Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני אני לא מתחמק מכלום, תגיש את הכללים לפי ההוראות ( עקוב אחרי שינויים ) התייחס עם כל הכבוד וכל הסבלנות

מבחנתי יכול להיות גם גלוי פה בפורום מטיוטה א ועד למוצר המוגמר.

אין לי שום דבר נגדך ! לדעתי אם הייתי אני עובד חמש שנים בחינם ולבסוף כלום גם הייתי מתפוצץ ( אבל לא על כל העולם כמוך )

אף אחד לא חייב אותך לעשות זאת.

אשמח עם יפרסמו הכללים שהכנת פה, זה סוד ?

על מנת לענות למה שכתבת לי, אני צריך לפרסם חלק מהכללים ואת זה ניתן לעשות רק באישור מפורש בכתב שלך ושל אירדא !

בקשה דני בו נסיים פה , כמו שכבר הבנת איני יכול להתמודד עם אמר , אמרו לי וכו, רק ניירת

תפרסמו את הכללים פה התייחס פינג פונג של סיפורים לא בשבילי

יובל מלמד

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים בואו ונחזור למציאות העצובה שבה אנו נמצאים ברשותכם.

יובל דני כמה מכוניות היום יש בארץ שיעמדו בכול החוקים וכול הכללים של FIA ? אולי 2 ?

ועכשיו אהיה נביא זעם ברשותכם, במידה והיינו מתמודדים בכלים הנכונים בזמן שהחוק עבר היתה לנו האפשרות להתחרות כמה שנים טובות עד השינויים של FIA והיום הספור שונה הנה לכם רשימה שכול בעל רכב יהיה צריך לשנות בשנה הקרובה בשביל שהרכב שלו והוא עצמו יוכלו בכלל להתחרות.

1. 2011 מערכת הנס שנכנסה בהרבה מדינות כבר ותכנס ב2011 בשאר המדינות= כמה אלפי שקלים.

2. חליפות נהיגה אלו שישנן ויותר מ5 שנים יוחלפו, כמה אלפי שקלים.

3. כובעים כנל כמה אלפי שקלים.

4. כלובים באוטו כמה אלפי שקלים, ( בניה עצמית כוללת בדיקה כמובן).

5. טנק דלק כמה מאות שקלים.

6. נהיגה עם כובעי גרב וחלקים פניימים מתחת לחליפה, כמה מאות שקלים.

7. ולדעתי עד שיסיימו אצלנו את כול החוקים וכול התקנות יופיעו עוד שינויים שיעלו לכול אחד מאיתנו כסף וזה במידה ותבחרו בכלל להתחרות:roll:.

יובל דני אתם יכולים להוסיף לרשימה שלי משהו במידה ושכחתי ? ומה שעצוב עוד יותר שמה שהציע דני יהיה זול יותר,(קפריסין),

היום אני יכול להוציא את האוטו שלי מהארץ לפה ומחר להתחרות איתו אין בעיה, או אולי אפילו בקפריסין. הפואנטה שלי היא שכדי לנו לסיים כבר את כול הבולשייט שקורה פה בקשר לתקנות ולצאת לדרך או כמו שאתם קוראים בעוד כמה חודשים יהיה לכם חור חדש בכיס רק בשביל להביא את האוטו למצב שהוא עונה על התקנות של FIA ושל הנהגים כולל נווטים במקרה הזה ראלי.

תמשיכו לחייך וצלמו את המכוניות כי לפי מה שאני רואה רק תמונה לנכדים תהיה לי :twisted:.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

שלחו בהודעה פרטית שפרשת מהכללים ? האם נכון ?

ציטוט

אינני יודע מיי שלח לך הודעה פרטית שפרשתי

"לא פרשתי,ממשיך לגייר עבורך את התקנונים לפי "עקוב אחרי ,המגוחך

אתה צריך להחליט פה או בהודעה פרטית אלי אם אתה פותח ערוץ תקשורת ישיר מולי או אתה ממשיך לדבר עם 3489 אנשים שיעבירו לי ואעביר אליך חד גדיא

תצהיר פה, נגמור עניין ,אעביר אליך למייל ישירות, תבדוק ,תחזיר, נתקן ,נתווכח, העיקר לגמור את הסיוט הזה

אני מצהיר פה שאתייחס בכבוד לכל הערה (גם אם לא אסכים לה), יש לי אוטוריטה וחוזה בכתב של "אירדא" אלי בנושא התקנונים

מירוצי מכוניות

פורסם
היי רון

אני חייב לתקן אותך ולהבהיר שכרטיס הכניסה לראלי הוא ראליספרינט ולא ראליקרוס !!

