Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה

מלמד יפסיק, אני אפסיק,הרי לא יעלה על הדעת שהאיש יכתוב וילין ולא יענה.

יועצת הביטוח של הספורטאים פשוט לא הוזמנה, זה הכל

לגבי אורי אורלנד? מבחן התוצאה מדבר.

נראה לך שבחברה פרטית מסודרת זה היה עובר כך בשתיקה? (יועץ מקצועי שלא בירר על התחום עד הפסיק האחרון?)

אבל באמת זה לא משנה כרגע צריך לשנס מותניים, לסיים עם התקנונים ולקוות לטוב

מירוצי מכוניות

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני תקן אותי

פניה למזכירות הוועדה והיועצת הייתה מוזמנת כפי שנציגי הספורטאים האחרים הוזמנו לישיבה.

יובל יועץ לתחומים מסויימים. לא לכל התחומים . לצורך הביטוח לקחו יועץ אחר. מומחה לביטוח. מה לא ברור??

והוא התייצב !!

"איזהו גיבור הכובש את יצרו" מופנה לשניכם.

ואיך מתקדם נושא התקנונים??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה

כנראה יש בינינו אי הסכמה

מלמד נבחר ליועץ מקצועי לרשות הספורט

כשהיתה ישיבה במשרד האוצר בנוגע לביטוח הוא הופיע ואפילו הביע את דיעותיו,זה כן ברור?

אבל שוב כסת"ח כבר אמרנו?

אנחנו לא גיבורים רק מנסים לעשות את המיטב לפעמים מצליחים לפעמים פחות.

בכל אופן אני דורש ומבקש שביתת נשק ,אפשר לקבל?

מירוצי מכוניות

פורסם

יובל מלמד:

מתייחסים לסעיף 1 כמשהו שנופל על הנהגים ולסעיף 2 כמשהו שנופל על בעל המסלול. בסופו של יום כל התקנה הזאת נופלת על הנהגים. יגבו את זה מהנהגים. על הנהגים הולך להיות מוטל פה נטל. לפי כמות הספורטאים שיש בישראל הולך להיות מוטל פה נטל שאנחנו מודאגים אם הספורט יוכל בכלל להתקיים.

מתוך פרוטוקול הוועדה. הבחור מסב את תשומת הלב לבעייתיות.

דני

יובל לא מומחה לביטוח

גם לא שכרו את שירותיו לצורך זה!!

מה לא ברור בזה. אז הנח לו. כסת"ח שמסת"ח.

לכן הרשות לקחה מומחה, שלטעמך הוא לא מומחה. לא מתכוון להתווכח איתך על זה כי לא לי ולא לך יש את הכלים לבדוק זאת. על פניו הוא מומחה כותב ספרים ומופיע כמרצה.

איפוא הייתה המומחית של הספורטאים??? לא הוזמנה!! מה אנחנו ילדים לקבל טיעון כזה!!

התוצאה של קביעת הסכומים, לי לא ברור עדיין כיצד נקבעו הסכומים המופיעים בתקנה כלפי צד ג'.

לגבי הנהג הם מושתתים על תקנות הספורט. ראה בקובץ המצורף

ביחוד שנציגי המפקח על הביטוח כאילו מדברים שמבחינתם לא צריך לקבוע בכלל סכומי ביטוח מינימום!!

לי דגן:

המפקח על הביטוח מתנגד להטלת חובת ביטוח. אדם שלוקח על עצמו סיכון יכול להחליט אם לבטח את עצמו או לא. הטלת חובת ביטוח יוצרת המון קשיים. היא יוצרת ביקוש קשיח. אנחנו חושבים שזה לא נכון.

לגבי השאלה אם חוק בריאות ממלכתי חל או לא, אז אני לא זוכרת שדנו בסוגיה הזאת. אני רוצה להאמין שזה חל. כשההתעקשות הייתה על חובת ביטוח היא הייתה רק לעקרונות רפואיים, לא מעבר לכך. חלק מהדברים, כמו חילוץ, סיעוד, שיקום ושיניים לא נכללים.

לי דגן:

המדיניות צריכה להיות שחוק ביטוח בריאות חל, כשמעבר לזה לא צריך להוציא שום חובת ביטוח נוספת. אדם שנכנס לעסק הזה יכול לחשב את הסיכונים.

מבחינתי קיבלת שביתת נשק.

תקנות הספורט ביטוח.doc

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה אתה מתחיל שוב לחפור,מערבב תאריכים של ועדות,נושאי ביטוח ועושה סמטוכה שלמה

אנחנו מדברים על ביטוח צד ג'

אנחנו מדברים על כך שלא נעשתה ישיבת עבודה של "מומחה" הביטוח של הרשות עם גורמי הביטוח שמומחים בתחום.

