Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

א. אין ברדק באירדה ואין סתירה בין מה שאמרו רמי ואהוד לבין מה שאני כתבתי (שלושתינו חברי וועד), דני נבחר לתרגם את הכללים ולגייר אותם ומתוקף כך הוא צריך גם לעבוד מול הרשות.

ב. תתקיים פגישה בהתאחדות בנושא הנידון, יוזמנו חברי הוועדה הטכנית, נציגי הוועד, דני ויובל.

ג. יבדק בשנית נושא פרסום התקנונים . במידה ויוחלט כי ניתן לפרסם אותם, הם יוצגו בפורום הטכני של ההתאחדות.

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:lol:כמו שהפרה רוצה להיניק כך העגל רוצה לינוק

רשות הספורט מצד אחד והספורטאים מצד שני.

לשני הצדדים אינטרס עליון , כדי להגיע במהירות הגבוהה ביותר שתתחיל פעילות נהיגה ספורטיבית.

קיומה של הרשות בלא פעילות - כליה. עוד יום פחות יום אבל זו תהיה התוצאה.

לשם כך היא גם מנסה למצוא פיתרון ביטוחי.

הרשות פועלת לפי תקציב - הוצאות מצד אחד הכנסות מאגרות מצד שני. הוצאות ברוך השם יש מ DAY ONE

הכנסות מאגרות 0 ( במילים אפס ). מציק ליוסי ניסן ? לא. מציק ביותר!!!

לכן הוא תופס באוזן של יובל ואומר לו רוץ חביבי תביא תוצרת.

אבל כולנו יודעים שיש גם יועצת משפטית ועל פיה יישק דבר והיא אומרת כן אבל ... בצורה מסודרת ומשפטית נכונה. מכאן נולד גם הצורך בהגשת חומר במסמך עם עקוב אחרי. האמינו לי היא גם עוברת עליו כי זה חלק מתפקידה.

גם בהתאחדות צריך לתפוס באוזן של דני ולהגיד לו דיר באלאק תעבוד לפי כללי ההגשה הטכניים של הרשות כדי לקדם את העיניינים.

יובל עוסק גם בתקנונים נוספים , מוגשת לו עבודה בהתאם לכללי ההגשה , הוא כבר בגירסה 7-8 בתחום מסויים.כלומר מתקיים דיאלוג רצוף של החלפת דעות שמתבטא בהעלאתו עלי כתב כדי להגיע לתקנונים מפוארים.

יפנה יוסי ליובל , שמע למה לא זז הנושא עם דני ? יש לך משהו אישי נגדו שאתה תוקע את זה ?

התשובה ברורה , לא!! יפעל לפי הנהלים כמו אחרים נתקתק עיניינים.

ומילה ממש לפני סיום - שחף פליק פלק ברמה כזאת :lol: , אפילו נדיה קומנצ'י לא ידעה לבצע.

ומילה אחרונה לדני. סוף סוף קיבלת שכל , לגבות תשלום עבור עבודתך. אולי כך יעריכו את זה יותר.

אז קדימה לעבודה, לא זה מתכון לא טוב למדינה.

היידה לעבוד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

א. אין ברדק באירדה ואין סתירה בין מה שאמרו רמי ואהוד לבין מה שאני כתבתי (שלושתינו חברי וועד), דני נבחר לתרגם את הכללים ולגייר אותם ומתוקף כך הוא צריך גם לעבוד מול הרשות.

--------------------------------------------

חברים דני לוי אכן קיבל אור ירוק בשביל העבודה שהוא עשה ועוד יעשה, בשביל זה הוא גם מקבל תשלום ולכן הוא האיש שצריך לעבוד מול יובל מלמד כרגע, עד היום זה לא עבד כך כול החומר עבר דרך יושב ראש ההתאחדות והסגן שלו ופה לדעתי השגיאה, יובל צריך וחייב לדעתי לשבת עם דני ולסגור את כול הסיפור בתוך שעתיים ועברנו עוד מכשול, וכול סיפור אחר רק מפריע אז בבקשה משני הצדדים שבו ביחד לפגישה וסגרו עניין, רק האנרגיות שיצאו פה בשרשורים האחרונים אם היו הולכות לסגירת הסיפור מזמן היינו צעד אחד קדימה.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיף ישה תחליף מהלך אתה נוסע באוטו ידני במהלך שיני כול הזמן :roll: צוחקקק

פורסם
לי אין שום התנגדות שיפרסמו אירדא הכל

ליובל מלמד היקר

הסרקזם שלך לא יוביל לכלום,אתה מבזה את עצמך,תצטרך בסוף לשבת איתי לסיים את התקנונים.

