Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שעובר עכשיו דירה (הכל בשיפוצים ועניינים כרגע - יש שרשור בנושא..) , אשתף אתכם במה שאני סגרתי עם בזק והאינטרנט :

בזק:

התקנת קו (חד פעמית) - 177 ש"ח , במסגרת הזו היגיעה לי התקנה של שקע חינם והטכנאי סלל לי כבל בין החדרים ועשה הכל בזריזות ובמינימום נזקים, העבודה שלו היתה לרוחי בהחלט (עסקתי בכל ענייני הסלילות השונות בצבא בכל שטח ומקום כך שאני יודע למה לצפות וכו').

ההסכם שלי עם בזק הוא 59.90 ש"ח בחודש ואני מקבל 200 דקות שיחה , כל דקת שיחה מעבר תעלה לי 10 אגורות.

התשלום דרך כרטיס אשראי.

אינטרנט:

בתור אחד שעבד בנטויז'ן 6 שנים (תפקידי תמיכה טכנית, הדרכה ובניית מאגרי נתונים של פתרונות לתקלות אינטרנט ורשתות) ומכיר את האינטרנט בארץ כמו את כף ידו, לא היה לי ספק שאהיה עם ADSL בבית.

אני לא מכיר את התשתית בשכונה שאליה עברתי לגור, הטכנאי בדק לי את הקו עם המסופון שלו בעת ההתקנה ואמר שאין בעיה להגיע גם ל10 מגה על הקו הזה.

הטכנאי היציע לי דיל של שנה בה אשלם לתשתית בזק:

20 ש"ח בחודש בחצי שנה הראשונה

60 ש"ח בחודש בחצי שנה השניה

(עבור 10MB)

שימו לב! אם תתקשרו ל199, לא תוכלו לקבל דילים שהטכנאים נותנים לכם, אין להם גישה למבצעי שטח כאלה ולכן כדאי לברר מה מציע טכנאי ההתקנה - דוגמא, הנציג של 199 אמר לי שהוא ייתן לי חצי שנה ראשונה ב20 ש"ח וחצי שנה שניה ב99.90 ש"ח .. זו תוספת מכובדת למחיר שהוצע לי קודם לכן. ויתרתי בנימוס.

ספק אינטרנט:

עקב קשרים ואנשים מבפנים (כמו גם העובדה שאני גולש איתם כבר 7 שנים וחצי ללא תקלות מיוחדות - ואני צרכן אינטרנט כבד יחסית) , חזרתי לנטויז'ן.

יש כרגע מנוי עובד עוד מהימים שעבדתי בחברה - פתחתי יוזר נוסף ותפסתי "טרמפ" על מבצע למחזיקי ישראכארד שרץ בימים אלה - כל מהירות ב10 שקלים לשנה הראשונה. בהתחייבות ל18 חודשים.

קיבלתי את המבצע ומהחודש ה13 אשלם 80 ש"ח לנטויז'ן בחודש. ממוצע של 34 ש"ח בחודש עם עודף. ל10MB.

זה המצב אצלי.

השלב הבא - שחיטה כלשהיא של YES ...

מי שרוצה לעשות את המבצע של ישראכרט שימהר לכתובת:

https://www1.isracard.co.il/he/start/Benefits/gifts/ben1089/

המבצע מוגבל בכמות יחידות וחייבים כרטיס של ישראכרט.

תהנו.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בתור אחד שעובר עכשיו דירה (הכל בשיפוצים ועניינים כרגע - יש שרשור בנושא..) , אשתף אתכם במה שאני סגרתי עם בזק והאינטרנט :

בזק:

התקנת קו (חד פעמית) - 177 ש"ח , במסגרת הזו היגיעה לי התקנה של שקע חינם והטכנאי סלל לי כבל בין החדרים ועשה הכל בזריזות ובמינימום נזקים, העבודה שלו היתה לרוחי בהחלט (עסקתי בכל ענייני הסלילות השונות בצבא בכל שטח ומקום כך שאני יודע למה לצפות וכו').

ההסכם שלי עם בזק הוא 59.90 ש"ח בחודש ואני מקבל 200 דקות שיחה , כל דקת שיחה מעבר תעלה לי 10 אגורות.

התשלום דרך כרטיס אשראי.

אינטרנט:

בתור אחד שעבד בנטויז'ן 6 שנים (תפקידי תמיכה טכנית, הדרכה ובניית מאגרי נתונים של פתרונות לתקלות אינטרנט ורשתות) ומכיר את האינטרנט בארץ כמו את כף ידו, לא היה לי ספק שאהיה עם ADSL בבית.

אני לא מכיר את התשתית בשכונה שאליה עברתי לגור, הטכנאי בדק לי את הקו עם המסופון שלו בעת ההתקנה ואמר שאין בעיה להגיע גם ל10 מגה על הקו הזה.

הטכנאי היציע לי דיל של שנה בה אשלם לתשתית בזק:

20 ש"ח בחודש בחצי שנה הראשונה

60 ש"ח בחודש בחצי שנה השניה

(עבור 10MB)

שימו לב! אם תתקשרו ל199, לא תוכלו לקבל דילים שהטכנאים נותנים לכם, אין להם גישה למבצעי שטח כאלה ולכן כדאי לברר מה מציע טכנאי ההתקנה - דוגמא, הנציג של 199 אמר לי שהוא ייתן לי חצי שנה ראשונה ב20 ש"ח וחצי שנה שניה ב99.90 ש"ח .. זו תוספת מכובדת למחיר שהוצע לי קודם לכן. ויתרתי בנימוס.

ספק אינטרנט:

עקב קשרים ואנשים מבפנים (כמו גם העובדה שאני גולש איתם כבר 7 שנים וחצי ללא תקלות מיוחדות - ואני צרכן אינטרנט כבד יחסית) , חזרתי לנטויז'ן.

