Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה גם הפדרציה האמריקאית לספורט מוטורי

ממנה שאבנו גם מידע,גם הם חיים ב"רוח" הFIA אבל לא מאמצים אחד לאחד את התקנונים

גם פה ניתן לקחת מה שמתאים לישראל.(לא חובה רק FIA,זה מה שטענתי כל הזמן)

http://www.nasarallysport.com/main/rules

מירוצי מכוניות

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת אינפורמציה על ההתאחדות של המדינה ה"קטנטנה" ארה"ב

About SCCA

The rising sun begins to punch its way through a heavy mist. All around you is silence and stillness until, off in the distance, the staccato bark of a racing engine coming to life shatters the tranquility. You can feel it. You’re going racing.

Since 1944, SCCA has championed one mission: To bring motorsports to the masses of American men and women who are passionate about automobiles, speed and competition. From National Championships to regional events, whether professional or amateur, we exist to organize, support and develop auto racing at every level and provide an outlet for you to get out of the armchair and into the action. So, whether your passion is autocrossing, rallying or road racing as a professional or as a weekend warrior, SCCA wants to help you fuel your passion.

Browse these pages and learn more about membership opportunities in your area. SCCA is devoted to participation at whichever level you choose. Driving, marshaling, working on a crew or event administration are just some of the countless ways to indulge your passion with like-minded people from all walks of life. And with 114 regions across the country, an SCCA event is not likely to be far from home. So what are you waiting for? Membership is just a click away. You don’t need to own a racecar. You don’t need to be mechanically inclined. You just have to enjoy the speed, sound and atmosphere of motorsports.

Don’t just sit in the grandstands or watch it on TV. Become a part of the action with others in your local area

מירוצי מכוניות

פורסם

והנה התאחדות הראלי האמריקאית

About NASA Rally Sport

The mission of NASA Rally Sport is to encourage the growth of stage rallying in the United States by providing a customer driven organization offering safe, fair competition, and affordable events for the stage rally competitor, volunteer, organizer, and sponsor. NASA Rally Sport has sought out the best and the brightest in the rally community, and has formed an advisory group to guide the development of rules, classes, and general guidelines for the conduct of its events.

NASA Rally Sport is operated under a contract of association between NASA Rally Sport and the National Auto Sport Association and is totally controlled by the NASA Rally Sport Management Board.

The Management Board recognize that the sportsman ralliest is the heart of the sport in the United States. All members of the Management Board have been both competitors and organizers giving the Board a unique understanding of of what makes both events and competitors successful.

NASA Rally Sport looks forward to hosting SAFE, FAIR, AFFORDABLE COMPETITION for competitors and enabling SAFE, REWARDING, ENJOYABLE events for organizers.

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

אם תעלה לפורום את התקנונים ואת ההסתייגויות של משרד הספורט ( אם ישנן), נוכל להבין במה מדובר.

אני לא הבנתי מה הציטוט הזה בא לומר.

זה שתקנונים הם לא רק FIA, זה ברור מהחוק.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

כללי הנהיגה הספורטיבית

5. (א) הרשות המוסמכת תאשר את כללי הנהיגה הספורטיבית, אשר יהיו התקנונים והכללים כמפורט להלן, בשינויים ובתנאים שעליהם הורתה הרשות:

(1) התקנונים הרשמיים הנוהגים, מזמן לזמן, בגופים הבין-לאומיים המוכרים בתחום מתחומי הנהיגה הספורטיבית, והכללים שעליהם החליטה התאחדות על פי התקנונים האמורים;

(2) כללים שעליהם החליט מועדון לנהיגה ספורטיבית בישראל, ובלבד שאינם עומדים בסתירה לתקנונים ולכללים האמורים בפסקה (1), שענינם תחום הנהיגה הספורטיבית שבו עוסק המועדון, ככל שישנם תקנונים או כללים בתחום האמור;

זה המדרג על פי החוק. מתחילים בתקנון הבינלאומי מוסיפים עליו התאמות לישראל , ואם מדובר במועדון כללים נוספים ובלבד שלא יסתרו את שני הראשונים.

האם מה שדני הביא מתאים לכך, אז על הכיפק, אם לא , יש חשש שלא יעבור את החוצפנית!!

