Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש רומסטר,שבתא הנוסעים והמקטע הקדמי זאת פאביה לכל דבר.

אני איתה שנה ו 30000 ק"מ. אפס תקלות.

הדבר היחיד שהרתיע אותי זה שבטיפול האחרון במוסך המרכזי שברמת החייל המליצו לי לשים תוסף כחלק מהטיפול.

ממתי ממליצים לרכב בן שנה לשים תוסף? ולמה היבואן הרשמי ממליץ על תוסף כשבספר הרכב בעברית (שאותו היבואן כתב) כתוב בפירוש לא לשים שום תוספים?

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושב שאפשר למצוא דוגמה כמו STIO לכל רכב פחות או יותר, אין מה לעשות קורה שמקבלים רכב דפוק כמו שקורה שמקבלים מוצר חשמל דפוק וכו... וגם קורה שנופלים על מוסך לא טוב, או על מישהו ספציפי לא טוב במוסך, אני לא חושב ש STIO לבד מלמד על מגמה לגבי סקודה מבחינת אמינות, ואפילו לא ממש על השירות שלהם, חוץ מזה שבסוף נשמע שהוא הסתדר אחרי שהוא עשה קצת בלאגנים...

נכון, יש סיפורים כאלה על כל רכב, רק שעל הפאביה יש פה כאלה יותר מידי.

emotion of motion

פורסם
נכון, יש סיפורים כאלה על כל רכב, רק שעל הפאביה יש פה כאלה יותר מידי.

אכן שמעתי שיש תקלות רבות יחסית בגרסה האחרונה של הפאביה (הגרסה הקודמת ל TSI)

כשאני אומר רבות יחסית אני מתכווןן יותר מכמות סבירה שהיא פשוט חלק מסטטיסטיקה של תקלות.

מצד שני שמעתי בכללי שהדור הישן לא עשה כמעט בעיות, ויש לי תחושה שהדור החדש גם יהיה טוב בעיקר בזכות המנוע החדש, אבל קשה מאוד לדעת. בכל מקרה זה חלק מקונצרן VAG שלדעתי זה סימן טוב בגדול, איך זה מתורגם בארץ קצת קשה לדעת, אכן לצ'מפיון מוניטין לא משהו, אבל שוב יש ויש...

פורסם

זו בדיוק הבעיה. אם הבעיות היו מטופלות כמו שצריך, מילא. אבל כשלקוח קנה רכב באחריות, הוא מצפה שהאחריות תכובד ולא ישלחו אותו לחפש...

emotion of motion

פורסם
זו בדיוק הבעיה. אם הבעיות היו מטופלות כמו שצריך, מילא. אבל כשלקוח קנה רכב באחריות, הוא מצפה שהאחריות תכובד ולא ישלחו אותו לחפש...

אני מבין ומסכים, ואכן המוניטין של צ'מפיון הוא לא משהו כמו שכבר אמרתי.

מאידך, אני חושב שזו המגמה הכללית בארץ של שירות בתחת והלקוח צריך להיות נחוש ועקשן כדי לקבל את מה שמגיע לו.

חבל מאוד שזה כך, אך לדעתי זה קורה ברב המקומות ולאו דווקא רק בשוק הרכב אלא התחומים שונים.

כך שאני לא בטוח שצ'מפיון רעים בצורה יוצאת דופן, אבל אני סתם מדבר מרושם כללי ולא מנסיון...

פורסם

אם האחריות לא מכובדת כמו שצריך, מה היתרון ברכב חדש? ברכב משומש לפחות אפשר לבדוק הסטורית טיפולים ולדעת שלא נפלת על לימון.

emotion of motion

פורסם
אם האחריות לא מכובדת כמו שצריך, מה היתרון ברכב חדש? ברכב משומש לפחות אפשר לבדוק הסטורית טיפולים ולדעת שלא נפלת על לימון.

גם ברכב משומש אתה יכול לקנות רכב שנראה על הנייר מצויין ויומיים אחרי זה הולך המנוע לפח, זה דברים שקשה מאוד לחזות.

אתה צודק שאם לא ניתן לממש את האחריות אז יתרון משמעותי של רכב חדש נהיה לא רלוונטי, אך אני לא חושב שלא ניתן לממש את האחריות,

אני בסך הכל חושב שבהנתן המנטליות במדינה הזאת, כנראה שצריכים להיות עיקשים יותר לעמוד על שלך ולנדנד עד שמקבלים את התוצאות, חבל מאוד שזה ככה, אבל שוב אני אומר שזה יותר תואם מנטילות ישראלית וחברות גדולות בארץ בכלל, ולאו דווקא את העולם המוטורי וצ'מפיון בפרט...

אם חוזרים לדיון המקורי, מעניין אותי לראות מה הוא התמחור המדויק של הדגמים השונים של הפאביה, תמחור אטרקטיבי (בכל זאת מנוע נקי יותר ושער יורו דיי נמוך צריכים לשחק קצת לטובת הלקוח) ביחד עם המנוע המצויין (לדעתי) ואבזור טוב יכולים להציע פה עסקה משתלמת מאוד.

