Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלמד תעשה טובה תברור את מילותיך בקפידה

ראית תמונה? ,זהו? כולה הראיתי קריטריונים שונים בפדרציות שונות בארה"ב

אתה יודע היטב שאני חסיד של החמרה טוטלית בכל הנוגע לבטיחות (בן עמי אני חי) נורא זול להיות פופוליסטי כמוך ולכתוב יקר ,זה גם נותן לך לכאורה סימפטיה ,ביחוד מאנשים שלא מלווים את הספורט הזה שנים על שנים כמונו

ספורט מוטורי הוא ספורט יקר זה לא משפט שאני המצאתי ,חיים של אנשים יותר יקרים

אתה מוכן לחתום על תקנות שמכונית סוברו 300 כ"ס תתחרה במסלול עפר ללא כלוב? אני בטח שלא

הבעיה שאתה כל הזמן מחפש ביחוד אצלי כל הזדמנות לנגח,אם בעקיפין ואם במישרין ,אתה מוציא דברים מהקשרם,אתה כותב רבעי אמיתות,ומחפש כל הזמן כסת"ח

לפי כללים משפט מנצח שלך ומשפט תוקע התקדמות

מצטער

ברשות הפלסטינאית אפשר לעשות ספורט זול כמו שאתה שואף

שם חיי אדם שואפים כידוע לך לאפס.

רציני מדי קראת לי? מה לעשות כך לדעתי צריך לנהוג

יותר טוב שכונה? לא באופי שלי

לו היית קורא את תקנון האירוע של הראלי שכתבתי היית מבין באמת מה זו רצינות וצר לי אם אני קצת משתחצן (גם מקצועיות)

מירוצי מכוניות

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוגש כשירות לציבור 2 ההחלטות הראשונות בבג"ץ של מטרו ושל דני וחבריו

בבית המשפט העליון

בג"ץ 5932/10

בפני:

כבוד השופט א' רובינשטיין

העותרת:

מטרו מוטור שיווק (1981)בע"מ

נ ג ד

המשיבים:

1. שר התעשייה ,המסחר והתעסוקה

2. שרת התרבות והספורט

עתירה למתן צו על תנאי

בשם העותרת: עו"ד ניר אמודאי; עו"ד אריק ברנאייזן

החלטה

לתגובת המשיבים לעתירה בתוך 30 ימים (ימי הפגרה במניין).

ניתנה היום כ"ט באב תש"ע (9.8.10).

ש ו פ ט

בבית המשפט העליון בשבתו כבית משפט גבוה לצדק

בג"ץ 6931/01

בפני: כבוד השופט א' מצא

העותר: דני לוי ואח'

נגד

המשיבים: 1. שר התחבורה

2. שר המדע התרבות והספורט

3. משטרת ישראל

עתירה למתן צו-על-תנאי

בשם העותרים: עו"ד ישי אייזיק, עו"ד רון דרור

ועו"ד קרין אהרון

החלטה

פרקליטות המדינה תגיב על העתירה בכתב תוך 30 ימים ממועד המצאת ההחלטה. עם הגשת התגובה תוחזר העתירה לעיוני.

ניתנה היום, י"ז באלול תשס"א (5.9.01).

ש ו פ ט

סתם תחושת דה ז'וו

הפעם זה ילך יותר מהר כי מדובר רק בתקנה החסרה של יבוא כלי רכב וציוד לכלי הרכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אגב מלמד

אני רוצה להפנות את תשומת ליבך לתקנון האמריקאי של ה"ראלי קרוס" או הג'מיקנה כפי שנהוג לקרוא לזה בישראל

שים לב תקנון אירוע,באותו תקנון גםתקנון טכני,גם תקנון בטיחות,גם תקנון בטיחות קהל,

לא כמו ההמצאה שלכם פה בישראל.

יתר על כן אם תמצא באיזו פדרציה עולמית ממונגוליה ועד סודן תקנון כפי שהמצאתם פה (ומקשה על החיים לגמרי) אוריד את הכובע.

בדקתי לידיעתך אישית,אנגליה,יוון,צרפת,גרמניה,אוסטרליה,קפריסין הכל מדוייק כפי שאני בשם "אירדא" העברתי אליך.

