Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציטוט-"על תעיר אותו"

מה? נוסף לכל אתה גם עילג?

זה לא מזיקנה, זה מושרש.

:cry:

עוד קטנה- ציטוט לגבי קארטינג "צריך כובע" . כובע בקארטינג? חחחחחחחח לא מספיק בנדנה?

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מלמד

?אלו ההנחיות שקיבלתי מברוך לביא (שעובד איתך) ואלו ההנחיות שהועברו אלי דרך "אירדא", אחרת מה

", לבסוף "נכנעתי"

היי יובל

אתם מנהלים רשות או חנות מכולת

אני מניח כי כל הנחייה שיוצאת, שאמורה לחייב את הרשות היא בכתב.

אם זה כך, אז לא צריכה לעלות השאלה אמרתי לא אמרתי.התכוונתי כך התכוונתי אחרת.

הכל בכתובים. שחור על לבן.

איך אמרו פעם איך מתחילה מלחמה? מאי הבנות

דני ממתין לתשובתך להודעתי משעה 19.40

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יובל ראשית מתנצל מכולת , רציתי לכתוב קיוסק. דיסלקציה .

ותודה על החומר שצירפת

קראתי את החומר שצירפת חלק זה סינית בשבילי אבל לאט לאט אלמד

עד שהגעתי לסוף כללי ההגשה וקיבלתי אישור למה שהבנתי ושאלתי את דני עליו.

עוד נשאר להבהיר , מחכה לדני שיבהיר

עכשיו לא ברור לי מה אלה התקנונים 253 254 279 ( יש כל כך הרבה תקנונים!! עכשיו הבנתי , זה שיושב ליד הנהג בראלי זה לא נווט אלא עו"ד)

האם הנחייה כזו להשתמש בתקנון מסויים רק נאמרת = קיוסק או בדרך של הנחייה בכתב =רשות זה מהצד המוציא

ומהצד המקבל קרי ההתאחדות /מועדון מסכימה לקבל בע"פ = קיוסק מקבלת בכתב = התאחדות..

מבלי להעיר רוחות מתים , פעם לפני 10 שנים הכל תועד. אז היום לא מתועד?

להיום אני חושב שמספיק

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה כדי לעצור אותי צריך רכבת,:lol: לכן בוא נשנה פאזה

שאל שאלה אחת ואענה עליה כמיטב הבנתי

בינתיים אני ממתין בלי קשר לתגובת מלמד

לילה טוב

מירוצי מכוניות

פורסם

רע מאד הבלגן הזה

אני חוזר על מה שביקשו

יש לתרגם את התקנונים הבין לאומיים לפי הרשימה שקיבלתי

יש לגייר אותם ולהתאימם לישראל

יש להעביר למלמד את הכתוב לאישור

דני לוי נכנס לתמונה אחרי שקיבל את התקנונים האמורים לעיל והתחיל לעבוד עליהם ולהתאימם והוא אכן הגיש אותם

עכשיו מתנהל ויכוח ביני לבין מלמד כי מלמד רוצה לראות בעיניו את השינויים שעשיתי מהתרגום המקורי לתרגום הסופי

אני טוען שהרשות צריכה להתנהל מולי בישבות עבודה

כל הבלגן הזה היה נמנע

עכשיו שאני קורא את ה"כללים" זה עוד יותר מחזק את מה שביקשתי

מעבר לכך אני מצטער לאמר בריש גלי

מי שכתב את רשימת הכללים הזו קיבל עצות מקצועיות לא נכונות

מכיוון שאם מרגמים את ההתקנונים הבין לאומיים ומגיירים אותם קרא לזה עכשיו כללים וחסל ברדק

ראיתי את התקנון של הראלי רייד,גם הוא מתורגם מתקנונן בין לאומי

אני שוב חוזר

מלמד אתם עושים בלגן שלם וסיפור שלא מוביל לכלום

תשבו הצוות שלכם איתי והסיפור יגמר תוך 10 דקות

אתם מסרבים והתוצאה מריחה של זמן

דבר נוסף

אתה מלמד יודע וגם קיבלת את התקנונים כבר לבדיקה,שאלת שאלות קיבלת עליהם תשובות

לא חזרת אלי אם התשובות סיפקו אותך,לא סיפקו,

תגיד ככה מנהלים דו שיח? נראה לך שע"י 4 גופים שלישיים נצליח להתקדם

יש מצב כזה בעולם?

פתאום אתה ממציא לי בתמימות שאף אחד לא ביקש לתרגם את התקנונים האלה

מה המצאתי את הדבר מעצמי?

