Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי, לפחות כרגע אתר האינטרנט של הבנק מאפשר קניה ומכירה של ניירות, רק זה חסר לי שגם זה יקרוס והם לא יאפשרו מסחר דרך האתר...

Philip R, השביתה לא הגיע מהטלרים אלה מהרבה יותר גבוה, אאל"ט השכר הממוצע במערכת הבנקאות שני רק לעובדי חברת חשמל.

לגבי הטלרים, נכון, הם לא עושים מיליונים, אבל גם לא הקופאיות בסופר, שעובדות 9 שעות ולא 4 שעות כל יום מול קהל לא פחות עצבני.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שי, לפחות כרגע אתר האינטרנט של הבנק מאפשר קניה ומכירה של ניירות, רק זה חסר לי שגם זה יקרוס והם לא יאפשרו מסחר דרך האתר...

Philip R, השביתה לא הגיע מהטלרים אלה מהרבה יותר גבוה, אאל"ט השכר הממוצע במערכת הבנקאות שני רק לעובדי חברת חשמל.

לגבי הטלרים, נכון, הם לא עושים מיליונים, אבל גם לא הקופאיות בסופר, שעובדות 9 שעות ולא 4 שעות כל יום מול קהל לא פחות עצבני.

לא דיברתי על הטלרים, הם עצמם מגרדים את ה-5K.

לגבי השעות, קבלת קהל היא 5 שעות כל יום רגיל ו7.5 שעות ביום עם פיצול. מעבר לזה נשארים עוד שעתיים אחרי לפחות לסדר את כל החומר, ובאים חצי שעה עד שעה לפני פתיחת הסניף.

והכי כיף זה לקבל חרוסת ובקבוק יין ב-15 ש"ח לפסח.

פורסם

ואם אני לקוח שמרן ופרנואיד ללא סיסמא לאינטרנט?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה זאת אומרת לא צריך לפצות?

אם אני מחזיק בבנק תיק השקעות בשווי של מליון ש"ח ונותן הוראה למכור אותו. עכשיו הבנק שובת ולא מכבד את ההוראה ותיק ההשקעות שלי יורד ב 80% אז אני צריך לספוג את זה?

הבנק יצטרך לפצות אותי על הנזקים שגרם לי כי זו האחריות שלו. אני לא מעסיק את העובדים שלו ולא שותף לניהול הבנק.

ואם אני לקוח שמרן ופרנואיד ללא סיסמא לאינטרנט?

ואם ואם ואם

ואם במקרה תיק ההשקעות שלך עלה ב 80% האם תתן את הרווח לבנק, כתוצאה מכך שלא בוצעה הוראתך.

http://www.fibi.co.il/fibinew/site/he/notice.pdf

אכרזה כזו אמורה לכסות את הבנק למקרה של תביעות נזיקין שנגרמו עקב השביתה. במקביל דורש המפקח מן הבנק לנקוט בצעדים שימזערו את הנזקים ללקוחות בכלל ולמקרים חריגים בפרט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אם הפקס התקבל בבנק אז הם יכולים לא לתת לי את ה 80% רווח.

ההצהרה לא מכסה אותם בכלום כי עדיין הם מחזיקים את הכסף שלי.

ולגבי הפארנויה, הרבה מאוד אנשים מבין אלה עם הסכומים הגדולים בבנקים מאוד פרנואידים וטכנופובים.

פורסם

שי

אם כך מדוע יוצאת אכרזה שכזו מן המפקח על הבנקים.

היא לא יוצאת כאשר הגוף השובת הוא לא בנק אלא כל גורם אחר במשק ( לדעתי יוצאת אכרזה דומה בשביתה של בתי המשפט )

בדיוק מן המקום של מניעת תביעות נזיקין כתוצאה מן השביתה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה כדי שלא תתבע את המפקח על הבנקים בגין חוסר פיקוח. את הבנק זה לא משחרר כי הוא עדיין מחזיק בכסף של לקוחותיו.

פורסם

שי

אני מקווה שאתה לא מאמין למה שאתה כותב. ובלשון אחרת אתה טועה.

הסיבה למתן האכרזה היא בדיוק למנוע תביעות נפגעים מהבנק .

