגבי האינטרנט, בבאר שבע יש לי כבר שנתיים תשתית של הוט ללא שום בעייה. אין ניתוקים ואין בעייה בגלישה. כשפעם אחת כן הייתה תקלה טכנאי הגיע עוד באותו היום וסידר אותה.

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שיש בעייה בפקסים? יש בעיות גם בקבלה או רק בשליחה? על הקו יהיה גם מכשיר פקס (לא בשימוש קבוע, אבל אחת ל).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,לפי השרשורים שלך אני עוד אחשוב שאתה עובד בגוגל ועוזר לאסוף מידע :?:lol:

ולענייננו - מחר מגיע טכנאי בזק ויקים לנו קו בדירה.

קיבלנו חבילה של 400 דקות ב69שקל לחודש

תשתית 10מגה NGN ב20שקל לחודש לחצי שנה,ולאחר מכן ב99ש"ח.

זה הכי טוב שהצלחתי להוציא מהם :roll: בזק אכן בונקר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שכחת גם את המס המנדטורי עבור "אחזקת קו" בסך 56 שקלים בחודש :roll:

במדינה הזאת אי אפשר לעשות כלום ולסמוך על מישהו בלי לעשות תחקירים שלא ייביישו את כלבוטק. אפילו הירקן השכונתי לוחץ "בטעות" פעמיים על סימן הפלוס במחשבון-קופה-רושמת שלו. ראבאק, זה מה שיהפוך אותך לעשיר?!?!

שיתוף ידע כמו השרשור הזה והשרשור של האינטרנט גורם לכולנו להיות צרכנים נבונים יותר ומפחית את סיכויי שיטת המצליח של החברות הגדולות.

עצוב לאן המדינה שלנו הולכת.

איתמר.

פורסם

שיתוף ידע כמו השרשור הזה והשרשור של האינטרנט גורם לכולנו להיות צרכנים נבונים יותר ומפחית את סיכויי שיטת המצליח של החברות הגדולות.

אין לך מושג כמה אתה צודק.

לפני שבועיים התקשרו לאמא שלי מבזק בנוגע לחיוב על הADSL. היא לא מבינה בזה יותר מידי, אז היא ביקשה שאתקשר לשם ואבדוק במה מדובר. התקשרתי, מסתבר שהיא משלמת על חבילה ישנה בלי התחייבות או שקר דומה, וגובים ממנה מעל 80 ש"ח בחודש על תשתית של 1.5 מגה! שאלתי את הנציג מה אפשר לעשות בגזרת המחיר, והוא ירד לאט לאט לאזור ה69 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנה ונעצר שם.

ואז הוצאתי את השפן מהכובע. ביקשתי ממנו לחכות, הרצתי חיפוש, מצאתי את ההודעה הזאת והקראתי לנציג את ההודעה כלשונה. מיד צנח המחיר לגזרת ה50 ש"ח לחודש.

אז כן, בכל הנוגע לחברות התקשורת הגדולות שרק מחפשות לחלוב את הצרכן הפרטי - השרשור הזה מבורך.

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שיש בעייה בפקסים? יש בעיות גם בקבלה או רק בשליחה? על הקו יהיה גם מכשיר פקס (לא בשימוש קבוע, אבל אחת ל).

בעיקר בקבלה של פקסים. לפעמים המכשיר עונה, עושה את הקולות המפורסמים אבל לא מצליח "להסתנכרן" עם הצד השני. בדרך כלל המכשיר בצד השני מחייג מיד שוב ואז זה מסתדר.

יכול להיות שמדובר בבעיה בצד שלי היות ואין לי מכשיר פקס אמיתי אלא מחשב עם מודם ותוכנה, אבל לא נראה לי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. לבזק יש מבצעים (תבדוק את זה ב199 אם אני לא טועה).

2. יש לי הוט בבית. בגדול, מרוצה. 60 שקלים ל-2000 דקות שיחה בחודש. קח בחשבון שאם תתחיל להתקשר לניידים כל דקה עולה יותר....

3. בעיה יחידה..? פעם ב... ממש פעם ב... יש בעיות עם הקו. לפעמים אני נשמע/שומע את הצד השני מקוטע.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

איתמר,הנציגה הבטיחה שאחזקת הקו כלולה בחבילת הדקות (400דקות).

