Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן למטיף אהלן דני

הגיע הזמן שתפנימו.

יובל מבחינתכם - פקיד ממשלתי, לטוב או לרע ,בהבדל אחד משמעותי בעל ידע:shock: ( תלוי כמובן את מי שואלים:-) )

את סדרי העבודה ברשות לא יובל קובע.

את סדרי העבודה בהתאחדות לא דני קובע.

הכדור הראשוני הוא בידי ההתאחדות. היא צריכה להעביר את הכללים לרשות בצורה מסויימת שלדעת הרשות עונה לדרישות החוק ולדרך העבודה הקצרה ביותר כדי לקדם את כתיבתם בהתאם לסדרי שלטון תקינים.( עקוב אחרי שינויים כדוגמה)

המקור באנגלית של הכללים

תרגומו לעברית

שילוב של הגיור לתוך התרגום בעברית בשיטת עקוב אחרי שינויים.

ובוא נהיה רגע אופטימיים.

הרשות מקבלת , קוראים הנוגעים בדבר את הנוסח המגוייר , ומקבלים את הנוסח כלשונו וככתבו. ועונים "שאפו לעבודה הסופר המקצועית"

אין צורך בישיבה!!

אבל צריך להתחיל. הכדור עדיין בהתאחדות .

דני לא אשם ויובל לא אשם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מלמד

ממתי נעשית רגיש? ואםהפכת לרגיש תהיה רגיש גם לאחרים.

כמה רפש וחרא האכלת אותי יחד עם סגנך סרוגו? כמה? עד עכשיו (לא עובד אצלך, אחותי זונה וכולי, ציטטות שלך)

ישה

דיברנו כבר בנושאים משיקים מהו "פקיד ממשלתי",יש ויש, מלמד לא נולד פקיד ממשלתי ויכול היה להפעיל את כובד משקלו לטובת התאחדות "אירדא" כפי שהוא עושה זאת להתאחדויות אחרות.

יש פקיד ממשלתי פעיל שלוקח אחריות אישית (יריב אורן למשל בזמנו) ויש פקיד כסת"ח,

אני אומנם מדבר בשם עצמי,אבל לעומת הרוב הדומם ב"אירדא" אני אומר פה בוודאות מוחלטת שהרבה חברים ב"אירדא" מרגישים כמוני

חשדנות,נסיון העבר, ולכן הבלגן.(קשה להשתחרר מזה מה לעשות?)

מירוצי מכוניות

פורסם

שאלה?

מה יעשה יובל מלמד כשעכשיו למשל יועבר לו חומר שאינו מועתק מהפדרציה הבין לאומית?

אלא פרי מוחו ה"קודח" של דני לוי שליקט וערך וגייר מנסיונו בתחום המבוסס על קשרים ומכל מיני התאחדויות בעולם? איך עכשיו? אין "עקוב אחרי"

מעניין לא?

מירוצי מכוניות

פורסם

כללי הנהיגה הספורטיבית

5. (א) הרשות המוסמכת תאשר את כללי הנהיגה הספורטיבית, אשר יהיו התקנונים והכללים כמפורט להלן, בשינויים ובתנאים שעליהם הורתה הרשות:

(1) התקנונים הרשמיים הנוהגים, מזמן לזמן, בגופים הבין-לאומיים המוכרים בתחום מתחומי הנהיגה הספורטיבית, והכללים שעליהם החליטה התאחדות על פי התקנונים האמורים;

(2) כללים שעליהם החליט מועדון לנהיגה ספורטיבית בישראל, ובלבד שאינם עומדים בסתירה לתקנונים ולכללים האמורים בפסקה (1), שענינם תחום הנהיגה הספורטיבית שבו עוסק המועדון, ככל שישנם תקנונים או כללים בתחום האמור; לענין זה, "מועדון לנהיגה ספורטיבית" – תאגיד שלא למטרות רווח הפועל לצורך קיום פעילות של נהיגה ספורטיבית, שאינו התאחדות.

זו נקודת המוצא. אלה + אלה. לא כתוב או אלא כתוב ו

זה החוק . יש פה מי שהיה אביו מולידו של החוק הזה? שיקום!!!

לא מבין למה לא הוכנס אז בנוסח החוק מוחו הקודח

דני בחייאתק , נצל את מה שיש לך, בין האוזניים , ויש , לכיוון החיובי. זה ממש לא קשה!!

אתה מטיח ביובל הטחות קשות של איפה ואיפה. אני מאמין כי אין נוסח אחד שנכנס לרשות בלי עקוב אחרי.

אני יכול אולי לחשוב כי אולי יובל ידקדק עם פלוני על קוצו של יוד בגלל "האהבה " היתרה אבל אפילו כדי לדקדק צריך שהכדור ייזרק אליו תחילה.

וזו עוד סיבה טובה להפסיק את ההשתלחויות.

הנהלת הרשות לא חושבת או חוששת מכך, לי זה מספיק. הרי הלשונות הרעות לא הסתפקו רק בכתיבה כאן, נכון?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

יש לי ראש והוא מפוצץ מספיק מהמון שטויות שנזרקות פה

אתה מתבקש להכין דו"ח מסויים שאתה מכיר מנסיונך הרב,הוא מבוסס על חומר גלם שליקטת מאוסטרליה,תימן,מונגוליה ואנגליה

ומכל אחד מהם לקחת רעיונות,הכנסת למיקסר והוצאת עוגה שערבה לטעם "אירדא", איזה "עקוב אחרי" תעשה? ברצינות.

