Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה

אני מכיר היטב את החוק ואני אומר לך שלרשות הספורט אין יכולת להתערב בתקנונים ספורטיביים כל זמן שהם עומדים במבחן אחד

והוא - האם הם נכתבו ע"פ תקנונים וכללים בינ"ל מקובלים.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדני

עצה חברית, תפנה להתאחדות ותבקש מהם לפרסם את התקנונים לכל חברי ההתאחדות, בוודאי לספורטאים, ומנסיון גם לא יקרה שום אסון אם הם יפורסמו באינטרנט.

מה יקרה ? לרוב האנשים לא יהיה כח לקרוא אותם.:lol:

אולי תקבל הערות שתמצא כנכונות ותאמץ אותם.

יהיו גם כאלה שבטח יצעקו, אבל מצעקות בפורום אף אחד לא מת.

עדיף מאשר שאח"כ כל אחד יבוא ויאשים אותך שככה וכוכי,,,

תפרסמו, במילא זה יפורסם עוד מעט וכאשר זה יפורסם רשמית לא יהיו טענות כי זה לא נעשה בשקיפות.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

לי אין שום התנגדות שיפרסמו אירדא הכל

ליובל מלמד היקר

הסרקזם שלך לא יוביל לכלום,אתה מבזה את עצמך,תצטרך בסוף לשבת איתי לסיים את התקנונים.

כל עיכוב,כל אי הסכמה,כל איחור יחול עליך וזוהי אחריותך הבלעדית.

רק להבהרה

אוטוקרוס וראלי קרוס אותה משפחה,ההבדל?ראלי קרוס 30% אספלט,מסלול חלק (אשקלון)

אוטוקרוס מסלול עפר מלא עם קפיצות ומהמורות, כולם מתחרים נגד כולם.

הבנת מר מלמד?

אני חוזר כמנטרה

התקנונים הטכניים מתייחסים לקטגוריות ולא לסוגי אירועים..אם תלך בדרך הזו ולא תשים מקלות בגלגלים הכל יהיה פשוט.

רציתי רק להראות לכולם שהכל תלוי בך,וטוב שלא הגבת מעבר למה שהראיתי איך אתה מתנהג שיש אינטרס.

תפסיק עם זה.

מירוצי מכוניות

פורסם

"אירדא" הכל אותם קטגוריות?

כך מלמד כותב

תקשיב,או שאתה לא מבין ,או אני לא מבין,

כשאתה כותב תקנונים בטיחותיים ברוח הפדרציה, לפי מה אתה עובד לפי התאחדות? או לפי קטגוריות?(ותתי קטגוריות)

זוהי נקודת המחלוקת העיקרית

אלון חלווה אמר לי שאתם פניתם אליו ואמרתם לו לכתוב תקנון טכני למכוניות ספרינט (רק כסא אחד)

מאיפה הדבר הזה בא? זוהי שטות מוחלטת.

הפתרון

מגדירים את כל הקטגוריות שקיימות בעולם(נמאס לי כבר לחזור על זה) מגיירים ומקלים את התקנונים הטכניים שקשורים לאותן קטגוריות

(מוזילים עלויות,מכשירים שרצים) וכאשר רוצים להרים אירוע מוציאים תקנון משלים לאירוע ואז אדון מלמד מכונית ראלי שרוצה להתחרות בראלי קרוס עם הפנסים יהיה כתוב בתקנון המשלים שיש להדביק שתי וערב סרט הדבקה על הפנסים, הבנת?

מירוצי מכוניות

פורסם

תאונה קטלנית במסלול מירוצים בארה"ב 8 הרוגים 12 פצועים

http://news.yahoo.com/s/ap/20100815/ap_on_sp_ot/us_off_road_crash_deaths

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יובל כתב:

"שיקום פה אחד ויבקש סליחה בשם אירדא המעסיק של דני לוי !

חברי אירדא היקרים את זה אתם בחרתם לייצג אותכם מול היועץ המקצועי של הרשות !

ניר לביא, אהוד לביא, ניר בן ארי, רמי, איתן,אלון, שחף, גברי לוי, ערן, יוסי בריינס, קובי, ............

זה הנציג שלכם שמייצג אותכם !

ולא בחינם ולא בהתנדבות ! אתם משלמים לו עבור זה !"

