Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נכון, יש סיפורים כאלה על כל רכב, רק שעל הפאביה יש פה כאלה יותר מידי.

זה לא רק על הפאביה,גם על האוקטביה יש לאחרונה לא מעט סיפורים על אמינות לקוייה.

:fadein:
פורסם
NTL - איך עברת משלב של פאביה זה רכב נהדר והייתי ממליצה עליו למצב של לא אמליץ עליו?

20 ביקורים במוסך עשו את שלהם.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
סיפורים יש לכאן ולכאן.

גם לפני שאנחנו קנינו את הפביות שלנו קראנו את הסיפורים הללו.

אני חייב לציין שהאמינות נהדרת והשירות בסדר גמור. (מדובר על כל תהליך הקניה של השתיים + טיפול אחד, זהו)

למרות שהתקשרו אלינו כדי להציע 1.2 חדשה במחיר מצוין, אנחנו עוד לא נקנה אותה, ונחכה לשמוע איך היא באמת.

שירות צריך לתת לא רק במעמד הקניה. המבחן האמיתי הוא במקרה שיש בעיה. כאן הם נכשלו פעם אחר פעם אחר פעם. 

emotion of motion

פורסם

פורומים של סקודה באירופה מדווחים על כך שלחלק מהרכבים מהדגם החדש יש בעיות עם חיישנים שונים ברכב.

סקודה הוציעו עדכון תוכנה לרכבים אך לא ידוע עדיין האם הדבר פותר את הבעיה במלואה, לתשומת לב הקונים הפוטנציאלים.

מעניין לדעת האם היבואן בארץ, צ'מפיון, התקין/מתכוון להתקין העדכון תוכנה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

האמת הפחדתם אותי טיפה.

אתם מציירים פה תמונה רעה מאוד כנגד סקודה ובפרט סקודה ישראל.

המשפחה שלי שקלה לקנות את הפאביה החדשה, אבל עכשיו אחרי כל מה שאמרתם פה אני קצת חושש...

למרות שחיפשתי קצת באינטרנט על סקודה ולא מצאתי איזה משהו חריג שקרה לאחרונה.

פורסם

שמע, לא מדברים בהכרך על "סקודה קנית - על הכסף הבכית". רוב הסיכויים שיהיה הכל בסדר עם הרכב. אבל אם חלילה וחס משהו יקרה, - ככול הנראה תדרש לכישורים של הצעקות, התחמנויות והקומבינות, אשר אין לכל אחד. ואני אומר זאת לא רק על סמך הכתוב כאן, אלה מתוך נסינם של מכרים רבים. נכון, כולם יודעים לנפנף את הלקוחות, אבל יש כאלה שבכול זאת הולכים לקראתם יותר.

פורסם
מה ההבדל בין שני מנועי ה1.2?

זה לא משהו ששינוי תוכנה או טורבו יכולים להשיג?

הכ"ס באחד זה 89 ובשני זה 105. אני לא יודע בדיוק ממה נובע ההבדל.

כמו כן יש גם כמובן תיבה ידנית 5 הילוכים ו אוטומטית מצמד כפול DSG עם 7 הילוכים.

למישהו יצא לראות כבר את הדגם החדש באולמות תצוגה ? הדגם החדש עדיין לא מופיע באתר סקודה, מה שנראה לי מעט תמוה,

האם יגיע בזמן ל SKODA SALE בתחילת יולי ?

פורסם

אל תלך לפי האתר שלהם, הוא לא מעודכן כנראה (לא חסר אתרים כאלה שלא מעדכנים). תתקשר לסוכנות - הכי טוב :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא להאמין כמה מאוכזבי סקודה צצו,אחרי שצמפיון הצליחו להחיות את המותג בצורה יפה,באו מספר תקלות ולא מעטות וצמפיון במקום לטפל ולסגור עיניין פשוט לא עושים כלום ופוגעים אנושות במותג:mm_nah:.

פורסם

אני מכיר עוד כמה אנשים שמאוכזבים מהמותג, אבל חלקם מעדיפים לשתוק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למישהו יצא לראות כבר את הדגם החדש באולמות תצוגה ? הדגם החדש עדיין לא מופיע באתר סקודה, מה שנראה לי מעט תמוה,

האם יגיע בזמן ל SKODA SALE בתחילת יולי ?

מה זה ה-SKODA SALE?

פורסם
מה זה ה-SKODA SALE?

ב 1 ו 2 ביולי - חמישי שישי הקרובים.

יש מכירות מיוחדות - הנחות והטבות.

לא יודע בדיוק מה זה כולל, אבל נראה לי שווה בדיקה

פורסם

צ'מפיון לא רוצים להודות שהם מורידים מחירים כתוצאה מירידת היורו אז הם עושים "ימי מכירות".

בינתיים היה לסיאט, אודי, בקרוב סקודה, ובטח במהלך החודש הבא גם לVW

Auto Emoción

• תוכן חדש...