Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רבים רבים ובסוף משלימים אז למה מלכתחילה לריב?

תחשבו רגע על מי שרואה את הויכוחים האלה זה נראה לא לעניין.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בספק אם זה יעזור, הויכוחים האלה ימשכו לנצח וסביר להניח ששום ספורט מוטורי לא יראה כאן אור בעתיד, עם כל הצער שבדבר.

פורסם
אני בספק אם זה יעזור, הויכוחים האלה ימשכו לנצח וסביר להניח ששום ספורט מוטורי לא יראה כאן אור בעתיד, עם כל הצער שבדבר.

לדעתי אתה טועה. כל הויכוחים ואי ההסכמה בין דני ליובל, עמותת הראלי, ממ"י ו-IRDA ולא שום דבר אחר לא יכול לעצור את התהליך. כבר יש חוק, ישנה רשות ולכן בסוף גם יהיו מרוצים. אני לא יודע כמה זמן זה יקח, אבל זה יקרה ...

בשנת 1992, 'המועדון המוטורי הישראלי' נכנס למצב שלא היו מועמדים למוסדות העמותה ואז הכל קרס.

נראה לי שכעת המצב שונה זאת משום שלא רק עמותה אחת קיימת.

על מה בעצם הצדדים רבים? האם כל צד 'נלחם' על הזכות לארגן מרוצים? בעצם על מה יש לריב?

מה שהיה היה ולי ממש לא משנה מי 'יעשה' מרוצים, העיקר שיהיו מרוצים.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם
ישה ציטט

חברים לפני רגעים ספורים נשלחו בדוא"ל למשרדי הרשות התקנונים בהתאם ולפי דרישות הרשות.

יובל הכדור במגרש שלך.

אני לרשותך בכל עת לצורך קבלת הבהרות והסברים ,בדוא"ל בפגישה פרונטלית. אני בדעה שפגישה פרונטלית עדיפה.

בברכה

דני

מתי??????????

לפני כשעה נשלח הקובץ הראשון של התקנות המגויירות לפי "עקוב אחרי" לרשות

דני שמאמץ את מה שכתבת בחום.

דני

האם ניתן לקבל פירוט

1. מה נשלח ( נושאים )

2. למי נשלח ( שם של אדם )

3. מתי נשלח ( תאריך )

בבקשה תשובה לעניין

תשובה לסעיף 1.........................................

תשובה לסעיף 2.......................................

תשובה לסעיף 3.....................................

יובל מלמד

פורסם

נשלח

קובץ בטיחות 253 עם עקוב אחרי מגוייר לצרכים שלנו.

נשלח לאהוד לביא,רמי שוכטוביץ',איתן נימקובסקי (הם אמורים להעביר אליך)

נשלח אתמול 17.08.10 במיילים. שעה? לא זוכר.

מירוצי מכוניות

פורסם

מלמד

נא רשום לפניך

מרגע זה כל מה שקשור לתקנונים בין "אירדא" לרשות וכל התכתבות , או שאלות,הבהרות ממני ואלי יעשו במייל בלבד.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
נשלח

קובץ בטיחות 253 עם עקוב אחרי מגוייר לצרכים שלנו.

נשלח לאהוד לביא,רמי שוכטוביץ',איתן נימקובסקי (הם אמורים להעביר אליך)

נשלח אתמול 17.08.10 במיילים. שעה? לא זוכר.

זה מה שיפה אצל דני לוי הכל "בערך"

פעם ראשונה כתבת לרשות

ביקשתי פירוט, כתבת

לאהוד, רמי, ואיתן,

למה אתה צריך לזכור למייל יש נמען, תאריך , ושעה

יובל מלמד

פורסם
מלמד

נא רשום לפניך

מרגע זה כל מה שקשור לתקנונים בין "אירדא" לרשות וכל התכתבות , או שאלות,הבהרות ממני ואלי יעשו במייל בלבד.

דני לוי

דני אתה מפחד מהפורום ? אני לא !

פה סבבה כולם רואים כולם כותבים

שקיפות

למה אתה לא מקבל את ההמלצה של אריה ?

יובל מלמד

פורסם

מלמד

השקיפות תהיה רק במריבות ביני לבינך גםתוך כדי שאתה ממשיך להתסיס ולהתגרות.

כל השאר יהיו רק במיילים ממוענים אחד לשני אם העתקים ל"עדים" ולכסת"ח.

זה ממש "רלבנטי" הבערך שלך כמו הדוגמה של הב"ערך" שלך לפדרציה הצרפתית, או הבערך שלך לצטט אותי בציטטות שהוצאו מהקשרם.

ד"ש לסרוגו

מירוצי מכוניות

פורסם
לדעתי אתה טועה. כל הויכוחים ואי ההסכמה בין דני ליובל, עמותת הראלי, ממ"י ו-IRDA ולא שום דבר אחר לא יכול לעצור את התהליך. כבר יש חוק, ישנה רשות ולכן בסוף גם יהיו מרוצים. אני לא יודע כמה זמן זה יקח, אבל זה יקרה ...

על מה בעצם הצדדים רבים? האם כל צד 'נלחם' על הזכות לארגן מרוצים? בעצם על מה יש לריב?

