Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישל

פשוט נעלבתי מהמשפט שלך שזה לא רציני(עבודתי נעשתה במלוא הרצינות) התבקשתי לא להעביר לאף אחד את התקנונים אלא רק לגברי לוי ולאהוד לביא וכך נהגתי.

לא גורר אותך לשום ריב,איך היית אתה חש לו הייתי מגיע למירוצים שאתה מארגן ורק מבקר אותך?

לפי מה אתה קובע שהתקנונים הטכניים שאירגנתי הם לא רציניים? (יובל אמר?)

בוא נרד מהויכוח הפומבי ,לא מתאים לי

מירוצי מכוניות

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישל

פשוט נעלבתי מהמשפט שלך שזה לא רציני(עבודתי נעשתה במלוא הרצינות) התבקשתי לא להעביר לאף אחד את התקנונים אלא רק לגברי לוי ולאהוד לביא וכך נהגתי.

לא גורר אותך לשום ריב,איך היית אתה חש לו הייתי מגיע למירוצים שאתה מארגן ורק מבקר אותך?

למה ! הסכמת לעשות כך דני !!! מתפקידך לשנות את ההתנהלות הזאת !

מה זה סוד ? את הכללים הטכנים של ראלירייד פרסמו בפורום ( הפתוח :wink: )

אתם מתנהלים בסוד , זה לא אומר לזה, זה מסתיר מהוא, ועכשיו מה ?

יובל מלמד

פורסם
דני שלום

בהמשך לשיחתנו הטלפונית התקנון הטכני צריך להיות

FIAמסודר לפי נושאים כמו ב

ושיכלול את כל הנושאים הנידרשים בצורה ברורה כולל שרטוטים

בתוך התקנון במקומות הנכונים ובהיתיחס לקטגוריות

WORD את התקנון יש לשלוח בקובץ

כדי שיהיה אפשר להוסיף הערות בגוף התקנון

מצורפים קבצים (בהמשך) של נושאים שאושרו בוועדה הטכנית ברשות

ושיש צורך להיתיחס בתקנון הטכני

בהצלחה

ברוך

סוף ציטוט

דני כותב

לא מצליח להעלות את הקבצים כי הם כבדים מדי אבל ברוך לביא בפירוש כתב 253-254-279

מלמד ,יש בעיה בתקשורת ביניכם?(לא לניגוח באמת לא)

ברוך לביא כתב לך " מסודר " לפי FIA כי הכוונה לסדר של בטיחות לחוד קטגוריה לחוד כמו ב FIA

ולא הסלט שאתה שלחת , יש אישור להעלות את החומר פה !!!!!!!!!!!!!!

אתה אמרת וכתבת וכך גם אמר אלון לברוך " אנחנו מכינים את הראלי" ולכן קיבלת תשובה 253,254....

גם שברוך הסביר לאלון כי אתם צריכים להכין ספרינט, ואוטוקרוס , לא קיבלתם !!

יובל מלמד

פורסם
מלמד

דני לא נשאל

אתה שאלת את גברי לוי לא אותי תדייק!!!!!!

אני קיבלתי את השאלות מגברי שהועברו אליך חד גדיא

מדוע טלפון שבור?

רוצה תשובות קצרות?

הנה

שאלה 1

יש רק 4 קטגוריות בעולם ולכן הם אותם קטגוריות ב"אירדא"

שאלה 2

קטגוריה N כמו בעולם,ב"בישראל הקלנו ונתנו לרכבי 4X4 הארכה לזמן

קטגוריה S -מכוניות שלא חלים עליהם ההומולוגציות והן נשארות עם ההומולוגציות שהיו לפני פג תוקף (הכשרת מכוניות מיושנות ורכבי 4X2

שאלה 3

כללי בטיחות אישית לנהגים נווטים שווים

כללי אש שווים

כלובי בטחון לפי הקטגוריות

כסאות הקלות,חגורות הקלות

קסדות תקניות בלבד

שאלה 4

הכלובים שחסרים ב253 מופיעים ב254 (עכשיו בקשת שהם יופיעו שוב ב253 הם יופיעו וימחקו כי הם מתייחסים רק לקטגוריה N ׂ)

254 מתייחס רק לקטגוריה N עתידית

שאלה 5

מעולם לא נאמר לי "עקוב אחרי" לא נראה לי הגיוני אבל זה יעשבה לבקשתך כולל מחיקת כל הקטעים הלא רלוונטיים

קצר מר מלמד?

