Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתה יודע שאתה זקן כש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חצוף. הייתי חוסם את השרשור הזה לכל מי שמתחת ל- 39 ;-)

עזוב, בקצב שהזמן טס ההבדל בן 19 ל39 הוא לא כזה גדול :lol:

פורסם

אין על הרובוטריקים!

יש לי את כל הסידרה ואני מראה לילדים שלי ( למרות שאני לא בטוח כמה זה טוב, הרי שאר הילדים בגן לא רואים )

וערי הזהב הנסתרות החליפו את הרובוטריקים לאחר שערוץ אחד החליט לסיים את הסדרה...:evil:

סדרה מצויינת, וטוב שהזכרתם את השם באנגלית, עכשיו יש לי עוד משהו איכותי יותר להראות לילדים ( לא כמו רוב הדברים שיש עכשיו )

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יפה שאתה נותן לילדים שלך לראות סדרות איכותיות ולא את האנימציה היפנית המעצבנת הזאת שרק הולכים מכות ומבלבלים במוח מי הכי חזק.:mm_yeah:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הכל עניין של פרספקטיבה לאורך השנים ועל מה שאנו גדלים.

לי למשל, שגדלתי על סירטי וולט דיסני המקוריים, רובוטריקים, מקרון 1, הימן ושליטי היקום, כוח המחץ ודומיו הם אנימציה עלובה ופרימיטיבית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה יודע שאתה זקן כשאתה נזכר שבכלל חשבת לעצמך בזמנו "מי צריך לפתוח חשבון בדוא"ל המוזר החדש הזה, ג'ימייל, WTF?! בשביל מה צריך עוד תוכנת מיילים?..."

או כשאתה נזכר בשנים שבהם אשכרה לא היה יוטיוב.

כשאתה זוכר איפה קראת על המצאת ה-MP3, ואתה זוכר מה המשמעות של זה, ועוד לזכור באיזו שנה זה היה, ושאחרי שסיימת לקרוא על זה, הלכת לעשות קסטת מיקס במערכת AIWA דאבל-טייפ כי שיעמם לך.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

על מה אתה מדבר?

כשאני הייתי בבית ספר למגניבים היה קומודור, לחרשנים היה טקסס אינסטרומנט ואני לא מדבר על מחשבים, אני מדבר על מחשבונים (קסיו FX-82 עדיין לא הומצא).

co1800.jpg

TI-SR-51A-M.JPG

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
על מה אתה מדבר?

כשאני הייתי בבית ספר למגניבים היה קומודור, לחרשנים היה טקסס אינסטרומנט ואני לא מדבר על מחשבים, אני מדבר על מחשבונים (קסיו FX-82 עדיין לא הומצא).

TI-SR-51A-M.JPG

היה לי אחד כזה :roflmao:

איזה כייף לי :)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המשקה שבאמת מפריד בין גברים לילדים הוא סודה

אני מאוד אוהד את השרשור הזה :-) הגעתי אליו כשחיפשתי את השיר הזה (אל תשאלו למה :oops:)

לפני כמה שבועות היינו אצל ההורים של אשתי ורצינו להשאיל מהם מקדחה. כיוון שלאבא שלה יש שלוש, הוא נתן לנו אחת. באותו הרגע הגעתי למסקנה החד משמעית, האקסיומה שסובבת עולם ומגשרת בין עולמות, שבטים ותרבויות- הדבר שהופך אותך מילד לגבר, גבר אמיתי, הוא מקדחה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני חייב להודות שיש בזה משהו.

אתה יודע שאתה זקן כש:

פעולה פשוטה במחשב נשמעת לך כמו סינית מדוברת, ללא קשר לעובדה שעשית אותה 20K פעם בעבר ושכחת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אז תגידו אבירי האור הקסום :wink:

שי- סמי וסוסו וטלפלא שייכות לילדי שנות ה70. המצויירים האלה הם של ילדי שנות ה80.

היה גם מקרון 1, הימן ושליטי היקום, כוח המחץ ושוטרים וגנבים (אני הבוס הגדול!!! טייפון- מטומטם אחד!!)

באחד הימים האחרונים השמיעו ברדיו את "הצריף של תמרי". אני שרתי יחד עם הרדיו והתמוגגתי מכל רגע, בעוד ששניים שעובדים איתי, בני 22 ו25 לא הבינו על מה ולמה :shock:

ועוד שניים:

כשבמילואים אתה מדבר עם סדירים והם שואלים אותך מתי התגייסת, לא מספיק להגיד את המחזור והשנה, צריך להוסיף גם את העשור ("אוגוסט 9"- "2009?"- "99...")

כשאתה מחליף את המלים "ההורים שלי" במלה "הוריי"

אוי ואבוי זה נכון מאוד וקרה לי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

שקורס התכנות הראשון שלך היה על ZX81

כשאחד מכינויי החיבה שחברה שלך מדביקה לך זה "אבאל'ה".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שקורס התכנות הראשון שלך היה על ZX81

איזה ימים אלו היו...הייתי עובר חצי עיר על אופניים (בלי הילוכים) בשביל הקורס, ומשאיר אותן בחוץ לא קשורות כי אף אחד לא חשב לקחת אותן.

כשאתה מחליף חוויות ילדות עם אישתך, ונזכר במשחת כלים "אמה".

50272_27648869628_4928397_n.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...