Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר הרבה זמן שאני שומע את מיתוס ה"אם אתה מניע מישהו עם כבלים אתה יכול לפגוע במחשב הרכב" ולאחרונה יצא לי להתקל בו שוב לאחר שחבר שלי שכח אורות דולקים.

רציתי לדעת עד כמה זה באמת נכון? הרכב שלי יכול להפגע כשאני עוזר למישהו תקוע?

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

במידה וטעית בחיבור הכבלים (לא הקפדת שפלוס יתחבר לפלוס ומינוס למינוס), אתה בהחלט יכול לגרום נזק למחשב.

חבר טוב שלי שהה בחו"ל עשרה ימים, וכששב גילה שהמצבר שלו התרוקן. הוא ניסה להניע באמצעות כבלים, אלא שהוא שגה בחיבורם. לאחר שיצאו ניצוצות, הבין את טעותו ומיהר לתקנה. הרכב הניע, אולם הרדיו (שמשולב בו מחשב הדרך) חדל לעבוד.

הסתבר שהוא יצא בזול: זה נגמר רק בפיוז שנשרף, אבל זה לא אומר שבכל פעם שנעשית כזאת טעות, הנזק יהיה כה מועט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בעיקרון,

תמיד יש להניע כשהרכב המניע כבוי.

כך אתה מקטין בכלל את הסיכוי להזיק לרכב המניע.

ואם המצבר של הרכב המניע נגמר כתוצאה מההנעה, ככל הנראה הוא היה בשלבי גסיסה לפני כן.

• תוכן חדש...