נחה דעתך?

מה עכשיו?

נ"ב

אין לך כח לקרוא את התשובה הכי מנומקת שנתתי לך? אין בעיה, תתעד הכל, שיגיע בעתיד יום הדין תאמר לכולם שלא היה לך כח לקרוא את מה שאני מתריע,אל תשכח האחריות שלך,רציתי להתחלק איתך באחריות , אולי ככה יותר טוב.

כן רוצה תשובות למה ששואלים ולא סיפורי אלף ..... אתה מסוגל ?

יובל מלמד

פורסם

מלמד

אתה מתנשא וממשיך להתנשא, לא מקובל עלי ואני מבקש מימך להפסיק

253 גוייר ולא נעשה בו סלט ,אלא חודד בדיוק למירוצים בישראל

254 גוייר רק לקטגוריה N כמו המקור

תפסיק לנסות לשכנע רק את עצמך, שוב בפעם המיליון, יש לך שאלות,השגות,אי הבנות, תפנה אלי ישירות נשב ונסגור דברים

את המונחים (סלט,למי יש כוח) וקוצר הרוח שלך תפסיק זה לא מכבד אותך.

מירוצי מכוניות

פורסם

שוב ופעם האלף

מכינים תקנונים טכניים לרכבים ולא לסוגי מירוצים( 253 -254)

סוגי המירוצים נכתבים בתקנוני אירוע ,ראלי צריך לגייר לפי דרישות החוק,ספרינטים נכתבים מהמילה הראשונה.

תתייחס למה שאני אומר לך ואז תאכל גלידה ולא סלט

מירוצי מכוניות

פורסם

ציטוט של מלמד

מה ! הסכמת לעשות כך דני !!! מתפקידך לשנות את ההתנהלות הזאת !

מזכיר לך מלמד שאינני יו"ר "אירדא" כך דרשו כך אמרו.

מירוצי מכוניות

פורסם

דני לוי כתב: "אל תביא לי דוגמאות של מלר או יוחאי,איתם אני משוכנע שאתה מתקשר ישירות ולא דרך 1000 אנשים אחרים

דני לוי"

דני לוי היקר , אני לא הבן שלך, לא אח שלך, לא חבר שלך, לא עובד שלך, אף אחד מהם לא כתב לי מה שאתה כותב לי

אין לך אפילו מייל אחד שבו התנסחתי כך כליפך בנושא הכללים.

אתה חוצפן ! שמייצג את אירדא בנושא הכללים ברשות !

אז בבקשה מה שלח לי דני בחודשיים האחרונים בנושא הכללים

שיקום פה אחד ויגיד שאני צריך לקבל זאת !

שיקום פה אחד ויבקש סליחה בשם אירדא המעסיק של דני לוי !

חברי אירדא היקרים את זה אתם בחרתם לייצג אותכם מול היועץ המקצועי של הרשות !

ניר לביא, אהוד לביא, ניר בן ארי, רמי, איתן,אלון, שחף, גברי לוי, ערן, יוסי בריינס, קובי, ............

זה הנציג שלכם שמייצג אותכם !

ולא בחינם ולא בהתנדבות ! אתם משלמים לו עבור זה !

בבקשה :

1.חוץ מזה יועץ "יקר",

2.ההתברברות נובעת מפרנציפ מטופש של מלמד

3.טוב יובל ה"יקר" והלא דובר אמת

4.למעט כך שאתה "יועץ" אנגלית אתה לא יודע,תעודות מקצועיות לניהול טכני אין לך

5.יובל מלמד אלוף השקרים

6.אתה יובל מלמד דפקת את ענף האופנועים

7.מלמד העסקן

8.אתה זה שמקבל כסף ומביא אפס תוצאות.

