Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קפריסין אי יפה.

:wink:

אוףףף, תביא כבר איזה הצעה טובה, ותן להעיף את הרכב לשם, אישתי והילדים בטוח ישמחו לרעיון. :-D

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אריה

בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים

מסכים איתך בדבר אחד. יש לעשות את הדברים מצד ההספורטאים יותר חכם.

בשרשור לפני שנה דיברו על לתרום דובר על 100 ש"ח לאיש.

ואני כתבתי שם כך מהזכרון " 100 לאיש אלף איש יש לך 100 אלף ש"ח. סכום לא מבוטל להתחיל בו מהלך. קפיש."

קיבלתי תשובה מדני איפוא יש אלף ספורטאים.

אם אני המדינה הייתי מצטט את המטיף שמדבר על 20 ספורטאים או את דני שדיבר על 500-1000 ספורטאים ומביא נתון זה לבית המשפט כדי שיקבל פרופורציה. בארמית "איסתרא בלגינא קיש קיש קריא"

ועתירת היבואן שמתעסק בדו גלגלי והוא לא היחידבשוק שמייבא כלומר חלקו בעוגה 100-200 יחידות בשנה ראשונה ואח"כ??

והלוואי ואתבדה, ואצעק " טעיתי"

ותחשוב רגע עליך כממלא תפקיד כלשהו ומקבל תביעה . לא תתבצר , ותנסה להוכיח כי אתה פועל כשורה?? זה טבעו של אדם!!אפילו אם הוא פקיד ממשלתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה

זה שאתה טועה זה לא נורא, זה שאתה מטעה זה הבעיה.

שאתה כותה מגילות שלמות עם ציטוטים מחוקים עם פרשנויות שלך, יש אנשים שזה נראה להם רציני.

אני חושב שיש לך הגיון בריא, אבל בין זה לבין חוק ומשפט אין כל קשר .

אם תכתוב למטה בגדול - " פרשנות משפטית זאת נעשתה מההגיון הבריא של ישה שאינו עו"ד או משפטן בהשכלתו "

זה יהיה יותר טוב

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
ישה

שאתה כותה מגילות שלמות עם ציטוטים מחוקים עם פרשנויות שלך, יש אנשים שזה נראה להם רציני.

אני חושב שי לך הגיון בריא, אבל בין זה לבין חוק ומשפט אין כל קשר .

אם תכתוב למטה בגדול - " פרשנות משפטית זאת נעשתה מההגיון הבריא של ישה שאינו עו"ד או משפטן בהשכלתו "

זה יהיה יותר טוב

אריה

כמה כאלה יש אצלנו שמתהדרים בהשכלתם כעו׳ד , אז מה הרווחנו ? מה ההשכלה היא ערובה להצלחה ? נדמה לי שיש לך טיפת שיער שהספיק להלבין על ראשך, עזוב כל אחד פה עסוק בלהראות כמה הוא יודע , ואנחנו במקום להתעסק במה שאנו מבינים, אנו מנסים כל מיני חלטורות ומנסים להצדיק פעולות אלו.

החלטורה הראשית - החוק לספורט מוטרי !!!! ומי המתהדר בו ? ברור, אלה שחושבים שרק הם מבינים בכל דבר!

לפני שנה וחצי שאלתי את צבי ענבר זל׳, כמה יקח לשנות את החוק? השיב שבערך שנה. אז הייתי בודד בהצעתי ה״בוגדנית״ וההזוייה, כי לא רצו להמתין שנה.

וכעת ,כמה ימתינו - אלוהים יודע ?

מישל

פורסם

מישל

אתה צודק, התואר שלעצמו אינו ערובה לידע.

לגבי החוק, נדמה לי שאתה מדבר על דברים שנאמרו בפגישת המארגנים במשרד הספורט, נכחתי בה.

אם זכור לי היטב, העניין עלה כאשר הטונים של המארגנים עלו נגד הייתכנות של ישום החוק.

אז יובל מלמד פנה בשאלה רטורית למארגנים ושאל " מה אתם רוצים, לבטל את החוק עכשיו ? " כולם השתתקו לרגע ואמרו, כן !