כל הסדר אחר הוא אניסת החוק,או הגמשתו , וגם זאת אנו רואים לא פעם במקומותינו.

ולהשכלת כולם . שחף, האם הועברו כבר התקנונים לרשות???

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אריה כתב

אם תעלה לפורום את התקנונים ואת ההסתייגויות של משרד הספורט ( אם ישנן), נוכל להבין במה מדובר.

אני לא הבנתי מה הציטוט הזה בא לומר.

זה שתקנונים הם לא רק FIA, זה ברור מהחוק.

אריה

אישית אין לי שום התנגדות להעלות פה הכל,אבל את האישור יש לקבל מההתאחדות,פנה לאהוד לביא אם הוא יאשר אין לי מניעה להעלות את התקנונים שהגשנו.

לגבי הסתייגויות יש לקבל לדעתי אישור מנציגי הרשות

מירוצי מכוניות

פורסם

הנה ישה מהתנור:

5 שנים לחוק הספורט והנהגים נחשבים עבריינים לחברת מטרו המייבאת ציוד מוטורי נמאס מהסחבת. היא עתרה לבג"צ נגד לימור לבנת ושר התמ"ת בן אליעזר, שטרם התקינו את מלוא התקנות ליישום החוק

http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideArticle.aspx?id=164439&bz=8

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם
ניר אתה שואל על מה יש לריב? לא קראת את השרשור ?

בבקשה האם חברי הפורום יכולים לעזור פה בהבנת הנקרא ?

דני לוי כתב:

1. לפני כשעה נשלח הקובץ הראשון של התקנות המגויירות לפי "עקוב אחר שינויים" לרשות

2.יובל הכדור במגרש שלך

להבנתי - ומי שמבין אחרת שיתקן אותי, הקובץ כולל עקוב אחר שינויים נשלח לרשות ועכשיו הוא ברשותי - האם נכון ?

עכשיו ניר ידידי מחר ישאל אותך מישל מה קורה אתה תגיד ובצדק הכל פיקס נמצא אצל מלמד

להזכירך מה כתב אלון על הכללים ותאמין לי לפחות אז האמין למה שכתב !

או לחילופין אהוד לביא אמר לי בנוכחות גברי כי דני אמר לו לפני חודש שאמרו לו ברשות כי לא נראתה עבודה כזאת!

להזכירכם היא כלל לא התקבלה ! בגלל צורת ההגשה.

אבל הדוגמא הזאת משקפת התנהלות של 10 שנים שהתוצאות שלה: כעסים, מלחמות ועוד ועוד

למה ? כי הרשות לא קיבלה שום מסמך הכולל עקוב אחר שינויים ושום מסמך הקשור לראלי או ספרינט

עכשיו אני צריך להוכיח שאחותי לא זונה ! אז חברים יקרים כך זה מתנהל

אז ניר מי אחראי לריב ? אולי אירדא ? אולי דברי אלון ?

כי עם יד על הלב מי מאירדא אמר " יובל עושה לדני צרות בגלל הריב \ בגלל גבי \בגלל אגו " כולם או כמעט כולם !

זה בסדר גם את גברי סובבתם שירוץ עם הסיפור הזה לרשות - ומה התוצאה ?

ממתין לתגובתך האמיתית למסומן באדום במיוחד !

נ.ב ניר אנחנו מדברים הרבה במוסך אבל לא יוצא הרבה ....לי מאד מתאים החשיפה הזאת כי אני רוצה להאמין שכך

יבוא השינוי - מה דעתך ?

יובל - אני אסביר את עצמי:

כל הנושא אינו מעניין אותי. לא אכפת לי מי יקבל את "הצ'ופר" לתרגם את התקנונים: האם דני לוי בשם 'IRDA' או גבי סרוגו בשם 'עמותת הראלי' (במידה ועמותת הראלי גם אמורה לתרגם תקנונים).

גם לא יהיה אכפת לי מי יארגן אח"כ מרוצים: ברוך, מישל, ירון או כל אחד אחר.

האם הויכוח בינך לבין דני מקדם או מעכב את הספורט המוטורי? נראה לי שהויכוח ביניכם לא "מזיז" לספורט המוטורי. הבעיה כרגע אינה התקנונים (בבקשה, תקן אותי אם אני טועה).