אין כל קשר בין כללי הראליקרוס לראלי !!

לגבי הראליקרוס אני באמת לא יודע איך ומי יכתוב הכללים כי יש לי הרושם והידע שאלה שאמונים על כך לא כל כך מבינים מה צריך להיות, וזאת בלשון המעטה !!

שבת שלום

מישל

הי מישל, אני מבין שבראליספרינט ובראלי הסגנון הוא דומה (רכב יחיד על המסלול "נגד השעון"), בהשוואה לראליקרוס שבו יש מספר מכוניות על המסלול בו"ז והאופי שונה.

הכוונה העיקרית שלי הייתה שאנחנו חייבים לאפשר כרטיסי כניסה כאלה ע"מ להחיות את הספורט ולא משנה כרגע הענף הספציפי.

מצידי שיהייה מירוץ מכסחות דשא על מסלול עפר (תחום מוכר באנגליה ואני לא צוחק)...

דני,

מאחר ואין לי את האפשרות לראות כרגע את התקנונים,

האם לדעתך התקנון שנכתב לספרינט מאפשר כניסה מוזלת יחסית לספורט המוטורי כמו שיובל כתב ?

אולי ניתן יהייה לפרט, ע"מ שמי שמעוניין בענפים היותר זולים של הספורט יהייה רגוע ?

תודה מראש.

פורסם
הי מישל, אני מבין שבראליספרינט ובראלי הסגנון הוא דומה (רכב יחיד על המסלול "נגד השעון"), בהשוואה לראליקרוס שבו יש מספר מכוניות על המסלול בו"ז והאופי שונה.

הכוונה העיקרית שלי הייתה שאנחנו חייבים לאפשר כרטיסי כניסה כאלה ע"מ להחיות את הספורט ולא משנה כרגע הענף הספציפי.

מצידי שיהייה מירוץ מכסחות דשא על מסלול עפר (תחום מוכר באנגליה ואני לא צוחק)...

quote]

רון

אכן הבנת היטב למה התכוונתי !

גם אני מסכים איתך שלא משנה מהו כרטיס הכניסה לספורט !

אני טוען מזה כמה שנים שכמעט 80% (ואני לא מגזים) של החברים המעדיפים ראלי לא יודעים עדיין לשלוט היטב בברכבם בתנאי שטח בהם האחיזה נמוכה , ולכן עליהם להתחיל במירוצי ספרינט וכדומה כדי שיתמקדו בנהיגה נטו,כי במידה ויתחילו את צעדיהם הראשונים ישר במירוצי ראלי , לא יוכלו להשתפר מספיק בתחום הנהיגה בגלל שנושא הניווט וכל עניין הפעולות הנוספות שמעסיקים את הצוות במירוץ ראלי , ידרשו ריכוז יתר בכל מכלול השלבים במירוץ בזמן שבספרינט הנהג מרוכז רק בדבר אחד עיקרי והוא -איך לשפר את הזמנים שלו !

נהג שיעבור סדרת מירוצי ספרינט ,יגיע למירוץ ראלי הרבה יותר מוכן ובטוח ,כאשר הוא שולט היטב ברכב ,כך שיוכל לשלב את נושא הניווט ועבודת הצוות ביתר קלות , אחרת זה עלול לגרום לו לטעויות מובנות בגלל המורכבות של מירוצי הראלי ,וכאן זה עלול לעלות לו ביוקר ובהמשך להרחיק אותו מתחום הראלי!!

דני

נכון , לא התכוונתי אליך בנושא הראליקרוס , אם כי אני סבור שגם אתה צריך עזרה לא מעטה בהכנת התקנונים לראליקרוס, ואני יודע שלא מספיק לקרוא את ה-FIA כדי לגייר אלא צריך ניסיון אישי ומוכח בתחום , וגם יובל לא האיש הנכון לבדוק תקנונים אלו , אבל הוא היועץ לטוב ולרע ואני מקווה שידע להתייעץ עם האנשים הנכונים !

אני למשל , לא רציתי לשבת בנושא הראלי ואני לא מתבייש לאמר שאני לא בקי מספיק בתחום , ולכן יש לשתף כל אחד שמבין בתחומו הוא, זו החובה שמוטלת על המחליטם והקובעים, בכדי שנקבל מוצר הכי קרוב שמתאים לנו כאן !