אני מדבר על כך שיועץ מקצועי שנבחר היה ונכח בישיבות הביטוח במשרד האוצר.

לא צריך להיות מומחה בביטוח שכותב ספרים על מנת לנבור (כמוך) בתקנות ביטוח בעולם הספורט המוטורי,לדבר עם יו"רים מקבילים בעולם,

לנסוע ולבדוק בכל סמינר מקצועי בחו"ל איך מתנהלים דברים,לזמן אולי מומחי ביטוח מהעולם ולפרוש בפניהם את היריעה.

בחיאת ראבאק צא מהמרובעות.

העולם התכווץ היום,נראה לך שהייתי מחזיק אצלי בעסק מומחה כזה? או מתנהל בצורה כזאת? "כוחות השוק" הפריח האדון ונדם.

מירוצי מכוניות

פורסם

הסכומים שנקבעו ע"י היועץ ביטוח סבירים בהחלט - ממש לא בשמיים ! גם בהשווה לאירופה

עדיין זה לא משנה את העובדה שיש קושי להשיג ביטוח ויש חשש למחירו

כי בניגוד לאירופה

1. מספר הספורטאים קטן מאד

2. בישראל מספר קטן של חברות ביטוח

3. חוסר נסיון ישראלי \ חוסר היסטוריה ביטוחית \ לקיחת סיכון ע"י המבטח

עכשיו מי אשם בכל זה ? אף אחד דני לוי זאת פשוט המציאות שיש צורך להתמודד איתה

היכן אתה טועה: המומחית שלך הבטיחה ביטוח והיום אין , אתה מדבר שנים על ביטוח יש לי ויש ומסמכים ואירופה ובלללה

פרסם פה את המסמכים " שהצגת " ,

בישיבת אירדא המפורסמת אמרת רק התאחדות אחת ביטוח אחד ! זוכר !

יובל מלמד אמר אופנועים לחוד מכוניות לחוד , אופנועים זאת בעיה ,

מה אמרת בישיבה האחרונה ברשות, לאופנועים לא ניתן לעשות ביטוח ! רק מכוניות - מה קרה דני

אז היה לך אינטרס להתאחדות אחת שבראש - מלך הספורט המוטורי

תגיד אתה באמת מאמין בכל רגע נתון במה שאתה כותב ?

יובל מלמד

פורסם

מה זה רלוונטי היום מה יובל או דני אמרו באיזה וועדה לפני שנתיים, זה יכול לעזור במשהו היום ?

אני אחזור על דברים שאמרתי, הספורט המוטורי טעה ב 2 צמתים קריטיות, אחת אי אפשר לתקן, את השניה עוד אפשר.

1. חוק הספורט המוטרי - אסור היה לו לעבור, כיום אי אפשר לתקן ולהחזיר את הגלגל אחורה

2. התאחדות - התאחדות אחת יכלה למזער את הנזקים שהחוק גרם, כל יום שעבר מאז שהתפצלו ההתאחדויות גרם לנזק גדול יותר.

אני לא מחפש מדליות, אבל זה מה שתמיד אמרתי, ותזכרו -

עד שלא תהיה התאחדות אחת, לא יהיה בארץ ספורט מוטורי !

ישה - אני אתן לך רמז לחידה שתעניין אותך ואת קידוחך מאוד, בתור אבא לילדים אתה וודאי יודע שהדבר הכי מסוכן זה שהילדים מסתגרים באיזשהו מקום בשקט, שהם רועשים בחדר אתה יודע שהם משחקים, אבל שהם בשקט דממה בד"כ נעשים בחדר דברים שהם יודעים שאסור להם לעשות ולכן הם שומרים על שקט דממה.

החידה - מי הילדים, מה הם עושים ? תזהר, זה קידוח עמוק מאוד :wink:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

מלמד תדייק, קודם כל תדייק ואל תסובב מילים

ציטוט שלך

בישיבת אירדא המפורסמת אמרת רק התאחדות אחת ביטוח אחד ! זוכר !

יובל מלמד אמר אופנועים לחוד מכוניות לחוד , אופנועים זאת בעיה ,

מה אמרת בישיבה האחרונה ברשות, לאופנועים לא ניתן לעשות ביטוח ! רק מכוניות - מה קרה דני

אז היה לך אינטרס להתאחדות אחת שבראש - מלך הספורט המוטורי

בישיבת אירדא אמרתי ביטוח אחד התאחדות אחת,כוח אחד, גם כיום אני טוען את אותו דבר

מי התנגד? הצרחן סרוגו ומלמד

מה יצא? בליל של התאחדויות,כל אחד מושך ,התוצאה? אין ביטוח

זה היה האינטרס שלי אז,היום? קפריסין,אבל אתה?