בקיצור: לא מזיז לי מי צודק, מי צודק יותר ומי טועה. אני החלטתי לשבת, לחכות ולקוות שהבעיות הממשיות שמעכבות את המרוצים יפתרו.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם
יובל - אני אסביר את עצמי:

כל הנושא אינו מעניין אותי. לא אכפת לי מי יקבל את "הצ'ופר" לתרגם את התקנונים: האם דני לוי בשם 'IRDA' או גבי סרוגו בשם 'עמותת הראלי' (במידה ועמותת הראלי גם אמורה לתרגם תקנונים).

גם לא יהיה אכפת לי מי יארגן אח"כ מרוצים: ברוך, מישל, ירון או כל אחד אחר.

האם הויכוח בינך לבין דני מקדם או מעכב את הספורט המוטורי? נראה לי שהויכוח ביניכם לא "מזיז" לספורט המוטורי. הבעיה כרגע אינה התקנונים (בבקשה, תקן אותי אם אני טועה).

בקיצור: לא מזיז לי מי צודק, מי צודק יותר ומי טועה. אני החלטתי לשבת, לחכות ולקוות שהבעיות הממשיות שמעכבות את המרוצים יפתרו.

אהבתי !!!!

יש מספר עיכובים שכולם מטופלים, עדיין ההתאחדות צריכה להכין כללים שגם זה חלק מעיכוב. ולא משנה שאינו היחידי

תסכים איתי שכל אחד בתחומו צריך להשתדל לקדם ככל שניתן.

יובל מלמד

פורסם
בהמשך לנושא התקנונים

הנה סוג של ראלי קרוס אמריקאי בליגה של הפדרציה המקומית SCCA

מלמד שים לב לפנסים, שים לב למכוניות,אפשר ליישם את זה פה? לדעתי בלי שום בעיות לפי הקטגוריות שהצענו.

http://www.scca.com/contentpage.aspx?content=47

צודק כך צריך להיות ראלי קרוס בישראל :-( מה המחיר של רכב כזה מוכן :-(

כאשר הוא מתפוצץ כמה עולה לתקן אותו :-( כמה עולה פנס קדמי כזה בסובארו :-(

דני כמו שכתבת לא פעם ההתאחדות קובעת לא הרשות לנהיגה ספורטיבית- אני איתך !

יובל מלמד

פורסם

לא הבנתי מלמד אתה ציני? או באמת מתכוון

כי אם אתה באמת מתכוון למה שכתבת עם יד על הלב? שנס מותניים ותעזור בעיקר ולא בטפל

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
בהמשך לנושא התקנונים

הנה סוג של ראלי קרוס אמריקאי בליגה של הפדרציה המקומית SCCA

מלמד שים לב לפנסים, שים לב למכוניות,אפשר ליישם את זה פה? לדעתי בלי שום בעיות לפי הקטגוריות שהצענו.

http://www.scca.com/contentpage.aspx?content=47

דני שים לב לרכב , ללא כלוב, עם צמיגי כביש,

בקיצור גימקאנה עפר

איך זה מתאים למשפט שלך " לדעתי בלי שום בעיות לפי הקטגוריות שהצענו "

http://www.scca.com/event.aspx?hub=2&event=16211

באותו אתר יש תמונה של המסלול , ממש לא מסלול מירוץ- מדובר בבית ספר לנהיגת ראלי ששם מתקיימים האירועים.

יובל מלמד

פורסם
לא הבנתי מלמד אתה ציני? או באמת מתכוון

כי אם אתה באמת מתכוון למה שכתבת עם יד על הלב? שנס מותניים ותעזור בעיקר ולא בטפל

דני לוי

אני רציני ! מאד

שוב יש להכין את הכללים לפי ההוראות - בדיוק כמו שהאחרים עושים.

ההתאחדות רשאית לקבוע קטגוריות כפי שתרצה עדיין לפרוטוקול אני חוזר וכותב

הדרך שלך אינה הדרך לקידום הספורט בענף ספרינט ובענף ראליקרוס\אוטוקרוס - רציני מדי, יקר מדי. לדעתי

יובל מלמד

• תוכן חדש...