Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה,

כשהמחוקק מתיר לשבות, הוא מודע שיגרמו נזקים לציבור.

כשבית המשפט מכשיר את השביתה, על אחת כמה וכמה שהיא לגיטימית וגם ההכשר של פגיעה בציבור.

כשנקבע תנאי להקמת מוקד חרום שיטפל במקרים מסויימים, מן הסתם כבר נקבע מה יהווה פגיעה שהציבור לא יכול לעמוד בה, ומה יהווה פגיעה לגיטימית.

ומכאן, שסביר שתביעה תידחה. מצד שני יכול להיות שלאחר השביתה ממילא הבנק יודיע שהוא מפצה את לקוחותיו על הנזק הישיר שנגרם להם בבחינת מחווה ללקוחות.

זה בהגיון שלי. בהגיון של תובע יצוגי, יכול להיות שהוא בונה על זה שהבנק יגיע איתו להסדר כלשהו מחוץ לכותלי ביהמ"ש על מנת שימשוך תביעתו ובלבד שלא להמר על מה יחליט בימ"ש, גם לבנק יש אינטרס שלא להגיע למצב שבו בימ"ש מחליט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני בבעיה דומה. ביום שישי האחרון נבלע לי הכספומט ועכשיו :oops:

בכל אופן, אחרי שיחה עם המוקד הטלפוני של הבנק מסתבר שכל הבנקים של הקבוצה שובתים למעט בנק אחד - בנק מסד. אתה יכול לגשת לסניף של בנק מסד עם תעודת זהות ולמשוך כסף מהחשבון שלך. אם יש לך צ'ק אז עדיף לך לכתוב צ'ק עצמי ולפדות אותו, פחות עמלה.

אליבא דה מוקדנית, יש סיכוי סביר שהיום בערב בית המשפט יוציא צו ויסיים את השביתה.

בבינלאומי זו אותה עמלה בדיוק, כל עוד ניגשת לפקיד יגבו ממך 6.5 ש"ח עמלת פקיד.

אכן אפשר לגשת לבנק מס"ד, אוצר החייל ופאג"י ולמשוך מחשבון בבינלאומי.

פורסם

אמיר

כל מה שכתבת נכון אבל...

יש חזית בין הבנק לעובדיו , ועליה חלים חוקי העבודה , וכן... שביתה גורמת נזק.

ויש חזית בין הבנק ללקוחותיו. ואני כלקוח רשאי לתבוע את נזקי.

ואין קשר בין הדברים פרט לכך שהשביתה החוקית היא הגורם לנזקי כלקוח.

אותו עו"ד שעליו דיברתי הוא מגיש תביעות ייצוגיות סדרתי, וחי טוב מאוד מהפשרות שהוא עושה עם הנתבעים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אחד הדברים המתישים והשוחקים ביותר זה עבודה מול קהל שחושב שאתה העבד שלו.

:mm_yeah:

כי במקום ללכת בבנק כמו שצריך, למשוך מההתחלה 12,000 שקלים מהעו"ש ופשוט לשלם עמלת פקיד של 5 שקלים בלבד, אני צריך לשלם עמלה של 6 משיכות מהכספומט (כל פעם 1000 שקלים) וגם יש את הריבית על ההלוואה שצריך להחזיר וכמובן טרטורים.

בדקתי עכשיו באתר בנק ישראל את העמלות שהבנק שלך גובה. ערוץ ישיר זה 2.5 ש"ח ופקיד זה 6.5 ש"ח.

העמלה ששילמת היא 2.5*6=15 ש"ח. במשיכת סכום שמעל 10,000 ש"ח מפקיד, אתה מחויב גם בתשלום עמלת טיפול במזומנים, לא יודע כמה זה בבנק שלך (בבנק שבו אני עובד העמלה הזאת היא בשיעור 0.2% משווי העיסקה). במילים פשוטות, הנזק שלך, לא כולל עגמת נפש (שקשה לי מאוד להאמין שמישהו בכלל יסכים לפצות אותך על דבר כזה) מסתכם בפחות מעשרה שקלים. אם אתה ביחסים טובים עם הסניף שלך, יש מצב שהם יסכימו לזכות אותך על ההפרש, למרות שלפי הספר הם בכלל לא חייבים לעשות את זה.

אכן אפשר לגשת לבנק מס"ד, אוצר החייל ופאג"י ולמשוך מחשבון בבינלאומי.

לא זאת בלבד שהשביתה כוללת גם את פאג"י, אתמול התבשרנו שגם אוצר החייל הצטרפו לחגיגה.

אגב, אם אתם חושבים שאתם בבעיה, כדאי שתחשבו שוב: יש לא מעט לקוחות שקיבלו צ'קים מלקוחות של הבינ"ל, והסתמכו עליהם בתזרים המזומנים שלהם. בגלל השביתה, הבינ"ל לא מוכנים לסלוק את הצ'קים האלה, וכך אותם לקוחות שקיבלו אותם לא יכולים לעשות בהם כלום. המצב עד כדי כך חמור, שחלקם אף נכנסו לחריגה בעקבות השביתה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
:mm_yeah:

בדקתי עכשיו באתר בנק ישראל את העמלות שהבנק שלך גובה. ערוץ ישיר זה 2.5 ש"ח ופקיד זה 6.5 ש"ח.

