Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלמד

אתה מחפש כסת"ח

אתה לא מוכן לשבת ולענות לי בישיבה מוסדרת ולקדם את הנושא

רוצה להמשיך בדרך הזאת? על הכיפק זכותך

אל תגיד לא אמרתי,אל תגיד לא ידעתי, הנה בפורום זה מתועד

נבחרתי לכתוב את התקנונים ידעת את זה ,היית צריך לפנות אלי ישירות בכל שאלה או הבהרה

עד היום התעלמת תשובה? תענה לעצמך

אם הייתי בישיבות לא הייתי,האם הועברו אלי הדברים שרצית? התשובה לא רבתי,אחרת לא הייתי עובד כפול 3

העברת את כל מה שרצית לכל העולם ואשתו במקום לקחת החלטה ולפנות אלי ישירות

פניתי אליך מספר פעמים גם במייל אישי התעלמת

ישה

רד מגביר ושמיר

היועץ ברשות צריך לשבת עם מי שכותב מולו את התקנונים

יש פה התחמקות באיצטלות של כסת"ח

מלמד יודע בדיוק שאיתי הוא סוגר את הדברים ב10 דקות

מה המגמה ולמה הוא עושה זאת לאלוהים הפתרונים

אני פה סיימתי את חלקי

אני אלך בדרך המפותלת שהוא רוצה,מה יקרה בסוף? מלמד ישא באחריות

שבת שלום

מירוצי מכוניות

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר להגיד ש"ראלי-קרוס" זה כרטיס הכניסה לראלי כמו שקארטינג זה כרטיס הכניסה למירוצי מסלול. תקנו אותי אם אני טועה.

היי רון

ראשית אני שמח אתה מתחיל להתעורר ומעורב בנעשה וזה מבורך.

אני חייב לתקן אותך ולהבהיר שכרטיס הכניסה לראלי הוא ראליספרינט ולא ראליקרוס !!

אין כל קשר בין כללי הראליקרוס לראלי !!

לגבי הראליקרוס אני באמת לא יודע איך ומי יכתוב הכללים כי יש לי הרושם והידע שאלה שאמונים על כך לא כל כך מבינים מה צריך להיות, וזאת בלשון המעטה !!

שבת שלום

מישל

פורסם

מישל ,

גם אם לא דייק , הגישה של dardar נכונה מאד והיא זו

שצריכה להוביל . רף כניסה "קל" לקטגוריות "חלשות " אחרת ישארו 15 נהגים זכנים

בעלי יכולת .

ועכשיו אני לא מבין - דני כתב שהוא לא התבקש להגיש ראלי קרוס .

אז מי מגיש ??

טוני

פורסם

הבהרה

דני גייר את התקנון הטכני של הראליקרוס,חילק אותו לקטגוריות,פתח קטגוריה פשוטה, לרכבים בבניה זולה

דני ישב עם בריינס וחבורתו אל תוך הלילה,הסביר,תיאר,וקיבל אור ירוק

לא התבקשתי להכין תקנוון אירוע לראלי קרוס ולכן לא הכנתי

אני לא חושב שמישל התכוון אלי באומרו את מה שאמר בנושא אם כן אמר? אני תמה (אבל באמת לא משנה) ידע? לא חסר לי בתחום

אני אחזור כמנטרה למה אני בדיוק מכוון

הרשות לא יכולה להתערב בתקנונים המוגשים ע"י ההתאחדות הרלוונטית לתחום,לא יכולה נקודה!!

היא יכולה להציע,לייעץ,ההחלטה של ההתאחדות בלבד

הדבר העיקרי שממנו יוצאת טעות זו הגישה של מלמד וברוך לביא בהאמינם שהדרך היא לכופף את התקנונים הטכניים לסוגי המכוניות וזו טעות פאטאלית

יש קטגוריות ,מהם צריך להקל או להחמיר (גיור) צריך לתת זמן להכשיר את ה"שרצים" ולצאת להתחרות

מכיוון שהמחוקק נתן אפשרות גם למועדון להציג תקנונים,יבוא מועדון של מכסחות דשא וירצה להקים ליגה? יכתוב ויגיש לרשות תקנונן טכני משלו

להראו בפורום תמונות של מכוניות גרוטאות שמתכסחות אחת עם השניה? זה לא תקנון טכני

בנוסף

ברוך לביא הציע (לטענתו על מנת להוזיל עלויות) להחליף חלונות בתחום הראלי קרוס ברשתות

