Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מצהיר פה, אני כותב תקנונים, מלמד צריך לשבת איתי, נקודה!!!!

!!

ציטוט של ישה

אני לרשותך בכל עת לצורך קבלת הבהרות והסברים ,בדוא"ל בפגישה פרונטלית. אני בדעה שפגישה פרונטלית עדיפה.

בברכה

דני

מתי??????????

לפני כשעה נשלח הקובץ הראשון של התקנות המגויירות לפי "עקוב אחרי" לרשות

דני שמאמץ את מה שכתבת בחום.

מלמד

נא רשום לפניך

מרגע זה כל מה שקשור לתקנונים בין "אירדא" לרשות וכל התכתבות , או שאלות,הבהרות ממני ואלי יעשו במייל בלבד.

דני לוי

מלמד

כל השאר יהיו רק במיילים ממוענים אחד לשני אם העתקים ל"עדים" ולכסת"ח.(דני המילה באדום מיותרת)

ניר

צריך מבוגר אחראי בסביבה שישמור שהדברים מתנהלים כשורה, המבוגר האחראי במקרה הזה זה ההתאחדות.

מה שאני באמת לא מבין, למה התקנונים האלה לא קיימים כבר מלפני 5 שנים ? ברגע שהחוק עבר היה ברור שהעמותות צריכות לדאוג לתקנונים, למה חיכו עד היום ?

דני מה שאמרתי לשחף , פליק פלק לאחור כזה:-) אפילו נדיה קומנצ'י לא ידעה לעשות.

ושלא תחשוב שלא לגיטימי להחליף דיסקט ולחשוב כרגע דבר שונה מאשר חשבת לפני כן.

בדו שיח במיילים בעקוב אחרי שינויים אפשר וניתן להתקדם ולהתקדם, ומצמצמים מחלוקות.

בסוף במקום 100 מחלוקות נשארים עם 10 כבדות משקל.

אז יושבים כאנשים בוגרים כאשר לשני הצדדים מטרה משותפת להתחיל פעילות ספורט מוטורי סוגרים את אותן מחלוקות ויוצאים לדרך.

דני מילה נוספת. דייק בהודעותיך. כתבת נשלח לרשות מסתבר שנשלח לרשות שלך:-) - קרי ההתאחדות, כאשר כל מי שקרא את ההודעה הבין כי נשלח לרשות לנהיגה ספורטיבית, ליובל.

אישית אני הייתי מתפוצץ, ואני יכול להבין את יובל.

קיבלו 3 אנשים בהתאחדות את העבודה שלך שלשום. האם עכשיו הם: עוברים על התקנון? , מאשרים אותו? ,מבצעים בו תיקונים?

או הם סתם מתווך להעברת החומר אל הרשות ליובל?

אם האופציה האחרונה נכונה, יובל היה צריך לקבל כבר 3 מיילים!!! לא אחד.

אם אחת מהאופציות הראשונות נכונה , אז למען הדיוק ההיסטורי , אליו מכוון יובל אם הבנתי אותו נכון, הרשות לא קיבלה עדיין דבר וחצי דבר.

אריה כתב מי שכתב , לא מצאתי את ההודעה, שההתאחדות שוקלת כי אחד מחבריה יצטרף לדני לישיבות עם יובל. להזיק לא יכול הדבר אני מקווה..

אבל יש להתחיל את התהליך , וזה עדיין לא נעשה.

המטיף אני בשלישי, בהתאחדות עוד לא מצאו את המצמד.:-)

אריה יצא המרצע מן השק . אתה ילד!!! מבחינת הגיל!!

כשאני הייתי ילד מטכ"ל לא היה, מלא טוכס לייקרים ואני לא מכוון לחבריך אז תרגע.

לגבי למה התקנונים לא מוכנים מזה 5 שנים, מספר סיבות אני מניח

א) גם אני לא מבין

ב) התקנונים הבינלאומיים שלפני 5 שנים הם לא התקנונים של היום

ג) כסף לתרגום מאין ? כסף לדני מאין?

