Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני לא מבין זה איך אתה יכול לאמר במשפט אחד בו זמנית שאתה לא מבין במשהו, אבל זה בולשיט מוחלט.

אם אתה לא מבין - איך אתה קובע שמשהו בולשיט???

לגבי החיווט זה הוסבר מדעית יפה מאוד למה זה בולשיט.

אבל לגבי המילוי אפוקסי הזה, אם זה בולשיט או לא אני לא יודע, אם זה מונע מהקבלים להתחמם, אם זה מהווה עוד שכבת בידוד שיכולה למנוע משדות אלקטרומגנטיים (ובבקשה אל תגיד לי שזה בולשיט) לספוח רעשים בין רכיב אחד לשני, הרי שיש בזה משהו... האם זקוקים לכזו כמות של חומר? האם זקוקים לחומר באיכות מסויימת? לא יודע... אבל מכאן ועד לקבוע שמשהו שאני לא מבין בו זה בולשיט זה סיפור אחר לגמרי.

אני הלכתי ורכשתי מגבר פול קלאס D של ZED אודיו שבנוי בפועל מרכיבים פשוטים ביותר ברוב רובו, חלק גדול מההיט סינק שלו זה בכלל פרספקס... אבל...

המגבר מתוכנן לצרוך אנרגיה מינימלית במקסימום הספק וגם ההספק הזה משתנה תוך כדי העבודה - וזה מגבר ראשון מסוגו בעולם בתחום האודיו לרכב עד כמה שידוע לי.

מגבר קלאס D עם טכנולגיית מיתוג כל כך מהירה שאין סיכוי בעולם שאוזן אנושית תשמע את זה

אבל אתה יודע מה הקטע? אני לא משתמש בקרוסים שלו, אני עושה להם ביי-פאס בגלל שאני מאמין שהקרוס של הביט1 יהיה איכותי יותר - האם הייתי חושש להשתמש בקרוס של סלסטרה VA באותה המידה? האם הייתי שוקל פעמיים אם להשתמש בקרוס של TRU בילט או באטלר אודיו או כל מגבר היי-אנד כזה או אחר באותה המידה?

האם ידעת שבמערכת של לאון הפיקוד על המגברים (תסיסס) מתבצע בביט1 אבל החיתוך עצמו מתבצע במגברים?

האם אתה מאמין שבמערכת מטורפת כמו התסיס של לאון נשמעו הבדלים ברורים ביותר בין הקרוסים הפאסיביים (שכל אחד מהם שוקל עשרה קילוגרמים) על אותן נקודות חיתוך ועל אותם הסלופים על אותה המערכת (אותו הגיין, אותם הרמקולים אותו הHU אותו השיר!!!)

האם אתה יודע שELI I הרגיש הבדל ברור ומורגש במעבר בין הגברה של TRU בילט לסלסטרה VA על אותה המערכת?

זה נכון שיותר ממחצית מחברי הפורום אם לא 90 אחוז מהם יפלו במבחן עיוור בין שתי מערכות מכוונות היטב

זה נכון שקשה לעמוד על ההבדלים כשלא רואים אותם ולא יודעים אותם

אבל זה גם נכון שאפשר לעמוד על הבדלים ברורים כאשר מישהו שמכיר את המערכת שלו לאורך זמן משנה בה רכיב בודד...

אתה מוזמן לרכוש JBL מהסדרות הפשוטות ולא להבין למה אתה לא מצליח למצות את הפוטנציאל של המערכת שלך ואז להחליף למגבר מסדרה גבוהה יותר ולהתפלא שפתאום אתה יכול יותר.

אם ככה - למה JBL מוציאה סדרה אחת פשוטה וסדרה אחרת שנקראת POWER ואז בתוך הPOWER גם סדרה אחת שיוצרה בכלל עבורם ע"י CROWN?

אם אתה חושב שזה שווק בלבד - תישאר שם...