אנחנו לא מסכימים נקודה

מי שירצה להבין למה אנחנו לא מסכימים שישאל ונענה ברצון

אבל אנחנו מחליטים לא הרשות

ישה

הבנת? אין פה מאבקי כוח,זה גם לא מעניין אותי למי יש כוח ומי לא

אותי מוליך קוו אחד ברור ופשוט לקחת אחריות על מה שההתאחדות החליטה ואינני מתבייש לקחת אחריות אישית

לשם כך בחרו בי לכתוב (אני חושב)וכך עמלתי

כתבתי שלמרות הטינה האישית שלי למלמד (והיא לא תעלם),אני מוכן לשבת איתו איפה ומתי שירצה על מנת לקדם עבור שנינו ועבור כולם את הספורט

מה לא ברור פה

מירוצי מכוניות

פורסם
9. ספרינט לא קיים בFIA אז לא יהיה ספרינט

יהיה - וצריך לנצל את היתרון היחסי על ראלי ולאפשר מכוניות יותר זולות

-----------------------------------------------------------

יובל שלום לך נכון ראלי ספרינט לא קיים ב FIA ובכול זאת בכול העולם מתחרים בראלי ספרינט כספורט עממי ומה זה נותן? זה נותן אפשרות לחברה צעירים שאין באפשרותם להביא רכב שעולה המון כסף להתחיל וללמוד מה זה בכלל לשבת במכונית מרוץ וקרש קפיצה או עליה במדרגה בעתיד, מפה נולדה התחרות הזו ששמה ראליספרינט, הרעיון שעלה פה בארץ בגלל כמות כולכך קטנה של מכוניות שהמכוניות שיוכלו להתחרות בראליספרינט יוכלו להחרות גם בראלי ללאש שינויים במכוניות. עזוב כרגע את הראליקרוס שזה משהו אחר לגמרי ומוכר עלידי ה FIA. במידה ועושים חשבון כמה מכוניות ישנן היום שמתאימות לראלי או לראליספרינט אז נוכל לספור אותן ביחד אני וישה בשתי הידים שלנו. ועכשיו ספור קטן, לפני כמה שנים אנו התחרנו באליפות נורבגיה כ 1600 קמ ממקום מגורינו, כסיימנו את המרוץ התחלנו לחזור לכיון הביתה, בדרך עצרנו במקום שהיתה תחרות מקומית של ראליספרינט וכמובן שהתחרנו שם, המשכנו בדרכנו לכיון הביתה וכשעתיים מאוחר יותר נתקלנו בתחרות של עליה בהרים וכמובן שהנהג התחרה בה, מה שאני מנסה להגיד שבשלושת הארעים האלו התחרנו עם אותו האוטו ולא היתה שום בעיה, עכשיו השאלה אליך יובל מה ההבדל? ולמה אנו הישראלים צרכים תמיד לחפש את הקשה ביותר במקום לחפש את הקל יותר?

דרך אגב גם פטר סולברג וגם האח שלו הנייג התחילו את הקרירה שלם בתחריות של ראליספרינט, ועליה בהרים.ותראו היכן הם היום?

המשיכו לנהוג בזהירות המטיף

זלמן אתה כותב בדיוק מה שאני טוען ספרינט הוא קרש קפיצה לראלי ולכן ככזה צריך להיות זול פשוט ועממי

עכשיו מה זה קשור איזה מכוניות יש בארץ ( אתם מייצגים ענף או את עצמכם ! )

האם לא ידוע לך שכאשר אתה קובע רף נמוך זה לא מגביל אף אחד עם מכונית ראלי להשתתף בספרינט

יש לך מכונית ראלי יופי אתה מוזמן להשתתף בספרינט בראלי קרוס מה הבעיה ?

אבל למה בגלל שלך יש רכב ראלי אתה דורש מכל מי שרוצה להיכנס לתחום הספרינט להעמיד רכב ברמה שלך !:-( פה בפורום תמונות של ראליקרוס , זלמן ידידי כמה מתחרים פוטנצילים יש לתחום הנל רכב ב 30000 ש"ח

וכמה למכונית ראלי , אתה תיכנס עם רכב הראלי שלך למירוץ התנגשויות?

על פי החוק והתקנות מכוון שספרינט מיועד לרכבים ללא קטעי קישור "הגרוטאה" בתמונה יכולה להשתתף

ומה רע בזה ? בטיחות בסדר - בגלל שהפח דפוק ואין לו מדבקות יפות זה אומר שהוא לא בטחותי ?