ד) יאוש . החוק יצא לפני 5 שנים התקנות יצאו בשנה האחרונה. לא תתייאש??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יובל היקר

מה לך כי תלין? אתה לא רוצה לתקשר איתי בנושא בשום דרך? "זבש"ך" ,שאלתי מספר פעמים לאן לשלוח את החומר

נאמר לי באותו יום (שלשום) שלח אלינו, אנו מעבירים זאת מיידית. כך נהגתי (תמשיך לשחק בק,,,,ה, במקום לעניין)

רוצה שאעביר אליך אישית? תצהיר פה וזה עף אליך.

לגבי הרשות

אתה מה זה מסלף עובדות

ישבתי אצל יוסי ניסן לאחר שהעברתי אליכם בפעם הראשונה את התקנונים (אלה שלכאורה לא קיבלת) האיש מצטט אותך ועוד אומר לי: החמרת בבטיחות.

שאלה

איך ידע האיש שהחמרתי?

שאלה

האם עיינת באותן תקנות שלכאורה לא הגיעו לרשות?

שאלה

אם לא, מאיפה צצו השאלות שלך דרך גברי לוי אלי בנושא?(הרי לא קיבלת אותם לטענתך)

ישה

אל תדאג מלמד לא מתפוצץ אלא משחק, ולו רק בגלל זה אמרתי וכתבתי, רק ישירות אלי.

במישור האישי? אין לי בעיה בפורום.

ואגב

החומר שהועבר מועבר ישירות, הגהות,שאלות,הבהרות,תיקונים,מה שה"מר מלמד" חושב, אני לשירותו.

מירוצי מכוניות

פורסם

מלמד

הנה הצהרה עבורך לאור מה שכתבת

ברשותי ולאחר הכנה ממושכת תקנונים מוכנים(אירוע) של ראלי,ספרינט על ענפיו

תקנון אירוע זה מסודר לפרטי פרטים (נכתב ונשען בחלקו על תקנונים שנהוגים בעולם,בניגוד לתקנונים הטכניים שמתורגמים אחד לאחד)

בגלל שאינך מתקשר ישירות נאמר לי להמתין איתם ולא להגיש לך.

צריך אותם? יקדם דברים?

תצהיר פה שאתה רוצה אותם והם עפים אליך כמו טיל במייל

אתה מדבר עם זה שמדבר עם ההוא ועונה לשלישי וכך החשדנות הולכת וגוברת.(מה לעשות מלמד לשחק אתה יודע )

אני מצהיר שוב פה (רצית שקיפות)

אין ולא יהיה קשר מבחינתי ותעשה הפרדה מוחלטת בין הצד הטכני של התקנות לפן האישי.

הכדור אצלך

אתה חושב להמשיך בדרך של זריית חול בעיניים? תמשיך.

מירוצי מכוניות

פורסם
מלמד

הנה הצהרה עבורך לאור מה שכתבת

ברשותי ולאחר הכנה ממושכת תקנונים מוכנים(אירוע) של ראלי,ספרינט על ענפיו

תקנון אירוע זה מסודר לפרטי פרטים (נכתב ונשען בחלקו על תקנונים שנהוגים בעולם,בניגוד לתקנונים הטכניים שמתורגמים אחד לאחד)

בגלל שאינך מתקשר ישירות נאמר לי להמתין איתם ולא להגיש לך.

צריך אותם? יקדם דברים?

תצהיר פה שאתה רוצה אותם והם עפים אליך כמו טיל במייל

אתה מדבר עם זה שמדבר עם ההוא ועונה לשלישי וכך החשדנות הולכת וגוברת.(מה לעשות מלמד לשחק אתה יודע )

אני מצהיר שוב פה (רצית שקיפות)

אין ולא יהיה קשר מבחינתי ותעשה הפרדה מוחלטת בין הצד הטכני של התקנות לפן האישי.

הכדור אצלך

אתה חושב להמשיך בדרך של זריית חול בעיניים? תמשיך.

לא מבין מה אתה חופר ! הכל מוכן יופי ! היכן זה !

מה מחזיק אותך מלשלוח לרשות ? רוצה לשלוח לי ישירות שלח ! אתה יודע את המייל שלי ?

אני צריך להצהיר שאני רוצה אותם אתה נורמלי ?