אם דני היה מדבר בשם ירדא באמת שהייתי מבקש סליחה אך דני מדבר בשמו בלבד. פרט לכך ששכרנו את שרותיו לתרגומים דני לא חבר וועד, לא דובר ולא שום תפקיד רשמי. דבריו ואופן התבטאויותיו מיצגים אותו בלבד.

מסכים איתך שהיה הרבה יותר נחמד ללא כל הכינויים.

בקשר לתקנונים, דעתה של הוועדה הטכנית שדנה בתקנונים היתה שאין להקל בתקנוני הבטיחות בספירנט מהסיבות הבאות:

א. אין דבר כזה ספרינט. זהוא מונח שהומצא לצורך שיטת ניקוד שונה ונרשם כסוג שונה של מרוץ בגלל איזשהו הסכם שבוצע לצורך שביתת נשק.

ב. עקב שיטת הניקוד השונה (הסיבוב המהיר הוא הקובע) ומספר הפעמים הרב שחוזרים על המסלול המהירות בספרינט גבוהה בד"כ מראלי (בטחון הנהג במסלול ואינטרס מופחת לשמור על תקינות הרכב לאורך כל ההקפות) ועל כן בלתי סביר להקל מבחינה בטיחותית (לטעמי הנס גם צריך להיכנס כחובה) . הרכבים עדיין יכולים להיות זולים יותר בגלל שאין צורך בבולמים מקצועיים לראלי שהם סכום נכבד מאוד מעלות הרכב.

אני חוזר ואומר, התאחדות "ירדא" בראשותו של גברי לוי תומכת ופועלת לאיחוד השורות וענפי הספורט המוטורי למען הקמת התאחדות גדולה וחזקה שתקרב את היום בו יוזנק הרכב הראשון באופן חוקי. לוועד ההתאחדות אין דבר וחצי דבר כנגד מי מהעוסקים במלאכה ברשות ובהתאחדויות השונות.

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

פורסם

שחף - אני שמח שהדברים כך !

עדיין ההתנהלות של דני פוגעת בכם כי לא אתה ולא אף אחד אחר יכל להתנהל כך,

אם תבדוק טוב טוב בשרשור לא העלבתי את דני אף לא פעם אחת ! אולי פעם אחת המילה "סלט"

מכוון שלי סוף סוף ברור מה רוח הדברים אני ממליץ לכם להיפגש שוב להזמין כל אחד שזה מעניין אותו

אני אשמח להגיע ולהמליץ איך לדעתי וניסיוני לטובת ענפי אירדא בפרט והספורט בכלל נכון להכין את הכללים

תרצו לשנות טוב לא תרצו גם טוב !

יובל מלמד

פורסם

יש כבר התקדמות

אני אהיה נוכח בפגישה הזו כדי להבין מימך מה אתה ממליץ ולנסות להשתכנע או לשכנע.

ההתנהלות שלי לא פוגעת אלא במערכת יחסים אישית בינינו (אני פגוע מימך לא פחות אבל לעומתך אני לא נוקט בפרינציפים כמוך)

כתבתי מראש יש לשנינו אותו אינטרס לצאת עם תקנונים מסודרים,ניסית לגרום לכולם להעיף אותי מהכתיבה ע"י כך שהתנדבת לכתוב במקומי את התקנונים ,לא הלך.

שב איתי ונעבור לפסים מקצועיים,אני מסוגל לזה ואתה גם

מירוצי מכוניות

פורסם

אני בתהליך של כתיבת הודעה לא קצרה אבל למקרא ההודעה של שחף ויובל אני רוצה להכניס מילה משלי

היא לדעתי תסייע להמהיר (בשפתה של נכדתי ) -תזרז ותקדם את הדו שיח

ואתחיל בדוגמה שתמחיש

מדינת ישראל קובעת למשל מחר שאסור לייבא רכב אם הוא אינו מצוייד בשתי כריות אוויר אחת לנהג אחד לנוסע לידו. מה המשמעות:

רכב המצוייד בכרית אויר אחת לא יותר ביבוא

רכב המצויד ב 9 כריות אויר יותר ביבוא.

יובל דורש 2 כריות אתם רוצים 4 כריות. אין בעיה להסכים ל 2 כריות בתקנות הכלליות ואילו בתקנות הפנימיות שלכם לדרוש 4 כריות.