עריכה ותוספת - אני אוסיף ואומר שאני לא חששתי לרכוש את הלוויתן מהסיבה שיש לו ביי-פאס מוחלט בכל ערוץ לקרוס שלו ואני בעצם משתמש בו כמגבר לינארי נקי.

הכוונה היא שמה שנכנס יוצא מוגבר בלי סינון.

לקחתי בחשבון שZED יעמדו בהצהרות (המגבר הזה מאוד אנדרייטד) שלהם וההגברה תהיה כל כך טובה שגם אם יהיו הבדלים בינו לבין מגברים הרבה יותר יקרים הם יהיו כל כך מינורים ולא משתלמים - לפחות עבורי...

למזלי - נראה שדי צדקתי.

אבל אני יכול לאמר לך שהיו לי מגברים שעלו לא כל כך רחוק מהלוויתן כחדשים והם אפילו לא דגדגו אותו.

אני יכול לאמר לך שההבדל בין לוויתן במערכת לא מכוונת היה נשמע לי טוב יותר מקיקר במערכת מכוונת (והקיקר היה נשמע טוב באותה המערכת בדיוק אבל הלוויתן פשוט לא ספר אותו) ואתה עוד מדבר לי על דומבוס ועל JBLים פשוטים???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

CROWN זאת לא חברת Hi end כמו שגורמים לה להישמע , חברה בינונית לכל דבר.

אני חוזר ואומר , בתחום הרכב רוב המגברים מעוותיים בכוונה בשביל להישמע ייחודיים , בדר"כ בגבוהים או בנמוכים ... בתדרים הקיצוניים בשביל ליצור את האשליה שאצלם הבאס "חזק יותר" אבל הוא פשוט מודגש בכוונה. אל תהיה תמים ותחשוב שחברות כמו GENESIS וכו.. לא עושות זאת גם.

ומה ש ELI שמע זה פשוט מאוד בדיוק את זה , כי אם לשניהם היה Flat frequency response ( כמו שכל אחד אומר וכל אחד משקר ) הוא לא היה שומע הבדלים.

אם הוא שמע "הבדל ניכר" כי ה TRU עומד על + חצי דציבל לתדרים נמוכים אז זה מה שקנה אותו כנראה ...

אתם אוהבים להיטפס במילה ולהוציא אותה מהקשר לשה לחלוטין , אנא רדו מעץ ה"דומבוס" כי לא אמרתי שהוא איכותי . תקראו שוב , השתמשתי בוא בתור דוגמא ושעיר לעזעזל.

אני אמרתי שבסוף הסיגנל , אם תמדוד ותשווה את העוצמות בכל התדרים ... לא תשמע הבדל. כי כל מה שבן אדם שומע זה הבדלי ווליום ועיוותים , זהו. מתווכחים על עובדות.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
רק צריך לזכור, שאיכות של מגבר היה רק 10% מהאיכות הכוללת של מערכת אם לא פחות, כאשר 35% זה רמקולים, 35% התקנה וכוונונים ו20% מקור.

אפילו הייתי הולך ואומר ש50 אחוז ממערכת טובה זה כוונים והתקנה

כיוונים 50% ... ממש ... אולי 80% ? ומה אם אין לי מה לכוון בכלל עם ה PIONEER ב 200 שקל שלי ?

אחוז ממה? אין דבר כזה כאן.

כי ברגע שבעיה היא במקור הצליל, גם לא הכיוונים ולא התקנה ולא קבלים, ולא חשמל ולא שום דבר לא יעזור.

אני אומר שכאן יש הרבה רכיבים תלויים מאשר בלתי תלויים, ולכן צריך לבחון את המערכת כי מכלול אחד, ולא לאגיד שזה כך אחוזים וזה כך אחוזים.

כאילו אם כיוונים וזוויות סופר מקצואים אבל מקור צליל לקוי, וכבל RCA זבל (הוסף רעשים בדרך, ולא מבודד בסיסית), ומגבר פשוט ביותר, וחשמל וחוטי רמקולים לא בהתאם לצריכה או ציפייות המאזין, וההתקנה היא גרוע ביותר, ולבסף רמקולים לא בשילוב מוצלח ואך אתה מצפה לקבל 80% ממה אני לא מבין...

