Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כדי כך אני אוהב את האופל שלי, שהגעתי למצב שרציתי להדביק מדבקה גדולה על החלון האחורי שואמרת:

לא bmw קבריולט

אבל אופל קדט!

אבל אמא שלי רצתה להרוג אותי כי גם היא נוהגת עליה!!!

לשעבר COLTI BOY

פורסם
כמובן שעדיף לך ללכת על 1600 ולא על 1300 זה לא הבדל עצום במחיר....

וגם יהיה לך קל לקנות ויהיה לך קל למכור.. אם תקנה אוטו שנת 83 אז כבר לא תמכור אותו ישר תעביר אותו לחרייה בבוא העט...

אני נסעתי אם הקדט שלי לחפש רכב חדש, נכנסתי למגרש מכוניות ושאלתי אם יש להם bmw קבריולט והם ענו לי שכרגע אין.. ובאותו נשימה הוא שאלה אותי כמה אני רוצה על האופל שלי מבלי בכלל לשאול אם אני מוכר....

ב-83 ה-1300 S היה הדגם החזק ביותר של הקדט ששווק בארץ ( 75 כ"ס )

:shock:

75 סוסים או חמורים ?

לי (יותר נכון לאבא שלי, שלא מוכן להיפטר מהאוטו) יש 1.3S אוטומטית, והרכב פשוט לא זז (והמצב המכני שלו יחסית טוב מאוד)... אין לי מושג איפה בודקים אבל אני שיערתי שיש לה לא יותר מ45 כ"ס... :roll:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אם תקח אותה לטיול למכון קרבורטורים ותוודא שהאגזוז לא סתום יש סיכום שחלק מהסוסים בחרו יחזרו הביתה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם תקח אותה לטיול למכון קרבורטורים ותוודא שהאגזוז לא סתום יש סיכום שחלק מהסוסים בחרו יחזרו הביתה.

הטיול היחיד שאני אעשה לה זה טיול לים... לתוך הים...

אני דווקא חושב שמה שמגביל מאוד את האוטו זה דווקא הגיר האוטומטי 3 (?) הילוכים...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

הטיול היחיד שאני אעשה לה זה טיול לים... לתוך הים...

אני דווקא חושב שמה שמגביל מאוד את האוטו זה דווקא הגיר האוטומטי 3 (?) הילוכים...

כן, הגיר האוטומטי חונק את המנוע, זה מאוד אופייני לגירים האוטומטים משנות ה-70, 80 ותחילת ה-90. אם למנוע הקדט 1200 סמ"ק משנות השישים והשבעים יש 60 כ"ס אז זה מאוד הגיוני שלמנוע 1.3 משנות השמונים יש 75 כ"ס. רק עוד משהו קטן להבהיר, פלוצווגן עד לא מזמן הייתה מוכרת את הפולו עם מנוע 1.4 ליטר 75 כ"ס מרטיטים. אם אופל הצליחה להוציא בשנות השמונים (כמעט 20 שנה הבדל) 75 כ"ס מנפח קצת יותר קטן אז זה פשוט בושה ליצרן כמו פלוצווגן ...

זה גם מראה שפעם אופל ידעו לייצר מכוניות פשוטות, אמינות ומתקדמות, היום המוטו הזה השתנה וזה רק גורם נזק לחברה (לפי דעתי) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

וואלה אנשים... באמת עזרתם לי

יש מצב אני ילך על זה, אבל זה עדיין לא סגור

ולמי ששאל למה דווקא 83, אז זה האופל היחידה שיצא לי לראות בעיניים שמוכרים, למה זה שכן שלי.... אבל אם לא יהיו הבדלים רציניים במחיר אז אני יחפש כנראה אופל קצת יותר מתקדמת

פורסם

גבר גבר..

לי כאמור יש קדט 1600 אוטו שנת 90 .

לחבר שלי היה 1300 שנת 80 ומשהו... גם אוטו

עשינו פתיחות....

העפתי אותו בכל כך הרבה שחבל על הזמן....

שנינו התחלנו לנסוע ב20 קמש.. 30 קמש.. ואז פתחנו....

הורדתי לראשון והאוטו עף......!!!!

המחיר של הרכב שלי אני מאמין לא יותא מ- 14 אלף חנוק חנוק חנוק...

זה המקסימום..... כי אני לא הכי יודע מה המחיר אני משער.. אבל הכי הרבה 14....

יכול ליהיות אפילו תמצא ב- 10....

בקציור המצלה שלי::::

תחפש קדט 3 דלתות 1600 ידני.. משנת 88 עד 90... ואתה תהנה ממנה!!!!

בדוק!!!!

לשעבר COLTI BOY

• תוכן חדש...