מירוצי מכוניות

פורסם

חברה השרשור ממשיך ולפי מה שאני שומע ורואה החברה מתחילים למכור את המכוניות שלהם, מה זה אומר בדיוק ישה אולי אתה יכול להסביר? ואני ממש לא צוחק, היום יש 4 מכוניות למכירה ואולי יותר ישנם קופצים?

המטיףף

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=336631

ראלי קרוס בבלגיה.

ראיתי גדרות, ראיתי חלונות מרשת, ראיתי מרשלים, ראיתי צופים, ראיתי ספונסרים, ראיתי טלוויזיה, ראיתי את סחייק מצלם , ראיתי גונבים שם באיזה פינה זה נוסע מכאן זה נוסע מדרך אחרת.

בקיצור חגיגה לעיניים.

מתי נזכה לזה כאן?? מתי ??????

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הנה ישה מהתנור:

5 שנים לחוק הספורט והנהגים נחשבים עבריינים לחברת מטרו המייבאת ציוד מוטורי נמאס מהסחבת. היא עתרה לבג"צ נגד לימור לבנת ושר התמ"ת בן אליעזר, שטרם התקינו את מלוא התקנות ליישום החוק

http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideArticle.aspx?id=164439&bz=8

אני שמח, סוף סוף למישהו נפל האסימון, לדעתי (וזה לא מהיום) אם בסוף יהיה בישראל ספורט מוטורי זה יעשה דרך בתי משפט.

לקחת יועצים טובים ולהגיש בקשות לבית משפט, לקבל תקדימים.

מי שבטוח יצטרכו לעשות זאת זה בעיקר המארגנים, אחרת לדעתי שישכחו מרשיונות אירוע.

שעושים את זה בצורה מקצועית הרשויות מאבדות את כוחם, הפקידים גם אוהבים את זה כי זה מוריד מהם את האחריות שבהחלטה.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

בוקר טוב

בתהליך של יבוא כלי רכב לספורט מוטורי מעורבים מספר משרדי ממשלה.

ראשית משרד התמ"ת ומשרד התרבות והספורט. שני אלה מתוקף חוק הנהיגה הספורטיבית.

לכן הבג"ץ הוגש כנגדם

האם בכך זה מסתיים? לא ולא !!!

משרד התחבורה ? כן

המשרד לבטחון פנים ? כן, אולי

משרד המשפטים ? כן

משרד האוצר ? כןןןןן

ולא מן הנמנע ש 3 ועדות בכנסת ידושו בכך ועדת החינוך ועדת הכלכלה וועדת הכספים - חגיגה פרלמנטרית.

זו תהיה העמדה שתוצג בפני בג"ץ כעמדה מקדמית.

אז יקבע לדיון לפני הרכב וזה ייתן למדינה 4 חודשים ואח"כ עוד 4 חודשים...

מסתבר גם שלצורך היבוא יש להתייעץ עם הועדה המייעצת. האם זו הוקמה?? לפי המידע מהשרשור היא טרם הוקמה.

כאן בג"ץ יכול לשמש זרז.

ולבסוף בג"ץ לא כותב את החוקים /התקנות הוא רק יכול להורות למשרדי הממשלה לכתוב אותם , אז האחריות נשארת על "הפקידים" ושום עול לא מורד מהם, להיפך.

נוסף להם העול להגן על עמדותיהם בפני בג"ץ .

ברור לך שמטרו הגישה את הבג"ץ מטעמים אנוכיים ועסקיים שלה. מעניין אותה ספורט מוטורי כמו שאותי מעניין לרקוד טנגו על קרחון בגרינלנד. הכל ביזנס!!

וזאת בניגוד מוחלט לדני וחבריו שהגישו בזמנו את הבג"ץ שפעלו למען הספורט המוטורי נטו.

האם בג"ץ יזרז את התהליך ? ימים יגידו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כמה עצוב לקרוא את הניתוח המדוייק של ישה

זו מדינת היהודים.

דוגמא לפעילות באי ה"פרימיטיבי" קפריסין.