כל כך מסונוור,כל כך עיוור,כל כך שונא,מה נראה לך מלמד שהייתי עוזב את העסק שלי ומתאבד להיות מלך?(אתה צריך להיות סתום ואתה לא לחשוב ככה)

פירקת עם סרוגו את הכל,תאכל את מה שבישלת,תביא עכשיו אתה ביטוח

מסמכים? תבקש מיוסי ניסן את כל המסמכים שהעברתי לו,קדימה תפרסם אותם פה

מלך,חחחח הצחקת אותי

מירוצי מכוניות

פורסם

אריה

המשל שלך לא מתקרב לנמשל

תראה את הרשימה של כל אלה שהיו בועדות הכנסת,כולם סתומים?

כולכם עכשיו במסע שיסוי,התסכול אוחז ומצאתם את מי להאשים, יבוסם לכם

בינתיים? אתם ב 5 שנים של "פריילוף" ותוצאות איין.

זה ממש משעשע אותי כל הקטע, ברגע שתצאו מהרגשנות והאמוציות ,יום יבוא ותבינו שהדרך בה הלכתי נכונה היא

החוק חרא,החוק מפלצתי, דני מלך, מיליונים עשה,עכשיו ה"אומללים" מלקטים את השברים, חחחחח.

גל הקלדנים, היכון!!

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

קר, קר,קר אפילו לא מתחיל להתחמם.

אתה בכלל בכלל לא בכיוון.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

GS1 צא ולמד

עֲבוֹדַת המֹּלֶך

במגרשי ירושלים מעמידים על-יד מקדש האל מזבחות לבעל, בונים במות, נוטעים אשרות ועובדים לכל צבא השמים, אשר אמר אלהים: לא תשתחוה להם. מרבים גם החוזים והסגנים להקטיר ולהקריב למולך, אֵל האש, שלו מזבח גדול בתופת ירושלים, אשר מימין להר המשחית, הוא גיא בן הינום.

והמולך הוא עגל נחושת קלל, כמראה העגל אשר אותו עבדו בני-ישראל, בראותם כי בושש משה לרדת מן ההר, ושאותו קראו גם שבטי-ישראל בשם אלהי-ישראל, המוציאם מארץ מצרים.

ופסל העגל עומד על שתי רגליו האחרונות, ושתי רגליו ממעל הוא פושט כידים לפניו, שבע קרנים חלולות יוצאות ממצחו, וגופו הוא כולו חלול. מתחתיתו מסיקים אותו תמיד בעצים, וענן העשן עולה דרך הקרנים למעלה.

ושבעה מזבחות מסביבו, כּוהן כּוהן למזבח, וכולם לבושים אפוד של ארגמן אדום, שריון של זהב נוצץ על ראשיהם. ובאו המקריבים מכל עֵבר; וכל אחד ואחד לפי קרבנו הוא נכנס:

מקריבי העוף יעלו את קרבנם על המזבח הראשון; מביאי הצאן מקריבים על המזבח השני; הכבשים מביאים על המזבח השלישי; העגלים באים על הרביעי; הפרים על החמישי, ומנדבי השוָרים משתמשים במזבח הששי. ומי אשר הביא את בנו קודש לעגל, היו מעמידין אותו לפני המזבח השביעי, ובאים פרחי-כהונה ומגלחין את הנער, ומשליכין את שערו אל האח, רוחצים ומטהרים אותו ומלבישים אותו כתונת-בד. ובאים קרובי הנער ומרימים אותו בידיהם ונושקים אותו ומוסרים אותו בידי אמו; אמו נושקת אותו על פיו ונותנת אותו לאב; והאב נושקו ונותנו שוב לכּוהן הגדול. והתחילו התופים והמצלתים להקיש ולצלצל, והאש בפסל העגל בוערת, עד שידי המולך אדומות. והרים הכוהן את הנער תנופה לאליל והניחו על ידיו הבוערות של העגל. ונותנים הלויים בשיר קולם. המצלתים רועשים והומים, התופים מרעימים; וכל העם העומדים מסביב קוראים בקול: יערב לך! יערב לך! יבוסם לך!

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

הפסיכיאטר עליך. ויי ויי איזה סיפור בלהות!!! לפחות צרף לנו את הפרק ממנו ציטטת.

והכל בגלל ש' או ס

אז אני אומר לך

סים עליו פש'

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...