סיכום

חלק ממה שכתתם ככללים הם למעשה רובם טמונים וכתובים בתקנונים שהוגשו לכם

יש להוסיף תקנוניי אירוע לכל ענף וחסל ברדק

כל התקנונים ותקנוני האירועים נמצאים אצלי,למעט "ראלי קרוס" שלא התבקשתי להכין

יש תקנון אירוע "ראלי 90 עמודים מוכן,יש תקנון ספרינטים מוכן,יש תקנון "טיפוס גבעה"

מה עכשיו

מירוצי מכוניות

פורסם

GP1 (סחייק) עוד הודעה אחת שלך בפרטי שלי ואני אדאג להטיס אותך מפה כמו בפעם האחרונה זוכר? 4 חודשים היית חסום אז קח את זה כהזהרה לפני כולם.

המטיףף

פורסם

סחייק אם היית מצלם כמו שאתה מתקן אולי היית מגיע רחוק יותר מהיכן שאתה נמצא בו היום? אבל יכול להיות שזה מה שאתה מחפש בחיים? שחרר לי את הפרטי פעם שניה. ביל קלינטון אמר פעם 3 פספוסים ואתה בחוץ:shock:.

פורסם

למי הוא אמר? למוניקה? אז הוא אמר.

אמרת פעם אחת. מה קרה?

ואחרי 3 פעמים זה יהיה 5?

מר תחזיקו אותי.

מביך.

פורסם

בוקר טוב לכולםםםם

זמני קצר היום הנושא חשוב אבל לי יש סדר עדיפויות שונה היום . אני נוסע לבקר שתיים מנכדותי לכן אקצר ונשתמע בלילה או גם מחר יש יום..

לדני יש אגו ליובל יש גם

לדני יש ידע ליובל גם

לדני יש רצון לתת בגז ליובל גם

לדני יש אחריות ליובל גם

אממה יש הבדל קטן אבל משמעותי

לדני אין כוח ליובל יש

למה?

כי יובל הוא נציג החוק הוא הסמכות לאשר . ייתכן שלא לבד אבל בגדול זה הוא. לכן בבדיחותא ייקרא פה ושם "הגביר"

ויאמר כאן ועכשיו זכות היוצרים היא שלי ואין רשות לאף אחד להשתמש בה אלא ברשותי שתיעשה מראש ובכתב בלבד.

העונש ללא הוכחת נזק לפי חוק זכויות יוצרים הוא 100אלף ש"ח כל הפרה . אז דיר בלקום חברים

כמובן שיובל רשאי לדרוש שאני לא אשתמש בשם ובקשתו תכובד באופן מיידי.

לא רק זאת. האחריות היא עליו ועליו בלבד , כי רק מי שמאשר, לו יש את האחריות למה שהוא אישר ולא חשוב כלל מאיפוא הוא הנפיץ את הוראותיו.

כמובן שעם האחריות יש גם את הסכנה שבמקרה של פשלה יפנו את החיצים אליו כדי לראות אם הוא שקל נכון או שהתרשל בתפקידו.

כללי מינהל תקין במדינה מסודרת כמו שלנו .

מי שבדעה שההוראה לא נכונה , יכול לנסות לשכנע לשנותה, ואם לא צלח בידו , הייתם שם , בג"ץ.

אני מקווה שהייתי ברור עד עכשיו ולא טעיתי בניתוח הדברים. אם כן תקנו אותי.

ועכשיו בקשר לתקנונים/כללים

אני אנסה להסביר את ההיגיון שעומד בצורת ההגשה כפי שדורשת הרשות ככל שהבנתי אותו.

קביעה מה התקנון הרלבנטי לתרגום לענף/תחום מסויים אתה דני טוען 253 254 279 יש לכך אסמכתא בכתב? אין!! חבל , אבל גם אם הייתה כזו ולאחר שיקול דעת נוסף של הגביר הוא החליט שיש להשתמש ב תקנונים 448 497 948 זו זכותו כי האחריות בסוף נופלת עליו.

המקסימום אתה יכול להגיד כ.ססס א...ק ולבקש , יובל תקצב אותנו עוד פעם כדי לעמוד במשימה.

יש הסכמה על תקן מתאים אפשר גם לומר הרשות קבעה מהו התקן הבסיסי שאיתו מתחילים ( לקבל מסמך בכתב )

תרגומו לעברית תקנית

לנוסח המתורגם אתה מכניס את כל התנאים הישראליים, כך שאפשר יהיה לעקוב אחר השינויים שעשית.

התקנון זה לא מסמך של 2 עמודים אלא עשרות או מאות עמודים.

