Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקוח של הבנק הבינלאומי ויש לי בעו"ש סכום מאוד נאה.

הבעיה היא שהבנק בשביתה כבר מתחילת החודש ועוד יומיים אני טס לחו"ל ואני צריך למשוך סכום כסף שנמצא אצלי בחשבון.

אין לי כרטיסי אשראי ואין לי פנקסי צ'קים ככה שאני חייב כסף מזומן.

הכרטיס למשיכת כסף, אני יכול למשוך איתו רק 1000 שקלים ביממה בבנקים בארץ בלבד.

כבר משכתי סכום כסף כל יום כדי שאני יוכל לשלם לכרטיס טיסה, אבל אני צריך עוד 2000$ שיהיה לי לבזבוזים ויש לי רק עוד יומיים.

ההורים שלי גם לקוחות של הבנק והם יכולים להוציא לי בנתיים בתור הלוואה 2000 שקלים בלבד.

מה עושים במקרה כזה, סך הכל אני לקוח של הבנק, וזה לא שאין לי את הכסף, יש לי את הכסף, המשכורת שלי נכנסת לבנק הזה וכל נסיון של קבלת הלוואה מבנק אחר בהבטחה שברגע שאני חוזר לארץ אני מחסל את ההלוואה נתקלה בסירוב.

ואין לי שום כוונה להתחיל לקחת הלוואות מהשוק האפור, במיוחד שאני לא בחובות, אני לקוח של הבנק ולא מעניין אותי השביתות שלהם, אני עדין מחזיק שם סכום כסף ששייך לי.

למישהו יש רעיונות?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה אחד מהמקרים הבודדים שבהם הייתי לווה באופן זמני מחברים, אם כי 2000$ זה סכום לא קטן...:shock:

עריכה: לפי האתר שלהם, עדיין אפשר לבצע פעולות און-ליין,

תעביר לחשבון של מישהו בבנק אחר והוא יהפוך את זה למזומן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדוק האם אתה יכול למשוך כסף באמצעות בנק אוצר החייל או בנק מסד - הם שייכים לקבוצת הבינלאומי.

בדוק אם לבינלאומי יש סניף בנתב"ג, האם הוא פתוח והאם אתה יכול לבצע הפעולה שם. אל תחכה לרגע האחרון, אם יש סניף בנתב"ג, סע לשם היום ובדוק אם ניתן לבצע הפעולה, אם כן בצע אותה במקום. יכול להיות שהסניף פתוח אבל לא יכול לבצע עבורך את הפעולה שאתה מבקש ולכן כדאי לבדוק קודם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

להגיד לך מה הייתי עושה...

משיג את הכסף איכשהו, אבל איך שהבנק מסיים את השביתה אני מעביר ממנו את כל הכסף שלי ובנק אחר.

זה אמנם לא עוזר לבעיה שלך, אבל זאת חוצפה של בנק לא לאפשר ללקוחות שלו למשוך את הכסף שלהם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני בבעיה דומה. ביום שישי האחרון נבלע לי הכספומט ועכשיו :oops:

בכל אופן, אחרי שיחה עם המוקד הטלפוני של הבנק מסתבר שכל הבנקים של הקבוצה שובתים למעט בנק אחד - בנק מסד. אתה יכול לגשת לסניף של בנק מסד עם תעודת זהות ולמשוך כסף מהחשבון שלך. אם יש לך צ'ק אז עדיף לך לכתוב צ'ק עצמי ולפדות אותו, פחות עמלה.

אליבא דה מוקדנית, יש סיכוי סביר שהיום בערב בית המשפט יוציא צו ויסיים את השביתה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
להגיד לך מה הייתי עושה...

משיג את הכסף איכשהו, אבל איך שהבנק מסיים את השביתה אני מעביר ממנו את כל הכסף שלי ובנק אחר.

זה אמנם לא עוזר לבעיה שלך, אבל זאת חוצפה של בנק לא לאפשר ללקוחות שלו למשוך את הכסף שלהם.

לא הבנק השבית את הפעילות אלא עובדיו.

תעביר לפועלים ותהיה שם שביתה אז מה אז.

זכות השביתה היא אחד מזכויות היסוד של העובדים. ברור שכתוצאה מהשביתה נגרמים לנו המשתמשים נזקים אבל זה חלק מן המחיר.

