Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כבר כמעט שנתיים שאני עם morel tempo מקדימה בלבד (במה קדמית בלבד ברכב), אשר מוגברים על ידי מגבר של crunch 2 ערוצים 100 rms לערוץ מוצהר.

אני פשוט מאוהב בהם עד מאוד, פשוטים זולים, נעימים לאוזן, לא אגיד איכותיים כי הם לא ביחס לסטנדרט של קומפוננטים אחרים, אבל זה בדיוק מה שהאוזן שלי אוהבת לשמוע. לפני כחודשיים נשרף כל הסט השמאלי ושומעים חירקורים כל הזמן. אז קניתי רכב חדש ואני מעונין להעביר את המערכת בלי הקומפוננט אלא להשתדרג.

השאלה שלי היא אם לחפש morel tempo פה בפורום או להשתדרג? אני נעול על מורל האמת, אני מעונין לשמוע גם על סטים מחברות אחרות שדומות לרכות ולפירוט שמורל נותנים. אז אשמח לשמוע הצעות חברים בטווח המחירים של חדש: עד 1200 ויד 2: עד איזור ה- 800. תודה רבה המשך יום טוב!

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

למה לא להוסיף סאב? הוספת סאב תמנה מקומפוננט ניגון תדרים נמוכים, שיבטה בשיפור צליל של הקומפוננט, וגם סאונד יותר עמוק בגלל תוספת של סאב.

מה הגודל של טמפו יש לך?

אומנם ואני לא עונה על שאלתך הישירה, אך אם הכוונה שלך היה לשפר את הסאונד, אז לדעתי זו הדרך המעניינת יותר מבחינת עלות\תועלת.

אישית, אני די מאוהב בטמפו, ומבחינה רגשית לא מאמין שיש סט 2 חלקים שטוב מהם בהרבה מבחינת איכות, מבלי להיכנס לחישובים של עלות, אשר יכולה להשתנות בתנאים שונים אם זה יד2 מחו"ל, או חנות של יקרנים בארץ :)

[under construction]

פורסם
למה לא להוסיף סאב? הוספת סאב תמנה מקומפוננט ניגון תדרים נמוכים, שיבטה בשיפור צליל של הקומפוננט, וגם סאונד יותר עמוק בגלל תוספת של סאב.

מה הגודל של טמפו יש לך?

אומנם ואני לא עונה על שאלתך הישירה, אך אם הכוונה שלך היה לשפר את הסאונד, אז לדעתי זו הדרך המעניינת יותר מבחינת עלות\תועלת.

אישית, אני די מאוהב בטמפו, ומבחינה רגשית לא מאמין שיש סט 2 חלקים שטוב מהם בהרבה מבחינת איכות, מבלי להיכנס לחישובים של עלות, אשר יכולה להשתנות בתנאים שונים אם זה יד2 מחו"ל, או חנות של יקרנים בארץ :)

כמובן שיש סאב, של focal 30A, אני עברתי כל כך הרבה סאבים עד שהגעתי אליו ומאז אני כבר שנה וחצי לא מוכן להחליף אותו בשום דבר!

פורסם
אחלה, אז נשאר לך לקנות קומפוננט טוב! ואולי גם לאטום את הדלתות :twisted:

דווקא אחרי כל היפניות שעברתי... הגולף זה הרכב האחרון שאני רואה לנכון לעשות איטום בדלתות בדחיפות.

זה עולם אחר לגמרי לעומת יפניות. אבל כן באיזשהו שלב, היא תעבור איטם כמו שצריך.

• תוכן חדש...