Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ממבט בכמה שירשורים קודמים בפורום, הבנתי שאני לא היחיד ששומר על הרכב שלו בקנאות על-אנושית. ואני מודה ומתוודה שחשוב לי מאוד לשמור על מצב הרכב. מצד שני, קניתי את הרכב במטרה לנצל ולא להשאיר אותו ליופי בבית. וכאן בעצם באה הדילמה.

איך למען השם אפשר לשמור על הרכב אחרי נסיעה לים, כשכולו מתמלא חול, הריפוד בבגאץ' נהרס, כל המושבים נרטבים (ואני מנסה להבין מי המציא את השטות הזאת עם המגבת על המושבים, זה פשוט מעביר למושב מתחת את כל הרטיבות ומשאיר כתמים ענקיים של מי מלח). והבעיה עוד יותר קשה כשריפודי הרכב בצבע לבן.

 

בקיצור, אשמח לקבל המלצות. מה השיטות שלכם לשמור על הרכב?

  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם קנית רכב חדש הייתי מציע לך לא להוריד את הניילונים לפחות למשך הקיץ הזה...

(אבל בטח כבר הורדת).

גם אני חושש מהחול בכל ירידה לים עם חברים,יותר חושש בגלל שאני מתעצל לשטוף את הרכב.

אבל אם חושבים על זה בגדול-זה סה"כ מים וחול,מתייבש בשמש ונשאב בעזרת שואב אבק,למרות שהרכב חדש והרגשה כואבת

לא נראה לי שיש נזק ארוך טווח,אלא אם כן מישהו יגיד אחרת ?

פורסם

בקטע של הריפודים לי יש פתרון שעובד מעולה. אני לוקח מהמוסך את הניילונים שהם שמים על המושבים כדי לא ללכלך כשעובדים על הרכב, בכל מוסך רציני יש את זה. פשוט תבקש כמה, לפני הכניסה לרכב מוציאים מהבגאז' ושמים על הכסאות. אני נכנס ככה אפילו רטוב לגמרי ישר מהמים רק אחרי ניגוב קל (יצא לי אחרי צלילה למשל), והמושבים נשארים יבשים ונקיים לגמרי.

זה לא פותר את הבעיה למושבים האחוריים, אפשר לקמבן איזה ניילון אחר בשביל זה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בשביל זה המציאו שטיפה פנימית, וזה גם לא הוצאה כספית כזאת גבוהה.

 

רעיון-1: אתה יכול לשים סדינים על הריפודים.

רעיון-2: תסתובב עם מקלחת ניידת ושכולם ייתקלחו לפני שהם נכנסים לרכב :lol:

 

קיץ נעים

פורסם

הכי טוב? לנסוע לים עם קטנוע 8)

אם ממש אין ברירה,

אז הרעיון עם השקיות ניילון של המוסך נשמע ממש טוב ויעיל.

פורסם

לא נוסעים לים עם רכב שאתה שומר עליו בקנאות. בנוסף לחול ומלח של הים שמזיקים גם לפנים וגם לחוץ, חניות ליד הים הן תמיד צפופות והנהגים לפעמים יחפים ולא ממש שולטים על הדוושות ברברס ובכלל.

 

אתה צריך לוותר או על הים או על הקנאות. הכי טוב לנסוע עם מישהו אחר או להחזיק אוטו ב' רק בשביל כל המקומות המועדים לפורענות: קניונים, חוף הים, איקיאה וכו'.

פורסם
אם קנית רכב חדש הייתי מציע לך לא להוריד את הניילונים לפחות למשך הקיץ הזה...

(אבל בטח כבר הורדת).

 

אז הרעיון עם השקיות ניילון של המוסך נשמע ממש טוב ויעיל.

 

אוי לשניכם עם עצות שכאלה.

 

מיד עם הקניה יש להוריד את הניילונים ולעולם לא לנסוע עם הניילונים של המוסך.

 

ברקס חרום אחד(או חו"ח תאונה) ואתם מחליקים על הניילון וצוללים מתחת לחגורת בטיחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

די להיות חולי נפש בנוגע לרכב!

הרכב אמור לשרת אותך בתקופה שהוא אצלך ואתה צריך לנצל אותו ולא צריך להיות משועבד אליו.

 

פתרון למגבות הוא פשוט כשאתה מתכנן להתקפל תתכנן גם 20 דק' של התייבשות.

20 דק' בשמש שלנו ובחום שלנו ואתה יבש כאילו לא נכנסת בכלל למים.

ולבעיית החול כמו שכבר אמרו שואב אבק, שבכל מקרה תצטרך להשתמש בו בין אם לחול הים ובין אם ללכלוך הטבעי שנכנס לאוטו.

פורסם

Daemon כדאי לתזמן את הנסיעה לים.

