Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בעבר פירסמתי פה סט-אפ שתיכננתי להרכיב ברכב ולבסוף ירדתי ממנו מכל מני שיקולים אחרים.

היום סוף סוף אני מאמין שאצא עם זה לפועל (אחרי קצת שינויים), חפרתי את האינטרנט בחיפוש אחר "מציאות" ובסוף מצאתי משהו שאני דיי שלם איתו, רציתי לשמוע את דעתכם לגביו ולגבי הצעת המחיר שקיבלתי עליו.

הרכב: גולף GTI MKV מרכב 3 דלתות.

הקונספט הכללי: שימוש בHU חדש שהבאתי (פרטים בקרוב), התקנת מגבר 4 ערוצים בהתקנה מתחת לכיסא הנהג - אותו מגבר יגביר את הסט רמקולים הקידמיים המקורים, ואילו את האחורים לא אגביר ואחבר אותם ישירות לHU כדי שימלאו את החלל. 2 הערוצים הנוספים של המגבר יגבירו את הסאב.

מה היו הדגשים שלי בחיפוש אחרי מגבר וסאב:

1. סאב קטן! 10" עושה את העבודה ולא תופס סתם מקום

2. מגבר קטן שיכנס מתחת לכיסא, לא סתם חזק מדיי, מדויק, שלא צורך יותר מדיי מתח, והכי חשוב, שלא מתחמם מהר.

במה בחרתי בסוף:

1. מגבר Focal Solid 4 חדש - 1600 ש"ח

2. סאב 10" MB QUART משומש - 250 ש"ח כולל תיבה (שכנראה אחליף כי היא סתם גדולה)

3. ערכת התקנה 150-230 ש"ח תלוי באיכות הכבלים (גם פה צריך את דעתכם)

4. התקנה של הכל (כולל הHU, מצלמת רוורס, GPS וכמובן מגבר וכ"ו) - 500 ש"ח

לפני שכולם קופצים עליי עם הגברת הרמקולים המקוריים, הרעיון לא שלי ולא באתי להמציא את הגלגל, ראיתי שעושים את זה בחו"ל (וגם אצל חבר פה בארץ) וזה פשוט עובד, נכון, זה לא יהיה לנצח, אבל אני לא ילד ואני אכוון את המגבר הרבה יותר נמוך ממה מהקצה היכולת של הרמקול.

-רציתי לשמוע את דעתכם על המגבר (בתכנון המקורי היה PDX 5 של אלפיין והגברת 4 הרמקולים אבל ירדתי מזה כי אי אפשר למצוא את המגבר הזה בארץ, PDX 4.100 נמכר במחירים לא שפויים)

-דעתכם על הסאב

-וכמובן דעתכם על המחירים, על הסטאפ הכללי ואולי עוד דגשים שפספסתי.

תודה מראש,

עמרי.

-----

פורסם
למה להתקין מתחת לכסא? ועוד ברכב 3 דלתות שהכסא זז תמיד

התקנה יפה יותר, לא אוהב חוטים בבגאז', הבגאז עמוס אצלי לפעמים, לא רוצה לתת מכות למגבר.

הרכב אצלי שנה והכיסא נהג זז פעמיים, כל השאר הכניסות והיציאות מתבצעות מהצד השני (אני נאצי :evil:).

-----

פורסם

מחיר קצת זול הייתי אומר לכמות האבודה הנדרשת - שלא יצא בסוף ביוקר . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
מחיר קצת זול הייתי אומר לכמות האבודה הנדרשת - שלא יצא בסוף ביוקר . :-)

אקח לתשומת ליבי (נראה לך שאשאיר אותם לעבוד בלי שאשב להם על המוח על כל פיפס? :wink:)

מה לגבי המגבר, יש למישהו נסיון איתו?

-----

פורסם

איזה רמקולים מקוריים יש לך שאתה מגביר אותם?

מה התקציב שלך בגדול?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

חוטים בבגאז?

תשמע, אתה מוזמן לבוא לראות התקנות שנעשו באופן מקצועי ואני מבטיח לך שלא תמצא שום זכר לאף חוט בבגאז' חוץ מהחוט של הסאב (שאצלך הוא גם יהיה).

יש הרבה מגברים טובים במחיר שאתה רוצה אבל הבעיה כמו שאתה יודע שאתה שהם לא ייכנסו לך מתחת למושב.

ד"א - חשוב מאוד וכמעט שחכתי, לא בכל רכב אפשר בכלל להתקין מתחת למושב.

בנוגע להגברת הרמקולים המקוריים - לך על זה, מה יכול להיות, מקסימום תשרוף אותם אז ממילא תתקין חדש, וכבר תהיה לך תשתית מוכנה.

פורסם

עומרי אאל''ט הסט הקידמי בGTI הוא 3 חלקים ,ואם אני זוכר נכון ראיתי בוורטקס כמה אנשים שהגבירו סטים כאלה.

נ.ב.

עומרי כדי לך ללכת על הסאבים של הרץ אנרג'י הES200 ''8 או הES250 ''10.

קטנים קטנים אבל נוכלים.

בשיפוצים...

פורסם

תודה על התגובות חברים, את הסאב כבר רכשתי ברגעים אלו, באמת שזה מחיר מצחיק ביחס לעובדה שהוא ממש ח=ד=ש ולמה שהוא נותן (שמעתי אותו בפעולה כבר)

לגבי התקנה מתחת לכיסא, זה נראה ככה:

DSCF0029-1.jpg

לגבי ה3WAY בGTI, יש באמת מקום ל3WAY (לפחות ב 3דלתות), אבל אני לא בטוח ב100 אחוז שלארץ זה באמת מגיע עם 3 אלמנטים.

בכל מקרה, פה יש לינק להתקנה כמו שאני רוצה, בעתיד אני מאמין שאני אשים גם את הקומפוננטים שהוא בחר לשים:

http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=103934&highlight=stock+speakers

עוד דעות? אולי דגשים למה לשים לב בהתקנה? טיפים?

תודה מראש,

עמרי

-----

פורסם
הכנה לסט שלושה חלקים יש גם אצלי בג'טה 2009.

אאאל''ט אצלך יש באמת סט שלושה חלקים.

אני ממש בספק (למרות שהייתי בטוח שזה ככה עד לא מזמן), פשוט לא שומעים כלום מהאזור של איפה שאמור להיות הMIDRANGE, רק מהאזור התחתון של הדלת ומהטוויטר.

-----

• תוכן חדש...