כל עיכוב,כל אי הסכמה,כל איחור יחול עליך וזוהי אחריותך הבלעדית.

רק להבהרה

אוטוקרוס וראלי קרוס אותה משפחה,ההבדל?ראלי קרוס 30% אספלט,מסלול חלק (אשקלון)

אוטוקרוס מסלול עפר מלא עם קפיצות ומהמורות, כולם מתחרים נגד כולם.

הבנת מר מלמד?

אני חוזר כמנטרה

התקנונים הטכניים מתייחסים לקטגוריות ולא לסוגי אירועים..אם תלך בדרך הזו ולא תשים מקלות בגלגלים הכל יהיה פשוט.

רציתי רק להראות לכולם שהכל תלוי בך,וטוב שלא הגבת מעבר למה שהראיתי איך אתה מתנהג שיש אינטרס.

תפסיק עם זה.

אני מבין ואתה ?

ראליקרוס:

http://www.ffsa.tv/video/29-1-887/rallycross-lavare-logan-cup.html

http://www.rallycrossuk.com/

אוטוקרוס

http://www.ffsa.tv/video/28-1-648/autocross-mauron.html

http://www.autocrossnederland.nl/

ן

יובל מלמד

פורסם

מלמד מלמד

אתה ניזון משטויות

ראלי קרוס זה בדיוק נכוון מה שכתבתי

אוטוקרוס? אתה מראה חלק מהתמונה של "דוויז'ן 3 (באגים) לך לתקנון המקומי של אוטוקרוס ותראה.

חוץ מזה אתה מראה לנו פה את הפדרציה הצרפתית בלבד מה זה רלוונטי? אתה מנסה להראות פה שאינני מבין?חחחח

אם אני מבין? חחחחחח מה שאני שכחתי בתחום לצערי עוד לא למדת.

תמשיך בדרך הצינית שלך, נראה לאן תגיע.

סרוגו מאחורי הקלעים? תן גז מלמד אני ממתין לבחינה נוספת.

בן ברית אימצת לך חחחחחח

מירוצי מכוניות

פורסם

אם דני ויובל לא מסוגלים לתאם פגישה, הם לא חייבים.

דני בשם ההתאחדות צריך להגיש תקנונים למשרד הספורט.

אם למשרד הספורט יש דרישות נוספות או הסגות, שיעלה אותם על הכתב ויגיש להתאחדות .

אם הדרישות נכונות בהבטים מקצועיים שהרשות אמורה להתערב בהם, דני יתקן זאת, אם הדרישות מוטעות, יצא מההתאחדות מכתב הסברים לרשות הספורט מדוע הדרישות שלהם אינם מוצדקות.

על פניו אני לא מבין מה עניין הרשות בהבדלים בין ראליקרוס לראליפומפה.

הרי רשות הספורט הכירה בהתאחדות כסמכות מקצועית שאמורה לתת יעוץ מקצועי לרשות, עכשיו היא ממנה מומחים מטעמה לבדוק את מקצועיותם של המומחים של ההתאחדות ?

אנחנו כקוראים בפורום בכלל לא יכולים לדעת מה קורה, לא ראינו את התקנונים, לא ראינו מה דרישות הרשות.

מה שאנו רואים זה מריבה אישית בין דני ליובל.

ככה בונים חומה ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

לצערי עם דני זה לא מצליח לי...

אולי איתך יובל כן - בבקשה תפסיק לענות !

מישהו מכם באמת חושב שמה שאתם עושים כאן יוביל לפתרון כלשהו? יקדם אותנו לאן שהוא?

רק דברים שליליים יכולים לצמוח מכך אז בשביל מה אתם ממשיכים?

יובל - אתה יודע שמאחורי הקלעים אנחנו מנסים לעשות את הדברים נכון, לא תמיד זה מצליח אבל אנחנו לפחות מנסים.

תפסיקו להתנגח אחד בשני וכולנו נצא נשכרים מכך בסופו של יום.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

ערן

למה אתה חושב שאתה לא מצליח?

תספור כמה פעמים אני מבקש להפסיק את ההתכתשות ולא נענה אלא "באח שלי ואבא שלי ולא עובד אצלי".

אני מצהיר פה, אני כותב תקנונים, מלמד צריך לשבת איתי, נקודה!!!!

מוכן להפסיק ברגע זה!!