זו טכניקה שהיום רק כך עובדים במשרדי עורכי דין שאמונים על חוקים מסמכים והסכמים עבי קרס שטיוטות עוברות בין הצדדים וכל צד רואה מה שינה הצד השני מהנוסח הקודם. זו הדרך הפשוטה ביותר.

במקרה שלנו זה התפקיד של המגיש להגיש כך לרשות.

כך יכול יובל לראות את הנוסח המקורי ויכול לראות את השינוי.

ולא לשכוח עליו לבדוק שכל הנוסח עונה לדרישות הישראליות אבל נקודת המוצא היא המקור. איך יזהה את המקור ואיך יזהה את השינוי ללא הכלי של עקוב שינויים . בלתי אפשרי.

והאמינו לי מניסיון שלי של שנים רבות בהסכמים . ההמצאה הזו של עקוב אחר שינויים אחד הטובות שיש בתוכנת WORD

לפני היית צריך לשבת שני אנשים ולקרוא טיוטה ב' מול טיוטה א '

דני זה הטכניקה שעליכם להשתמש אגב כדי להתאים את הנוסח שאתה רוצה להגיש לרשות כדי להתאימה לדרישה הצורנית של עקוב אחר שינויים שדורשת הרשות.קריאת התרגום המקורי מול הנוסח המגוייר בלשונך ובכל מקרה של שוני להכניס את השינוי לנוסח המקורי. קצת מתיש אבל אין מה לעשות.

אם יובל אדם רציני, ואני מעריך שהוא כן ( אחרת לא היה יושב איפוא שהוא יושב )הוא אולי רוצה להתייעץ עם חברו ג'וי כהן באנגליה או עם חברו משה בישראל שניהם בקיאים במטריה המדוברת.

שמע ! בתקנון X שאומר כך יש לי הצעה לשינוי האומרת אחרת מה דעתך? בקיצור עושה שיעורי בית.

ואז ברצותו הוא מזמן את מי שכתב לו את השינוי שומע את דעתו למה שינה. ואז מחליט. לאשר או לא.

יש לו את הזכות לשנות גם סעיפים שלא שונו הכל במסגרת החובות שהוטלו עליו על פי החוק ותקנותיו.

וכאשר הוא מחליט על נוסח הרי הוא משתמש בקבל שינוי דחה שינוי ושאר הפונקציות שלרשותו ומוציא טיוטה מתוקנת.

רוצה מעביר לצד השני לשמוע ממנו השגות לשינויים שעשה, אולי שגה, גם הוא הרי בן אדם, וכך בסוף יש נוסחה סופית.

ותמיד תמיד לזכור זכות המילה האחרונה היא שלו לכן הוא זכה לכינוי הגביר

ואז סופסוף יש נוסח מחייב. הללויה.

אבל כדי שהשמחה לא תהיה שלמה

בעודX זמן יתחיל התהליך מחדש כי התקנון הרלבנטי בחו"ל השתנה ואז יש להתאים את שלנו לנוסח החדש.

אבל זה יהיה יותר קל למה? כי אם הגוף שהוציא את השינוי הוא רציני הוא מצרף את רשימת השינויים שהוא עשה .כך כולם יודעים מה השינוי לעומת הנוסח הקודם.

למה כך כי התקנון הוא לא סטטי אלא דינמי ולכן כתב המחוקק בסעיף 5 לחוק

" התקנונים הרשמיים הנוהגים, מזמן לזמן, בגופים הבין-לאומיים "

כך שליובל יש מקור הכנסה לשנים ארוכות אם יחפוץ או אם יחפצו בו.

ולנו אותו אם נחפוץ בכך או לא

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

רוני סחייק וזלמן - אני מתחנן אל תעשו את זה כאן. אנחנו באמת מנסים להתקדם...

בקשר לתקנונים - לדעתי אין מנוס מלשבת באותו חדר ולהבהיר את הדברים.

יש דברים שאי אפשר לסגור על גבי דפי הפורום (ויכוחים על תקנונים). אתם חייבים להיפגש.

בכל מקרה - לפי מה שאני רואה בחו"ל, לכל תחום בספורט המוטורי חייבת להיות מדרגת כניסה, כמו בכל ספורט אחר.

אני מתכוון לתחום עממי עם מכוניות זולות וחלשות יחסית, ועם דרישות בטיחות שמוזילות את ההשתתפות.

מירוצים עם מכוניות חבוטות כמו שיובל העלה תמונה שלהן (לא ה B3 :-D) יכולות להיות מדרגת הכניסה לספורט המוטורי.