לגבי תקנוני הראליספרינט- אני אמנם ישבתי ב-2 ישיבות אך לא קבלנו את החומר לעיון מראש כך שבמהירות שעברנו על החומר שהוגש לאישור , לדעתי לא היה מספיק זמן לכך, וייתכן שיובל צודק בהערותיו ואין פסול בכך שיש לשקול שנית ובסבלנות וללא לחץ את החומר שהוגש, ואם יש צדק בדבריו לא בושה לתקן , הרי זה לטובת כולנו !

אני מקווה שאותה טעות לא תעשה בתחום הראליקרוס , אין טעם לרוץ מהר מידי ולהצטער אחר כך.

הייתי שותף פעיל בכתיבת תקנוני הראליקרוס בשנות ה-80 , ובכתיבת תקנוני הקארטינג בסוף שנות ה-90 , ותאמינו לי שזה לקח לנו עשרות רבות של שעות וישיבות אין ספור כל זאת בכדי להוציא מוצר טוב וסגור , יעידו אלו שישבו איתי בדמותם של ניר בן ארי,עופר בן יעקב,דובי מילר, בועז קורפל,דני אסקרוב,ברק גולדפינגר ואחרים.

מישל

פורסם

מישל

אתה ואחרים ישבתם בישיבות ,אתה היית הכי פעיל וזה גם מובן

אינני רואה שום פסול במציאת טעויות,בתיקונים, הכל מובן ,אף אחד לא גאון

אבל סדר העבודה ומחול השדים מסביב הוא לרועץ

אני טוען מלכתחילה יותר מדי אנשים מתבחבשים,יתר מדי אנשים מדברים מסביב ולא פוגעים

במקום לשבת עם אותו צוות שנבחר לישיבות עבודה (למרות המשקעים) ולסיים ,כ"א מושך לכוון אחר

זה לא הגיוני, וזה לא בא ממני

עכשיו לגבי הידע

אף אחד לא גאון,אבל יש כאלה שבקיאים בחומר יותר מאחרים,לשם כך אתם בחרתם במי שיכתוב ועליו צריך לסמוך,לפרגן ולתת כתף

נבחרה אצליכם ב"אירדא" ועדה,ישבתם על המדוכה ויצאנו לדרך,

אתם רוצים שוב לשבת? אין בעיה נשב שוב, אבל לפני ההגשה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

אני יכול להבין את התסכול שלך , אולם מה שכתבתי זה בכדי לא להצטער על זה ושיהיה מאוחר מידי, !

נכון, מה הבעיה ? יכולים לקבל את החומר לפני הישיבות על מנת לעבור עליו , אחרת מה הטעם לקרוא עשרות דפים עם סטופר ביד

ולהצטער על העבודה החפוזה שתוצאותיה לא מקצועיות ולבכות אחר כך ?

דרך אגב , כאשר בקשתי לקבל את החומר לפני נאמר לי שזה בלתי אפשרי כי.... עד היום לא הבנתי למה, וזה לא שפתאום נזכרתי או נרדמתי בשמירה, וכעת הכל בוער ואין זמן .

לגבי החומר של הראליקרוס , שאלתי מי הצוות שיושב לקבוע את התקנונים והתשובה היתה , זה לא עניינו ! אני שמכיר את החומר

ממתין לראות את התוצאה .

עולה על דעתך שהיו כותבים את תקנוני הראלי ללא התייעצות בך , מלמד,סרוגו, שוחטוביץ ואחרים שברור שלהם הניסיון והידע ?

ככה זה, נכון זה מתסכל ,דני ,אתה יודע על מה אני מדבר. התעסקנו יותר מידי בדברים לא לנו !

מישל

פורסם

לא מתפקידי לענות לך בנושא

תשאל את קברניטי "אירדא" ,עבדתי לפי ההוראות שלהם אחד לאחד.

אני מתוסכל מדברים אחרים, לא מעבודה, לכן פרשתי מהעמותה,מההתאחדות,מכל פעילות אחרת למעט כתיבת וסיום התקנונים כפי שהתבקשתי.

אגב מעולם לא ביקשת ממני חומר כך שאני מציע שתציין פה עם מי דיברת ולמי פנית על מנת שלא יחשבו פה שאני מנעתי מימך את הגישה.

אגב אף אחד לא עמד עם סטופר ביד יכולת בישיבות לאמר בואו נפסיק כי אנו לא מספיקים,אתה היית הרוח החיה בשאלות וההתענייניות ורק בירכת על המוגמר ,מה שאתה עושה פה בפורום זה לא הוגן

מירוצי מכוניות

פורסם

מישל

ציטוט שלך:

ולהצטער על העבודה החפוזה שתוצאותיה לא מקצועיות ולבכות אחר כך ?