אז הופנתה השאלה לעו"ד צבי ענבר ז"ל, האם אפשר לבטל את החוק וכמה זמן התהליך יקח ?

הוא ענה- כדי שזה יקרה קודם כל המדינה תתן לחוק להתגלגל כמה שנים, אם המדינה תיווכח שבאמת אי אפשר ליישם אותו, אז אולי יחל תהליך של שינוי החוק או ביטולו .

לדעתי אם כולם היו יודעים שתוך שנה אפשר לבטל את החוק ולגמור את העניין בשינוי כמה תקנות בחוקים הקיימים, כולם יחתמו על זה, אבל לאור הדברים שנאמרו שם,אני לא חושב שזה המצב, תקן אותי אם אני טועה .

פורסם

חחח אני לא רוצה לפגוע אבל זה מתבקש כמה תבוסתנים שאנחנו, אפילו לתרום אתם לא יודעים ? רק לברבר פה בפורום? מספיק מספיק בבקשה שנו כיון כי את השרשור הזה מיצינו לא? יש כולכך הרבה נותני עצות ובלי שיניים, לכו תנו אגוזים לאדם מבוגר בלי שינים זה טוב יותר,חברה כמה שיותר מהר נבין שמילת הקסם היום זה כסף, אין לנו כסף אין לנו שיניים, ולפי התגובות וההתרמות שפה נראה לי שאין לנו גם שיניים? אז תנו לגלגל להתסובב ומישל, דני, יובל, רמי ש, גוני, סרגו והחברים שלו,קובי, אלון,אהוד,חמדה,ברוך שליט וקבוצתו, ניר בן ארי ומשפחתו, (ישה וסחייק צוחקקק), ואם שכחתי מישהו איתו הסליחה, כסו את הרכבים שלכם שלא יחלידו לכם,ומה שהכי מעציב עכשיו אנו מדברים על שנים? העצבתם אותי ובלי צחוק. טוב שפתחו שרשור של השנים העברו לפחות היה מעניין,שנהיה כולנו בראים כי מי יודע מתי שוב נפגש בארוע חוקי בארץ ( בושהההההה).

המשיכו לנהוג בזהירות במכוניות ההברידיות שלכם המטיףף

פורסם

זלמן חברי

תציע הצעה קונקרטית, כמה שאתה תחליט אני תורם ( כמובן בגבול ההגיון כדי שכולם יתרמו )

אבל לפני זה תעשה שעורי בית, תברר כמה עולה לוביסט טוב, אחד כמו אורן הלמן או בוריס קרסני.

בחייך, אנחנו לא שחקנים במגרש הזה, כן, התסכול משגע את כולנו.

לדעתי היום יש אפשרות אחת והיא - התאחדות אחת !!!

תגרום לזה לקרות ואני אישית דואג להביא את הספונסרים ואת היועצים הכי טובים בארץ בכל תחום לעזור לנו !

פורסם

אריה לא ברור לי מדוע התחלת לתקוף אותי אישית נסתתמו טענותיך לגופו של עיניין???

אתה טוען 6 חודשים ויש תקנה. אולי אם היא כרגע במצב של טיוטה 9 מוסכמת על כל משרדי הממששלה הנוגעים בדבר.

בוא ניקח אותך למסע בעבר הלא רחוק.

בחודש מרץ 2010 נסתיימו דיוני וועדת החינוך על התקנות האחרונות. אלה פורסמו ברשומות רק בסוף יולי 2010. כמעט 5 חודשים חלפו בין לבין. 5 חודשים רק עבור ליטוש הנוסח הסופי של התקנות בהם היו קשורים מספר משרדים כשעל כל אלה צריכים לקבל אישור סופי סופי, לניסוח ממשרד המשפטים. ( יש שם מחלקה מלא המשפטנים שזהו תפקידה ( טיפול בניסוחי חקיקת המשנה ).

תומר

לא מדובר פה על החלטת ממשלה, מדובר פה על חוק שעבר בכנסת ולא מיישמים אותו .