אני ממש לא משתלח

הפסקתי

מירוצי מכוניות

פורסם

דני אכן העביר את החומר חזרה להתאחדות, בימים הקרובים החומר יועבר ליובל (אחרי שנוודא שהכל לפי הדרישות שיובל העביר לנציג מטעמנו).

במידה ועדיין יהיו הערות משמעותיות שימנעו או יעקבו את ההתקדמות תתקיים פגישה עם כל הנציגים.

מקווה שזה עונה לכולם על השאלות.

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

פורסם

זו שיטת הישראלי.

אפילו נלך רגע לשיטתך ולקחת את הטוב מכל העולמות ואפית מעשה תרגימה לתפארה.

שאבת מתימן , תביא את הקטע המקורי מתימן ותרגומו לעברית וכך הלאה ותראה איך מכל חומרי הגלם יצא מה שיצא.

אתה יודע איפוא זה יפול?

ניחשת נכון !! אצל החוצפנית.

והלוואי ואתבדה.

אגיד זאת בשפה אולי אחרת.

אתה רוצה לבצע מקצה שיפורים למקצה שיפורים .

החוק לא טוב התקנות לא טובות ולכן אתה רוצה לתקן/לשפר זאת בכללים . לדעתי לא ילך!!

מה דעתך??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הכל לפי השכל הישר

יפול? לא בטוח, לא עשיתי מקצה שיפורים למקצה שיפורים ממש לא,לא המצאתי גם גלגל חדש

החוצפנית תפיל?שתפיל, מלמד בקיא בנושא, ירצה שיעבור? לדעתי זה תלוי גם בו.

מירוצי מכוניות

פורסם

יובל לבקשתך הראשונה אז אמןןןן

יובל בדקתי והנה התשובות, א. קיבלת את כול החומר ישירות. ב. החומר החסר יועבר אליך בימים הקרובים אחרי שעברו עליו ושהוא יספק את בקשותך, האם זה מספיק?? אני מקוה שכן , יאלה תנו גזז כולכם ולסיים את התכנון.

בברכה המטיף

פורסם

שמגישים חומר לאישור רשויות, צריך להגיש אותו בצורה ובאופן שהרשות דורשת.

כך זה קיים גם שמגישים בקשה להיתר בניה, מספיק שהאדריכל לא צבע קיר מסויים בצבע כחול כדי שההגשה תדחה.

מספיק שבמקום מסויים לא מסומן שיפוע ניקוז מי גשמים בגינה כדי שההגשה תדחה, מספיק שלא מצויין בתוכנית גובה הגדר האחורית כדי שההגשה תדחה.

נראה לי שהחוצפנית ממשרד הספורט היא עדיין זהב טהור לעומת הבודקות בוועדות לתכנון ובניה. ( בגלל זה המעכרים חוגגים)

נגד זה אין מה לעשות .

מאידך הרשויות לא יכולות ולא צריכות להתערב בתכנים כל זמן שהם נעשים במסגרת הקריטריונים שנקבעו .

אם הדברים לא היו עולים בשרשור הזה, נראה לי שעוד שנה היינו שומעים שאין תקנונים כי קיימת מחלוקת בין ההתאחדות למשרד הספורט.

אז יצא קצת לכלוך בשרשור הזה, אבל נראה שהתהליך התקדם !

אור השמש מחטא,,שושושושו :wink:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

ושנאמר

מלאכתם של צדיקים:-):shock: נעשית בידי אחרים.

כאן 175 הודעות, בשרשור ההוא 340 הודעות = 515 הודעות חלקי מספר נהגים 20= 25 הודעות לנהג.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה לך ולדני יש אותה כמות של כובעים כמספר ההודעות שלכם, לי ולאריה גם יש אותה כמות אמממהההה חסרים לנו 4 אז בבקשה תורידו מהלך.

והחשוב הוא שיצא כבר משהו, בברכה המטיףף

פורסם

דרך אגב עד לא מזמן דני הוביל עלי, אבל בישורת האחרונה נתתי גז וחלפתי על פניו.:-)

ועל כך מסופרת הבדיחה הבאה ( אמת בתקשורת!! )

תחרות ריצה בה משתתפים שני מתחרים פוטין מצד אחד ואובמה מצד שני.

התוצאה:

אובמה ניצח, פוטין שני.

בוושינגטון נכתב כך:

בתחרות ריצה בהשתתפות הרצים אובמה ופוטין התוצאה: אובמה ראשון פוטין אחרון

במוסקבה נכתב כך:

בתחרות ריצה בהשתתפות הרצים אובמה ופוטין התוצאה: פוטין מקום שני אובמה מקום אחד לפני האחרון.

והתקנונים בהתאחדות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בהמשך לנושא התקנונים

הנה סוג של ראלי קרוס אמריקאי בליגה של הפדרציה המקומית SCCA

מלמד שים לב לפנסים, שים לב למכוניות,אפשר ליישם את זה פה? לדעתי בלי שום בעיות לפי הקטגוריות שהצענו.

http://www.scca.com/contentpage.aspx?content=47

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...