סוף ציטוט

תודה על הפירגון, תמיד היית "מפרגן",

אינני חש שעשיתי עבודה חפוזה, עשיתי עבודה סופר מקצועית למיטב הבנתי

גם פה סיימתי את הדיון

מירוצי מכוניות

פורסם

מישל קודם כל תודה עבור התגובה - זה כבר התחלה !

אני מזמין לכאן את נימרוד מילר אם יוכך לספר איך מכינים את הכללים הטכניים בראלירייד

ומיקי יוחאי בעבירות ( רק בזה עוסקים כרגע )

אולי ? זה יעזור לכם להבין מה הדרך , לא רק מול הרשות - גם בעמותה

דני שוב ושוב אני לא קובע לכם , אני שאול שאלות אבל התשובות שלך ממש בלתי אפשריות

אני מצרף דוגמא : מישל אתה יכול לתרגם לי מה כותב דני ? לשאלות שאני שאלתי

דני נשאל:

יש לי מספר שאלות

1. האם לכל הענפים בהתאחדות אירדא אותם קטגוריות ?

2. האם יש רק קטגוריה N בכל הענפים אותם אתם מייצגים? אין הסבר מה זה קטגוריה N , S מה ההבדל בינהם? בתקנון הנ"ל.

3. האם לכל קטגוריה כללי בטיחות שונים ?

4. 253 המקורי מתיחס לכל סוגי המכוניות הפרטיות . חסר פרק הכלובים בתרגום ששלחתם , האם לכל קטגוריה יהיו כלובים שונים ? וכללי בטיחות שונים ?

5. נתבקשתם להגיש את המסמך המקורי עם עקוב אחרי שינויים , פרקים שנמחקו לא מוצגים בצד ככאלה ?? פרק כלובי בטיחות נעלם 6 עד 8 עמודים

6. אבקשכם שוב לעבוד לפי ההוראות והנוהלים שקיבלתם

יובל

תשובתו של דני למי שיש כח לקרוא:

כל הענפים ב"אירדא" אותם קטגוריותקטגוריה "אן" קיימת בכל הענפים כפי שנהוג בכל העולםקטגוריה "אס" ידועה למר מלמד והיא כתובה במפורש על מגבלותיה בתקנון 253 גם 254 וגם תקנון אירועקבוצת "אס" היא קבוצת מכוניות שלא חל עליהם הקריטריונים של קבוצת "אן" ולכן ישנן לקבוצה הזו הקלותרוב במכוניות בישראל הו למעשה קטגורית "אס" לכן תמוהה בעיניי השאלהכללי הבטיחות שונים בקטגורית "אס" רק בתחום הכלוביםתחום הכלובים לכן כפי שציינתי (רק משום מה מתעלמים מזה) מופיע בתקנון 254בתקנון 253 הוצאו הכלובים מהכתוב מ2 סיבותהראשונהההקלות שניתנו לקטגוריה "אס" והשניה אין צורך בכפילותסעיף 5 למכתבו של מלמדעניתי לגבי אותם 5 עמודים ש"נעלמו" ,הם נמצאים ב 254 במלואם ומתייחסיםרק למכוניות קטגוריה "אן"

המסמך המקורי הוגש לכם במלואו ולפי מה שביקשתםשוב אני חוזר על מה שכתבתי לכם מזמןהפינג פונג הזה של העברות מכתבים מפה לשם לא תיסתייםלעולםבלי תקשורת ויזואליתלא יעלה עהדעת שאיש הרשות לא ישב עם היועץ המקצועי של ההתאחדות לפגישת עבודהאבל רוצים ככה להמשיך? אין בעיההוא יכתוב אני אענהדני לוינ"באין הגיון להעתיק מחדש את סעיף הכלובים ב2 הקטגוריות מכיוון שההחלטה שלנו היא שבמכוניות המיושנות אנו נקבל את הכלובים המורכבים כפי שהםהוספנו גם סעיף שאומר שמשנת 2011 כל מכונית שתבנה או תורכב בישראל יחולו עליה תקנות כלובים לפי 254

