Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם אחת השאלתי את הרכב מסבתי, וכבר גנבו לי בקרית מוצקין את הסמל! מישהו יכול לומר לי מאיפה אפשר לקנות בזול (אני לא רוצה להוריד למישהו אחר כפי שהורידו לי). אם למישהו יש סמל (אפילו מותקן ברכב שלו) ויכול למדוד לי את גודלו (אני רוצה להזמין מאיביי) אשמח לדעת פרטים. תודה לעוזרים. זה יתאים: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-DAIHATSU-MOVE-MIRA-GT-OEM-Emblem-Decals-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a5a65c452QQitemZ250624722002QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories ?

פורסם

גם לי גנבו את הסמל שבוע שעבר... החופש הגדול והילדים הערסים שמסתובבים בלילות זו מחלה בלי פתרון.

מכיר מקום שמוכר במרכז?

GOLF GTI 1.8T

פורסם

תלך לפירוקיות, לא חסר שם דייהטסו עם סמלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא מכיר באיזור הקריות. זה דיהטסו 2006

יש לך פירוקיה בצומת קרית אתא, במידה ואתה נוסע בצומת לכיוון ק. אתא עד הסוף ימינה, ואחת באותו הכביש בצד השני.

יש פירוקיה בנשר ליד סוכנות טויוטה.

ואף באיזור התעשיה של קרית חיים יש כמה...

בקיצור לא בעיה למצוא בקריות...

פורסם

חן, דבר ראשון זה ללמוד מבוא לבקרה, על הדיהטסו צריך להשגיח:wink:

דבר שני זה להשקיע בתכן של הלוגי.

היית מדבר איתי, כל סוף שבוע הייתי בסביבת פירוקיות (זה בילוי שלי) או ליד חנויות של חלקי חילוף והייתי משיג עבורך סמל.

אבל עכשיו מבחנים אתה יודע איך זה :type:

• תוכן חדש...