אפשר להגיד ש"ראלי-קרוס" זה כרטיס הכניסה לראלי כמו שקארטינג זה כרטיס הכניסה למירוצי מסלול. תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

רון

שימשיכו!! מציע לכולם פשוט להתעלם. לא לכבודם, אבל זה מה יש. אי אפשר לזכות בכל בניגוד לאמור בשיר

זה לא יסיט אותנו מלהתקדם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני גם שאול וגם עונה

1. דני היתה ישיבה אצל זקי שם הסברתי איך להכין את הכללים היית ?

לזכרוני - לא

2. האם קיבלת דיווח מישיבה זאת

?

3. האם שאלת אותי לגבי איזה חומר לתרגם ?

לא

4. האם מישהו מאירדא שאל ?

לא

5. האם קיבלתם את ההוראות להכנת כללים

כן

6. האם עברו לדני

לדבריו לא

7. לא היתה הנחייה שרק FIA קובע

לא

הוכחה: עבירות לא בFIA הכללים הטכנים ממש לפני סיום בגירסה 7 או 8 עם "עקוב אחרי שינויים"

אופנועי כביש התבקשו לא לעבוד לפי FIM כי התקנון שם מיועד ל GP ולא למסלולי קרטינג !

הקרטינג קטגוריה 125 ( בטיוטה ) הלכו על התקנון האמרקאי ולא CIK

8. דיברתי עם עו"ד ברק (אירדא ) ואם אהוד לביא

יוסי דיבר עם מישל ויוסי בריינס - מדוע אתם דורשים בספרינט ואוטוקרוס רמה של ראלי

רק אהוד ענה " כי זה מתאים למכוניות שלנו " האחרים לא ידעו מה לענות . זאת לא ביקורת לא להעלב אף אחד

9. ספרינט לא קיים בFIA אז לא יהיה ספרינט

יהיה - וצריך לנצל את היתרון היחסי על ראלי ולאפשר מכוניות יותר זולות

10. מדוע בדיון עינייני ומקצועי אין לכם מה לומר ?

11. בעוד שנתיים הביא את השרשור הזה כתיעוד מדוע רף הכניסה לאוטוקרוס וספרינט זה מכוניות במאות אלפי שקלים ולא בעשרות

כי מי יהיה אשם יובל כמובן

יובל מלמד

פורסם

9. ספרינט לא קיים בFIA אז לא יהיה ספרינט

יהיה - וצריך לנצל את היתרון היחסי על ראלי ולאפשר מכוניות יותר זולות

-----------------------------------------------------------

יובל שלום לך נכון ראלי ספרינט לא קיים ב FIA ובכול זאת בכול העולם מתחרים בראלי ספרינט כספורט עממי ומה זה נותן? זה נותן אפשרות לחברה צעירים שאין באפשרותם להביא רכב שעולה המון כסף להתחיל וללמוד מה זה בכלל לשבת במכונית מרוץ וקרש קפיצה או עליה במדרגה בעתיד, מפה נולדה התחרות הזו ששמה ראליספרינט, הרעיון שעלה פה בארץ בגלל כמות כולכך קטנה של מכוניות שהמכוניות שיוכלו להתחרות בראליספרינט יוכלו להחרות גם בראלי ללאש שינויים במכוניות. עזוב כרגע את הראליקרוס שזה משהו אחר לגמרי ומוכר עלידי ה FIA. במידה ועושים חשבון כמה מכוניות ישנן היום שמתאימות לראלי או לראליספרינט אז נוכל לספור אותן ביחד אני וישה בשתי הידים שלנו. ועכשיו ספור קטן, לפני כמה שנים אנו התחרנו באליפות נורבגיה כ 1600 קמ ממקום מגורינו, כסיימנו את המרוץ התחלנו לחזור לכיון הביתה, בדרך עצרנו במקום שהיתה תחרות מקומית של ראליספרינט וכמובן שהתחרנו שם, המשכנו בדרכנו לכיון הביתה וכשעתיים מאוחר יותר נתקלנו בתחרות של עליה בהרים וכמובן שהנהג התחרה בה, מה שאני מנסה להגיד שבשלושת הארעים האלו התחרנו עם אותו האוטו ולא היתה שום בעיה, עכשיו השאלה אליך יובל מה ההבדל? ולמה אנו הישראלים צרכים תמיד לחפש את הקשה ביותר במקום לחפש את הקל יותר?

דרך אגב גם פטר סולברג וגם האח שלו הנייג התחילו את הקרירה שלם בתחריות של ראליספרינט, ועליה בהרים.ותראו היכן הם היום?

המשיכו לנהוג בזהירות המטיף

• תוכן חדש...