ויש עוד ועוד

יובל מלמד

פורסם

מלמד

יצא המרצע מין השק?:evil:

ואני חשבתי לתומי שאתה רגוע? חחחחחחחח

לא אגרר להתפרצות הזאת ,

רק מה אל תוציא דברים מהקשרם,חבל שאתה לא כותב אתה כל מה שאמרת וכתבת אלא מוציא רק מה שנוח לך.

בכל אופן אני חוזר ואומר לך

אתה ממלא תפקיד ברשות, אתה לא עובד אצלי ואני בוודאי לא עובד אצלך אבל זה לא העניין.

יש מטרה משותפת

אני מבקש לשבת איתך ולסיים את הסאגה,אתה לא רוצה בעיה שלך.

לשאר הקוראים תחליטו אתם, הנה מלמד בשינוי נושא בנוסחה באמצע המריבות

ציטוט

דני בוקר טוב

מבקשך את אישורך כי החומר שאשלח לך יהיה חסוי ביני ובינך ואתה אחראי לא לפרסמו לאיש !

יובל

כשזה בנושאים אחרים מלמד יודע להתנהג שונה

ציטוט

בוקר טוב

ביום ב אני יורד לשטח לצורך נסיעת מבחן בשני רכבים חדשים שבניתי

WRX של דודי לזר ו B3

במידה ומתאים לך אבדוק אפשרות להוריד גם את הרכב שלי לנסיעת מבחן בשבילך

אני חושב שלפני שנמשיך זאת נקודת הזמן לבדיקה שלך את הרכב במידה וטוב נראה איך להמשיך

און יהיה גם במידה ותרצה לעשות סיבוב איתו

ממתין לתשובתך יובל

הנה יובל מלמד בנושאים אחרים ,מתקשר עם דני "האיום" גם בניחותא,מעביר ומתכתב במיילים

אל תטרח לענות לי מלמד

תתמקד בתקנונים ותגיד לי מה בדעתך לעשות ואיך להמשיך

מירוצי מכוניות

פורסם

דני בכל מקום אתה כותב משהו אחר

דני לוי כתב:

1. אגב אוטוקרוס וספרינט זה ממש אותו ענף

אתה כותב ספרינט וראלי אותו ענף זאת אומרת שמכונית לראלי ואוטוקרוס אותו דבר ! ממש לא

2.ראלי ספרינט,אוטו ספרינט אוטו קרוס אלו מכוניות ראלי קרוס באותו ענף אבל במסלול יותר קשה (אוטו קרוס)זהו

תחליט

3.אין פה שום החמרות בגלל קטעי קישור,אני רוצה להזכיר לכולם שכל המכוניות בקטגוריות ה"אס" וה"אן" חייבות יהיו להיות מצויידות בכל ההתקנים שיש גם לנסיעה בקטעי קישור אם כמובן הן ירצו להשתתף בראלי.

וכאשר מכונית ראלי משתתפת באוטוקרוס ועושה תאונה כל הפנסים נשברים

4.יש להפריד בין התקנונים הטכניים המתייחסים ספציפית לקטגוריות לבין סוגי התחרויות

לפני כן אמרת שהכל אותו דבר ?

5.מכוניות מזנקות יחד ויש מגע ביניהן ,החמרתי יותר בתקנות הבטיחות

אז תקנון הבטיחות באוטוקרוס יותר חמור מראלי ? אז איך רכב ראלי ישתתף באוטוקרוס?

6.מכוניות ראלי קרוס בד"כ מיועדות לראלי קרוס וספרינטים,לא לראלי

עכשיו אני כבר לא מבין

7.אבל מי שירצה לבנות מכונית מ2011 שיעמוד בבקשה בתנאים המחמירים של אירופה

צודק הכי חמור

8.לכן יש לגייר את הקטגוריות של הספרינטים שהם אותן כללים של ראלי אין הבדל

ראה סעיף 7

9.כל התקנונים ותקנוני האירועים נמצאים אצלי,למעט "ראלי קרוס" שלא התבקשתי להכין

יש תקנון אירוע "ראלי 90 עמודים מוכן,יש תקנון ספרינטים מוכן,יש תקנון "טיפוס גבעה"

מה עכשיו

באמת מה עכשיו

10.דני גייר את התקנון הטכני של הראליקרוס,חילק אותו לקטגוריות,פתח קטגוריה פשוטה, לרכבים בבניה זולה

איך זה מסתדר עם סעיף3,5

11.התבקשתי לתרגם גם את הראלי ושם למעשה אני רץ,המון חומר משיק לספרינטים ולכן זה יילך משומן

אין מילים

12.צריכים להבין שמבחינת הפדרצייה הבין לאומית המונח ספרינט אינו קיים

אז זה ראלי

13.אפשר לבנות לספרינט כל רכב שרוצים בסיסי ובתנאי שיורכב בו כלוב בטחון תקני

גם לראלי זה אותו דבר לא ?