כי אם לא היו נזקים ההנהלה הייתה אדישה יותר. כך היא מנסה להיות יותר יצירתית ולהגיע לסיום מהיר יותר של השביתה.

אכן בעיה אבל אני מניח כי פניה למעביד למשל או לקרובי משפחה תעזור לך למצוא פתרון ותיסע ותהנה בחו"ל. את המזומן לכרטיס תשלם בשיק של מישהו מהמשפחה וכך יהיה לך חלק מן המזומן לו אתה זקוק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא יודע על מה הם שובתים, קשה לעבוד 4 ימים בשבוע 4 דקות ביום?

אם יש מישהו שלא צריך לשבות זה עובדי הבנקים.

רוצה לשמוע עוד אבסורד?

עיקול של חשבון בנק. זה ממש מפגר. אתה נמצא בחובות, שולחים לך צו הוצאה לפועל, אבל מה? מעקלים לך את החשבון... אז איך אני אמור לשלם לכם? :shock:

פורסם
אם יש מישהו שלא צריך לשבות זה עובדי הבנקים.

אז אני מבין שמימיך לא עבדת בבנק, אה?

רוצה לשמוע עוד אבסורד?

עיקול של חשבון בנק. זה ממש מפגר. אתה נמצא בחובות, שולחים לך צו הוצאה לפועל, אבל מה? מעקלים לך את החשבון... אז איך אני אמור לשלם לכם? :shock:

הבנק מחויב לפי החוק לעצור את כל הפעילות בחשבון מרגע שהוטל עליו עיקול ע"י אחת מרשויות המדינה. מה שכן, אם הוא מאוד רוצה לבוא לקראת הלקוח (מה שקורה ברוב המקרים, לפחות אצלנו), אז הוא סוגר את סכום העיקול בפקדון שמשועבד כנגד העיקול. בצורה זו החשבון יכול להמשיך ולפעול כרגיל עד לבירור העניין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין מה לברר, לפעמים לא צריך להתעלם מכל מיני מכתבים אדומים שמגיעים :oops:

ואלעד - לא מימי לא עבדתי בבנק, אבל ספק אם תוכל לגרום לי לחמלה על עובדי הבנקים.

המשכורות לא רעות, העבודה קלה, ומי שמתלונן על עבודה כזאת כנראה לא עבד אף פעם בעבודה אחרת.

אשמח מאוד (אני ממש לא צוחק) אם תסביר מה רע לעבוד בבנק. (גם בה"פ)

פורסם

רק דבר אחד יש לי לומר על הדברים שכתבת: :roflmao::roflmao:

עוד מעט גם תגיד שחברי אגד עשירים כקורח.

ולמען הגילוי הנאות: יצא לי לעבוד בעוד "כמה" עבודות חוץ מהבנק. זה נכון שבבנק יש בסה"כ תנאים לא רעים ושבתור סטודנט אתה בטוח שמצאת מכרה זהב, אבל אחרי שאתה מסיים את התואר ומתחיל לפתוח קצת את העיניים, אתה פתאום קולט שהחדשות הטובות הן שאתה בקושי בתחילת הדרך מבחינת פוטנציאל ההשתכרות שלך, והחדשות הרעות הן שכל עוד אתה באותו מקום, זה לא ממש הולך להשתנות. כמובן, זה לא אומר שהעבודה והאחריות שמוטלות עליך יורדות, נהפוך הוא.

בתור מישהו שנמצא במערכת הזאת לא שנה ולא שנתיים, קח את המילה שלי: לא כל הנוצץ זהב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אגב, ממה שידוע לי כיום לעובדים חדשים אין קביעות, ולא רק שקיביעות אין, גם ההטבות שבאות עם הקביעות לא קיימות יותר.

אם אני לא טועה כל שנה מחתימים לשנה הבאה בלבד ככה שלא יווצר מצב שאותו עובד מקבל קביעות אלא הוא עובד על בסיס חוזה של שנה אחת בלבד וכל שנה אם רוצים מחדשים לו ואם לא מחפפים אותו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבעיה נפתרה באמצעות הלוואה של 6000 שקלים שאמא שלי לקחה מישרכארט ועוד 2000 שמשכתי דרך הסניפומט והתחייבתי ברגע שאני נוחת, להחזיר לאמא שלי את כל הסכום.