רציתי בהתחלה רק קו קל בעלות 25שקל ועוד תשתית,אך הרבה שיחות מהנייד שלי ושל הבת זוג יוצא על הנייחים,אז עדיף שיהיה קו.

עוד 20שקל על התשתית ויצא 89.

אה,ובגלל שזה קו חדש יש גם 177שקל חד פעמיים על טכנאי :evil: (פעם זה היה 99שקל,עוד בימי הDIALUP העליזים 8))

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
שלום לכולם :-)

בזק:

יש לציין שחברה כזאת "בונקרית" מעולם לא פגשתי. הלו? לא שמעתם שיש תחרות? זה בזק זה?

אינטרנט: 2.5 מגה ב 82 שקלים לחודש. אין מה לדבר על פחות מזה.

אחזקת קו טלפון: 56 שקלים לחודש.

אם אתה לא מדבר הרבה, קו קל - 25 ש"ח לחודש אחזקה, דקת שיחה 25 אג.

82 זה בונקר ? תזכיר "אז אני עובר להוט" והמחיר צונח ל 72 ב 5 שניות ואני חושב שאפשר יותר.

25+72 = 97 (אבל בלי דקות שיחה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

וואלה נגעתם בנקודה שבדיוק טיפלתי בה לפני יומיים~.

הסתיים לי ה BUNDLE של ה 99 שח (דרך נטויז'ן) של ה 4Mbit

לא הסכימו לחדש את ה BUNDLE בטענה שהוא למצטרפים חדשים לתשתית בזק (לא ברור לי איך כי קודם לכן לא הייתי חדש בתשתית של בזק ועדיין נתנו לי אותו).

שיחה למוקד השירות של בזק - והם כמובן מנסים לדחוף לך לתחת את ה NGN שלהם, "רק עוד 10 שקלים". אחרי דין ודברים מגיעים למחיר של 79 שח לתשתית 4 מגה אבל משם הם לא מוכנים לרדת.

אני מסביר, בעברית פשוטה אך רהוטה, תן לי הצעה נמוכה יותר אפילו על 2.5 מגה, לא חייב 4 מגה. לא מוכן לשלם לכם 56 שקל על אחזקה ועוד 79 שקל עוד לפני שאמרנו בוקר טוב.

בקיצור - אין עם מי לדבר.

יום למחרת מתקשר שוב למוקד של "בזק" ומבקש לנתק את הקו טלפון בבית.

אני מגיע לנציג קשרי לקוחות ושואלים אותי כמובן למה אני רוצה לנתק - אז אני עונה שבלי תשתית ADSL אין לי טעם בקו טלפון בבית, זה אפילו יחסוך לי כמה לירות בחודש.

ממשיכים לשוחח אך הנציג לא מוכן לתת הצעה נמוכה מ 79 שח לחודש. הוא מתחיל לחטט לי בחשבון טלפון - "בוא ניתן לך חבילת דקות וככה תוזיל את החשבון ונעשה ככה וככה וככה".... אמרתי לו שיעזוב לי את הקו טלפון בשקט ושידבר איתי רק על התשתית לאינטרנט ולא על שום דבר אחר. ממשיכים לדבר אבל אין מצב לתזוזה.

"אבל תשמע, ב HOT לא יציעו לך פחות" וכו' וכו' כו'

אני: מה איכפת לך מה הציעו לי או לא הציעו לי ב HOT ? מה אתה יכול להציע לי ??

כל הזמן הזה שאני משוחחים אני מפציר בו ש"אם אתה לא יכול לרדת מ 79 שח לחודש על התשתית, תנתק לי את הקו טלפון וזהו !".

פעם, פעמיים, שלוש... בסוף הוא התייאש.

אחרי 24 שעות נותק הקו - אממה - ה ADSL עדיין עובד :shock:

אני שוקל ברצינות לנסות שנית את הראוטר של סלקום (אותו אחד שניסיתי לפני שנה וחצי והחזרתי עקב בעיות קליטה עם המכשיר הספציפי ההוא), עכשיו גם יש להם מכשיר של חברה אחרת (אולי טובה יותר) שנקראת ZTE.

(למי שמזמין טלפונית אין בעיה לבטל עסקה עד 14 יום ופשוט להחזיר את המכשיר כמו שעשיתי בזמנו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בעיקר בקבלה של פקסים.