העמלה ששילמת היא 2.5*6=15 ש"ח. במשיכת סכום שמעל 10,000 ש"ח מפקיד, אתה מחויב גם בתשלום עמלת טיפול במזומנים, לא יודע כמה זה בבנק שלך (בבנק שבו אני עובד העמלה הזאת היא בשיעור 0.2% משווי העיסקה).

יקרנים :wink:

בבינלאומי זה רק 0.18%.

פורסם

אישית יש לי חשבון בבינלאומי כבר 20 שנה, בפעם הראשונה השבוע הרמתי טלפון לבנקים אחרים להעביר את החשבון

עובדי הבנקים הם ציבור עובדים מהמתוגמלים ביותר במשק לפי כל נתוני השכר המתפרסמים מעת לעת, עובדי הבינלאומי קיבלו משכורת 13 בזמן שכל שאר המשק סובל ממיתון ופיטורים ולא חולם בכלל על בונוסים והחצופים מעיזים לשבות.

ציבור נהנתן כזה שצועק כמו אחרון העניים במדינת ישראל לא ראוי להרוויח ממני את הכספים שאני משלם להם.

לפותח השרשור, אין מנוס, לבקש מחברים ולהסביר להם את המצב לדעתי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

חברה שלי גם באותה בעיה, יש לנו לשלם עד יום חמישי על הכרטיסים לפריז, לי יש את הכסף במזומן כבר ואצלה אמא שלה הפקידה את הצ'אק, ועכשיו צריך לחכות שהם יסיימו את השביתה כדי שיכנס לה הכסף, אם עד הסופ'ש לא נכנס הכסף מחייבים אותנו ב180$ כל אחד !

פשוט הזוי

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
עובדי הבנקים הם ציבור עובדים מהמתוגמלים ביותר במשק לפי כל נתוני השכר המתפרסמים מעת לעת, עובדי הבינלאומי קיבלו משכורת 13 בזמן שכל שאר המשק סובל ממיתון ופיטורים ולא חולם בכלל על בונוסים והחצופים מעיזים לשבות.

ציבור נהנתן כזה שצועק כמו אחרון העניים במדינת ישראל לא ראוי להרוויח ממני את הכספים שאני משלם להם.

לפותח השרשור, אין מנוס, לבקש מחברים ולהסביר להם את המצב לדעתי.

מי שעובד בסניפים עצמם ממש אבל ממש לא מתוגמל.

יש פקידים שעובדים 15 שנה ובקושי מגרדים 6K ש"ח, זה הכי מתוגמל במשק?

פורסם

ישה,

אני לא מכיר את המקרה הספציפי של העו"ד המדובר ולכן לא מתייחס ספציפית אליו.

אני לא רואה שום פסול בכך שעו"ד יגיש תביעה יצוגית וכדי להסירה הבנק יעביר לחשבונו כמה מליונים טובים. גם זאת שיטה לגיטימית להתפרנס.

הבנק יעדיף לסגור זאת עוד לפני דיון וזה יצא לו יותר זול מאשר לממן סוללת עו"ד למגננה.

לענין נזקיך - אתה זוכר את השביתה הגדולה במשק שבה ראשי הוועדים נעלמו אי שם בארץ והשביתה חנקה כמעט כל ענף במשק ? מישהו מהלקוחות הקטנים קיבל פיצוי כלשהו ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר

גם אני איני רואה פסול בעו"ד הזה או באחרים כמותו.

היו כבר שביתות במשק בהם שולמו ללקוחות עבור נזקיהם אפילו היה זה אחד הבנקים שפיצה את לקוחותיו על פי איזה אמת מידה שאינה זכורה לי כרגע, והזיכוי הופיע בחשבון הבנק מבלי שטרחת אפילו לבקשו. מעין ג'סטה של הבנק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מצד שני יכול להיות שלאחר השביתה ממילא הבנק יודיע שהוא מפצה את לקוחותיו על הנזק הישיר שנגרם להם בבחינת מחווה ללקוחות.

היו כבר שביתות במשק בהם שולמו ללקוחות עבור נזקיהם אפילו היה זה אחד הבנקים שפיצה את לקוחותיו על פי איזה אמת מידה שאינה זכורה לי כרגע, והזיכוי הופיע בחשבון הבנק מבלי שטרחת אפילו לבקשו. מעין ג'סטה של הבנק.

מחווה = ג'סטה.

.

פורסם

תביעה לא תתקבל מכיוון שזכות השביתה מוכרת גם ע"י בנק ישראל כך שהרבה עו"ד יכולים להמשיך לעשות הצגות של תביעות בסכומי עתק וישנם הרבה פראיירים שיממנו את עו"ד האלה, במבחן התוצאה אולי ילכו איתם לפשרה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מיכאל

אמרת דבר והיפוכו.

אם השביתה מכוסה על ידי בנק ישראל לא צריך להתפשר עם עורך הדין

העובדה היא שבעבר בנק זיכה את לקוחותיו על נזקי השביתה ( יכול להיות משיקולים מסחריים ולא משפטיים )

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מה זאת אומרת לא צריך לפצות?

אם אני מחזיק בבנק תיק השקעות בשווי של מליון ש"ח ונותן הוראה למכור אותו. עכשיו הבנק שובת ולא מכבד את ההוראה ותיק ההשקעות שלי יורד ב 80% אז אני צריך לספוג את זה?

הבנק יצטרך לפצות אותי על הנזקים שגרם לי כי זו האחריות שלו. אני לא מעסיק את העובדים שלו ולא שותף לניהול הבנק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...