פורסם

וואו - נואשתי, פשוט נואשתי

תישאר אתה עם המגברים שלך ותהנה אני אשאר עם המגברים שלי ואהנה

במידה ואתה לא מצליח להגיע לתוצאה שאתה כל כך רוצה - אל תתפלא.

מצטער אין לי כוח להתווכח יותר על הנושא הזה, פשוט אי אפשר לדבר עם קיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Number One,

אוקיי, יש לך דרך לתת הערכה כמותית של גודל השפעה של כל רכיב המערכת על תוצאה הסופית?

כלומר, אם נשקיע ברמקולים ברמת סוף הדרך, מגבר בינוני מתה, HU סביר מתה? נגיד איזה Alpine F1 3WAY, מגבר של JBL, וHU בינוני - איזה קלריון 785. זה ישמע יותר טוב מאשר מורל טמפו, מגבר של מקינטוש וHU ברמת על?

[under construction]

פורסם

זה בדיוק העניין סטאס - פגעת בנקודה

לי על רמקולים של HAT סדרת לגטייה + מידבאסים (וופרים) של AA 7 אינטש על מגברים של קיקר וHU פשוט ביותר של CLARION

היתה תוצאה יפה.

מעבר למגבר של לוויתן - נתן תוצאה הרבה יותר טובה.

מעבר לCARPC - העיף אותי לכל הרוחות :-D וזה עוד לפני שעשיתי כוון RTA חוזר כמו בשלבים הקודמים.

כווני מערכת לא היו עוזרים לי כאן - החלפת הרכיבים במקרים האלו עשו הבדלים משמעותיים.

Pioneer TS-X150

פורסם

לאנוס, אני בטוח שאתה נהנה מהמערכת שלך יותר ממני , תהיה בריא.

אני נהנה מהמערכת הממוצעת שלי גם , כמובן שאני לא אוהב אותה כי יש הרבה מקום לשיפור.

אני גם לא נכנס לאנשים לכיס , אבל המערכות שלנו לא בדיוק שוות ערך.

אבל אם אני אתחיל להשקיע גם , מגבר זה אולי הדבר האחרון שאני אחליף אם בכלל ... כנראה שכבה נוספת של איטום תתרום יותר.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

סליחה שאני נדחף פתאום (לא ממש הצלחתי לעקוב אחרי קצת התגובות פה) אבל תראו מאיפה התחיל השרשור ולאן הוא הגיע?! :?

בכל מקרה, המגברים נמכרו בסוף ב-580$ כך שאנילא יודע כמה זו "מציאה" (במידה ומישהו מהארץ היה רוכש אותם, תוספת המשלוח + המכס היו מקפיצים את המחיר הרבה מעבר למחיר בארץ).

פורסם
לאנוס, אני בטוח שאתה נהנה מהמערכת שלך יותר ממני , תהיה בריא.

אני נהנה מהמערכת הממוצעת שלי גם , כמובן שאני לא אוהב אותה כי יש הרבה מקום לשיפור.

אני גם לא נכנס לאנשים לכיס , אבל המערכות שלנו לא בדיוק שוות ערך.

אבל אם אני אתחיל להשקיע גם , מגבר זה אולי הדבר האחרון שאני אחליף אם בכלל ... כנראה שכבה נוספת של איטום תתרום יותר.

אתה טועה, ואתה תבין את זה רק אחרי שתחליף מגבר.

המערכת שלי אפרופו היא לא עד כדי כך יקרה - אני עדיין לא חושב שאני עברתי את קו ה20K לרכיבים בכלל והתקנה זה משהו שאני עשיתי בעצמי למעט השחלת חוטים ברכב הזה והרכבת המידבאסים בדלתות.

אני מסכים איתך לחלוטין שלבידוד הדלתות צריך לתת כבוד ראוי.

Pioneer TS-X150

פורסם
קשקוש אודיופילי טהור :) אכן.