מה שקורה עכשיו זה עבירה של אי קיום חוק, והממשלה לא נמצאת מעל החוק .

כמעט ואין ספק שבג"ץ יקבל את העתירה הזו, וגם יקצוב פרק זמן לממשלה לסיים את התקנות .

בהתחשב בזה שפרק הזמן שהכנסת עצמה הקציבה לזה היה 9 חודשים וכבר עברו שנתיים וחצי, סביר להניח שפרק הזמן שבג"ץ יתן למדינה לסיים את הסיפור יהיה קצר מאוד, חודשים בודדים.

עם זה אף אחד לא ישחק, אחרת יתווסף לזה גם בזיון בית משפט, אף פקיד לא יקח על עצמו הסתבכות בתיק כזה .

עכשיו מי שצריך לענות על זה זה יובל מלמד או טל שביט, אם העניין הולך להסגר בהסכמות תוך חודשים בודדים, אז אין טעם להתחיל הליך כזה, אבל אם לא רואים את האור בקצה המנהרה חייבים לעשות זאת כבר מחר .

את השטות הזאת כתבת לפני יותר משנתיים. היום מיחזרת אותה לכאן.

דני

אני לא מזלזל במשרד עו"ד, אני לא מכיר אותו וודאי לא מזלזל.

אני יודע איך הדברים מתנהלים אצלנו הספורטאים כך שוודאי אין מה לחפש אשמים אחרים.

ישה

הציטוטים שאתה מביא עם הפרשנויות שאתה נותן להם, ממש לא נראות לי (במילים עדינות).

בוא ניתן למבחן התוצאה לדבר.

ישה

אני חושב שיש לך הגיון בריא, אבל בין זה לבין חוק ומשפט אין כל קשר .

זה יהיה יותר טוב

הראה לי איפוא אני טועה. הראה לי מה לא נראה לך

טיעוניך הם ברמה של לך תסביר שאין לך אחות.

יש לך נימוקים אחרים שונים ניתוח משפטי מבוסס שונה SHOOT זה אפילו לגיטימי אבל לשלול ככה סתם .

כתבת ביזיון בית המשפט. לך ליועציך המשפטיים שיסבירו לך מה פירוש המושג הזה.

בוא תראה לי איפוא יש החלטה של בית משפט שאותה מישהו ביזה בקשר לספורט המוטורי.

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/581122.rtf

אחרי שתקרא את פסק הדין הזה שעסק בזכויות יסוד של עשרות אלפי אנשים -עובדים זרים שרק פסע קטן היה בין הגדרתם לעבדים על ידי הבג"ץ. 7 שנים עסקו בכך רשויות המדינה , 7 שנים מתוכן יותר מ 3 שנים כאשר נגד הרשויות היה צו מוחלט ולא צו על תנאי, אם אתה לא מבין שאל את יועציך המשפטיים , ולבסוף תקרא את החלטת בג"ץ.

אם אין לך זמן לקרוא את כל פסק הדין תתחיל מסעיף 7 .

ביזיון בית המשפט עאלק.

מישל

אתה צודק, התואר שלעצמו אינו ערובה לידע. וחוסר תואר אין פירושו שאין ידע.

לגבי החוק, נדמה לי שאתה מדבר על דברים שנאמרו בפגישת המארגנים במשרד הספורט, נכחתי בה.

אם זכור לי היטב, העניין עלה כאשר הטונים של המארגנים עלו נגד הייתכנות של ישום החוק.

אז יובל מלמד פנה בשאלה רטורית למארגנים ושאל " מה אתם רוצים, לבטל את החוק עכשיו ? " כולם השתתקו לרגע ואמרו, כן !

אז הופנתה השאלה לעו"ד צבי ענבר ז"ל, האם אפשר לבטל את החוק וכמה זמן התהליך יקח ?

הוא ענה- כדי שזה יקרה קודם כל המדינה תתן לחוק להתגלגל כמה שנים, אם המדינה תיווכח שבאמת אי אפשר ליישם אותו, אז אולי יחל תהליך של שינוי החוק או ביטולו .