יש כרגע מנוי עובד עוד מהימים שעבדתי בחברה - פתחתי יוזר נוסף ותפסתי "טרמפ" על מבצע למחזיקי ישראכארד שרץ בימים אלה - כל מהירות ב10 שקלים לשנה הראשונה. בהתחייבות ל18 חודשים.

קיבלתי את המבצע ומהחודש ה13 אשלם 80 ש"ח לנטויז'ן בחודש. ממוצע של 34 ש"ח בחודש עם עודף. ל10MB.

זה המצב אצלי.

השלב הבא - שחיטה כלשהיא של YES ...

מי שרוצה לעשות את המבצע של ישראכרט שימהר לכתובת:

https://www1.isracard.co.il/he/start/Benefits/gifts/ben1089/

המבצע מוגבל בכמות יחידות וחייבים כרטיס של ישראכרט.

תהנו.

Super_T אני מצטער לבשר לך , אבל שחטת רק את נטוויז'ן אולי, אם היית קורא את ההודעה שלי היית מבין.

אני מציע שתתקשר ל199 ותבודק טוב מה אתה משלם.

אני לא יודע איך קיבלת מטכנאי 60 שקלים בחודש לחצי שנה שניה , כי זה מחיר עובדי בזק , אני לא רוצה להגיד שעבדו עליך , אני אגיב לאחר שתבדוק (אם תבדוק) ותמסור לנו מחיר מדויק מנציג שירות , טכנאים ידועים כמוכרים לא כל כך אמינים כמו שאתה בטח מכיר מנסיון במוקד שירות.

נציגי 199 יכולים להשיג לך חצי שנה חינם ולאחר מכן 99 בחודש , שזה בממוצע 50 שקל לחודש ל10 מגה , לא יודע מאיפה הוצאת את המחיר של 60 שקלים אני לא מכיר מחיר כזה בחברה , "מבצעי שטח" לא קיים דבר כזה , טכנאים מציעים מה שנציגים מציעים.

עם הקו טלפון אם אתה מדבר 200 דקות אז זה מחיר טוב קיבלת חבילת שימור (אמנם קו ראשון אבל עדיין) , אם אתה לא מדבר בכלל בטלפון , כדאי שתשקול מעבר לקו קל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אף אחד לא "שחט" את נטוויז'ן.

מדובר במבצע משלוב לנו ולישראכרט במסגרתו כמות מסויימת של לקוחות יכולה להינות מהמבצע.

אכן מדובר במחיר של 9.9 ש"ח לחודש על כל המהירויות ומחיר המשך לחצי שנה נוספת.

מן הסתם יש התחשבנות בין החברות.

דרך אגב יש לנטוויז'ן קו טלפון ביתי במחירים שאין לבזק דרך להתמודד איתם.

מי שמעוניין בה"פ.

גילוי נאות- הנני עובד חברת נטוויז'ן במחלקת המכירות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן

שכחת רק לציין שלקוחות בזק עדיין ישארו לקוחות בזק , ככה שבזק רק מפסידה מהלקוחות האלו את מחיר אחזקת הקו שיורד בחצי.

עדיין לקוחות 012 צריכים קו קל\אינטרנטו של בזק + תשתית אינטרנט , בנוסף לתשלום שמשלמים לכם.

ובמקרה שיש תקלה באינטרנט = אין קו טלפון.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

קו קל כן- שיחות לא.

אחזקת קו משלמים ככה או ככה אם צריכים ADSL.

השיחות דרכינו הרבה יותר זולות נקודה. (גם של 012 למען ההגינות).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ראשית, לא "שחטתי אף אחד" אבל את YES אני אנסה (לא שילך לי אבל מילא..).

שנית, היה סיפור קטן עם הדיל מול התשתית,

הטכנאי לא היה זמין וחייגתי ל199 לקבל את הדיל שהוא היציע,

הנציג שם באמת לא ראה את הדיל שהוצע לי של 20 ש"ח ואז מעבר ל60 ש"ח אלא רק 20 ש"ח ומעבר ל99.90 ש"ח, אבל כדי לבדוק לי את זה , פתח עלי הזמנה של דיל כזה למרות שאמרתי מפורשות שלא אשלם כזה מחיר לבזק ויהי מה,

היה צורך לערב את המנהלת שלו ואת האחראי על הטכנאים באיזור כדי לסגור את הפניה שפתח הנציג ולעדכן את מה שהסוכן הבטיח, בנוסף, האחראית של אותו נציג הבטיחה לי שהיא זו שתוודא שאכן אקבל את הדיל שהובטח לי מטעם טכנאי בזק.

כך או כך מחר אני אתקשר שוב (בפעם המי יודע כמה) לבזק (199) ואבדוק שאכן מה שצריך מעודכן ונכון.

בנוגע לעניין החצי שנה חינם, הוצע לי את זה ע"י הנציג אבל רק מול ה5 מגה ולא ה10 מגה.

בנושא נטויז'ן,

לא ראיתי צורך "להפעיל קשרים ולמשוך חוטים" מכיוון שהמבצע של ישראכרט מצא חן בעיני, אם היתה לי הזדמנות להכות בברזל בעודו חם ולקבל מחיר טוב לשנה הקרובה ומחיר סביר לאחר מכן (שגם אותו אדאג לשנות אם זה ייחשב יקר לתקופה - אין לדעת) אז למה לא ?

אני מדבר בטלפון הקווי שלי יחסית הרבה ונוח לי להשתמש בו - בדקתי כמה אני מדבר בממוצע במשך 3 החודשים האחרונים וזה נראה לי תקין לגמרי לקחת דיל של 200 דקות.

אעדכן אתכם מחר. אם יהיה מה לעדכן.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...