עריכה : אני לא מאמין שאתה עד כדי כך תמים בשביל לא להבין שכשיש קהל יעד למוצר ויש ביקוש , אז לא משנה כמה מטומטם וחסר תכלית הוא .. יהיה מי שיבנה אותו.

אם יהיה מי שישלם עוד 5 אלף דולר על לדים כחולים יפים וגימור אלומיניום מבריק אז יהיה מי שימכור את זה.

אם יהיה דביל שיאמין לכל החירטוטים של וודוו חוטים יהיה מי שיציע למכירה VAN DEN HUL וכדומה ... זה לא אומר כלום.

התחום מפוצץ בשקרים שחור על גבי לבן שלא מבוססים על שום הסבר מדעי.

אפשר להתלהב עד מחר מכל השטויות האלה אבל זה לא ישנה את העובדה שמרבית האנשים , בגלל אנשים כמוך שמאמינים ומקבלים את הקשקושים האלה , חושבים שתרבות צריכת מערכות הסאונד הוא בשפל ( כנ"ל העורך הראשי של SOUND ON SOUND ) , כי בגלל אנשים כמוך שמאמינים לזה , יהיה מי שיבנה את זה וימכור את זה והלולאה לא נגמרת . פעם בתקופה שכל זה לא היה קיים כל כך הכל היה פשוט הרבה יותר ויכלת לקנות מגבר מהרכיבים הכי טובים שידועים לאנושות ב 2000 דולר ולא ב 200 אלף דולר.

זה אותו דבר שאנשים בארץ נוטים להאמין לאיכויות הבלתי נגמרות של הפיונרים למינהן והסאבים הקסומים של פיוניר וקיקר וכדומה ... עובר מפה לאוזן החירטוטים.

אז יש חירטוטים קצת יותר מסובכים שהם לא כל כך שקופים , כמו חיווט כסוף . כמו מגברים עושים את ההבדל . כמו הרבה מאוד דברים ...

שוב , אני לא אומר שהכל חסר כל ביסוס מדעי . אני אומר שפשוט .... לא תשמע אותו לעולם , אז למה לשלם על מה שאתה לא יכול לשמוע ? זה כמו לשלם על טוויטרים שמשחזרים 50 קילו הרץ שעשויים מחשמל טהור ( ION ) ... ההסברים המדעיים הם מפה ועד להודעה חדשה , אבל בתכל"ס פשוט קיים בשביל שהעשיר ממונאקו שקנה רמקול ב 200 אלף דולר ירגיש מיוחד. לחשוב אחרת זה לחיות בסרט. יש עובדות ואי אפשר להתווכח איתם ( הבאתי כבר לינקים... ) .

תשמע, אחד המצחיקים אתה.

בא לפה וזורק פה מושגים, מותגים ואישים מבלי בכלל קשר לשרשור, ומכל התגובות שלך בשרשור ניתן ללמוד דבר אחד.

יש בך "כעס עצור" על כל מיני דברים, ואתה משתדל להשתלח בנו, בנימה אישית של "אתה,אתם,כמוך,כמוכם " וכו'.

אז בוא כבר אני אתקן אותך, עשה לי טובה, אל תכניס לי מילים לפה, או אל תייחס לי אמונות כאלו ואחרות לגבי נושאים שונים באודיו.

האמן לי שאני הרבה יותר מנוסה ויודע ממה שאתה חושב שאני, ודעותי השונות לא מוסתרות ואני נוהג להביע אותם כאן בדרך קבע.

בנוסף, אני, בניגוד אלייך, מבסס את דבריי על סמך נסיון ממשי וידע שנרכש ונלמד עם השנים, תוך כדי נסיון פיזי וממשי ולא מקריאה בפורומים בחו"ל וחוו"ד משם.

ובוא אני אזכיר לך את מיטב הגיגך:

האם פיוז בערך נמוך יחסית יכול לפגוע בביצועים של מערכת גדושת RMS :) ?