14.כל הענפים ב"אירדא" אותם קטגוריות.

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

יובל מלמד

פורסם
מישל

דני

אתה לא הבנת כלל למה התכוונתי !! מה אתה קופץ ונעלב כל הזמן ?

לא באתי אליך בשום טענה , מתוסכל שכמוך, בקרתי את צורת העבודה של הוועדה שנמנתי עליה , איך הבנת שהבקרת היא כלפיך ?

היינו צריכים לקבל החומר מספיק זמן לפני הישיבות ולבוא מוכנים כל אחד עם ההערות שלו !!!! זה הכל !

לעבור על התקנון שאתה כתבת ולבדוק אותו היטב צריך הרבה יותר זמן ממה שהקדשנו - זאת היתה הבקורת שלי !

לא מבין מה לא ברור כאן !

כן ,ייתכן שהיינו מגלים פה ושם סעיפים בהם דרוש תיקון . אז מה זה לא לגיטימי ? ציפית שלא נתערב במידה וזה לא לרוחנו ?

מה אנחנו חותמת גומי?

לא מבין אותך , מצטער.

מישל

פורסם

עד שהספקתי לכתוב את ההודעה הקודמת , אני רואה שכבר נכתבו 10 הודעות על הקרב בין דני ויובל ! השתגעתם !!

דני , יובל - לא חראם , תראו איך אתם נראים ?

אני מוכן לשבת עם שניכם ולסיים את הפרשה , די מספיק תתאפסו זה לא מוסיף לכם כבוד !!

פורסם

שלום לכולם

אני שמח לראות שחוזרים להתעסק בדברים מקצועיים.

אני הייתי חבר הוועדה הטכנית שכתבה את התקנונים הטכניים של עמותת הראלי רייד, עשינו את זה דבר ראשון לאחר הקמת העמותה, הדברים נעשו תוך שיתוף החברים בוועדה, שיתוף הוועד, ושיתוף המתחרים עצמם.( הקרדיט על ריכוז ועריכת החומר מגיע לנמרוד מלר)

דבר ראשון " גיירנו " את התקנונים של ה FIA ( אירופה) וגם למדנו על הקטגוריות של ה SCORE (אמריקה )

תקנון הבטיחות - לא היה הרבה מה לשנות/להוריד/או להוסיף, למעט הקלות קטנות, תקנון הבטיחות חל על כולם.

שהתקנונים הושלמו מתחרים פנו אלי ושאלו למה החמרנו כמו ה FIA ? עניתי להם שיקראו את התקנון ויגידו לי על איזה סעיף הם מוכנים לוותר ? כמובן שלא קיבלתי שום הסתייגות, אנשים רציניים לא יוותרו על הבטיחות ועל החיים שלהם.

הקלות קטנות זה אומר תקופת הסתגלות, הארכת פג תוקף של ציוד, ועוד כמה דברים קטנים.

תקנון קטגוריות - בסיס הרעיון היה לאפשר לכולם להתחרות, את קטגוריות ה FIA המסורתיות ( T1 / T2) השארנו כמעט AS IS

מעבר לזה פתחנו קטגוריות נוספות כמו הקטגוריה הפתוחה, T2S , OP200 ועוד כמה קטגוריות.

אם יהיו 5 רכבים שונים שירצו קטגוריה נפרדת הדלת פתוחה.

במהלך העבודה שיתפנו כל מי שרצה, קיימנו דיונים עיניינים בפורום ג'יפולוג ואנשים הביעו את דעתם, הסתייגויות וכל מה שרצו.

