Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך (צריך = מבקש) חוות דעת על volvo S70/S40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל בעלי ה VOLVO שלום,

יש לי תקציב של 30000-40000 שקלים לקניית רכב שני.

הראש אומר ללכת על יפנית אמינה (סובארו, מיצובישי) שנת 2002-2003 , אבל (לצערי) לא תמיד הראש מקבל את ההחלטות...

בשיטוטי ברחבי אתר יד שתיים פתאום גיליתי שבתקציב הזה אני יכול לקנות Volvo s40 שנת 2002-2004, ואפילו S70.

ברור לי שמדובר ברכבים הרבה יותר מפנקים, חזקים וכו' מיפנית משפחתית ממוצעת מאותו שנתון שאוכל לקנות באותו מחיר.

שאלה היא איזה מחיר דמים אשלם בעלות טיפולים שוטפים ודלק, ומה האמינות (כמה אבלה במוסך במקום בעבודה).

רציתי לקבל חוות דעת על דגמים אלו (משנים אלו), וכמובן המלצה (כדאי או לא).

תודה,

אורן

פורסם

לנו בשונה מהרכב שאתה מדבר. יש במשפחה S60 2001 ,הרכב לא מאכזב חזק בכמה מילים פשוט תענוג אחד גדול.

לגבי ההחלטות עדיף תירד מהS40 , נהגתי על אחת ולטענות של אחרים לא מרגישה כמו וולוו בכלל.

הS60 שלנו בלי טורבו והרכב עושה 10.5 ק"מ לליטר.

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

בתור מי שעבר מהודה סיויק 04 לוולוו S70 שנת 00 דגם GLT אני אומר לך ככה לא רק שהרווחתי 25K בהחלפה בין המכוניות גם אין מה להשוות הוולוו הרבה יותר נוחה .בטיחותית ולי זה חשוב בגלל ילדים קטנים.חזקה ומהנה.

לגבי טיפולים ודלק עשיתי לפני שבוע טיפול 15000 אלף (בוולוו עושים כל 15) במוסך מורשה ושילמתי 510 שח על טיפול רגיל כאשר בהונדה שילמתי גם בסביבות המחיר הזה.

לגביי הדלק אנ נוסע לרוב בעיר ולא לוחץ חזק ובבדיקה שעשיתי יצא ליטר ל8-9 ואני שוב מציין בעיר.

כך שלדעתי הבדלים גדולים אין מה שכן אל תלך על הטורבו בוולוו כי במידה ויש תקלה כאן תכנס לבור עמוק.

נ.ב

גם סאונד של מערכת אודיו טובה נשמע יותר טוב בוולוו :-P

• תוכן חדש...