אתם באירדא צעקתם זול וזול ועכשיו אתם הופכים את כל ענפי הספורט ליקרים בגלל המכוניות שלכם - כך אתה כתבת

לדוגמא דני כתב חלונות חובה- למה חובה חלונות ( מלבד חלון קדמי ורשת בצד נהג ) בספרינט ואוטוקרוס

ממש לא חובה , עדיין מכונית ראלי יכולה לבוא ולהשתתף בספרינט בקטגוריה למכוניות ראלי

אני פה סיימתי מי שהבין הבין מי שלא לא - רוצים קטגוריה אחת ברמת ראלי ( יש לי תיעוד לזה עם יש צורך ) לכל הענפים שלכם

לי אין התנגדות ולא בעיה - להפך......

ולכל מי ששאל אותי למה בפורום , אז, אסף רון, זלמן, ואחרים כדאי שכולם ידעו ! ולא אינפורמציה עקומה ומגמתית שבינה לבין המציאות אין דבר !

ודני פעם אלף !!!!!!!!!! אם לא תגיש עם עקוב אחראי שינויים החומר לא יוכל להתקבל ולא משנה מה כתוב שם וזה ההנחיות מיעוץ משפטי של המשרד ! ולכן עד שלא תעשה כך אין מה לשבת לא דקה ולא שעה ! מה קשה להבין !

עכשיו תמשיך ללכלך שיובל מתנקם בך ובללללל

יובל מלמד

פורסם

כאשר שאלתי את אהוד האם החומר ששלחת - דני

קטגוריה N

וקטגוריה N S CUP

זה בשביל הכל , ראלי קרוס, אוטוקרוס, ספרינט, ראלי...

אמר כן

אז בבקשה לצורך תיעוד יובל מלמד לא מתנגד הוא חושב ( מותר לי ? ) שזה פשע לספורט המוטורי

שזה חוסר הבנה בספורט שזה להסתכל איזה מכונית יש לי ומה מתאים לי !

האבסורד שזה היה צריך להיות הפוך יובל היבואן היה צריך לעודד את אירדא במהלך הזה - ברור למה

אבל יובל היועץ חושב שזה נזק לכמות האנשים שהייתי רוצה לראות בספורט - אחל מילדים בני 16

באמת הייתי רוצה לשמוע את אלון חלווה , מישל, שדאגו ממני כל הזמן ולבסוף נותנים יד לספורט לעשירים ( אני לא תוקף מישל אני מציין עובדה, אז בלי עצביים -זה לטובתך לא ?! )

את זה כתב דני לוי בחודש מאי:

על ידי MHRALLY » א' מאי 23, 2010 1:05 pm

חברים

אני עובד במלוא הקיטור על התקנות כפי שהתבקשתי ע"י גברי לוי

את המוקשים אני משאיר ומנטרל בעדינות

התבקשתי לתרגם גם את הראלי ושם למעשה אני רץ,המון חומר משיק לספרינטים ולכן זה יילך משומן.

מוקש שאני חייב לפרק זה נושא "הנס".

בעולם רצים כבר שנה שנייה עם חובת הנס.

בראלי אני מחייב הנס החל מ2011

צריכים להבין שמבחינת הפדרצייה הבין לאומית המונח ספרינט אינו קיים,

זה אומר שאני אשנה את המונח ספרינט לSINGLE SPECIAL STAGE EVENT ׁפה זה מוכר

מה רוצה עמותת המועדון הישראלי?

לתת לכם GRACE של שנה להתארגנות? נניח 2011 ?

עד אז נכתוב ממליץ?

אנא תשובתכם בזריזות

נ"ב

חגורות בטחון וכסאות אני נותן שנתיים נוספות מעבר לתקנות FIA

קחו בחשבון עוד דבר

גרופ N כולל ההקלות לGC8 הן מכוניות ראלי לכל דבר ועיקר

4X2 יילכו לגרופ S עם ההומולוגצייה האחרונה של הרכבים

קאפ GT קטגורייה נפרדת (תואם תקנון בטיחות גרופ N)

רכבים בבנייה עצמית יוכלו להשתתף באירועי אירדא כפוף לקטגוריות של הראלי רייד והבדיקות הטכניות שלהם

כלובים

כל רכב חדש שיבנה למירוצים החל מ1 לספטמבר 2009 יחוייב בכלוב מאחת החברות המוכרות ע"י הFIA

(למכוניות מירוץ מהדגמים המוזכרים לעיל תאסר בניית כלוב מקומית)

כל שאר המכוניות בישראל יוכשרו לטווח של 3 שנים מעכשיו

תגובות?

תודה אני רץ לעבוד

יובל מלמד

פורסם

יובל ודני ,

זה נראה כמו "דו שיח של חרשים " - בהתכתבות .

דני כותב שהוא פתח (המליץ) על קטגוריות זולות

אתה נותן דוגמאות של החמרה ורכבים יקרים .