אני מבקש להוסיף כךהפדרציה הבין לאומית אינהמאשרת לקטגוריות שיצאומהומולוגציה להתחרותמכוניות שיצאו מהומולוגציה אינן רשאיות להשתתף יותר באליפויות עולם,מחוזות,ואליפות כלליתאולםניתנת לכל התאחדות מקומיתהחברה בפדרציה הבין לאומית (או לא) אפשרות ע"י תקנון מקומי לתת למכוניות שיצאו מהומולוגציה להמשיך ולהשתתףלקבוצה הזו קוראים במדינות מסויימות "אס" על שלל נפחי המנוע,או "אף" כמו למשל צרפתלכן בבואנו לנסות ולהשען על תקנון 253שהוא תקנון בטיחות כבסיס,תקנון זה משתנה בכל מדינה בה ניתנת האפשרות לסוג זה של מכוניות להתחרותאנחנו ב"אירדא" החלטנו שמכיוון שהספורט המוטורי תקוע כבר 10 שנים,המכוניות רובן ככולן (לפחות בשלב הראשוןמיושנות)

לתת משקל שונה לתקנון (כאמור זה מותר לפי כל הכללים) ולכן תקנון 253 הוא תקנון ישראלי בלבד,הדבר רשום בראש הדףאנו לא רוצים ולא מעוניינים לקבל את תורת הכלובים החדשנית של הפדרציהאלא להשען באותן קטגוריות על התקנון הישן שבזמנו היו לרכבים האלה ואסורים היוםתקנון 254 לשם שינוי הוא זה שמדבר על קבוצות ה"פרודקשן" ששם חובה לעבוד לפי חוקי הפדרציה הבין לאומית לקטגוריה "אן"

עכשיו שוב

?אני לא מבין ושואל, מה לא ברור במה שאנחנו רוציםככה זה עובד באנגליה ששם ביקרתי במיוחד לבדוק דברים,ככה זה עובד בקפריסין ששם התחרינו 10 שניםככה זה עובד בצרפתדני

יובל מלמד

פורסם

שאלה אישית לעו"ד ניר לביא

כאחד שעוסק יום יום בשאלות ותשובות, בהסכמים וכו

לך יש את היכולת להתמודד עם תשובה כזאת - עם יד על הלב ללא " אהבה שלך כלפי "

פשוט תשובת אמת ! לעניין ולא מסביב

באמת בלי לרדת על דני - זאת לא כוונתי

כוונתי בשרשור של 30 עמודים לפתוח לכולם את העיניים ולהתקדם

יובל מלמד

פורסם

מלמד

דני לא נשאל

אתה שאלת את גברי לוי לא אותי תדייק!!!!!!

אני קיבלתי את השאלות מגברי שהועברו אליך חד גדיא

מדוע טלפון שבור?

רוצה תשובות קצרות?

הנה

שאלה 1

יש רק 4 קטגוריות בעולם ולכן הם אותם קטגוריות ב"אירדא"

שאלה 2

קטגוריה N כמו בעולם,ב"בישראל הקלנו ונתנו לרכבי 4X4 הארכה לזמן

קטגוריה S -מכוניות שלא חלים עליהם ההומולוגציות והן נשארות עם ההומולוגציות שהיו לפני פג תוקף (הכשרת מכוניות מיושנות ורכבי 4X2

שאלה 3

כללי בטיחות אישית לנהגים נווטים שווים

כללי אש שווים

כלובי בטחון לפי הקטגוריות

כסאות הקלות,חגורות הקלות

קסדות תקניות בלבד

שאלה 4

הכלובים שחסרים ב253 מופיעים ב254 (עכשיו בקשת שהם יופיעו שוב ב253 הם יופיעו וימחקו כי הם מתייחסים רק לקטגוריה N ׂ)

254 מתייחס רק לקטגוריה N עתידית

שאלה 5

מעולם לא נאמר לי "עקוב אחרי" לא נראה לי הגיוני אבל זה יעשבה לבקשתך כולל מחיקת כל הקטעים הלא רלוונטיים

קצר מר מלמד?

נחה דעתך?

מה עכשיו?

נ"ב

אין לך כח לקרוא את התשובה הכי מנומקת שנתתי לך? אין בעיה, תתעד הכל, שיגיע בעתיד יום הדין תאמר לכולם שלא היה לך כח לקרוא את מה שאני מתריע,אל תשכח האחריות שלך,רציתי להתחלק איתך באחריות , אולי ככה יותר טוב.

מירוצי מכוניות

פורסם

אגב

לו היית מתייחס ברצינות אלי או לעבודתי,לא היית מגיע לפה ולהמשך המריבות.