ז"א אם יש לי פיוז 60 אמפר , פיוז פשוט וזול יחסית , האם זה יפגע לי בביצועים של המערכת אם יש לי מגבר 4 ערוצים 4x100 שעובד בבי אמפ על קומפוננט ומגבר מונו JBL POWER מהסדרות הישנות של 600 RMS ?

צריך קצת עזרה , איך מכוונים GAIN אם אני מגשר מגבר 2 ערוצים לערוץ 1 ?

להשאיר אותו זהה ? להוריד או להנמיך ?

לילה טוב , יש לי שאלה :)

מה קורה אם חיבור המינוס אדמה במגבר הוא 4G , והחיבור פלוס הוא 8G ?

זה דווקא אחד המצחיקים, כי זה סותר לחלוטין את מה שכתבת על נושא החיווט בפרט, והVAN DEN HUL בכלל:

מאיפה ניתן להשיג חיווט של VAN DEN HUL ?

אני מעוניין במיוחד ב Clearwater שהוא חיווט כסוף ולא נחושת .

כנראה שהבולשיט האודיופילי תקף גם אותך.

כאן לדוגמא:, אתה מראה את הבקיאות הרבה בהבנה של עקרון פעולה של מגברים ואלמנטים:

נניח ויש לי סאב 300 RMS עם 1000 watt peak .

ז"א שהוא יכול להסתדר עם 300 מתמשכים , אני מביו כמובן שזה שיקול הרבה יותר טוב להתאים מגבר לסאב דרך ה RMS ולא דרך ה PEAK WATT .

אבל בכל זאת , הסאב הנ"ל יכול להסתדר עם 1000 לזמנים קצרים של באס חזק , זה מה שאומר ה 1000 , נכון ?

עכשיו לדוגמא ויש לי מגבר לסאב הנ"ל שמוציא 300 RMS , אבל הוא 500 WATT .

ז"א שמגבר 300 RMS אבל 1000 WATT יגרום לסאב להישמע חזק יותר בפרקי זמן הקצרים האלה של באס חזק ?

נכון או לא ? וכמה זה קריטי והאם אני ארגיש בשינוי :) תודה .

כאן אתה מתאר את ההבנה הרבה שלך על נושא החיווט וחשיבותו:

האם עובי החוטים מהמגבר ( או שזה מהרדיו דיסק ) לקומפוננט ולטויטרים עושה הבדל ?

לא מדובר בסאב .

הנה עוד הודעה שמבהירה את הנסיון והידע הרב שלך בנושא מגברים, אותו ידע שמאפשר לך לשפוט או לבקר "אותנו" אילו המאמינים ביכולות הוודו למינהם:

מה היתרון של המגברים האלה על פני לדוגמא מגבר 2 ערוצים בגישור ?

הם הרבה יותר יקרים ממגברים 2 ערוצים ואפילו מגברים 4 ערוצים ... אז לדוגמא מגבר מונובלוק של חברה ידועה שמוציא 300 RMS , לא יותר כדי לקנות מגבר 4 ערוצים באותו הסכון שמוציא בגישור 600 RMS ולחבר אותו לסאב לדוגמא ? על פני המונובלוק ?

בקיצור, אני יכול להמשיך ככה עד מחר, וכל פעם מחדש להבין שאין לך מושג או אם נרצה, אין בידיך מספיק נסיון וידע לתת שום ביקורת על שום דבר.

בטח ובטח שלא לקבוע עובדות שאין הבדל בין מגברים, והכל זה וודו, ובולשיט אודיופילי או שאר הגיגים כאלו ואחרים.

צר לי, אבל באמת שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.

וזה כבר מתחיל לעצבן, ואם אנחנו, הטפשים שהולכים אחרי עדרי האודיופליה, האימבצילים שלא מסוגל להבין שהכל זה בבל"ת, בולשיט,חרטאות וכו' כו' וכ' מרגיזים אותך, אז אתה לא חייב לחיות בתור עמך.

