Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביקשתי מהמוכר נוזל קירור מרוכז וזה מה שהוא נתן לי.

נראה לי שמדובר בתוסף אנטיפריז בלבד ולא בנוזל שמיועד לערבוב עם מים.

אודה לכם על תגובתכם.

נ.ב - ברשותי רכב מסוג רנו

DSC00130.jpg

DSC00129.jpg

פורסם

אותו הדבר. שני המונחים זהים. בגב הבקבוק יש טבלה עם יחסי מהילה בהתאם לטמפ' השלילית, כלומר הנוזל (איך שלא תקרא לו) מיועד למהילה.

פורסם

האם זהו נוזל קירור G12?

האם זה נוזל מומלץ?

אני מכיר את המקורי, או את הנוזל של למפונדר, כשהלכתי לחנויות הביאו לי כל כך הרבה בקבוקים של נוזל אדום וכולם אמרו זה הG12.

קובי

פורסם
האם זהו נוזל קירור G12?

G12+ זה הנוזל VAGיות. האריזה המקורית ניראית שונה מזאת שבתמונה עליה רשום גם G12+.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי קליאו והמוסכניק אמר שזה מה שאני צריך - החומר שבתמונה מקודם, תוצרת lubfiner.

הוא לא מהל ומילא ישר מהבקבוקים.

מישהו יודע אם זה תקין?

נ.ב

הנוזל הקודם היה כנראה מים מזוקקים או משהו צהבהב ששמים במוסכי רנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...