פתרת זאת ע"י כך שאתה חושב שאני איזה טרחן בלתי נלאה,עם תירוצים שאין לך כוח לקרוא,לא רציני מלמד פשוט לא רציני.

מירוצי מכוניות

פורסם

דני שלום

בהמשך לשיחתנו הטלפונית התקנון הטכני צריך להיות

FIAמסודר לפי נושאים כמו ב

ושיכלול את כל הנושאים הנידרשים בצורה ברורה כולל שרטוטים

בתוך התקנון במקומות הנכונים ובהיתיחס לקטגוריות

WORD את התקנון יש לשלוח בקובץ

כדי שיהיה אפשר להוסיף הערות בגוף התקנון

מצורפים קבצים (בהמשך) של נושאים שאושרו בוועדה הטכנית ברשות

ושיש צורך להיתיחס בתקנון הטכני

בהצלחה

ברוך

סוף ציטוט

דני כותב

לא מצליח להעלות את הקבצים כי הם כבדים מדי אבל ברוך לביא בפירוש כתב 253-254-279

מלמד ,יש בעיה בתקשורת ביניכם?(לא לניגוח באמת לא)

מירוצי מכוניות

פורסם
לא מתפקידי לענות לך בנושא

תשאל את קברניטי "אירדא" ,עבדתי לפי ההוראות שלהם אחד לאחד.

אני מתוסכל מדברים אחרים, לא מעבודה, לכן פרשתי מהעמותה,מההתאחדות,מכל פעילות אחרת למעט כתיבת וסיום התקנונים כפי שהתבקשתי.

אגב מעולם לא ביקשת ממני חומר כך שאני מציע שתציין פה עם מי דיברת ולמי פנית על מנת שלא יחשבו פה שאני מנעתי מימך את הגישה.

אגב אף אחד לא עמד עם סטופר ביד יכולת בישיבות לאמר בואו נפסיק כי אנו לא מספיקים,אתה היית הרוח החיה בשאלות וההתענייניות ורק בירכת על המוגמר ,מה שאתה עושה פה בפורום זה לא הוגן

דני

שיהיה לך ברור , אני לא בגישה של מריבות והתחשבנות איתך , לא תגרור אותי כי זאת לא היתה הכוונה , נקודה.

1. להזכירך שכן בקשתי ממך ומאלון את החומר לפני הישיבה הראשונה ואמרת לי שלא בסמכותך להעביר החומר וכששאלתי את אלון הוא השיב שאין לו את החומר.

2. לאורך 2 הישיבות שהשתתפתי ציינתי לא פעם את מורת רוחי שזה לא רציני, ושבצורה הזו אי אפשר לרדת לניתוחים מדוייקים. הפרטים כל כך חשובים ,וכשמנסחים תקנונים שעשויים לקבוע את כללי המשחק בספורט,לדעתי,זה סופר חשוב.

שאל את נמרי הוא היה ב-2 הישבות הוא בוודאי יכול להעיד על כך, וכמובן שגם אלון שמע אותי בעניין.

3. זוכר את הבדיחות של אלון על השעה המאוחרת כל כך ומה יגיד לאשתו היכן הוא היה ? לא היתה ברירה כי הבנו שחייבים לסיים באותו ערב כי אין ברירה , מה יכולתי לעשות ? לקום וללכת ? ואז מה היה קורה ? מה היו אומרים עלי ? פשוט הרגשתי חרא עם זה, המשכתי וזהו ! מודה....

שאלתי אמנם לא מעט שאלות אבל זה לא אומר שהעבודה נעשתה ביסודיות !וציינתי כל הזמן שזה לא רציני !

4.אני לא מאשים וגם לא האשמתי אותך ,ואתה באמת לא חייב לי כלום ,ולא בציניות ! לא אני המעסיק שלך ולא אני קובע את כללי העבודה לגבי התקנונים , כל אחד ודרכו הוא. לי מותר לחשוב אחרת וזה לגיטימי .

אני מקווה שהבנת אותי נכונה כי כל שרציתי הוא שהתקנונים יכתבו בהגיון ובמקצועיות ולכן חלקתי על הדרך , ללא טיוחים !אל תפרש אותי שלא כהלכה , אני בהחלט יודע לפרגן לכל מי שעושה וגם לך פירגנתי , אז בלי רמיזות שלא במקומן !

להזכירך , שמתי את כל העבר שלנו בצד (ויש עבר) ושתפתי פעולה אתך וזו לא הפעם הראשונה ! (בתקווה שגם אתה לא שכחת...)

מישל

• תוכן חדש...