Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, בטח תשמחו לדעת שבשנות ה- 90 הביטוי הזה כבר חל על BMW ישנות שהתורכים קנו (בעיקר) כדי להרגיש שיש להם BMW.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אגב, בטח תשמחו לדעת שבשנות ה- 90 הביטוי הזה כבר חל על BMW ישנות שהתורכים קנו (בעיקר) כדי להרגיש שיש להם BMW.

ועוד אחת לנושא: ערסמוביל, קרי מכונית שמאובזרת בספוילרים, חישוקים ומדבקות בטעם רע במיוחד(ע"ע הונדה סיוויק ישנות אצלנו) - ein getürktes auto

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תקשיב טוב.

יש לי חבר בקלן, גרמניה, שקנה חיפושית חדשה CC, ועד היום הוא טוען שהציעו לו BMW קבריולט (לא הבנתי איזה דגם) והוא ויתר.

פורסם
כל העניין הוא שזה לא משפט "שלי", זו שאלה שנשאלה ב- YAHOO, וקיבלה את ההסבר הטוב ביותר מבין השאלות הדומות.

אופס, משום מה הייתי בטוח שאתה כתבת אותו, טעות שלי :oops:

ועוד אחת לנושא: ערסמוביל, קרי מכונית שמאובזרת בספוילרים, חישוקים ומדבקות בטעם רע במיוחד(ע"ע הונדה סיוויק ישנות אצלנו) - ein getürktes auto

:roflmao:

אגב, הסדרה 3 [במיוחד ה E46] נחשבת למכונית מאד "טורקית".

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אגב, הסדרה 3 [במיוחד ה E46] נחשבת למכונית מאד "טורקית".

ודווקא בארץ, כך נראה לי, זו הב.מ.וו בעלת ציבור הלקוחות הכי סולידי (לא כולל כמובן את כותב שורות אלו :lol:).

אפרופו, היום נזדמנתי לשוק התורכי בעיר התחתית בחיפה - ומצאתי שם בורקסיה חדשה, תורכית אותנטית. מומלץ בחום.

פורסם

אפרופו, היום נזדמנתי לשוק התורכי בעיר התחתית בחיפה - ומצאתי שם בורקסיה חדשה, תורכית אותנטית. מומלץ בחום.

נתת לי סיבה לבקר חברים בחיפה. פעם קודמת שביקרתי חבר שהוא שופט בבימ"ש, הוא לקח אותי לחומוס שהיה די מעפן.

פורסם

אל נא באפך, אבל אני תמה מהו בדיוק הקשר בין העובדה שיש לך חבר שופט, שהיא בהחלט חשובה וראויה לאיזכור בעולם הסלבריטאים, שקשרינו איתם הם המדד הנכון להצלחתנו, לבין טעם החומוס בחיפה.

פורסם

להזהיר שהחומוס באזור בימ"ש בחיפה הוא לא משהו. הוא לקח אותי לאיזה מקום די מפורסם, בפינה ליד הכרמלית, והיה ממש מאכזב... עכשיו יש לאן ללכת: הבורקס התורכי. אבל זה כבר OFF TOPIC. אגב, שופטים בכלל לא נחשבים לסלבס, במיוחד לא בגיל שלנו (כלומר בתחילת הקריירה).

פורסם
להזהיר שהחומוס באזור בימ"ש בחיפה הוא לא משהו. הוא לקח אותי לאיזה מקום די מפורסם, בפינה ליד הכרמלית, והיה ממש מאכזב... עכשיו יש לאן ללכת: הבורקס התורכי. אבל זה כבר OFF TOPIC. אגב, שופטים בכלל לא נחשבים לסלבס, במיוחד לא בגיל שלנו (כלומר בתחילת הקריירה).

החומוס הטוב ביותר בסביבה, לטעמי, הוא 'אבו מארון', מרחק 5 דקות הליכה מבית המשפט לכיוון שוק הפשפשים. רבים אוהבים דווקא את 'אבו-שאקר', שם יושבים על המדרכה המלוכלכת ואוכלים חומוס לא רע בליווי ריחות האגזוזים של המכוניות החולפות, כאשר כל עובר אורח נועץ את עיניו בצלחתכם.

את הבורקס התורכי תמצא מול המקום בעל השם ההזוי 'יעקב קבב'.

פורסם

אני חושב שמיצינו את נושא החומוס, אפשר לחזור לנושא המקורי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

באותו פרק זמן שהחבר הבריטי הדגים לנו כיצד המגבים לא עובדים בכל מצב של המתג, הוא יכל לפתוח את קופסת הנתיכים ולבדוק מה קורה שם. בהרבה מקרים הוצאה והכנסה של הנתיך(התקין) פותרת את הבעיה - ואם הוא שרוף, אז מחליפים. זה יכול לקרות גם במאייבך היקר ביותר.

• תוכן חדש...