לדעתי אם כולם היו יודעים שתוך שנה אפשר לבטל את החוק ולגמור את העניין בשינוי כמה תקנות בחוקים הקיימים, כולם יחתמו על זה, אבל לאור הדברים שנאמרו שם,אני לא חושב שזה המצב, תקן אותי אם אני טועה .

צודק העו"ד המלומד ז"ל . דברים כדורבנות.

דברים דומים כתבתי אני ההדיוט בקשר לביטוח אבנר בויכוח שהתנהל מול דני בסוגיית הביטוח - בטוח בפול הישראלי.

שם נזקקה המדינה רק ל 20 שנה כדי להחליט שאין צורך בגוף הנקרא אבנר

תראה לאורך שרשורים רבים שכולם עוסקים בספורט המוטורי מילה שלי הקשורה לתוכן התקנונים. לא תמצא!!! למה ???

כי אדם חכם:lol: יודע איפוא הא לא יודע, שותק ומנסה ללמוד.

ודי לחכימא ברמיזא...

אין לי תואר של עו"ד , למדתי משפטים במסגרת לימודי כרואה חשבון. יש לי תואר של רואה חשבון , זאת יכול לראות כל אחד המעיין בפרופיל שלי. האם זה מרמז כי יש לי משהו בחלק הנמצא בין האוזניים?? אני בצניעות סבור שכן!!

עיון בפרופיל שלך מלמד 0. יש לך במה להתבייש שם??

וכמאמר חז"ל " יהללך זר ולא פיך"

לא מזמן נפתח בCF תת פורום משפטי מנהל הפורום עו"ד שטיין כותב

אני רואה שאתה תורם מזמנך ומהידע המרשים שלך לפורום המשפטי - שוב תודה

סופשבוע נעים,

עמית שטיין

עו"ד עמית שטיין);

מנהל הפורום המשפטי

בעניין: שאלה

עכשיו אני נזכר ששלומי אמר לי משהו עליך....

למה? סתם כי ראיתי שאתה עונה במקצועיות ומעניין אותי מי "מייעץ" בפורום.

אז יאללה לך תלמד משפטים ותסגור את הסיפור הזה - הלימודים קלים מאוד.

המון תודה על העזרה לחברי הפורום

בברכה,

עמית שטיין

ישה כתב:

עו"ד עמית שטיין כתב:

ישה שלום,

רציתי לשאול, האם אתה עו"ד?

בברכה,

עמית שטיין, עו"ד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אין לי תואר של עו"ד , למדתי משפטים במסגרת לימודי כרואה חשבון. יש לי תואר של רואה חשבון , זאת יכול לראות כל אחד המעיין בפרופיל שלי. האם זה מרמז כי יש לי משהו בחלק הנמצא בין האוזניים?? אני בצניעות סבור שכן!!

ישה

אל תפגע ואל תעלב, גם אני חושב שיש לך משהו בין האוזניים, הרבה הגיון ופחות מדי ידע .

עו"ד רציני שמתעסק בתחום המסחרי לא יתן יעוץ או יצוג בתחום הנזיקין, לך אין בעיה אתה מבין בהכל .

אני קטונתי, אני לא נותן פרשנויות משפטיות, מקסימום כותב את דעתי או דברים שנאמרו לי ע"י אנשי מקצוע מומחים לדבר.

לגבי בזיון בית משפט- ההליך הוא כזה, הגשת תביעה נגד השר בדבר " אי מילוי חובה חקוקה" בית המשפט יקצוב זמן לשר למילוי החובה, אם הוא לא יעשה כן הוא יואשם בבזיון בית משפט .

אגב- אישתי היא גם רו"ח, אפילו די מוצלחת בתחומה, אולי אתייעץ איתה ? :lol:

פורסם

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/581122.rtf

עתירה לפי פקודת בזיון בית-המשפט

בנסיבות אלו, המסקנה אותה אציע לחברי כי נאמץ היא כי העתירה שהוגשה, על הבקשה לפי פקודת בזיון בית-המשפט שבגדרה, הגיעה אל קץ דרכה.