ניר

אתה שואל על מה יש לריב ?

אני לא יודע, אתה לא יודע, כנראה שעוד 20 נהגים מתוך ה 25 נהגים שרק רוצים לנהוג לא יודעים.

אבל שקוראים את הפורום אפשר להבין שגם מריבה על איזה רוגלעך יוגש על השולחן, יכולה לעכב את הדברים בעוד 5 שנים.

צריך מבוגר אחראי בסביבה שישמור שהדברים מתנהלים כשורה, המבוגר האחראי במקרה הזה זה ההתאחדות.

מה שאני באמת לא מבין, למה התקנונים האלה לא קיימים כבר מלפני 5 שנים ? ברגע שהחוק עבר היה ברור שהעמותות צריכות לדאוג לתקנונים, למה חיכו עד היום ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

המדהים הוא שזה הפך לעניין אישי וטעון כל כך.

שימו את הדברים על השולחן בטרד אחד של מריבות הראלי ואם לא למענכם סיימו זאת למעננו.

תשלימו כבר.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

סיפור קטן -

לפני זמן לא רב הייתי בישיבת הנהלה של תאגיד גדול, מאוד הופתעתי שהישיבה התנהלה כמו קרב סכינים.

ישבו שם בערך 20 מבכירי החברות ונשחטו שם בערך 3-4 אנשים בעלי תפקידים מאוד בכירים, בהפסקה סיפרו לי שככה זה כל ישיבת הנהלה, כל פעם נשחטים אנשים אחרים .

לאחר הישיבה שאלתי את בעל החברה איך הוא נותן לזה לקרות ?

התשובה שלו מאוד הפתיעה אותי, לדעתו הומוגניות ויחסי עבודה טובים בין המנהלים אינם ערך טוב, להיפך, שהמנהלים אינם חברים אחד של השני כולם חדים, כולם עירניים יותר, התוצאות טובות יותר.

לי קשה לקבל זאת, אבל אי אפשר להתווכח עם ההצלחה.

תעשו את ההקשר בעצמכם.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

מזכיר אולי בערך כמו במטכ"ל הישראלי??

חילוקי דעות לגיטימיים , לגופו של עיניין, לגיטימי. נקודה

לא צריכים להיות אדם לאדם זאב.

זה מתכון לאי הצלחה !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה

את המטכ"ל הישראלי אני מכיר יותר מאשר את דני או יובל.

ארז וינר ישן איתי 6 שנים באותו חדר בפנימיה, בני גנץ היה מג"ד שלי, אביב כוכבי היה המפקד הישיר שלי . :lol:

פורסם

בשנת 1992, 'המועדון המוטורי הישראלי' נכנס למצב שלא היו מועמדים למוסדות העמותה ואז הכל קרס.

נראה לי שכעת המצב שונה זאת משום שלא רק עמותה אחת קיימת.

ניר אתה שואל על מה יש לריב? לא קראת את השרשור ?

בבקשה האם חברי הפורום יכולים לעזור פה בהבנת הנקרא ?

דני לוי כתב:

1. לפני כשעה נשלח הקובץ הראשון של התקנות המגויירות לפי "עקוב אחר שינויים" לרשות

2.יובל הכדור במגרש שלך

להבנתי - ומי שמבין אחרת שיתקן אותי, הקובץ כולל עקוב אחר שינויים נשלח לרשות ועכשיו הוא ברשותי - האם נכון ?

עכשיו ניר ידידי מחר ישאל אותך מישל מה קורה אתה תגיד ובצדק הכל פיקס נמצא אצל מלמד

להזכירך מה כתב אלון על הכללים ותאמין לי לפחות אז האמין למה שכתב !

או לחילופין אהוד לביא אמר לי בנוכחות גברי כי דני אמר לו לפני חודש שאמרו לו ברשות כי לא נראתה עבודה כזאת!

להזכירכם היא כלל לא התקבלה ! בגלל צורת ההגשה.

אבל הדוגמא הזאת משקפת התנהלות של 10 שנים שהתוצאות שלה: כעסים, מלחמות ועוד ועוד

למה ? כי הרשות לא קיבלה שום מסמך הכולל עקוב אחר שינויים ושום מסמך הקשור לראלי או ספרינט

עכשיו אני צריך להוכיח שאחותי לא זונה ! אז חברים יקרים כך זה מתנהל

אז ניר מי אחראי לריב ? אולי אירדא ? אולי דברי אלון ?

כי עם יד על הלב מי מאירדא אמר " יובל עושה לדני צרות בגלל הריב \ בגלל גבי \בגלל אגו " כולם או כמעט כולם !

זה בסדר גם את גברי סובבתם שירוץ עם הסיפור הזה לרשות - ומה התוצאה ?

ממתין לתגובתך האמיתית למסומן באדום במיוחד !

נ.ב ניר אנחנו מדברים הרבה במוסך אבל לא יוצא הרבה ....לי מאד מתאים החשיפה הזאת כי אני רוצה להאמין שכך

יבוא השינוי - מה דעתך ?

יובל מלמד

• תוכן חדש...