אתם התאחדות אני ברשות ! רוצים לשלוח תשלחו לא רוצים אל תשלחו בעיה שלכם !

רק דבר אחד דני כי כנראה לא הבנת ! תכתוב פה אמת ! לרשות לא נשלח דבר ממה שרשמת באדום

היכן בטיחות ? קטגוריות ? ועוד ועוד ! אולי דובר אירדא - שחף יכול להסביר ! למה אחותי לא זונה....

עדיין הכדור בהתהחדות שלך !

יובל מלמד

פורסם

מלמד עצבני אהבתי

תעזוב את האחיות ושפר את התשובות

אפילו על רבע שאלה שלי לא ענית, למה?

מה הטעם לשלוח לך? כשאין תקשורת זה יילך ויבוא 200 פעם, שיגידו הגולשים פה אם זה נורמלי מה שאתה עושה

מעניין איך מגיבים ברשות על הדרך שלך להתמודד.

ובפעם ה1000

אני היום "פרילנסר" קיבלתי עבודה לעשות ולהגיש להתאחדות (אני מסכים איתך שישירות אליך היה יותר טוב)

אם זה חשוב לכם כמוני ואל תשחק לי אני רשות אתם התאחדות, כולם פה בסל אחד.

מירוצי מכוניות

פורסם

אני מבקש מההתאחדות 2 דברים

1. לדאוג במיידית שהחומר יועבר לרשות .

2. לפרסם את התקנונים שמועברים לרשות, לפני שהם מאושרים ברשות .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
אני מבקש מההתאחדות 2 דברים

1. לדאוג במיידית שהחומר יועבר לרשות .

2. לפרסם את התקנונים שמועברים לרשות, לפני שהם מאושרים ברשות .

אריה סוף סוף צדיק אחד בסדום !

מישל כתב " תפסיקו " רק אירדא יכולה להפסיק זאת ! לקחת פיקוד ולפעול

ושוב כאשר אין תגובה מאירדא לדברי דני לוי זאת הסכמה - שחף האם מה שדני כתב נכון? אתם לא מעבירים כי אני לא מבקש

אז לפרוטוקול אני מבקש ! בבקשה שלחו !

קשה לי להתנהל מקצועית מול כללים שאיש לא שולח

אריה , שחף , זה שלא משתף פעולה - יובל מלמד - ביקש פגישה עם כל מי שמתעניין בכללים , יש מועד ? עבר שבוע !

יובל מלמד

פורסם

הדגשות המקור בכחול אני סתם בכחול שוב אני

ראיתי שוב ושוב את הכתבה והזעם שבי מפעפע

מי זו החוצפנית (יועצת משפטית) שמהינה לסתום ולהביך את יוסי ניסן לשאלה בכמה כסף תוקצבה הרשות? (סוד צבאי?)

זה כסף שלך גבירתי היועצת? בושה וחרפה, במקום שקיפות ואם יש צורך לתקן ,זה שוב ושוב הם ואנחנו.

.

יובל היקר

מה לך כי תלין? אתה לא רוצה לתקשר איתי בנושא בשום דרך? "זבש"ך" ,שאלתי מספר פעמים לאן לשלוח את החומר

נאמר לי באותו יום (שלשום) שלח אלינו, אנו מעבירים זאת מיידית. כך נהגתי (תמשיך לשחק בק,,,,ה, במקום לעניין) אז המשחקים בקקה הם בינתיים לא ברשות

רוצה שאעביר אליך אישית? תצהיר פה וזה עף אליך.

לגבי הרשות

אתה מה זה מסלף עובדות

ישבתי אצל יוסי ניסן לאחר שהעברתי אליכם בפעם הראשונה את התקנונים (אלה שלכאורה לא קיבלת) האיש מצטט אותך ועוד אומר לי: החמרת בבטיחות.

שאלה

איך ידע האיש שהחמרתי?

שאלה

האם עיינת באותן תקנות שלכאורה לא הגיעו לרשות?

שאלה

אם לא, מאיפה צצו השאלות שלך דרך גברי לוי אלי בנושא?(הרי לא קיבלת אותם לטענתך)

ישה

אל תדאג מלמד לא מתפוצץ אלא משחק, ולו רק בגלל זה אמרתי וכתבתי, רק ישירות אלי.