זה מפסק הדין ששלחתי אותך לקרוא. התחלתו וסופו. כאשר תקרא אותו יחד עם אשתך ( זה תמיד רעיון טוב לשמוע בקול האשה , לא תמיד צריך רק לעשות את מה שהיא מייעצת ) ויועציך המשפטיים ותגיעו למסקנה כי קיים סיכוי ששר במדינתנו יואשם בבזיון בית המשפט , תודיעו לי כולל נימוקים משפטיים.

כבר ביקשתי ממך כי תביא לי מקרה מהעבר לפס"ד שכזה. הבאת ? לא!!

אתה כותב את דעתך המשפטית מבלי שאתה מביא סימוכין לה וזה בסדר. אתה לא מגדיר זאת כדעתך המשפטית אלא כדעתך, אבל זו בדיוק דעתך המשפטית.

אני כותב את דעתי המשפטית ומביא סימוכין לה וזה לא בסדר.

אז בטובך, רוצה לבקר, זכותך, אבל תביא נימוקים . אין לך נימוקים סכור את פיך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

חפשתי איזה חומר מהפרוטוקולים של ועדת חינוך

ומצאתי זאת מנובמבר 2005 , החוק עבר בדצמבר 2005

שימו לב לפרוטוקל אין לאיש מהספורט המוטורי,( דני , אמציה, גיא, אהוד ) עו"ד רון דרור,עו"ד אופיר מנצ'ל ונציגת הביטוח אמירה דבר לומר ? הכל דבש !

פרוטוקול: http://www.knesset.gov.il/protocols/data/rtf/chinuch/2005-11-29-01.rtf

מישל ? אריה \ מרשל : מה נגיד בבית משפט היום נגד החוק נכחנו ! הסכמנו ! שתקנו !

נוכחים בדיון:

הכנסת השש-עשרה נוסח לא מתוקן

מושב רביעי

פרוטוקול מס' 510א

מישיבת ועדת החינוך, התרבות והספורט

שהתקיימה ביום שלישי כ"ז בחשון התשס"ו (29 בנובמבר 2005), שעה 15:00

סדר היום:

הצעת חוק הספורט התחרותי בנהיגה, התשס"ג-2003, חה"כ אהוד רצאבי ואח', פ/1227

נכחו:

חברי הוועדה:

אברהם פורז – היו"ר

משולם נהרי

גילה פינקלשטיין

מוזמנים:

חה"כ מתן וילנאי

חה"כ אליעזר כהן

ד"ר שוקי דקל – מנהל רשות הספורט, משרד החינוך, התרבות והספורט

עו"ד רינת שפרן – הלשכה המשפטית, משרד החינוך, התרבות והספורט

עו"ד שירלי אבנר – משרד המשפטים

עו"ד תומר כרמי – משרד המשפטים

יונתן רגב – רפרנט חינוך, אגף תקציבים, משרד האוצר

יואב בן אור – סגן בכיר לממונה על שוק ההון, משרד האוצר

עו"ד חוה ראובני – הלשכה המשפטית, משרד התחבורה

חזי יהלומי – עוזר למנכ"ל הרשות לבטיחות בדרכים

פקד דנית גלעד – קצינת תביעות, אגף התנועה, משטרת ישראל, המשרד לביטחון פנים

עו"ד יואל הדר – יועץ משפטי, המשרד לביטחון פנים

נסים בנימין – משרד התעשייה, המסחר והתעסוקה

בני לוי – משרד התעשייה, המסחר והתעסוקה

עוזי ברנר – משרד התעשייה, המסחר והתעסוקה

נעמן זוהר – משרד התעשייה, המסחר והתעסוקה

דני לוי – יו"ר עמותת נהגי המירוצים

אהוד לביא – מזכיר עמותת נהגי המירוצים

עו"ד אופיר מנצ'ל – יועץ משפטי, עמותת נהגי המירוצים

גיא אליתים – חבר ועד, עמותת "מוטוקרוס"

אמציה גזית – יועץ בטיחות תעבורה ומירוצים

אורן אמירה – ביטוח מירוצים, "מדנס" חברה לביטוח

עו"ד רון דרור

יועצת משפטית:

מרב ישראלי

מנהלת הוועדה:

יהודית גידלי

רשמה:

דקלה אברבנאל

יובל מלמד

פורסם

יובל

שאני קורא את הדיונים בוועדות הכנסת אני חושב שאפרים סידון כתב עוד מערכון מצויין .