בזמנו היה צורך להצהיר על רכב מירוץ לקבלת הקלת מיסוי,לאחר מכן היית חייב לאחסן את הרכב מירוץ בבונדד

רוב הבונדדים בקפריסין חשופים וללא גג,קמה צעקה מצד ההתאחדות הדבר הגיע למשרד האוצר הקפריסאי,ה"פקידים" שם ביקשו פתרונות מההתאחדות,קיבלו עמדה שנהוגה ברוב מדינות אירופה,תוך כמה חודשים העבירו תקנה והיום כל מכונית מירוץ שעוברת אישור של בוחנים טכניים מטעם ההתאחדות מקבלת מספר זיהוי שונה,משלמים אגרה פעוטה שנתית,הרכב מירוץ חונה בבית הנהג או בכל מקום אחר.

ככה מקדמים ספורט מוטורי

שם שר התיירות לוחץ,שר התעשייה חסיד נלהב,ההתאחדות פועלת כגוף אוטונומי שנתמך ע"י תקציב שנתי שמועבר למועדונים (המראים פעילות שנתית).

מה חשוב בישראל? צורת הגשת התקנונים:evil:,לא חלילה התוכן, לזה עוד לא הגיעו (אני אומר זאת בצער ולא על מנת לנגח)

ככה נראית מדינה שבה כל פקיד מלך.

אז זהו, או שמתיישרים לפי הסירבול המטורף של הכסת"ח או עוברים למקום אחר בו אפשר לסיים פרק בחיי הספורט עם חיוך.

מירוצי מכוניות

פורסם

אני חושב שהניתוח של ישה מוטעה.

1. דבר ראשון אני שמח שהבג"ץ הפעם מוגש ע"י גוף עסקי עם אינטרס כלכלי, הסיכוי שזה יעשה בצורה מקצועית גדול יותר.

2. בג"ץ יורה למדינה או יקבל ממנה התחייבות לסיים את התקנות תוך פרק זמן קצר, הרי הכנסת בעצמה בתחילת התהליך קבעה שזה צריך לקחת 9 חודשים, כלומר שזה פרק זמן סביר, כרגע עברו 5 שנים ונשארה עוד תקנה אחת, בג"ץ לא יתן להם להערכתי יותר מ -6 חודשים לסיים זאת . אי קיום החלטה יכול לגרום להעמדה לדין על בזיון בית משפט, את זה אף פקיד לא רוצה על ראשו.

3. עול שיורד מפקיד אינו עול של כתיבת תקנון, עול שיורד מפקיד זה כאשר הוא צריך לחתום על אישור שבסמכותו, לעיתים רבות פקידים מעדיפים שהאזרח יפנה לבית משפט ובית משפט יורה לו לאשר זאת, כך הוא יוכל לטעון שהוא סה"כ מילא החלטה של בית משפט.פקיד יכול להיות גם מפקד מחוז במשטרה. מצעד הגאווה היה מתקיים בירושלים לולא בג"ץ התערב?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה

דבר ראשון

אל תפגע במשרד עורכי דין אדם שזה משרד מכובד מאד בכך שאתה שופט אותו בצורה חובבנית.

דבר שני

המדינה זלזלה בהחלטת הכנסת (אם זה לא בזיון תאמר לי מה זה) במקום 9 חודשים קיבלנו 5 שנים ועוד היד נטויה.

מה הקטע? אני אסביר לך, הם יקבלו 6 חודשים יחזרו לבג"ץ יספרו להם את עלילות "עלי בבא" ויקבלו עוד 6 חודשים (מדינה מבקשת,מה אזרח שווה פה?) ואח"כ פגרת בית משפט,חגים,מועדים, אולי איזה איום איראני קטן, אתה הרי יודע שמדינת ישראל היא מדינת הפקידים.

יבואן נחשב ליבואן אם הנהגים היו תובעים? זה כבר נשמע ונראה אחרת

אשמח לטעות בניתוח שלי

קפריסין אי יפה.

:wink:

מירוצי מכוניות

פורסם

אריה

לא מדובר באישור כמו מצעד הגאווה , שם באמת בג"ץ משמש לא פעם כסות ל"פקיד", תהא דרגתו גבוהה או נמוכה.