במישור האישי? אין לי בעיה בפורום.

ואגב

החומר שהועבר מועבר ישירות, הגהות,שאלות,הבהרות,תיקונים,מה שה"מר מלמד" חושב, אני לשירותו.

דני את התשובה נתת בעצמך בהודעה הראשונה.

יובל קרא ואפילו לא קרע, אני מניח שזה אפילו שמור במחשב שלו, ואף דיבר עם יוסי שדיבר איתך, ודיבר עם גברי שדיבר איתך. בס"ט או באידיש קוראים לזה אוף דה רקורד.

כדי להגיב רשמית , צריכים את זה בפורמט עקוב אחרי שינויים. נקודה!!! למה ?? יועצת משפטית אמרנו . אמרנו. וגם אתה דני אמרת אבל לא הפנמת.

אמרו לך אנשי ההתאחדות שלח אלינו למה זה מתעכב אצלם כרגע??? WTF

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

היי ליובל

נכנסתי לאתר הרשות , יש בו הרבה חומר מעניין ואפילו האתר התעדכן בתקנות החדשות האחרונות שפורסמו.

בנוסף יש נושאים שעליהם נאמר הדף עדיין בפיתוח.

יש לך מידע כמה זמן יקח עד שהכל יועלה לאתר?

האם מבחינת הרשות יש מניעה להעלות את נוסח התקנונים ( כללים ) גם כשהם עדיין בשלב של טיוטות לכאן? או למקום אחר כדי שגם העם בציון ( ולא רק מעטי מעט יחידי סגולה ) יוכלו לקרוא ואולי להביע דעה ??

הרי על פי החקיקה הכללים המאושרים יפורסמו ברבים בכל מקרה.

האם ביכולתך לתת דו"ח מצב מי הכין מה

למשל ספורט עממי , ערן כותב שלחתי לרשות , הרשות קיבלה ? הטוב בעיניה ? אריה כתב יצאו תקנונים לתפארת או מדובר במידע "חסוי"

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה לגבי אתר הרשות אנחנו משתדלים לעדכן במיידי מה שניתן - במידה ויש לך או למישהו אחר שאלה אשמח לענות.

לגבי הכללים - בגלל פוליטקות של ההתאחדויות - ההתנהלות היא:

- הרשות מקבלת כללים - לא משנה מי ברשות !

- הכללים חייבים להיות מוגשים לפי ההוראות

- מי שעוסק בכללים הם כל עובדי הרשות לנהיגה ספורטיבית וכן היועצת המשפטית

- על גבי המסמך נכתבות הערות

- החומר נשלח חזרה לאותה כתובת מייל ששלחה !

לגבי פירסום כזה או אחר יש לפנות לכל ענף וענף

אם רצונך בכללים של ענף הגימקנה באירדא באפשרותך לפנות לערן ג

יובל מלמד

פורסם

בקטע הזה מלמד מתנהג בדיוק כפי שנדרש ממנו כגוף בירוקרטי ממשלתי

אתה צודק מלמד

מי ששלח לך תחזיר לו בחזרה עם ההערות שלך.

זה שלב הבירוקרטיה הפוליטיקאית.

בפועל?

אין לי שליטה מתי זה יגיע ואיך זה יחזור אלי ואם מישהו יעשה בדרך שינויים?

לצורך זה על מנת שיהיה טוב לכולם ביקשתי להתנהל ישירות מולו (לקצר זמן)

מלמד מכסה את עצמו בפרינציפ באיצטלה של בירוקרטיה? אין בעיה (זו דעתי, כי אני הייתי פועל אחרת)

אני אזרום בקצב של כולם.

מירוצי מכוניות

פורסם

נראה שהשרשור הזה לא יסתיים??

הנה כמה עובדות.

1. דני לוי קיבל את העבודה דרך ההתאחדות וההודעה היתה אתה עושה את העבודה ומחזיר אותו אלינו ( גברי לוי והסגן שלו) ואנו נעביר אותו ליובל, וכשנקבל תשובות נעביר אותן לדני לתיקונים. אחרי אי הבנות דני פנה וביקש להפגש ישירות עם יובל ולסגור את הסיפור, ( דרך אגב גם יובל אמר לי שאין לו בעיה להפגש עם כול אחד ולסיים את העניין). אז מה הספור פה? לא יכולים להפגש? משחקי כוחות? לא מובן לי ?.