אף מתחרה לא יוכל לטעון כנגד כך , כי "האפליה" היא לא נגד נהג פלוני אלא מיועדת לכולם. ומי שרוצה לבוא לביתי חייב למלא את חוקי הבית.

זה טוב לגבי מקרה בו הרשות מקלה את הדרישות ואז חלק לא קטן מן המחלוקות /המוקשים הוסרו מהדרך.

הבעייתיות היא במקרה ההפוך בו הרשות דורשת מעבר לדרישה שלנו

דהיינו היא דורשת 2 כריות ואנחנו בדעה שמספיקה אחת.

הצלחנו לשכנע את הרשות בצדקת דרכינו תשנה את החלטתה . לא הצלחנו , זה הכלל המחייב ויוצאים לדרך.

לגבי הסגנון והשפה אין לי מה להוסיף על מה שכתב שחף וכפי שאמרו חז"ל " כל המוסיף גורע "

ואם כפי שאתה כותב שחף שתפקידו של דני מתמצה בתרגום , מן הראוי שיובל ידע מי הוא הבר שיח המייצג את ההתאחדות מולו ויפה שעה אחת קודם.

עד לרגע זה הבנתי את תפקידו של דני , כאילו הוא זה שנבחר להיות נציגכם מול הרשות.

תרצו שדני יהיה נוכח בפגישות זכותכם תחליטו אחרת זכותכם. לרשות אין SAYING בנושא זה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אכן יש הגיון במה שאתה אומר ישה

לדברי נציגי "אירדא" אהוד לביא רמי שוכטוביץ' ,דני לוי נבחר להיות הנציג של אירדא מול הרשות בנושא התקנונים.

כמו כן נבחרתי להיות נציג ההתאחדות בועדה המייעצת לכשתקום.

יש ביני לבין מלמד משקעים אישיים קשים מנשוא,למרות זאת התגברתי על העניין ולמען הספורט אשב מולו כפי שהצהרתי "הספורט חשוב יותר ממריבות אישיות" שלום עושים עם אוייבים(מחק את המיותר).

מלמד מתעקש לא לנהל איתי דו שיח, מי פוגע בספורט?

מסתמן שיש ויכוח על המהות של התקנונים ועל הדרך,איך פותרים זאת? יושבים ביחד וסוגרים עניין.

אני מוכן ואתה???

מירוצי מכוניות

פורסם

אהלן דני

שחף אומר כך דני אומר אחרת ומסתמך על פיגורות אחרות באירדא.

אני לרגע יובל ברשותך , מה אני אמור להבין מזה? ברדק שם באירדא

במקומו אומר לאירדא בכתב . נא הודיעוני מי נציגכם . נקודה.

אז נתחיל לדבר. תגישו את החומר לפי הכללים ונזיז את העגלה קדימה.

אבל אני זה לא יובל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

גם יובל לא קובע (בלי ציניות) ההתאחדות הודיעה זאת למנהל הרשות והוא הודיע (אני משער,לפי מה שמלמד כותב) למלמד שדני מייצג

הייתי גם בפגישה עם מנהל הרשות בנושא .

הבט ישה

אני לא ילד מטומטם וגם מלמד לא ,יש פה נסיון שלו לכופף ידיים סתם, אחרת הוא היה מזמן יושב ומדבר איתי (אני איש מאד פרקטי)

הוכחתי בכתובים שמלמד מסוגל לנהל איתי מו"מ גם בעין הסערה בצורה מכובדת (בנושאים אחרים)

יש לו בעיה שאני משער שאני יודע מהי,אבל איננ י רוצה בפורומים פתוחים להביע זאת.

תביט, רוב האנשים בפורום מאד "נהנים" מהחבטות שננחתות פה,אני ממש לא מתרגש מזה, זה מתסכל, אבל את האמת שלי אביע ויהי מה.

ידעתי "לרדת" על מלמד ולהיפך,ידעתי להביע את הבנתי לקשיים שלו ולפרגן בגדול.

אני מצהיר שאין מישהו בתחום הספורט המוטורי שמכיר את מלמד טוב ממני.

שוב

אני נכון לשבת, הוא לא, הפתרון לזרוק את אחד משנינו מהמערכת קלוש, מה עושים?

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...