לפעמים התווכחנו ויכוחים קשים, אבל בסוף לדעתי יצאו תקנונים לתפארת .

מעבר לזה, אני לא מבין מה עניין ההתערבות של הרשות בתקנונים הספורטיביים ? אולי משרד הספורט גם יקבע באיזה גודל יהיה כדור הכדורגל ? הם צריכים לקבל זאת מההתאחדות בבחינת כזה ראה וקדש. המקסימום שהם יכולים זה אם הם רוצים כסת"ח שידרשו מההתאחדות תצהיר שזה נעשה ע"פ תקנונים בינ"ל מקובלים בהתאם לחוק.מעבר לזה הם לא צריכים להתערב

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
.

המחוקק כך קובע ואני אכחיל את מה שבעיני נראה חשוב

"כללי הנהיגה הספורטיבית" – התקנונים והכללים כפי שאושרו בידי הרשות המוסמכת לפי הוראות סעיף 5;

כללי הנהיגה הספורטיבית

5. (א) הרשות המוסמכת תאשר את כללי הנהיגה הספורטיבית, אשר יהיו התקנונים והכללים כמפורט להלן, בשינויים ובתנאים שעליהם הורתה הרשות:

(1) התקנונים הרשמיים הנוהגים, מזמן לזמן, בגופים הבין-לאומיים המוכרים בתחום מתחומי הנהיגה הספורטיבית, והכללים שעליהם החליטה התאחדות על פי התקנונים האמורים;

(2) כללים שעליהם החליט מועדון לנהיגה ספורטיבית בישראל, ובלבד שאינם עומדים בסתירה לתקנונים ולכללים האמורים בפסקה (1), שענינם תחום הנהיגה הספורטיבית שבו עוסק המועדון, ככל שישנם תקנונים או כללים בתחום האמור; לענין זה, "מועדון לנהיגה ספורטיבית" – תאגיד שלא למטרות רווח הפועל לצורך קיום פעילות של נהיגה ספורטיבית, שאינו התאחדות.

.

אתה כותב הרשות מקבלת או משנה או מוסיפה אני מבין שכאן מתנהל דיאלוג בו כל צד מנסה לשכנע את האחר בצדקתו, אבל לבסוף ההחלטה בידי הרשות, וככל שהיא לא שרירותית או גחמה של מישהו היא הקובעת.

.

אני הייתי חבר הוועדה הטכנית שכתבה את התקנונים הטכניים של עמותת הראלי רייד, עשינו את זה דבר ראשון לאחר הקמת העמותה, הדברים נעשו תוך שיתוף החברים בוועדה, שיתוף הוועד, ושיתוף המתחרים עצמם.( הקרדיט על ריכוז ועריכת החומר מגיע לנמרוד מלר)

במהלך העבודה שיתפנו כל מי שרצה, קיימנו דיונים עיניינים בפורום ג'יפולוג ואנשים הביעו את דעתם, הסתייגויות וכל מה שרצו.

לפעמים התווכחנו ויכוחים קשים, אבל בסוף לדעתי יצאו תקנונים לתפארת .

הוצאת לי את המילים מהמקלדת. שקיפות וסיוע מצד כולם . אין לאף אחד מונופול על הידע.

מעבר לזה, אני לא מבין מה עניין ההתערבות של הרשות בתקנונים הספורטיביים ? אולי משרד הספורט גם יקבע באיזה גודל יהיה כדור הכדורגל ? הם צריכים לקבל זאת מההתאחדות בבחינת כזה ראה וקדש. המקסימום שהם יכולים זה אם הם רוצים כסת"ח שידרשו מההתאחדות תצהיר שזה נעשה ע"פ תקנונים בינ"ל מקובלים בהתאם לחוק.מעבר לזה הם לא צריכים להתערב

מקווה שחופשתך ערבה לך

תקרא את הודעתי למעלה. בכול אשם המחוקק!! היתר זה משאלות ליבך שייתכן והן צודקות לחלוטין אבל המצב המשפטי הוא לא כזה. לצערינו.

מה שאתה אומר זה בדיוק מה שאמרו חברינו לפני 10 שנים ודעתם לא התקבלה על ידי המדינה שהחליטה ללכת בדרך של חקיקה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...