עוד לא שמעתי שהיה מקרה בו בג"ץ ניהל הליך של ביזיון בית משפט נגד פקיד ממשלתי. האם אתה מכיר??

כאן מדובר בדבר חקיקה.

השופט שכרגע מטפל בעתירה הוא השופט אליקים רובינשטיין לשעבר היועץ המשפטי לממשלה. בתקופתו נעשו חלק לא קטן מפעולות החקיקה הקשורות לחוק הנהיגה הספורטיבית. אל תצפה ממנו לנצורות.אין כמוהו מי שמכיר את המערכת כיצד היא עובדת ( או לא עובדת )

ההליך יקח זמן , ולא מן הנמנע ששלא ההליך אולי היו מתקדמים יותר מהר.

המדינה סיימה לחוקק 13-14 תקנות סבוכות. זה התירוץ למה התקנה האחרונה היא האחרונה בזמן.

כאשר יסתבר למשל למנהל המכס כי מדברים על יבוא מכוניות שאין להם אבא ואמא קרי יצרן מוכר , מיד הוא ייזכר בבעייתיות שיש לו ברכבי אספנות והופ !!! זלטין בתמונה!!:shock:

כאשר אולי ייסתבר לנציג הספורטאים -מיהו? שאולי היבואנים רוצים להתיר רק להם את היבוא ולא לספורטאים עצמם , תאר לך את מהומת האלוהים.

זאת עוד לפני משחקי הכוחות בין המשרדים השונים, והעמדות השונות הלגיטימיות של כל משרד ומשרד.

יבוא כלי תחרותי

29. (א) כלי תחרותי שאינו טעון רישום ורישיון רכב לפי פקודת התעבורה וכן חלקי חילוף של כלי כאמור, מותרים ביבוא, בכפוף להוראות שיקבע שר התעשיה המסחר והתעסוקה, בהתייעצות עם השר ושר התחבורה, ולאחר שניתן לכך אישור בכתב מאת הרשות המוסמכת.( הרשות לנהיגה ספורטיבית )

(ב) לא ייבא תייר כלי תחרותי וחלקי חילוף לפי הוראות סעיף קטן (א), לצורך השתתפות באירוע נהיגה ספורטיבית מסוים, אלא אם כן הכלי התחרותי וחלקי החילוף יוצאו מישראל בתוך ארבעה חודשים מיום שחרורם מפיקוח המכס, ולאחר המצאת ערבות מתאימה, להנחת דעתו של המנהל, להבטחת הוצאתם מישראל כאמור; המנהל, בהתייעצות עם הרשות המוסמכת, רשאי להאריך את התקופה האמורה בסעיף קטן זה או לפטור תייר מהוראותיו, בתנאים שיקבע.

(ג) הרשות המוסמכת לא תאשר יבוא של כלי תחרותי ושל חלקי חילוף לפי הוראות סעיף זה, אלא אם כן התקיימו התנאים שנקבעו לפי הוראות סעיף קטן (א) וכן התנאים האמורים בסעיף 6(ג), ובהתאם להנחיות הוועדה המייעצת, שאליה יצורף לענין זה נציג המנהל.

(ד) בסעיף זה –

"המנהל" – כהגדרתו בפקודת המכס;

הוועדה המייעצת

26. (א) השר ימנה ועדה מייעצת, שתפקידיה הם כמפורט בחוק זה, ואלה חבריה:

(1) עובד משרד החינוך התרבות והספורט, והוא יהיה היושב ראש;

(2) עובד משרד התחבורה, לפי המלצת שר התחבורה, והוא ישמש כממלא מקום יושב ראש הוועדה;

(3) עובד משרד התעשיה המסחר והתעסוקה, לפי המלצת שר התעשיה המסחר והתעסוקה;

(4) עובד המשרד לביטחון הפנים או נציג משטרת ישראל, לפי המלצת השר לביטחון הפנים;

(5) מי שהיה, בעבר, פעיל בתחום מתחומי הנהיגה הספורטיבית והוא בעל ניסיון וידע בתחום האמור;

(6) נציג כל אחת מן ההתאחדויות שהוכרו לפי סעיף 4;

(7) נציג מכון התקנים הישראלי.