קרא את הסעיפים 8טו' ועד 8כ' ובעיקר את 8כ' בקישור כאן

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/Hok/28749.doc

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

וואלה, אז מחר שי יפרסם בעסק שלו סעיף שאומר שאם יש איחור באספקה במשך שנה, הלקוח לא יכול לבקש פיצויים?

זה הרי מטופש וזה לדעתי לא יעמוד בבית המשפט.

בנק שהוא אחראי לכספים שלנו, אחראי לנזק שנגרם ללקוח שלו כתוצאה מפעולת הבנק. אותי כלקוח, לא מעניין שהעובדים בבנק שובתים, מצידי שהבנק יתן להם מה שהם רוצים כדי למנוע את השביתה, ברגע שהבנק מגלגל עלי את הבעיות שלו, אין סיבה שהוא לא יפצה אותי על הנזק שנגרם לי. כשאתה תפסיד מאות אלפים ויותר בגלל שביתה בבנק, אתה תדבר אחרת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אכן אפשר לגשת לבנק מס"ד, אוצר החייל ופאג"י ולמשוך מחשבון בבינלאומי.

אי אפשר היה לגשת לאוצר החייל או פאג"י כי גם הם שבתו. רק מסד נזכרו מאוחר מידי, ולא הכריזו בזמן על סכסוך עבודה.

אגב, אם אתם חושבים שאתם בבעיה, כדאי שתחשבו שוב: יש לא מעט לקוחות שקיבלו צ'קים מלקוחות של הבינ"ל, והסתמכו עליהם בתזרים המזומנים שלהם. בגלל השביתה, הבינ"ל לא מוכנים לסלוק את הצ'קים האלה, וכך אותם לקוחות שקיבלו אותם לא יכולים לעשות בהם כלום. המצב עד כדי כך חמור, שחלקם אף נכנסו לחריגה בעקבות השביתה הזאת.

במוקד הטלפוני אמרו לי את ההפך, והסבירו לי שלמרות השביתה עדיין שיקים שנתתי ימשכו מחשבוני. עם זאת, שיקים שאני אפקיד במהלך השביתה לא יוסלקו ע"י הבנק.

אבל חדשות טובות - יו"ר הסתדרות העובדים התערב אישית ומחר הסניפים נפתחים. הכינו את הסבלנות וגשו לעמוד בתור!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
וואלה, אז מחר שי יפרסם בעסק שלו סעיף שאומר שאם יש איחור באספקה במשך שנה, הלקוח לא יכול לבקש פיצויים?

זה הרי מטופש וזה לדעתי לא יעמוד בבית המשפט.

כשאתה תפסיד מאות אלפים ויותר בגלל שביתה בבנק, אתה תדבר אחרת.

איש חכם

הדוגמה שנתת לא תעמוד בבית משפט לעומת הדוגמה של הבנק שתעמוד בבית המשפט וההשוואה שעשית לא מעידה על חוכמה, ודעתך באמת לא קובעת.

תקרא עוד הפעם את סעיף 8כ' ואולי תבין.

וזה ממש לא קשור אם נגרמו לי נזקים או לא, וגם אם אני או אתה נדבר אחרת 100 פעם זה לא ישנה את החוק

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
במוקד הטלפוני אמרו לי את ההפך, והסבירו לי שלמרות השביתה עדיין שיקים שנתתי ימשכו מחשבוני. עם זאת, שיקים שאני אפקיד במהלך השביתה לא יוסלקו ע"י הבנק.

לא יודע מה אמרו לך במוקד, אני רק יודע שצ'קים שנמשכו מהבינ"ל, פאג"י, מסד ואוצר החייל אומנם מופיעים בחשבון המזוכה, אבל לא ניתן לפעול על היתרה שלהם. כמו"כ, יצאה הוראה ברורה מההנהלה לא לאפשר ללקוחות לפעול על היתרה של הצ'קים הללו מכיון שאי אפשר לבדוק אותם (כאמור, הבנקים הנ"ל לא סולקים אותם), ולכן קיים סיכוי שלאחר שהלקוח יקח את הכסף, אנחנו פתאום נגלה שהצ'ק ללא כיסוי ונשַאר בלי הכסף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

השביתה תמה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...