השאלה שלי אם ניתן לתבוע את הבנק?

כי במקום ללכת בבנק כמו שצריך, למשוך מההתחלה 12,000 שקלים מהעו"ש ופשוט לשלם עמלת פקיד של 5 שקלים בלבד, אני צריך לשלם עמלה של 6 משיכות מהכספומט (כל פעם 1000 שקלים) וגם יש את הריבית על ההלוואה שצריך להחזיר וכמובן טרטורים.

אני יכול להוכיח שבאמת הייתי צריך את הסכום הזה, כי יש לי את ה-4 קבלות ששילמתי למשרד נסיעות, שהתאריך על הקבלות היה מקביל לימים שמשכתי כסף, יש לי את הכרטיסי טיסה ואני יכול לשמור את הקבלה מהצ'יינג' שמשכתי 2000$.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

itsik170,

חומר למחשבה: http://finance.walla.co.il/?w=/1/1706621

מדברי שופטת בית-הדין האזורי לעבודה:

בית הדין דחה את בקשת ההנהלה למתן צו שיחזיר את העובדים לעבודה סדירה. בהקשר זה ציין בית הדין: "אנו סבורים כי ההכרזה על השביתה ניתנה כדין". עוד ציינה השופטת כי "מדרכה של שביתה לגרום נזק ועל כן – אין בנזקים שנגרמו עילה להפסקת השביתה".

ולמקרים מיוחדים הוקם מוקד חרום - אני מניח שבדקת ונענית שהמקרה שלך לא נכלל כחרום.

כנראה שגם המקרה שלו, לא נכלל בחרום.

בסה"כ העובדים רוצים עוד קצת כסף ע"ח השמנת של ההנהלה.

בסופו של דבר, ההנהלה תמצא איך לתת עוד קצת לעובדים ע"ח הלקוחות שיממנו עמלה חדשה או יקור עמלה קיימת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

איציק לשאלתך האם ניתן לתבוע את הבנק התשובה היא כן

גם אני יכול לתבוע אותך.

השאלה היא אם ניתן גם לזכות

כיוון שנזקיך קטנים ביותר אין לך חשק לתבוע ולכן המציאו את המכשיר הנקרא תביעה ייצוגית בו אתה תובע את נזקך האישי הפעוט ואליהם מצרף את נזקם של שאר משתמשי הבנק ואז התביעה מנזק של 100 ש"ח הופכת לתביעה של 100 מיליון ש"ח.

אבל...

כבר הקדימו אותך וכבר הוגשה תביעה שכזו על ידי עו"ד שמתמחה בכך

מה שכתב אמיר הוא לעיניין ואינו ממין העיניין

כל שאמרה השופטת הוא שברור שהשביתה גורמת לנזקים אבל לא בגלל זה יש לבטלה, ואמירה זו אינה פוסלת הגשת תביעה נגד הבנק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין מה לברר, לפעמים לא צריך להתעלם מכל מיני מכתבים אדומים שמגיעים :oops:

ואלעד - לא מימי לא עבדתי בבנק, אבל ספק אם תוכל לגרום לי לחמלה על עובדי הבנקים.

המשכורות לא רעות, העבודה קלה, ומי שמתלונן על עבודה כזאת כנראה לא עבד אף פעם בעבודה אחרת.

אשמח מאוד (אני ממש לא צוחק) אם תסביר מה רע לעבוד בבנק. (גם בה"פ)

לא יודע מה רמת המשכורות הממוצעת לפקיד בנק (לא איש הנהלה) אבל מה קל בלעבוד יום מפוצל כל היום מול לקוחות לא סבלניים במיוחד?

לא עבדתי מעולם כפקיד בנק אבל עבדתי במגוון של עבודות (החל מפינוי פחי זבל בבוקר, דרך עוזרת בית, מתדלק, עובד ייצור, מחסנאי, נהג, איש שירות, מהנדס זוטר ועד לניהול חברה של 30 איש) ואחד הדברים המתישים והשוחקים ביותר זה עבודה מול קהל שחושב שאתה העבד שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...