מי שיקרא את הדיון בנושא האגרות, בכלל יתפוצץ מצחוק, הרב גפני ענק !!!

מה שעצוב זה שכל הבדיחות על חשבוננו :roll:

ציטוט -

גילה פינקלשטיין

יש לי שאלה: איך אנחנו יכולים להבטיח שהספורט הזה לא יהיה רק ספורט לעשירים?

דני לוי:

זה לא ספורט לעשירים.

היו"ר אברהם פורז:

הצופים יכולים להיות גם עניים,,,,,:lol:

פורסם

ציטוט מלמד

שימו לב לפרוטוקל אין לאיש מהספורט המוטורי,( דני , אמציה, גיא, אהוד ) עו"ד רון דרור,עו"ד אופיר מנצ'ל ונציגת הביטוח אמירה דבר לומר ? הכל דבש !

האיש אלוף בלהוציא דברים מהקשרם

הנה האמת

בנובמבר 2005 היה ברור כי הממשלה עומדת ליפול ויו"ר ועדת החינוך דאז דחק בנו לשתוק ולתת לו אפשרות להעביר את החוק עוד בכנסת ה16,למי שלא ברור לו היינו ממתינים לכנסת הבאה החוק לא היה עובר

התבקשנו כולנו,כולל שוקי דקל שהיה מנכ"ל רשות הספורט פשוט לשתוק

ולאור זה הצליח פורז במהלך פוליטי מבריק לסיים את זיבולי המוח ושלח את החוק להצבעה בכנסת

יש לי שאלה אליך מר מלמד

?למה אתה שתקת כמו דג בישיבת ועדת החינוך בנושא גובה הפרמייה של הביטוח שהונחתה עלינו? הכל דבש הא

העיקר משכורת דופקת

מירוצי מכוניות

פורסם

פרוטוקולים מועדת החינוך שעסקו בביטוח

http://www.knesset.gov.il/protocols/data/rtf/chinuch/2008-06-16-01.rtf

http://www.knesset.gov.il/protocols/data/rtf/chinuch/2008-07-06.rtf

מעבר לכך לא מצאתי. אני מעריך כי התקיימו דיונים בין משרדי הממשלה השונים גם לאחר הישיבה ביולי 2008 כיוון שהעניין לא נסגר באותה ישיבה ולא התקיימה הצבעה.

אולי ליובל יש את היכולת להביא לנו את הפרוטוקול בו אושרה תקנת הביטוח.

בישיבה הראשונה הייתה נוכחות של ספורטאים, בישיבה השניה לא.

בשתי הישיבות נכח יובל מלמד ותרם את ידיעותיו בנושא. הוא לדבריו יש לו ביטוח המכסה את הנזק שיכול להיגרם לו עצמו.

דני לוי ויובל מלמד אולי מבינים בביטוח אבל... לא מומחים לביטוח

דני לקח יועצת אמירה ממדנס

הרשות לקחה יועץ אורי אורלנד

יועץ הרשות היה בישיבה השניה, יועצת הספורטאים לא הייתה באף אחת מהישיבות.

בוועדה עסקו בעיקר בביטוח החל על המשתתף עצמו כאשר הוא נפגע, לא עסקו בביטוח צד ג' עם הסכומים הגבוהים אלא במשפט אחד או שניים.

ואני מניח כי הפרובלמטיקה היא בביטוחים כלפי צד ג'!! או שוב חסר לי ידע???

ולהזכירך דני אמירה טענה כי ביטוח לכולם לשנה צריך לעלות בערך בסביבות 80-100 אלף דולר!!

אז מה לך כי תלין כנגד יובל??

ובכלל האם הדיון הזה מקדם אותנו כיום?? לדעתי לא!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...