(ב) חברי הוועדה המייעצת שהם עובדי משרד ממשלתי או נציגי גופים, כאמור בסעיף קטן (א), יהיו בעלי מומחיות בתחום שעליו מופקד אותו משרד ממשלתי או גוף.

(ג) (1) לא יכהן כחבר בוועדה המייעצת מי שעלול להימצא, במישרין או בעקיפין, באופן תדיר, במצב של ניגוד ענינים, בין תפקידו כחבר הוועדה המייעצת לבין ענין אישי שלו או של קרובו או תפקיד אחר שלו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

דני

אני לא מזלזל במשרד עו"ד, אני לא מכיר אותו וודאי לא מזלזל.

אני יודע איך הדברים מתנהלים אצלנו הספורטאים כך שוודאי אין מה לחפש אשמים אחרים.

ישה

הציטוטים שאתה מביא עם הפרשנויות שאתה נותן להם, ממש לא נראות לי (במילים עדינות).

בוא ניתן למבחן התוצאה לדבר.

פורסם

אריה שלום לך

קח את הכול יותר בקלות בכול השרשור הזה לא ראיתי פעם אחת שמישהו יתחיל להתרים כסף בשביל לקחת מישהו שינהל את העניין בבית המשפט? כך שאנו יכולים להמשיך לשוחח פה ולהעביר מסרים וכלום לא יוצא מזה, הפעולה המתבקשת כרגע זה לקחת מישהו שינהל לנו את עניין החוקים בבתי המשפט ובמידה ולא נעשה זאת אנו מבזבזים את זמנינו ויכול להיות שזה נחמד כי יש כול יום מה לקרוא פה, אבל זה לא מקדם כלום וזו העבודה המעציבה.

בוא נראה מה שכן חוקי כבר? ראלירייד חוקי? (לא) ראליקרוס חוקי? (לא) ראליספרינט חוקי? (לא) קארטיינג חוקי? (לא) ראלי חוקי? (לא) חברה מה כן חוקי עד היום אחרי 5 שנים?? ולכן צריך לשנות כיון וללכת לפי החוקים וזה כלול בתי משפט, הנה אני מתחיל לתרום אני תורם 500 שקלים ללכת לבית משפט יש מישהו שמעוניין להיות מערגן התרומות? ישה ממתין לתרומה שלך בלי גיבובי שורות?:twisted:

בהצלחה בהתרמה המטיףף

פורסם

זלמן

בוא נאסוף מכל אחד כסף, נגיד שכל אחד יתרום 1000 ש"ח, כולם יחד יתרמו ותגיע ל 25.000 ש"ח .

אתה יודע מה אתה קונה בסכום הזה? עו"ד טוב שיסביר לך " ילד תן ת'כסף ולך הביתה, אין לי זמן בשבילך " :-D

מה כן אפשר לעשות? לחשוב מחוץ לקופסה, כסף אין לנו מספיק לשלם למומחים חיצוניים כדי שיעשו את העבודה בשבילנו.

אבל חברים/מכרים/ יש לכולנו, אז אפשר לנסות ולהפעיל אותם, וכתבתי זאת כבר מזמן בשרשור הזה או לפניו.

אין ולא יכול להיות וועד של שלושה או חמישה חברים שיכול לעשות את העבודה, עובדה שזה לא הצליח ב 10 שנים האחרונות.

אם אנחנו לא נתאסף ונשתף את כולם וננסה להפעיל קשרים לטובת העניין, אז כל הטיפול נשאר בידיים של שניים שלושה אנשים.

גם אם הם היו הכי מוכשרים בעולם אני לא מאמין שיש בידיים שלהם להצליח לשנות דברים, עובדה שעד היום התוצאות לא משהו.

במצב הנוכחי ממדרים אותנו אפילו מפאקינג תקנון טכני, לא שהוא ממש מעניין אותי, אבל זה מלמד הרבה מאוד על הדרך בה נעשים הדברים.

• תוכן חדש...