מירוצי מכוניות

פורסם

הודעה מספר 61 של דני 14.8.10 שעה 12.44

אני פה סיימתי את חלקי

אני אלך בדרך המפותלת שהוא רוצה,מה יקרה בסוף? מלמד ישא באחריות

שבת שלום

הודעה מספר 76 של יובל מיום 14.8.10 שעה 19.31

דני אני לא מתחמק מכלום, תגיש את הכללים לפי ההוראות ( עקוב אחרי שינויים ) אתייחס עם כל הכבוד וכל הסבלנות

מבחנתי יכול להיות גם גלוי פה בפורום מטיוטה א ועד למוצר המוגמר.

הודעה מהיום 11.39 של דני

ערן

למה אתה חושב שאתה לא מצליח?

תספור כמה פעמים אני מבקש להפסיק את ההתכתשות ולא נענה אלא "באח שלי ואבא שלי ולא עובד אצלי".

אני מצהיר פה, אני כותב תקנונים, מלמד צריך לשבת איתי, נקודה!!!!

מוכן להפסיק ברגע זה!!

דני אתה משחק לידיים של יובל . לא מתאים לך. ותוקע את ההתקדמות

לפני 3 ימים הסכמת ללכת בדרכו המפותלת. עונה לך יובל, אהלן וסהלן עשה זאת ותקבל התייחסות .

עברו 3 ימים ואתה שוב חוזר על המנטרה.

ויובל יענה לך את אותה התשובה שהוא ענה לך כבר בהודעה 76 ויוסיף אחריהמילה סבלנות !!!!!!!!!!!!!!!

דני

מתי תכתוב כאן בפורום.

חברים לפני רגעים ספורים נשלחו בדוא"ל למשרדי הרשות התקנונים בהתאם ולפי דרישות הרשות.

יובל הכדור במגרש שלך.

אני לרשותך בכל עת לצורך קבלת הבהרות והסברים ,בדוא"ל בפגישה פרונטלית. אני בדעה שפגישה פרונטלית עדיפה.

בברכה

דני

מתי??????????

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בוקר טוב,

ב. תתקיים פגישה בהתאחדות בנושא הנידון, יוזמנו חברי הוועדה הטכנית, נציגי הוועד, דני ויובל.

ג. יבדק בשנית נושא פרסום התקנונים . במידה ויוחלט כי ניתן לפרסם אותם, הם יוצגו בפורום הטכני של ההתאחדות.

שחף

ישה חבל להמשיך כי נכתב כאן ע"י חבר ועד, שתתקיים פגישה בנושא בהשתתפות יובל ודני.

זה אמור לספק את כל המעורבים בשרשור.

פורסם

ולכל מי ששאל אותי למה בפורום , אז, אסף רון, זלמן, ואחרים כדאי שכולם ידעו ! ולא אינפורמציה עקומה ומגמתית שבינה לבין המציאות אין דבר !

ודני פעם אלף !!!!!!!!!! אם לא תגיש עם עקוב אחרי שינויים החומר לא יוכל להתקבל ולא משנה מה כתוב שם וזה ההנחיות מיעוץ משפטי של המשרד ! ולכן עד שלא תעשה כך אין מה לשבת לא דקה ולא שעה ! מה קשה להבין !

דני נבחר לתרגם את הכללים ולגייר אותם ומתוקף כך הוא צריך גם לעבוד מול הרשות.

שחף

אתה מבין רון!!

לא גחמה של יובל. למה יובל צריך לפעול כנגד הנחיות הבוסים שלו . תן לי סיבה אחת !!

אז ישבו ויאכלו רוגלך. מתי ישבו ? האם התוצאה תשתנה? לא !! מי כמו דני חווה על בשרו את כוחם של יועצים משפטיים במשרדי הממשלה.

שלח את החומר כמו שצריך , וזרוק את הכדור למגרש של הרשות.

300 עמודים , העברת החומר לפורמט של עקוב אחרי יקחו יום יומיים עבודה של קלדנית .וצא לדרך.

אבל אם לא בוער, אז לא בוער.

ואז שבו ותנסו לקדם .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה ציטט

חברים לפני רגעים ספורים נשלחו בדוא"ל למשרדי הרשות התקנונים בהתאם ולפי דרישות הרשות.

יובל הכדור במגרש שלך.

אני לרשותך בכל עת לצורך קבלת הבהרות והסברים ,בדוא"ל בפגישה פרונטלית. אני בדעה שפגישה פרונטלית עדיפה.

בברכה

דני

מתי??????????

לפני כשעה נשלח הקובץ הראשון של התקנות המגויירות לפי "עקוב אחרי" לרשות

דני שמאמץ את מה שכתבת בחום.

מירוצי מכוניות

פורסם

הללויה

עוד פעם הפסיכיאטרית הצמודה:lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל