Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום לפורום שלכם.

אתם שם האידיוטים הצעירים, הילדים שלא מבינים כלום מהחיים שלכם. שלא יודעים לקחת קשקושים מכל מיני מקומות שראיתם באינטרנט, לעשות קופי פייסט בלי שום קשר הגיוני ולהיראות מה-זה-מאגניב-כאילו.

זה לא שאני רוצה לריב אתכם, אתם שם, הפורום שלכם, אצלכם, שקשור אליכם ולא אליי. שאותי כמובן כבר לא מעניין כי אני כבר ילד גדול. [בהנחה ולא היה זה חלום, נגעתי כבר בציצי]

אתם פשוט מכריחים אותי להכנס לפורום שלכם. כמה שאני כבר לא רוצה לראות את הקשקושים שלכם, ילדים קטנים ולא מבינים, אני פשוט לא מצליח להתאפק ונכנס שוב ושוב, פאסיבי כמובן, שחלילה אתם לא תחשבו שעדיין מעניין אותי הפורום שלכם.

איך אתם שם, בפורום שלכם, מעזים להשתמש בשם המפורש והקדוש SQ? הרי אם הייתם מבינים משהו מהחיים שלכם ילדים קטנים וטיפשים, הייתם מבינים שרק לכאלו שהפורום שלכם כבר לא מעניין אותם מותר להשתמש בשם המפורש והקדוש הזה SQ.

אני מצטער אם פגעתי בכם ילדים, בפורום שלכם. מצטער אם לא הבנתם אותי. כשתהיו גדולים, תוכלו גם אתם לערבב כל-מיני-מונחים-ומושגים-של-גדולים ולהדביק לפוסט מפואר ומאגניב שקורה תיגר על התחביב האידיוטי שלכם.

#משדרגאתהVRXלדומבוס

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Arc Audio KS 900.6 מגבר 6 ערוצים

חדש בקופסא במחיר של 60% מערך חדש

המגבר הכי ורסיטלי של ARC אודיו יכול לעבוד בכול סטאפ

3WAY אקטיבי סט קדמי

3WAY פסיבי קדמי\אחורי\סאב

5.1 קדמי\אחורי\סאב\סנטר

אם תצליחו לשכנע את המוכר לשלוח לישראל ובהנחה הגיונית שמשלוח יעלה 120$

יש לכם ב-2500 שח מגבר חדש שיודע לעשות הכול.

http://cgi.ebay.com/Arc-Audio-KS-900-6-KS900-6-900-6-6-Channel-Amp-NIB-/230507130526?pt=Car_Amplifiers

http://www.arcaudio.com/productdescription_pages/amplifiers/ks-series/ks9006.asp

פורסם

מאוד רלוונטי היונדאי אקסנט נגד M3 ...

ואם לדומבוס היו בערך אותם הנתונים של עוצמה , עיוות ושניהם היו מכוונים בדיוק לאותו ה GAIN באותו הווליום אז שניהם אותו דבר. ומי שחושב אחרת צריך לחזור לשיעורי אלקטרוניקה. כי כן ... וואט זה וואט מה לעשות.

אבל הדומבוס לא זהה ל VRX , וכמו שאמרתי רוב המגברים מעוותים בכוונה ... ושניהם לא באותה סקאלת אמינות , מגבר סיני ב 50 דולר שבנוי מהרכיבים הכי זולים שיש ימדד בהתאם.

כמובן , זה מאוד מעצבן את האנשים עם ה Gensisים למינהם בחתימה היפה שלהם ... אני מבין זה בסדר.

אני רק אומר שאם אני אקח Behringer a500 ואשווה אותו לכל מגבר בתחום הרכב , הוא ישמע טוב יותר. רק בגלל שאין לו את כל המעגלים מעוותי הסאונד.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ל-BOSS C450 נתוני עיוות יותר טובים (0.01%) מול 0.1% של CELESTRA VA210, ואותם נתוני עוצמה. אז מצאת לעצמך HI END בגרושים :lol:

פורסם

מה שמוצהר רחוק שנות אור ממה שנמדד במגברים זולים ,מה עם אמינות ואיכות בניה ?

אם המגבר הזה היה נמדד ( קשה להבין עיברית אה ? נמדד ) והיה בקירוב באחוזי עיוות באותם התדרים עם נתונים שונים זהים , והוא היה אמין , אז אכן מצאת לעצמך HI END במחיר זול.

מה שאתם מתקשים להבין הוא שאם אכן מגבר X נמדד והתוצאות מצויינות ( לדוגמא אכן עומדים בהצהרות , או התוצאות הן בקירוב לתוצאות של מגברים אחרים הרבה יותר ) אז ממה הוא בנוי , איפה הוא בנוי וכמה הוא עולה לא רלוונטי. גם אם יש לו רכיבים הכי זולים בעולם שמיוצרים בסין. כי עובדה שהוא נמדד בצורה טובה. האות הדיגיטאלי שעובר דרכו לא מודע לארץ היצור של הרכיב כל עוד הרכיב עושה את העבודה הפשוטה שלו באמינות וכמו שהוא מוצהר.

בהצלחה למצוא מגבר דומבוס שעומד בהצהרות ( או בכלל כמעט כל מגבר , אפילו Genesis נמדד שונה לגמרי ממה שהוא מוצהר ועובדה שהוא מוציא פי 2 הספק בדר"כ , מדוע ? כי שוק היעד הוא לילדים שלא מבינים מהחיים שלהם שנכנסים לתחרויות עם המגברים הנ"ל שמוצהרים X ובעצם מוציאים X כפול 2 , לכן הם ישמעו טוב יותר... או הסבר מטומטם כזה או אחר , אין שום תירוץ לזה הצהרות ההזויות האלה , אני לא יודע אולי זה גורם להם להיראות כמו מלאכים בעיני אנשים מסויימים שמסתכלים על ההצהרות ואומרים "עזבו הם מוציאים פי 2 מהמוצהר !!! איזה נדיבים ה GENESIS האלה יאללה ... )

כמו שאמרתי ב 1000 דולר אתה יכול בקלות לקנות את הרכיבים הכי טובים שקיימים בעולם ולבנות עם זה מגבר.

ויש הרבה מאוד חברות שעושות את זה ( וגם אנשים שיודעים ) , ופשוט לוקחות תשלום סימלי ולא פי 8 בגלל שיש לו לדים כחולים ובנוי מאלומיניום מוברש עם סמלים זהובים. בלי קשקושים כמו וואט "אמיתי" ואיכותי כי זה חרטא.

וזה לא שדברים כאלה לא קרו בעבר , ישנם מלא חברות שפשוט לוקחות סכמה מסויימת של טופולוגיית הגברה מוכרת ( כי כמו שאמרתי זה דבר פשוט ואין צורך לסבך דברים ) ומשכפלים אותה בדיוק אחד לאחד ומדביקים על זה לוגו של חברת HI END ( גם מושג מטומטם אבל נעזוב.. ) וזה עולה אוטומטית פי 8. וזה קרה ואני יכול להביא דוגמאות.

יש מגבר של LINN שעולה 5 אלף דולר , 160 RMS ב 8 אוהם "נקי" , נשמע מצויין ... זה LINN זה "HI END"

רק חבל שהוא מבוסס בדיוק על ה Behringer a500 שעולה 200 דולר ורוב הסיכויים ישמעו אותו דבר.

יש מגבר QSC שעולה 600 דולר שמבוסס בדיוק על Behringer euroforce שעולה חצי ממנו.

ועוד ועוד ועוד ... כי אין מה לחדש בהגברה , לוקחים טופולוגיית הגברה בוחרים הספק בוחרים סכמה שכבר קיימת ( כי לא מחשבים כל פעם כמה זה 1 ועוד 1 , זה כבר ידוע שזה 2 ) וזהו.

"any two amplifiers with high input impedance, low output impedance, flat frequency response, and sufficiently low distortion and noise will sound exactly the same at matched levels if not clipped"

Shorlak אל תגרום לי להישמע מתנשא , זה לא הפורום של אבא שלך. ומותר לי להגיד מה שאני חושב בלי שיתקפו אותי אישית. אתה חושב אחרת ? דבר איתי על זה כמו בן אדם.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

דיפורס,נתחיל מזה שאתה צודק {חלקית}

כי אתה מזכיר כול הזמן מילה אחת מאוד רלוונטית: אם

זה מזכיר לי משפט"אם זה נראה כמו ברווז , הולך כמו ברווז , נשמע כמו ברווז..."

אז זהוא שלא..מגבר של דמבוס לא נראה כמו ברווז , הולך כמו ברווז , נשמע כמו ברווז...

אבל אם הייתה לוקח מגבר דואל מונו אקסטרים של גנסיס שעולה 6500 שח

ומבקש מאיזה מפעל קוריאני לשכפל אותו בדיוק ולשים עליו מדבקה "המגבר של דיפורס"

אז כן ,הוא כניראה היה נישמע כמו..."דואל מונו אקסטרים"...והיה עולה הרבה פחות...

זה מזכיר לי מקרה ,לפני חודש חבר קנה חלקים פשוטים לרכב וביקש ממני מגבר כי איזה

מתקין אמר לו שהמגבר RED SOUND שלו זה "זבל" מגבר "מדבקה" הבאתי לו מגבר ALPINE MRV-F504

שהיה זרוק אצלי בבית,אחרי שבוע הוא החזיר לי אותו שאלתי "מה קרה.?" הוא אמר לי שהוא ניסה להחליף בין המגברים

ולהפתעתו על המגבר RED SOUND שלו זה נישמע יותר טוב.

המותג RED SOUND הוא מותג פרטי שהיה שייך דאז ל...."אהובי שי" והיה מיוצר באותו מפעל {מכובד} בקוריאה

כמו מגברי סוליד אודיו\פרזנס ועוד מותגים רבים אחרים ,והיה נימכר במחירים זולים מאוד כאן בארץ.

בשורה התחתונה לך תידע איזה מגבר באמת מסתתר מתחת למדבקה של ה-RED SOUND

מיתוג הוא כמובן חלק גדול מאוד מהמחיר ,אבל כאשר אתה קונה מותג כמו למשל "אודיסון" אתה יודע בוודאות

שאתה מקבל מוצר איכותי ,בעוד שכאשר אתה קונה מגבר "מדבקה" אתה קונה חתול בשק.

יש אנשים שקונים מוצרים ומוכנים להוציא ממיטב כספם כדי לדעת בודאות שהם קנו מוצר איכותי ולא בלוף

ומוכנים לשים את כספם על מותג מכובד שמאשר זאת.

פורסם

אתה צודק , ונכון זה הרבה "אם" אבל לא חסר מגברים נורמאליים שנמדדים פחות או יותר אותו דבר.

אבל זה לא משנה כל כך , כי גם אם מגבר נמדד 1% עיוות על 100 RMS והשני על 0.1% בכל זאת כנראה לא תשמע הבדל.

לדוגמא אני בספק שמישהו יוכל לשמוע הבדל שמיע בין sundown 2 ערוצים 125 RMS לערוץ פשוט לכל מגבר של Genesis עם בערך אותו הספק... אני מאוד בספק , וגם אם כן אז להגיד מה נשמע לכם יותר טוב זה עוד יותר מסובך.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה אומר ש "וואט זה וואט" ...וואט היא יחידת הספק אבל לא נותנת שום אינדיקציה לאיכות הסיגנל

איכות הסיגנל תלויה בפרמטרים רבים, THD הוא רק חלק מאותם פרמטרים ובוודאי לא אחד שצריך לשים עליו

דגש עיקרי,אני יכול להגיד לך מניסיון רב שבפועל ישנם הבדלים שמיעים באיכות {וכמובן גם בעוצמה} בין מגברים שונים

וזה מורגש במיוחד במערכות שכול "השרשרת" בהם היא ברמה גבוהה.

אם למשל תקח את הסטאפ של דני G ובמקום מגברי סלסטרה VA תרכיב מגברי פלטיניום אודיו

השינוי יהיה מורגש הרבה יותר מאשר בסטאפ של מורל טמפו +קיקר C12+רדיודיסק פשוט של פיוניר

נ.ב-בנוגע לדוגמא שלך שאל את gilo21 שהחליף בין סאנדאון 100.4 לגנסיס דואל מונו אקסטרים

ותראה מה הוא יגיד לך {רמז : "אין בכלל מה להשוות"}.

פורסם

וואט זה וואט, יש על זה דיונים מקום הפורום בערך, אם חלקכם זוכרים את MIKMIK :)

וואט זה וואט, העניין הוא HOW ITS DELIVERED.

תעמיד בשורה 10 רכבים עם 100 כ"ס.

אחד חייב להיות מנצח, לא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הדואל מונו אקסטרים חזק יותר פי 2 מהסאנדואן , איפה ההשוואה פה

אם בסטאפ של DANYG תחליף את הסלסטרה למגברים של sundown לא יהיה הבדל שמיע.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

איך אתה יכול לצאת באמירה כזו? הרי אתה בעצמך אמרת שמגברים מעוותים בכוונה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ואם לדומבוס היו בערך אותם הנתונים של עוצמה , עיוות ושניהם היו מכוונים בדיוק לאותו ה GAIN באותו הווליום אז שניהם אותו דבר. ומי שחושב אחרת צריך לחזור לשיעורי אלקטרוניקה. כי כן ... וואט זה וואט מה לעשות.

אבל הדומבוס לא זהה ל VRX , וכמו שאמרתי רוב המגברים מעוותים בכוונה ... ושניהם לא באותה סקאלת אמינות , מגבר סיני ב 50 דולר שבנוי מהרכיבים הכי זולים שיש ימדד בהתאם.

כמובן , זה מאוד מעצבן את האנשים עם ה Gensisים למינהם בחתימה היפה שלהם ... אני מבין זה בסדר.

אני רק אומר שאם אני אקח Behringer a500 ואשווה אותו לכל מגבר בתחום הרכב , הוא ישמע טוב יותר. רק בגלל שאין לו את כל המעגלים מעוותי הסאונד.

וואט זה וואט, אבל יש מאחורי וואטים גם תדרים שדרייבר מפעיל, גם עם תוכל להגיע לאותו GAIN בשני מגברים לא שתשמע אותו דבר. יש עוד קרוטרייונים נוספים, כמו מהרות, תגובת כבוי ו...

פורסם

למי שמחפש מציאות ברמה {ויש לו גם usaddress}:

VRX 500.1

http://cgi.ebay.com/Audison-VRX-1-500-/250680829359?pt=Car_Amplifiers

לחובבי ה"אולד סקול" :

SONY MOBILE ES XES-M3

http://cgi.ebay.com/SONY-MOBILE-ES-XES-M3-SQ-AMPLIFIER-OLD-SCHOOL-/170525849449?pt=Car_Amplifiers

arc audio 4000 SE

http://cgi.ebay.com/arc-audio-4000-SE-/270613286155?pt=Car_Amplifiers

פורסם
איך אתה יכול לצאת באמירה כזו? הרי אתה בעצמך אמרת שמגברים מעוותים בכוונה.

נכון , אני פשוט מאמין שה SUNDOWN לא מעוותים יותר מהסלסטרה ,יכול להיות שאני טועה אבל אני לא חושב :)

Number one , כן ... יש מיליון קריטריונים שהרלוונטיות שלהם היא אפסית , מה לעשות ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בעצם אתה אומר שהסאנדאון וה VA של סלסטרה שמורכב ברכב של אלי יישמעו אותו דבר, על אותו סטאפ בדיוק עם אותם כיוונים אחרי כיוון שווה של הגיינים עם אוסילוסקופ.

אנחנו יכולים לבצע ניסוי בנושא, יש את הכלים ואת המגברים, אבל זה יהיה בזבוז זמן מבחינתי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...