פורסם

בהחלט חבילה משתלמת מאוד, רק שחלק מהאנשים יחשבו פעמיים אם לקנות אותה בידיעה שהאמינות לא מושלמת והשירות גרוע.

emotion of motion

פורסם

משום שאף אחד עוד לא רשם בצורה ברורה לגבי ה-1.2TSI ה-105 כ"ס עם גיר DSG, אז אני אשאל שוב, לטובת אנשים אחרים ששאלו - כמה יעלה הדגם הזה שרשמתי?

עריכה:

מצאתי - 1.2TSI עם ה-105 כ"ס יחד עם DSG בגימור "ספורט" תעלה 112K. אותו מנוע + גיר בגימור "אלגנס" תעלה 117K. יש גם אמביאנט שתעלה 107K עם אותו מנוע וגיר. בקשר לגרסאות הידניות עם מנוע ה-1.2TSI החזק (105 כ"ס), המחירים 98K לספורט (וזהו, אין יותר דגמים ידניים עם המנוע החזק). יש את המנוע החלש יותר ב-87K בגימור אמביאנט עם גיר ידני.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
משום שאף אחד עוד לא רשם בצורה ברורה לגבי ה-1.2TSI ה-105 כ"ס עם גיר DSG, אז אני אשאל שוב, לטובת אנשים אחרים ששאלו - כמה יעלה הדגם הזה שרשמתי?

עריכה:

מצאתי - 1.2TSI עם ה-105 כ"ס יחד עם DSG בגימור "ספורט" תעלה 112K. אותו מנוע + גיר בגימור "אלגנס" תעלה 117K. יש גם אמביאנט שתעלה 107K עם אותו מנוע וגיר. בקשר לגרסאות הידניות עם מנוע ה-1.2TSI החזק (105 כ"ס), המחירים 98K לספורט (וזהו, אין יותר דגמים ידניים עם המנוע החזק). יש את המנוע החלש יותר ב-87K בגימור אמביאנט עם גיר ידני.

אשמח לדעת איפה מצאת את המידע :)

אני הסתכלתי עכשיו באתר AUTO, וכתוב שה DSG 1.2 TSI עולה 102K, לא כתוב בדיוק איזו רמת גימור זו אבל זה המנוע האוטומטי עם 105 כ"ס .

98K לידני עם המנוע החזק יותר והגימור הטוב יותר נשמע כמו אופציה אטרקטיבית בסגמנט :)

פורסם
אשמח לדעת איפה מצאת את המידע :)

אני הסתכלתי עכשיו באתר AUTO, וכתוב שה DSG 1.2 TSI עולה 102K, לא כתוב בדיוק איזו רמת גימור זו אבל זה המנוע האוטומטי עם 105 כ"ס .

98K לידני עם המנוע החזק יותר והגימור הטוב יותר נשמע כמו אופציה אטרקטיבית בסגמנט :)

אני מנחש שהבחור מצא את המידע באתר NETCAR.

בהצלחה.

פורסם
אני מנחש שהבחור מצא את המידע באתר NETCAR.

בהצלחה.

תודה, אכן אלו המחירים משם.

האם מחירים אלו הם המחירים הרשמיים ? באתר סקודה ישראל אין עדיין את הפאביה החדשה בכלל,

האם היא הושקה כבר השקה רשמית ?

פורסם
הדבר היחיד שהרתיע אותי זה שבטיפול האחרון במוסך המרכזי שברמת החייל המליצו לי לשים תוסף כחלק מהטיפול.

ממתי ממליצים לרכב בן שנה לשים תוסף? ולמה היבואן הרשמי ממליץ על תוסף כשבספר הרכב בעברית (שאותו היבואן כתב) כתוב בפירוש לא לשים שום תוספים?

מרוויחים מלא כסף על תוספים, זה בד"כ רק מועיל לחשבון הבנק של המוכר ומזיק לשלך, אז זה סבבה מבחינת המוכר, ומה? לא תשקיע 100 ש"ח על הבובה?

אני שם 44K אחרי כל טיפול באופן קבוע מאז שהרכב יצא מהחברה. עוזר? לא נראה לי...

פעם שהוא היה בן שנתיים או שלוש הוא נכשל על זיהום אוויר בטסט.

והוא עבר פעמיים ניקוי של הסעפת בחומרים ייעודים ואתה לא תאמין כמה זבל יצא כל פעם...

ככה זה שאתה כל היום נוסע בפקקים ובעיר.

פורסם
בהחלט חבילה משתלמת מאוד, רק שחלק מהאנשים יחשבו פעמיים אם לקנות אותה בידיעה שהאמינות לא מושלמת והשירות גרוע.

סיפורים יש לכאן ולכאן.

גם לפני שאנחנו קנינו את הפביות שלנו קראנו את הסיפורים הללו.

אני חייב לציין שהאמינות נהדרת והשירות בסדר גמור. (מדובר על כל תהליך הקניה של השתיים + טיפול אחד, זהו)

למרות שהתקשרו אלינו כדי להציע 1.2 חדשה במחיר מצוין, אנחנו עוד לא נקנה אותה, ונחכה לשמוע איך היא באמת.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...