אתה יכול להמשיך הלאה אל עבר הפורומים מעבר לים, שם האנשים עם השמות הלועזיים,בוודאי שיודעים טוב יותר מהאידיוטים כאן.

מה זה משנה שחסרי ידע ונסיון כמוך, ניתן למצוא גם בפורומים בארצות אחרות, וחלקם אפילו עדיין לא קיבלו רשיון נהיגה, אבל שקוראים לך ג'ון סמית' זה נראה הרבה יותר מרשים מאשר ישראל ישראלי.

under construction..

פורסם

בפורומים מעבר לים (ולא רק), אנשים עם השמות הלועזיים, כאלה שהוכיחו את עצמם (לא בדיבורים), לא מתווכחים שלמגברים שונים יש סאונד שונה ולפעמים גם לכבלים (רחמנא ליצלן) :-).

פורסם

פשוט חבורה של ילדים קטנים.

:|

ההוא אמר משהו שהאחר לא אוהב אז הוא מביא הודעות שלו מלפני אלוהים יודע כמה זמן.

האחד אמר משהו שהוא בטוח שנכון והשני לא מסכים אז הוא לא מבין כלום.

חלק ממה ש-diforce רשם אלו עובדות ולא יעזור הניסיון "הגדול" שלך מר. green monster.

חיווט כסף יהיה יותר טוב מנחושת ?

למה ? כי הוא מוליך טוב יותר ? במחיר של מטר כבל עם סיבי כסף בעובי X אפשר לקנות כבל עם סיבי נחושת בעובי 2X לפחות ובמחיר נמוך מסיבי הכסף.

כנראה שהאוזן שלכם שומעת טוב יותר ככל שהרכיב שקניתם הוא יקר יותר.

ברוב הזמן אפשר לאמר שזה נכון (רכיב יקר יותר=איכותי יותר)

אבל אם תדמיינו גרף של איכות*עלות

אז ככל שמחיר העלות עולה אפשרות האיכות שתעלה היא אפסית.

אתה תשמע הבדל בין מגבר של 5000$ למגבר של 10000$ ?

בחלומות שלך. האוזן הפיננסית שלך אולי תשמע הבדל.

רשמת משהו על רמקולים של 30K דולר ועל האפוקסי שאוטם את רכיבי הקרוס

יצא לך לחשוב פעם אחת מהי עלות הרכיבים של הזוג רמקולים האלו שחברה כלשהי מוכרת אותם ב30K ?

ראיתי לא פעם ולא פעמיים רמקולים של 10K דולר שבנויים מטוויטר ווופר.

יודע מה עלות הטוויטר לצרכן הפשוט ? 40 דולר ליחידה.

יודע מה עלות הוופר לצרכן הפשוט ?

כ200 דולר ליחידה.

בו נעשה חשבון:

40+40+200+200

יוצא 440.

ב300 דולר נוספים אני בונה לך תיבה שתהיה טובה לפחות כמו זו של ה30K.

אמרנו כבר שקרוס הוא חלק מאוד חשוב ?

1500-2000 דולר על הקרוסים.

כמה יוצא הכל ביחד ?

2740$

אז למה חברות מוכרות את אותו הדבר בפי 4 מהמחיר שגלוי לצרכן הפשוט (שהוא גבוה לפחות פי 2 מהמחיר שהחברה קונה את הרכיבים) ??

למה באמת ?

כי יש קונים.

אם יש מי שיקנה תמיד יהיה מי שימכור.

עבודה אחת גדולה בעיניים.

אתה יכול להביא בבקשה הסבר מדעי למה האפוקסי הזה תורם ?

הקבלים יתחממו ?

הקבלים בתמונה שהבאת עמידים בפני חום פי כמה ממה שבפועל קורה.

תנסה לנגוע בקבל,סליל או נגד אחרי עבודה סופר מאומצת של כמה שעות של הרמקול.

תאמר לי מה התוצאה.

לא מתחמם ולא נעליים.

אני לא יודע אולי קבלים שעולים 200 דולר מתחממים יותר מקבלים שעולים 50 דולר.