עד 2004 פיתחתי תוכנה למודם כבלים משולב טלפון - העברת פקסים מעל הטכנולוגיה הזו לא פשוטה. כאשר נוצר חיבור בין שתי קצוות השיחה, המידע הקולי נדחס בקודק נבחר. אותה דחיסה מצויינת לשיחה רגילה (כי לא מרגישים אותה) אבל פוגמת בתקשורת מבוססת FSK כמו פקסים ומודמים (כל אותן החריקות שזכורים לנו מימי עבר). הדחיסה גורמת לניתוקים, שגיאות וכד'.

בזמנו, היינו מפעילים זיהוי לצליל הראשוני של הפקס (אותו צפצוף בהתחלה) ואז עוברים לקודק לא דחוס (G.711 שהוא למעשה פשוט עוטף PCM). שתי בדיקות לתקינות גרסת התוכנה שנעשו היו העברת פקסים ומודמים. זה היה נורא מוזר לראות מודם 56K רץ מעל טכנולוגיה שידעה להעביר 40 מגהביט.

היה גם בכלל דיבור על T.38 שזה fax relay. המודם שלך בבית היה עושה את כל הציפצופים מול הפקס שלך ולמעשה מעביר data ולא voice כלפי הרשת; חוסך רוחב סרט באופן משמעותי. זה היה ב- 2004, אין לי שמץ אם הטמיעו את זה היום.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אוקיי רבותיי

כמה טיפים - אבל לא שמעתם את זה ממני

מחירי קווים בבזק

אחזקת קו רגילה - 56 בחודש

קו מוזל - 35 שקל בחודש , מחיר דקת שיחה אחיד במשך כל היום 15 אג'

קו קל - 24.89 - מחיר דקת שיחה אחיד במשך כל היום 24.89 אגורות.

ניתן לשלב מסלול שיחות רק באחזקת קו רגילה.

מסלולי שיחות - היחידים שמומלצים הם כדלהלן:

500 דקות - 20 שקל בחודש בנוסף לאחזקה

400 דקות כולל אחזקה - 69.90

מסלול מומלץ למי שמדבר ממוצע - 59.90 כולל אחזקה ואתם מקבלים 200 דקות שיחה במשך כל היום

מצטרפים להוראת קבע\חשבונית במייל - מקבלים 30 דקות מתנה כל חודש למשך חצי שנה.

גם היום יש מבצע אם יש לכם ילדים אפשר לעדכן להם את BGAMES אתר משחקים נותנים חודשיים מתנה לאחר מכן אפשר להסיר את השירות , סתם בקטנה שתדעו.

ועכשיו מה שכולם באמת שואלים - האינטרנט.

מחירים הם כדלהלן (אני לא זוכר מחירים של 8 מגה אז מצטער):

מחיר ללא התחייבות

1.5 - 80

2.5 - 100

4 - 110

5 - 120

מחיר התחלתי:

1.5 - 66.90

2.5 - 86.90

4 - 96.90

5. 104.90

מדרגה שניה:

1.5 - 62

2.5 - 81.90

4 - 91.90

5 - 99.90

מדרגה שלישית:

1.5 - חצי שנה 51.90 , חצי שנה 62

2.5 - חצי שנה 71.90 , חצי שנה 81.90

4 - חצי שנה 81.90 , חצי שנה 91.90

5 - חצי שנה 91.90 , חצי שנה 99.90

מדרגה אחרונה בקו ראשון שלל שימור:

1.5 - 51.90

2.5 - 71.90

4 - 81.90

5- 91.90

אם מעבירים אותכם לקשרי לקוחות אפשר להשיג אצלם מחיר יותר נמוך + חודשים חינם , תלוי בלחץ שאתם מפעילים.

בנוסף יש לקשרי לקוחות מחירים אחרים למשל 3 חודשים 20 שקל ו9 חודשים מחיר של מדרגה שניה

ועוד ועוד רק צריך לברר איתם , אם אתם לא רוצים לעבור את כל המדרגות האלה פשוט להתקשר 199 להגיד אני רוצה להגיע לקשרי לקוחות אני לא יורד מהקו ולא מתכוון לדבר עם אף אחד מלבד קשרי לקוחות.

תוך דקה תועברו.

נ.ב.

מישהו מכיר מחירים של שימור ב013? אשמח לשמוע.