אולי הגיע זמן לישיבת עבודה ,להסביר מהן נקודות המחלוקת (מה הסודיות ?) ולתת גם לספורטאים להבין ולהביע עמדה - ע"י נציגות או עדיף באסיפה כללית

ולגמור עניין .

יש מצב ששניכם מדברים על אותו הדבר ? רק בשפה שונה ? בלי קשר לעניין הטכני של אופן ההגשה .

טוני

פורסם

טוני איזה שיח חרשים ?

1. אתה באירדא אתה לא יודע מה הכללים שאתם מגישים ?

2. בקש מדני \ מאירדא לפרסם פה את מה שנכתב שתי הקטגוריות

3. דברו בינכם, בקש שישלחו לך במייל

אתה יודע זה באמת לא תפקידי , אבל החלטתי לפתוח את הדברים לציבור כי הציבור רק שומע צד אחד מרושע

יובל לא מקבל את הכללים של דני בגלל מצב היחסים בינהם - וזה במפורש לא נכון

מחר שהקבל את הכללים (עם עקוב אחראי שינויים ) ופתאום ישה לדוגמא יבין שהוא צריך מכונית ראלי יקרה להחריד בשביל ספרינט פשוט -

והכול בגלל אגו ופוליטיקה

מה יכתבו אוהבי - יובל אישר, יובל דרש, יובל מייבא ספרקו אז יש לו אינטרס,

יובל מלמד

פורסם

מר מלמד

נראה לי שאתה ממחזר ונדמה לי לאור מה שאתה כותב שחסרה לך הבנה או בדיפלומטיות אענה לך שאולי אני לא מעביר לך את הרעיון

דני לוי התבקש לתרגם ולהעביר את הראלי (החלטה של "אירדא" מה לעשות)

מכיוון שאין ספרינטים בפדרציה הבין לאומית לקחנו תקקנונים אירופאים ועיברתנו אותם

ישרנו קוו עם כל הקטגוריות שיש בהיסטוריה של הספורט המוטורי בכל פינה בעולם

כתבנו בתקנונים גם קטגוריות זולות למעט בטיחות שצריכה להיות שווה

אתה נטפל לרשתות שזה צחוק מבחינת יוקר או זול ולא לוקח בחשבון שהצעתם את זה לראלי קרוס

זה אומר שנהגים יאכו אבק,רסיסי אבנים,ויצטרחו משקפי טנקיסטים,

במדינה כמו ישראל שיש אבק גם בחורף זה אדיוטי לחלוטין ולא בטיחותי לאפשר זאת

החלטנו שפרקטיקה קודמת לבירוקרטיה (נושא עתידי של כלובים) גם יותר זול

לדרישתך עקוב אחרי, מבוצע,אע"פ שהדבר לא נאמר לי בתחילת הדרך

מה הקשר ליעוץ משפטי? בתקנון מקצועי? השד יודע

במקום לשבת איתי מלכתחילה ולסגור את כל הנושא העדפת להציע את עצמך ככותב התקנונים

מלמד מה זה אומר?בוא תסביר

מה שאתה עושה עכשיו זה כמו בעבר לחמם אנשים נגדי,ישה יבין ,ישה לא יבין

העברתי את כל התקנונים לבקורת ב"אירדא" והם התקבלו והובנו שם יושבים כידוע ,גם נהגים,גם מהנדס רכב (נמרי) עכשיו מבלי לפגוע ישה?? תעשה לעצמך טובה

על מנת שלא תעוור לאנשים את השכל הנה

אפשר לבנות לספרינט כל רכב שרוצים בסיסי ובתנאי שיורכב בו כלוב בטחון תקני

חמש מכוניות מאותו סוג תפתח קטגוריה

למה אתה ממציא דברים? ונניח שטעיתי,שב מולי ותדבר

ראבאק

ההתחמקויות לא יעזרו לך

כתבתי "קאפ", מה זה "קאפ" לא קטגוריה זולה? מה זה "אס" זה לא קטגוריה זולה

חלאס

הכשרתי את כל הסוברו העתיקות שקיימות זה לא להתחשב?

כתבתי גם תקנונים אמריקאים נתתי אפשרות למיכלי דלק זולים דרך"ארה"ב

זה לא להתחשב?.

?נתנו פג תוקף מאוחר יותר לכסאות,רצועות,מיכלי דלק זה לא להוזיל?

נדבק לי לרשתות

?לא ניתן אישור לרשתות ,חלון עולה פחות מרשת זה אתה יודע?