אולי יש לך גם כפות ידיים שמרגישות מה שאתה חושב שאתה אמור להרגיש ומה שאתה חושב שנכון.

כי יש לי רמקולים ביתיים בבניה אישית עם קרוס ששווה 250$ לכל רמקול והתחממות לא הייתה שם.

אני יכול לרשום עוד שעה ככה בכיף אבל כבר נמעס, לשינוי זה לא יביא פה בפורום.

^

עובדים פה בפורום על פי שיטת "המלך אמר" וזה מאוד עצוב.

green monster- יש לך ידע רב בנושא האודיו ואין פקפוק בנושא.

אבל אתה לא יודע הכל.

ואם מישהו אומר משהו שאתה לא מסכים איתו לא צריך לקטול אותו, לא צריך להתאמץ להוכיח כמה הוא דפוק וכמה הדעה והידע שלו לא שווים כלום.

**נערכו הערות פוגעניות ומיותרות, נא שמרו על תרבות דיון והימנעו מפניה לגופו של אדם**

פורסם

זה מזכיר לי שפעם בדקתי מוניטורים אולפניים ב 8000 ש"ח שעלות המידבאסים שלהם היא 40 דולר :)

תודה על הציטוטים , בהחלט העלה בי זכרונות נעימים של תקופת התמימות :) לא היית צריך להתאמץ. לא נולדתי אודיופיל מבין מצטער.

אני לא מתכוון להישמע " הדודים מאמריקה יותר חכמים מישראל ישראלי " ... פשוט המדינה שלנו קטנה ואין הרבה מקורות מידע ואתרים בתחום , ורובם מושפעים יותר מדיי מה VOODOO האודיופילי דוגמאת אתרים כמו DTOWN , שם אפשר למצוא שרשורים על חיווט ב 4000 ש"ח והאם להישאר איתו בעבודה ב BI WIRE או לקנות חיווט כסוף לטוויטרים ... אתר פשוט שמדבר תכל"ס על סאונד כמו DIYAUDIO או HTGUIDE אין אצלנו אין עם מי לדבר פה בתחומים האלה.

CHERRY איזה רמקולים בבניה אישית ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תשמעו, זה מתחיל להיות הזוי מרגע לרגע.:).

האם באיזשהו מקום רשמתי משהו על דעתי בנוגע החיווט? האם אני בכלל העלתי את זה? האם מעולם טענתי בכלל משהו על עדיפות של כסף על נחושת?

נחשו שוב, מעולם זה לא קרה.

רק ציינתי את ההגיגים של DIFORCE שלפני יומיים חיפש כאלו כבלים, ועכשיו הוא גאון הדור וחושב שזה בולשיט.

בנוסף, עשו לי טובה, אני החסיד הכי גדול של CLONE לרמקולים ביתיים, ואני עובד על פרוייקט אישי כזה.

מליון ואחת פעמים העלתי כאן לפורום, פרוייקטים של CLONE לרמקולים מפורסמים עם אותם רכיבים, רק בעלות של 10% בערך מהמחיר המקורי.

יסלחו לי כאן כל הפסיכולוגים בשקל, שמתחבאים מאחורי פיקציות בפורום, ומנסים לעשות לי חתך אישיות ובניית פרופיל.

צר לי, אבל עברתם את הגבול מזמן, ומכיוון שאתם לא מכירים אותי, הייתי מציע לכם ובמיוחד לך אדון CHERRY היקר, שיודע לבקר אותי כאילו הוא בעל דוקטורט באודיו, אבל לא מצליח לחבר ספק 12V בבית- לשבת בשקט בצד, ולא להביך את עצמכם עם השוואות בין דומבוס לג'נסיס וכו'.

מי שחושב שאין הבדל בין מגבר זבל סיני בעוצמה זהה למגבר סופר איכותי - הוא לא אחר מבור שלא מבין מאומה.

וכשמישהו מדבר שטויות, הוא מקבל תשובות בהתאם.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...