נ.ב.2

באחריות אני אומר לכם את זה - ב012 יש מחיר ל5 מגה (אני בטוח שיש גם למהירויות אחרות את זה לא בדקתי) , זה שימור , 4 חודשים חינם , לאחר מכן 20.90 על 5 מגה!!!! לא האמנתי כששמעתי את ההצעה הזו , היום רוב החברות לוקחות כמחיר אחרון 20 שקל על 2.5 , בחיים לא שמעתי על 5 מגה , ועוד 4 חודשים חינם.

שוה להתמקח עם החברות האלה , אפשר להגיע לאן שהוא.

טיפים חשובים

לרשום לפניכם את התאריך שביצעתם חידוש עסקה

לבקש מהנציג לשלוח לכם בפקס את מכתב העסקה עם ההתחייבות

להקליט את השיחה

לבקש מספר פניה לבירורים נוספים ולבקש גם שיקריא בפניכם את הפניה כדי לדעת בדיוק מה הוא רשם שם (תאמינו לי זה חשוב אם אחרי זה יהיה לכם בלאגן עם הנציגים שתתקשרו אחרי זה לברר והנציג לא יבין במה מדובר ככה אם יש פניה מסודרת הכל יהיה בסדר)

עלו והצליחו

ועוד משהו קטן - אני מעדיף לשלם דמי שימוש , מצידי אפילו שיקראו לזה פרוטקשן , רק לא להיות לקוח של הוט , לעולם.

http://Http://www.ihatehot.com רק תציצו שם בפורומים ותקבלו רושם קטן על החברה , מומלץ במיוחד פורום עובדי הוט

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
באחריות אני אומר לכם את זה - ב012 יש מחיר ל5 מגה (אני בטוח שיש גם למהירויות אחרות את זה לא בדקתי) , זה שימור , 4 חודשים חינם , לאחר מכן 20.90 על 5 מגה!!!! לא האמנתי כששמעתי את ההצעה הזו , היום רוב החברות לוקחות כמחיר אחרון 20 שקל על 2.5 , בחיים לא שמעתי על 5 מגה , ועוד 4 חודשים חינם.

שוה להתמקח עם החברות האלה , אפשר להגיע לאן שהוא.

עם כל הנאחס והשנאה שנדבק לחברה הזו,אני לא מתפלא על המחיר הזה :lol: שונאים אותם יותר ממה ששונאים את הוט :-P

לי אישית יש שם משתמש כבר 11שנה,הייתי איתם 7שנים רצוף ואז היה בינינו איזה פיצוץ והעברתי את המשתמש לאחותי.

בזמנו היא שילמה 34.90 ל2וחצי מגה בהוט (גולשת אולי כמה שעות בחודש)

לאחר כמה חודשים הוט שדרגו לה את התשתית ל5מגה ללא תוספת תשלום,והיה מבצע של 012 באותו זמן שעשו אותו דבר.

בדקתי לה את הקו ווואלה,יש 5מגה נקי.

בדקתי את המשתמש על ה8מגה בבית שלי,ווואלה עובד גם שם ב8מגה מלא! :shock:

בקיצור - לדעתי הם יותר מבסדר ובפעמים היחידות שהייתי צריך את התמיכה שלהם,פתרו לי את הבעיה מהר (פשוט תחזרו על כמה מושגים עם מילים שוברות שיניים כמו OVERCLOCKING,SYSTEMCACHE וכו' והנציג מתבלבל ומעביר אותכם לבכיר :twisted:)

GTI

סאאמק כולכם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר לעדכן בעניין ראוטר סלולארי של סלקום;

מישהו זוכר את השירשור הזה ?

בקצרה, לפני שנה וחצי התנסתי בראוטר סלולארי של סלקום מדגם GLOBE SURFER -II והחזרתי אותו עקב בעיות קליטה. עד היום לא ברור לי אם היה מדובר במכשיר דפוק (זאת ההערכה שלי) או תשתית דור שלישי חלשה להחריד באיזור המרכז.

עברה שנה וחצי ובשבוע שעבר לקחתי לניסיון (שוב) ראוטר סלולארי של סלקום, הפעם לא של GLOBE-SURFER אלא של חברת ZTE מדגם MF612. המחיר עלה ב 10 שקלים ביחס למה שהיה לפני שנה וחצי (היה 119 נהיה 129) אבל עדכונים בנושא הראוטר הזה דווקא יש לי;

ראשית, הקליטה עם המכשיר (ללא אנטנה חיצונית) טובה משמעותית מהמכשיר הקודם. כאשר הראוטר נמצא ליד חלון, כפי שמתבקש בהוראות ההתקנה ע"מ לנצל את מיטב היכולת של המכשיר, לא רק שיש קליטה של 3-4 "קווים" מתוך 5, הראוטר עובד באופן יציב לגמרי על רשת ה HSPA ולא יורד כלל לרשת ה GSM.