מירוצי מכוניות

פורסם

ציטוט

) כל תחומי הספורט שאתה מעלים בשרשור הזה, ראליקרוס\ראליספרינט\... הינם בעלי קהל ספורטאים מצומצם מאוד. אם לא ניתנת נישה "לייט" להצטרפות לספורט - הספורט בחיים לא יתפתח. גם אם דעה זאת נאמרת ע"י יובל מלמד וייתכן ויש לו אינטרס בעניין[גם אם יש לו אינטרס - אין לו שום בלעדיות עתידית להיות היחיד שיהנה מכך]. האם ניתן לקבל תשובה ממי שמתנגד ל"קטגורייה זולה", מדוע?

תשובה

אף אחד לא מתנגד לקטגוריה זולה,אנחנו מתנגדים להוזלת וזילות הבטיחות.

חסרות פה תשובות לספורט עממי,זול,לעמך ישראל

מצטער זה לא התחום שאני ממונה עליו ולא קיבלתי גושפנקה לעסוק בנושא.

אי אפשר לתרגם את התקנונים הבין לאומיים ןלהשית אותם על ישראל (זה אגב לא נהוג באף מקום למעט מדינות שבהן ישנן אליפויות עולם או יבשתיות)

לו היינו נצמדים אחד לאחד לאירופאים ,כל מה שיש בארץ היה נזרק לפח,ומי שהיה צריך לבנות מכונית לפי אותם כללים שאתה מציע היה צריך להיות מיליונר.

דוגמא לבניית רכב זול

פיג'ו 205 5000 ש"ח+כלוב תיקני (ברגים) בהגזמה 7000 ש"ח+כסא (כמה עולה מלמד?) סט רצועות 3 אינץ' (כמה עולה מלמד?

סט בולמים קוני ספורט (כמה עולה מלמד?) הנה רכב זול לספרינט .(וגם מכובד)

רוצה לך על פיאסטה ישנה, תגיד עכשיו מה פה יקר.

ספורט מוטורי זה ספורט מסוכן אני מזכיר לכולם.

מירוצי מכוניות

פורסם
ציטוט

) כל תחומי הספורט שאתה מעלים בשרשור הזה, ראליקרוס\ראליספרינט\... הינם בעלי קהל ספורטאים מצומצם מאוד. אם לא ניתנת נישה "לייט" להצטרפות לספורט - הספורט בחיים לא יתפתח. גם אם דעה זאת נאמרת ע"י יובל מלמד וייתכן ויש לו אינטרס בעניין[גם אם יש לו אינטרס - אין לו שום בלעדיות עתידית להיות היחיד שיהנה מכך]. האם ניתן לקבל תשובה ממי שמתנגד ל"קטגורייה זולה", מדוע?

תשובה

אף אחד לא מתנגד לקטגוריה זולה,אנחנו מתנגדים להוזלת וזילות הבטיחות.

חסרות פה תשובות לספורט עממי,זול,לעמך ישראל

מצטער זה לא התחום שאני ממונה עליו ולא קיבלתי גושפנקה לעסוק בנושא.

אי אפשר לתרגם את התקנונים הבין לאומיים ןלהשית אותם על ישראל (זה אגב לא נהוג באף מקום למעט מדינות שבהן ישנן אליפויות עולם או יבשתיות)

לו היינו נצמדים אחד לאחד לאירופאים ,כל מה שיש בארץ היה נזרק לפח,ומי שהיה צריך לבנות מכונית לפי אותם כללים שאתה מציע היה צריך להיות מיליונר.

דוגמא לבניית רכב זול

פיג'ו 205 5000 ש"ח+כלוב תיקני (ברגים) בהגזמה 7000 ש"ח+כסא (כמה עולה מלמד?) סט רצועות 3 אינץ' (כמה עולה מלמד?

סט בולמים קוני ספורט (כמה עולה מלמד?) הנה רכב זול לספרינט .(וגם מכובד)

רוצה לך על פיאסטה ישנה, תגיד עכשיו מה פה יקר.

ספורט מוטורי זה ספורט מסוכן אני מזכיר לכולם.

באיטליה עדיין מתחרים בראלי עם פיזו 205 אם ניצמד אליהם מצבנו טוב ! אז מאיפה המשפט "החכם" הזה ( באדום )

למה אתה מתנגד לעלות את מה שהגשת פה בפורום ?

לגבי CUP זה יכול להיות גם רנו קליאו "זולה" בצרפת רק 110000 יורו, או הונדה באיטליה.

CUP = מכוניות זהות , לא זולות....

שלחו בהודעה פרטית שפרשת מהכללים ? האם נכון ?

יובל מלמד

• תוכן חדש...