Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פיז'ו 206XS והרמקולים הקדמיים בה נהרסו (לא יודע מה עבר עליהם, קניתי אותם במצב כזה).

אני רוצה להחליף את הרמקולים לחדשים. אני לא מעוניין להקשיב למוזיקה בווליום גבוה מידי/איכות סאונד מטורפת וכרגע המערכת שיש במכונית השניה, מאזדה 3 עם סט רמקולים מקורי לחלוטין מספק אותי בהחלט.

חשוב לציין שאני לא מעוניין לחבר סאב או מגבר בשנים הקרובות.

כרגע ברכב מותקן HU של פיוניר-פרמייר dehp760mp

זוג רמקולים אחוריים 6*9 של JBL מדגם cs3196

בעת רכישת הרכב, במגש היו מותקנים זוג רמקולים של קנווד kfc1751s ואותם החלפתי ב-JBL שמוזכר מעל.

בדקתי מהם הרמקולים העומדים לרשותי בקטגוריית היחס המחיר/איכות שאני מכיר, ואני מודה כי איני מבין גדול בתחום ואני מבקש המלצה לגביהם:

האופציה המועדפת עליי:

soundstream SF652T

והאופציות האחרות הן:

JBL L65

JBL GT5652

JBL CS2165

עלויות הרכישה של הרכב מאפשרות לי תקציב של עד 300 שקל לזוג הרמקולים.

האם יש טעם להתקין זוג מהרשימה שהבאתי או שפשוט לחבר את הרמקולים של קנווד שכבר יש לי?

ד"א

הJBL הראשון הוא קומפוננט, יש לי טעם לחבר אותו ללא מגבר?

תודה רבה ומצטער על החפירה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לא חפירה ולא נעליים!

כמובן שמגבר יוציא את המירב, אך במידה ולא רוצים להשקיע גם בלי טוב.

לגבי הרמקולים, שים את מה שכבר יש לך, אם טוב, מה טוב.

אם לא, לך למתקין ותקשיב לרמקולים במקום, אהבת, תתקין! לא אהבת תמשיך הלאה.

בהצלחה!

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

תודה על התגובה!

רק האם יש טעם לבדוק רמקולים קומפוננט בידיעה שלא יחוברו למגבר?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...