Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתה יודע שאתה זקן כש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה ימים אלו היו...הייתי עובר חצי עיר על אופניים (בלי הילוכים) בשביל הקורס, ומשאיר אותן בחוץ לא קשורות כי אף אחד לא חשב לקחת אותן.

כשאתה מחליף חוויות ילדות עם אישתך, ונזכר במשחת כלים "אמה".

כשאתה נזכר בפירסומת של אמה בעקבות ההודעה שמעליך בפורום תחת הכותרת אתה יודע שאתה זקן...

הרי כל אישה בוחרת אמה, כל אישה יודעת למה!

וואו.

ואגב, הקטע עם הוריי טרם קרה לי. אוי, שיט... הרגע היה... :lol:

עקרונית אני עדיין אומר "הורים" על שלל ההטיות. לא הוריי. גם זה יגיע.

מה שכן, אני משתמש בשנתיים האחרונות במילה "אבי" במקום "אבאש'לי". אני גם טורח לכתוב "למתקשים, אבאש'לי" פה בפורום...

אתה יודע שאתה זקן כש: אתה תופש עצמך מדבר בביטויים עתיקים, מילים שכאילו יצאו מתוך ספר, וכל מיני בריות מוזרות ברמה כזו שמכריך מביטים עליך כאילו נפלת מהירח, ואם יש לך חבר לא יליד הארץ, הוא לא מבין חצי מילה ממה שאמרת. סיפור אמיתי לחלוטין.

הוא תמיד צועק לי speak heabrew MOTH#R FU**ER!"...:twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כשאתה רוחץ את המכונית עם דלי 20 ליטר של "משחת כלים" מתוצרת "קלין".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאתה מתקשה לקלוט ששנת 1990 הייתה לפני 22 שנים. אה, ושנת 2000 הייתה לפני 12 שנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשאתה מתקשה לקלוט ששנת 1990 הייתה לפני 22 שנים. אה, ושנת 2000 הייתה לפני 12 שנים.

:mm_yeah: FUCK...כמה שזה נכון...ועצוב...

אני נכנס השנה לגיל 30 ויש לי סחרחורת כשאני חושב על זה בכלל !

עריכה:

אני יודע שאני מזדקן כי השבוע נפל לי האסימון כשסולן להקת הרוק האהובה עליי עוד מהילדות חגג יומולדת 50 !(אקסל רוז) ..

Gn'f'R

פורסם

כשאתה נזכר שכילד חישבת בן כמה תהיה בשנת 2000, וזה היה בערך הגיל של אבא שלך באותו זמן.

כשאת ליל המילניום בילית במתח לקראת באג Y2K מול הטלויזיה בצבא, כמילואימניק שכבר רואה את תעודת השחרור מעבר לאופק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כשאתה נזכר שכילד חישבת בן כמה תהיה בשנת 2000, וזה היה בערך הגיל של אבא שלך באותו זמן.

כשאת ליל המילניום בילית במתח לקראת באג Y2K מול הטלויזיה בצבא, כמילואימניק שכבר רואה את תעודת השחרור מעבר לאופק.

חלקנו גילה את זה בסדיר, ושמח לגלות בבוקר שכל המחשבים עבדו כרגיל...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתה יודע שאתה זקן כשאתה עדיין מחפש מגאסון+משחקים למגאסון (אחח...הגעגועים. ולא,מה שמוכרים עכשיו זה לא מגאסון אורגינל)

פורסם

ויכולת גם לקנות בשביל הטלפון הזה מטען מהיר וסוללה מוגדלת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוי כמה שזה נכון...

אתה יודע שאתה זקן כשאתה עדיין מחפש מגאסון+משחקים למגאסון (אחח...הגעגועים. ולא,מה שמוכרים עכשיו זה לא מגאסון אורגינל)

תעשה כמוני ותקנה אטארי :-)

כשהתבאסת כשהחליפו לך את הXT ב386 כי עכשיו חצי מהמשחקים לא עולים לך ואתה צריך לזרוק אותם לפח כי אין לך שם כונן :A :bigcry:

ילד, אל תתערב בשרשור הזה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תעשה כמוני ותקנה אטארי :-)

התרגלתי למשחקים של המגאסון...:cry:

לפני איזה 3 שנים הציעו לי לקנות מגאסון מקניון הזהב...הלכתי לראות והתאכזבתי. אמנם דו מימד כמו פעם אבל הגרפיקה לא אותה גרפיקה...בעסה..

פורסם
כשהתבאסת כשהחליפו לך את הXT ב386 כי עכשיו חצי מהמשחקים לא עולים לך ואתה צריך לזרוק אותם לפח כי אין לך שם כונן :A :bigcry:

כונן דיסקטים 5.25" אתה יכול תמיד לקנות ולחבר גם למחשב מודרני.

• תוכן חדש...