2. אחרי החזרתו של החומר להתאחדות ובקשה לתיקונים, ושוב אי הבנות הויכוח חוזר על עצמו וההתנגחויות ממשיכות פה? אני לא יודע למי זה יותר נוח? מה שאני כן יודע ששבוע עובר ועוד שבוע והשרשור פה נמתח וממשיך להעסיק את כולם ורעיון סגירת התכנונים לא מגיע לסיימו, אני חוזר יאלה יובל, דני תארגנו מפגש ותסגרו כבר את העניין הזה זה מתחיל להיות ישן וממחוזר.

רק להזכירכם זה רק חלק מהתהליך לכיון תחריות חוקיות יש עוד עבודה ואם כול סעיף יקח שנה נראה לי שאני מעביר את האוטו לבית האבות הקרוב כך שאוכל לשבת עם איזהו זקנה נחמדה ולשחק בידית ההילוכים:twisted:.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם
נראה שהשרשור הזה לא יסתיים??

הנה כמה עובדות.

1. דני לוי קיבל את העבודה דרך ההתאחדות וההודעה היתה אתה עושה את העבודה ומחזיר אותו אלינו ( גברי לוי והסגן שלו) ואנו נעביר אותו ליובל, וכשנקבל תשובות נעביר אותן לדני לתיקונים. אחרי אי הבנות דני פנה וביקש להפגש ישירות עם יובל ולסגור את הסיפור, ( דרך אגב גם יובל אמר לי שאין לו בעיה להפגש עם כול אחד ולסיים את העניין). אז מה הספור פה? לא יכולים להפגש? משחקי כוחות? לא מובן לי ?. זלמן למי אתה רושם זאת לי ? כתבתי ממתין למועד

פעם אלף יובל לא יכול לקבל חומר שלא נשלח לפי ההוראות

ולכן גם אין לו הערות - על מה נדבר בישיבה על חומר שאין לי ????

2. אחרי החזרתו של החומר להתאחדות ובקשה לתיקונים, ושוב אי הבנות הויכוח חוזר על עצמו וההתנגחויות ממשיכות פה? אני לא יודע למי זה יותר נוח? מה שאני כן יודע ששבוע עובר ועוד שבוע והשרשור פה נמתח וממשיך להעסיק את כולם ורעיון סגירת התכנונים לא מגיע לסיימו, אני חוזר יאלה יובל, דני תארגנו מפגש ותסגרו כבר את העניין הזה זה מתחיל להיות ישן וממחוזר.

זלמן כבר כתבתי אלף פעם , וישה עוד אלף

שלחו את החומר עם עקוב אחר שינויים

אתה מוכן בבקשה לבדוק מה מתרחש באירדא

תפסיק לכתוב שטויות, נוח לא נוח מתי אירדא יגיבו ? למה אתה זלמן לא בודק וחוזר עם תשובות ? לי אין ? כנראה גם לדני אין !

אז למי יש ?

רק להזכירכם זה רק חלק מהתהליך לכיון תחריות חוקיות יש עוד עבודה ואם כול סעיף יקח שנה נראה לי שאני מעביר את האוטו לבית האבות הקרוב כך שאוכל לשבת עם איזהו זקנה נחמדה ולשחק בידית ההילוכים:twisted:.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

-----

יובל מלמד

פורסם

1. זלמן נמתין לתשובתך

2. מה רע בבירבורים פה כולם קוראים לא כולם כותבים

3. אני ממתין לחברים האלה שיכתבו משהו

כי עם יד על הלב מי מאירדא אמר " יובל עושה לדני צרות בגלל הריב \ בגלל גבי \בגלל אגו " כולם או כמעט כולם !

4. מאחורי הגב בחדרי חדרים בפגישות חירום כאשר יובל מלמד לא יכול להגיב כולם גיבורים אבל פה שקט !

זלמן , נכון או לא נכון !

תשובה...............................................................................................

יובל מלמד

• תוכן חדש...