במצב כזה מתאפשרת הן גלישה באינטרנט והן קבלה\הוצאה של שיחות טלפון בקו שמציע הראוטר.

מהירות הגלישה, כבר במצב של 3 "קווים" של קליטה, מאפשרת הורדה של בין 1.5 ל 2.5 מגה-ביט והעלאה של כ 0.8 עד 1.0 מגה ביט בממוצע - לא מהיר ממש אבל בהחלט מספיק למי שגולש באינטרנט ולא מחפש הורדות. פה ושם כאשר אין עומסים גדולים על הרשת, מגיעים גם ל 2.8 מגה ביט (מהירות תקרה המובטחת ע"י סלקום).

עד כה אנחנו עובדים עם המכשיר כבר כמה ימים (גולשים ב WIFI עם 2 מחשבים ניידים) ובינתיים אין תלונות מאף אחד מאיתנו.

עלות שיחה לקווים נייחים עומדת על 11 אג לדקה בכל שעות היממה וליעדים סלולאריים 34 אג' בכל שעות היממה.

למי שיש סלולאריים של סלקום (אצלנו כבר יש 2) שמשלמים מאותה החשבונית ומאותו אמצעי תשלום, יש 500 דקות חינם בכל חודש מהקו הנייח לקווים הניידים, לא רע בכלל.

יתרונות:

1. הראוטר עובד על 12V DC, מה שאומר שעם חיבור פשוט לרכב הוא יכול לפעול גם בו.

2. עלות שיחות ליעדים סלולאריים כמו אצל המתחרים (לא יותר יקר ולא יותר זול)

3. אין צורך להתעסק עם ספקי תשתית ושירות לאינטרנט

4. אין הגבלת נפח על כמות הגלישה

5. אתה לא כבול ל"בזק" והמחיר ביחס לתמורה שפוי למדי.

6. יש שיחה מזוהה (כאשר מחובר מכשיר נייח עם צג התומך בשיחה מזוהה, אתה רואה מי מתקשר אליך).

7. הקו כולל האינטרנט ניידים איתך לכל מקום שתרצה, גם אם החלטת לצאת לחופשה (בארץ) של שבוע ואתה רוצה את הקו שלך עם האינטרנט בבית מלון, פשוט תחבר את המכשיר לחשמל וזהו.

חסרונות:

1. מהירות גלישה מוגבלת, ממש לא מתאים למי שמחפש הורדות.

2. הצליל של הקו טלפון לא נשמע "אמיתי" אלא מלאכותי. לי זה לא מפריע אבל אישתי גם טוענת שהקו נשמע מעט חלש. לדעתי לא מדובר באיזה קטסטרופה כי שומעים באמת טוב בסה"כ, אולי לא ב 100% עוצמה כמו של בזק אבל בסדר גמור (טרם ניסיתי לחבר מכשיר אחר ולנסות)

3. מי שמתקשר אליך משלם עלות של שיחה לסלולארי.

בסימן שאלה:

* במכשיר הקודם זכור לי שהקו לא תמך במכשירי פקס, לא יצא לי לבדוק זאת עם המכשיר הזה וגם לא ראיתי שום איזכור לנושא הזה.

זהו לבינתיים, נמשיך לבדוק את המכשיר עוד כמה ימים, כרגע נראה שיש סיכויים טובים שנשאיר את המכשיר אצלנו. בשורה התחתונה המכשיר מספק את הסחורה בצורה טובה. חווית הקניה היתה טובה למעט העובדה שסלקום נותנים את האפשרות, באתר (בזמן הרכישה) לבחור מספר טלפון פנוי שאותו תרצה לשבץ בקו הנייח (ואכן בחרתי) אך מה שקיבלתי היה מספר אחר לחלוטין (עבורי זה לא קריטי, אך זה בהחלט פוגם בצורה מסויימת בחווית הקניה... אם כבר נתתם לאנשים את האפשרות לבחור אז תעמדו בה כמו שצריך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...