אם החלטתם לדוגמא להשאר עד לשעה 18:00, בשעה 17:30 כולם אחרי מקלחת מורידים את שאריות החול הנותרות לובשים בגדים יבשים.

כל הביגוד מחוף הים נכנס לתא המטען לאחר שהוא נעטף בשקיות זבל גדולות כדי למנוע משאריות חול ללכלך את תא המטען.

סע לשלום, נסיעה טובה.

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני שמח לראות את התגובות :)

ולתשובות שלי:

 

א) חולה נפש בנוגע לסדר וניקיון תמיד הייתי ותמיד אהיה.. יש טובים ממני ויש גרועים ממני!

ב) למזלי אכן יש לי רכב ב', ואפילו רכב ג'. אבל זה מחזיר אותי לדילמה ההתחלתית, קניתי את הרכב בישביל להשאיר בבית? (אגב, אהבתי את התוספת של shlomub, "איקאה" חח)

ג) האמת שבאמת שמרתי את הניילונים למושבים הקדמיים (לימים קשים כדוגמת אלו), אני אשקול להשתמש בהם במידת הצורך.

ד) שטיפה פנימית לעולם לא תחזיר לך את הריפודים לרכב שהלכו לעולמם. ראו ערך: רכב ב' (ניסיון עבר עם תוצאות קשות על הריפודים)

ה) קטנוע הוא ללא ספק הפתרון האולטימטיבי, גם חניה, וגם ניקיון. אבל לצערי, אין ברשותי.

ו) בריכה לא פותרת את הבעיה הקשה מכולם, הרטיבות.

 

האמת שהפתרון של נהגת שודים הוא הטוב ביותר. והוא פשוט מאוד כשמדובר במשפחה. אבל כשנוסעים עם חברים זה טיפה אחרת.

פורסם

האמת שהפתרון של נהגת שודים הוא הטוב ביותר. והוא פשוט מאוד כשמדובר במשפחה. אבל כשנוסעים עם חברים זה טיפה אחרת.

 

Same Shit, Different Day

פורסם

תגידו,אתם שפויים ?

 

ניילונים של מוסך ? להחזיק רכב ב' עבור המקומות המועדים לפורענות ?

 

מי ישמע איזו תורה מסיני, סה"כ לצאת מהמים 10-15 דקות לפני שמתכננים להתקפל, להרביץ מקלחת ולהתייבש.

 

אלא אם כן אתה הולך לים עם בגד ים מתקופת הפלמ"ח כל בגדי הים ה"מודרנים" עשויים מבדי ניילון כאלה ואחרים שלוקח להם 5 דקות בלחץ להשיל מעליהם את עודפי המים ועוד 10 דקות להתייבש כמעט לגמרי.

 

שוטפים את הרגליים מהחול לפני שעולים מהחול למדרכה וליד הרכב שוטפים שוב את הרגליים עם בקבוק מים וזה הכל.

 

במקרה הכי גרוע שמים מגבת על המושב וזה מספיק בהחלט.

 

אגב, גם אני הייתי מאוד מאוד פדנט לגבי הרכב שלי, תמיד הרכב שלי היה מבריק, אבל בואו לא נסחף, אם הייתי מגיע למצב של "איך אפשר גם וגם" מזמן הייתי מוכר את הרכב וקונה אופניים.

 

אגב, הריג'קט היחיד שהיה לי בהקשר של ים\רכב זה שהייתי מתבאס להחנות על משטחי אפר (כמו בחוף פלמחים למשל) מהסיבה שהחול היה נדבק לחומר המבריק של הצמיגים ונשאר שם עד השטיפה האחרונה אז פשוט בשבתות שהייתי יודע שיש תכנון לים לא הייתי שם את החומר ושלום על ישראל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני שמח לראות את התגובות :)

ולתשובות שלי:

 

ב) למזלי אכן יש לי רכב ב', ואפילו רכב ג'. אבל זה מחזיר אותי לדילמה ההתחלתית, קניתי את הרכב בישביל להשאיר בבית? (אגב, אהבתי את התוספת של shlomub, "איקאה" חח)

האמת שהפתרון של נהגת שודים הוא הטוב ביותר. והוא פשוט מאוד כשמדובר במשפחה. אבל כשנוסעים עם חברים זה טיפה אחרת.

 

ברכב א' תשתמש כל הזמן פרט לנסיעות לים ולאיקאה

 

לים עם רכב ב'

 

ולאיקאה עם רכב ג'

 

ולגבי בעיית הניקיון החולנית ממליץ על טיפול.

 

נכסינו צריכים לשרת אותנו ולא אנחנו אותם.

 

אני מבין שאין לך ילדים

 

מה תעשה שהזאטוט מקיא לך ברכב?? אז תתכונן מבעוד מועד ,או עם הילדים תסע ברכב ד'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש


×
×
  • תוכן חדש...