Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פונטו 95 שקניתי לפני שנתיים.

בעת ההנעה של הרכב יש ללחוץ על הגז (בלי לחיצה הרכב לא יניע כנראה בגלל שלא נכנס מספיק דלק) כאשר המנוע קר יש עדיין ללחוץ על דוושת הגז כדי לשמור על המנוע מונע.

כמובן שכאשר מפעילים מזגן בעמידה המנוע כבה ללא דוושת הגז.

פתרתי את הבעיה חלקית ע"י ניתוק של צינור אויר שנכנס לקופסא מלבנית כזאת שנמצאת מתחת ל ECU וע"י ניתוק הצינור הטורים של האוטו עלו.

אבל המנורה של ההזרקה דלוקה כמעט תמיד ויש צריכת דלק מוגברת.

האם התהליך של ניקוי מנוע הצעדים יעזור לי ? או שבמקרה שלי יש להחליפו ?

פורסם

איזה פונטו ?

בכל מקרה ניקוי מנוע צעדים יכול בהחלט לעזור. אצלי בפונטו ז"ל ניקיתי לה את המנוע צעדים. פירקתי אותו וניקיתי עם ספריי קרבורטור כך גם השפרצתי , מלא ספריי למצערת . זה היה עוזר לכמה חודשים טובים, אם המזגן לא מקורי אז סביר שהרכב נכבה מכיוון שבזמנו "אשר" מזגנים הסביר לי שהכניסו איזה ציפ למחשב שירים את הטורים ולפעמים זה מתקלקל בכל הפונטואים.

כל זה נכון למזגן ישראלי (והפונטו שלי היתה 1600)

פורסם

אצלי זאת לא רק בעיה של מזגן אלא הרכב גם לא מניע בלי גז.

משמע המחשב לא יודע שצריך להרים טורים בכלל. הוא פשוט מזרים את כמות הדלק שדרוש כדי להעמיד את האוטו בסרק.

פורסם

החלטתי היום בעצתם של חברי הפורום לבצע ניקיון לסעפת יניקה.

ובכן פתחתי לפי המדריך הוצאתי את המנוע צעדים וראיתי שהוא בכלל מפורק. יש בתוכו בורג עם קפיץ שהם בחוץ והבורג לא נתפס שם בכלום.

בכל אופן כנראה שזאת הבעיה. למרות שזה לא פותר לי הכל.

לפני 2-3 חודשים האוטו עבר טיפול במסרק הגה. במוסך לא מורשה. ובכן לאחר הטיפול הנורה של ההזרקה כמעט תמיד דלוקה והאוטו אוכל (בולע) דלק 1 ל 9 בערך.

• תוכן חדש...