Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כל כך מבין למה נהג חדש בוחן את הגבולות של הרכב שלו בכביש ציבורי.

החלקות פה ושם? החיים שלך אמורים להיות חשובים מספיק כדי להמנע מלבחון גבולות של רכב,בטח במקומות שלא מיועדים לניסויים כאלה ועם ציוד [רכב] שלא מתאים לזה.

נכון זה כיף ומפתה בהתחלה,אבל מה יקרה אם תגיע לנקודת אל חזור?

האיביזה 1.4 אולי היית סלחנית בגבולות,אבל הקופרה ממש לא תהיה,שילוב של כוח רב במישור פלוס התנהגות די גרועה בסיבובים תביא נהג לא מיומן מהר מאוד להתרסקות.

לדעתי תצבור עוד נסיון בנהיגה [בלי קשר להחלקות וכל השטויות האלה],תארגן גב כלכלי קבוע וכמה קורסי נהיגה מתקדמת ואז תקנה את הרכב.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה אומר שאתה מתגייס עוד מעט, כרגע יש לך עבודה מסודרת. מה יהיה בזמן הצבא?

לא הרבה יכולים לשלב צבא עם עבודה.

נניח והרכב יעמוד בבית בכל זאת יש לך לשלם ביטוח, שבמקרה שלך יעלה בערך 8K אם לא יותר.

תעשה חושבים עם עצמך, תתיעץ עם ההורים שלך ותקבלו החלטה. תאמין לי אין חכם כבעל הניסיון(הכוונה להורים שלך).

הקופרה אכן רכב מאוד חזק, אם אתה מרגיש שאתה מספיק אחראי(למרות לפי מה שאתה כותב תסלח לי אבל אתה לא) לא אמורה להיות בעיה.

Got To love It

פורסם

בתור בעלים של קופרה (2008) אני ממליץ בחום על הרכב (במסגרת התקציב).

לגביי החזקת הרכב אני לא חושב שעלות ההחזקה יקרה יותר מכל רכב דומה (150-200 כ"ס) ואף זולה יותר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

חבר עם אתה רוצה קופרה אז קנה אבל אל תקנה במטרה ל"זיין ת'אוטו" כי הוא קצת חזק לא בשמיים כמו שכולם עושים ממנו אבל הוא חזק מה שאני ממליץ לא לבטל את הבקרה שהיא ממש טובה יחסית בקופרה כי הם הבינו שבנו אוטו לא מסתובב. זה ההצעה שלי .

אגב גם לי יש קופרה אז כנראה שיש באוטו הזה משהו טוב.

פורסם
חבר עם אתה רוצה קופרה אז קנה אבל אל תקנה במטרה ל"זיין ת'אוטו" כי הוא קצת חזק לא בשמיים כמו שכולם עושים ממנו אבל הוא חזק מה שאני ממליץ לא לבטל את הבקרה שהיא ממש טובה יחסית בקופרה כי הם הבינו שבנו אוטו לא מסתובב. זה ההצעה שלי .

אגב גם לי יש קופרה אז כנראה שיש באוטו הזה משהו טוב.

איזה בקרה?

בקרת יציבות?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
אתה אומר שאתה מתגייס עוד מעט, כרגע יש לך עבודה מסודרת. מה יהיה בזמן הצבא?

לא הרבה יכולים לשלב צבא עם עבודה.

כל מילה בסלע.

לי הייתה סיוויק האטצ'בק חדשה בצבא וההורים פשוט סגרו ברז כשהייתי צריך לחדש ביטוח. האוטו עמד 4 חודשים על בלוקים, כי פחדתי שיגנבו ולא היה לי ביטוח. כל השכונה בא לראות אוטו חדש על בלוקים. כל זה בנוסף לעובדה שריסקתי אותה בתוך מערבל בטון בתוך פחות מ24 שעות אחרי שהוצאתי אותה מהסוכנות כי האוטו פשוט "ברח לי" מרוב עוצמה שלא הייתי רגיל אליה. זה היה רכב השני שלי, אחרי שגנבו לי דייטסו חמודה שהייתה לפניה.

פורסם

איך שאתה משתולל עם האיביזה שלך וגובה לחץ שאתה מפעיל על גז,עם קופרה אתה לא תגיע רחוק.כפי שחכמים ייצעו לך עדיף שתמתין עם השדרוג.כי כל פעם תמצא את עצמך על מהירויות גבוהות מאד בכביש ציבורי,מה שיסכן לא רק אותך אלא סובבים.אגב הקופרה שאתה מדבר עליה היא "קצת" מעבר לצ'יפ וקיט יניקה.

קח בחשבון שצריכת דלק באוטו כזה היא מאד גבוה,וזה להזכירך דלק 98

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
איך שאתה משתולל עם האיביזה שלך וגובה לחץ שאתה מפעיל על גז,עם קופרה אתה לא תגיע רחוק.כפי שחכמים ייצעו לך עדיף שתמתין עם השדרוג.כי כל פעם תמצא את עצמך על מהירויות גבוהות מאד בכביש ציבורי,מה שיסכן לא רק אותך אלא סובבים.אגב הקופרה שאתה מדבר עליה היא "קצת" מעבר לצ'יפ וקיט יניקה.

קח בחשבון שצריכת דלק באוטו כזה היא מאד גבוה,וזה להזכירך דלק 98

שתידע שהמקום היחיד שאני מרשה לעצמי אפילו עם 1.4 זה הסופרלנד רק שם.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...